Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cartofi, roșii, morcov, ciuperci, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cartofi năzdrăvani".
Vineri, 16.03.2018, 08:22Pentru că postul Paștelui este destul de permisiv în materie de pește, iată o rețetă care vă va încânta papilele gustative. Și nici măcar nu este dificil de preparat! Chef Nicolae Brânză a gătit la Prietenii de la 11 "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"
Joi, 15.03.2018, 12:38Chef Nicolae Brânză a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"
Joi, 15.03.2018, 12:22Ciorba de miel este nelipsită de pe masa de Paște a românilor. Însă, nu toate reţetele sunt la fel de bune. Dacă vrei să nu dai greş şi familia să te laude, încearcă această reţetă. Va fi atât de gustoasă încât toţi se vor linge pe degete.
Joi, 15.03.2018, 11:41Ingredientele necesare sunt: 8 foi de plăcintă, 100g unt topit, 1 kg de prune, jumătăți sau sferturi, 150g miez de nucă, jumătăți, 150g zahăr brun, 2 lingurițe de scorțișoară pudră, 2 linguri de pesmet alb, 100g zahăr pudră pentru final.
Joi, 15.03.2018, 10:20Și cozonacul de post este foarte delicios și poate fi preparat în multe moduri, cum ar fi acest cozonac de post cu suc de portocale în aluat și umplutuură de nuci cu cacao.
Joi, 15.03.2018, 10:20Chef Florin, invitat în platoul matinalilor, ne învață cum să pregătim cele mai bune coaste de porc. Rețeta și ingredinetele secrete le aflăm chiar de la cel mai iscusit bucătar.
Joi, 15.03.2018, 09:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine lobodă, ceapă verde, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de lobodă".
Joi, 15.03.2018, 08:27Ingredientete necesare sunt: 400 g tăiței sau alte paste late de cas, 300 g gem de caise, 150 g nuci, coajă de lămâie, 2-3 linguri zahăr tos, 30 g unt, un praf de sare.
Miercuri, 14.03.2018, 11:14Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine porc, brocoli,sparanghel, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț în buchet".
Miercuri, 14.03.2018, 08:31Cristian Frăţieanu gătește piept de porumbel cu piure de ceapă arsă și sfeclă
Marti, 13.03.2018, 12:28Daca sunteți fanii dulciurilor făcute în casă, nu ratați această rețetă. Invitata matinalilor ne învață să pregătim „Tartă cu caramel sărat”.
Marti, 13.03.2018, 10:04Ingredientele necesare sunt: 500 g conopidă, 1 legatura ceapă verde, 3-4 căţei usturoi, 2-3 gogoşari, 1 ardei capia, sare, piper măcinat, 1 lingura boia dulce, 3-4 linguri ulei, 1 litru suc de, roşii, borş.
Marti, 13.03.2018, 09:43Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mac, zahar, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Baigli".
Marti, 13.03.2018, 08:10Ciobanu Daniela gătește la Prietenii de la 11 o rețetă absolut delicioasă, inspirată din bucătăria franceză.
Luni, 12.03.2018, 12:14Raluca Dumitru pregătește cea mai bună rețetă de cornulețe fragede. Prezentatoarea alege să folosească ulei, dar această rețetă se poate realiza și cu untură.
Luni, 12.03.2018, 10:17Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, roșii, usturoi, năut, nucă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete voioase".
Luni, 12.03.2018, 08:31Când privești acum pozele vechi ale Josephinei Desgrand, o tânără Australia, cu greu ai putea crede că e aceeași persoană.
Vineri, 09.03.2018, 22:27Clipul acesta e sezanție! Simpaticii matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani” l-au descoperit pe Mihăiță din Berceni, cel mai mare maestru în materie de „micenici”!
Vineri, 09.03.2018, 10:05Raluca Dumitru pregătește cea mai bună rețetă de mucenici. Cu doar câteva ingrediente importante, rețeta este gata în foarte puțin timp.
Joi, 08.03.2018, 09:40Etapa jurizărilor pe nevăzute a celui de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este în toi, iar în fața mesei de jurizare își fac apariția printre cei mai inediți concurenți de până acum.
Miercuri, 07.03.2018, 13:20Cerasela Lungu a gătit la "Prietenii de la 11" o rețetă spectaculoasă de pește, cu care a captat atenția tuturor!
Miercuri, 07.03.2018, 12:33Chef Mircea Gheorghe vorbește despre cum se pregătesc cele mai bune și cele mai rapide macarons. Specialistul oferă câteva trucuri pentru cele mai delicioase macarons.
Miercuri, 07.03.2018, 10:49Dacă ții post sau pur și simplu nu ți-e poftă să consumi carne, atunci rețeta de conopidă la tigaie cu usturoi, lămâie și verdețuri este rețeta perfectă pentru tine!
Marti, 06.03.2018, 13:59Vlăduţ, bucătarul iscusit de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat cum se pregătește cel mai bun sandviș cu brânză din lume!
Luni, 05.03.2018, 09:26Ingredientele necesare sunt: Pentru aluat: 400 g făină, 100 g untură,1 praf de sare, 100 g zahăr, 4 gălbenușuri, 1 plic zahăr vanilat, 1 plic praf de copt, smântână cât cuprinde. Pentru umplutur: 500 g brânză dulce, coaja razuitaă de la 1...
Duminica, 04.03.2018, 10:49Ingredientele necesare sunt: Pentru crema de vanilie: 500 ml lapte, 50 g faină, 4 gălbenușuri medii, 75 g zahăr tos fin, 1 păstaie vanilie, 19-20 vișine în sirop. Pentru aluat: 270 g făină, 6 g praf de copt, 150 g zahăr, 90 ml lapte, 4 ouă...
Sambata, 03.03.2018, 11:58Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 - "Paella cu Homar", una dintre cele mai cunoscute preparate culinare din Spania!
Vineri, 02.03.2018, 12:21Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 - "Paella cu Homar"
Vineri, 02.03.2018, 12:06Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine iaurt, oua, zahar,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ghiocei dulci".
Vineri, 02.03.2018, 08:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de gogoși aromate, preparate cu lingura, pe care le-a denumit "Ghiocei dulci".
Vineri, 02.03.2018, 08:26Nu numai că este o gustare potrivită pentru perioada în care te afli, cea de post, ci este și un preparat pe care I l-ai putea oferi și copilului tău. De ce spunem asta? Pentru că e plină de vitamine. Ce rețetă de post ai mai putea...
Joi, 01.03.2018, 16:26Chef Florin Popa a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Surf & Turf" şi un "Desert cu ciocolată şi jeleu de căpşuni"
Joi, 01.03.2018, 12:03Ingredientele necesare sunt: 600 g fasole verde, 5 roșii medii, 6 căței de usturoi tocați, 3-4 cepe medii, sare, piper, mărar și pătrunjel tocat - după gust.
Joi, 01.03.2018, 10:18Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine dovleac, morcov, castraveți,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște "Bucurie într-o farfurie".
Joi, 01.03.2018, 08:51Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit mușchiuleț de porc cu sos de portocale și legume, un preparat delicios denumit "Bucurie într-o farfurie".
Joi, 01.03.2018, 08:23Dacă ești în perioada postului sau doar pur și simplu vrei să mănânci ceva fără carne, atunci această rețetă este perfectă pentru tine! Cum se fac cele mai bune pasta de post din lume?
Miercuri, 28.02.2018, 11:22Ingredientele necesare sunt: 250 gr aluat foietaj de post, 200 gr rahat, 50 ml apă, 100 gr zahăr, zahăr pudră.
Miercuri, 28.02.2018, 09:51Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceapa, oua, branza,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște cu sos chedar.
Miercuri, 28.02.2018, 08:56Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceapa, oua, branza,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște cu sos chedar.
Miercuri, 28.02.2018, 08:32De câte ori nu ne-am apucat, cu entuziasm, să preparăm gogoși sau prăjituri, iar acestea au ieșit… tari sau deloc gustoase. Și ne tot întrebăm, supărate, ce nu a mers, ce nu am făcut bine. Ei bine, se poate să nu fi...
Marti, 27.02.2018, 22:13Ingredientele necesare sunt: 1 conserva rosii intregi Sun Food, 1 conervă naut Sun Food, 500 ml supă de legume, 1 ceapă, 3 căței usturoi, 2 linguri ulei măsline, 1 crenguță cimbru, 1 praf chilly, 1 praf ghimbir, 1 linguriță zahăr brun, sare,...
Marti, 27.02.2018, 10:11Credincioşii ortodocşi îi prăznuiesc, vineri, pe 9 martie, pe cei 40 de mucenici, ostaşi în armata romană din vremea împăratului Liciniu (308-324), care au fost omorâţi prin chinuri în Sevastia Armeniei, fiindcă nu au vrut să renunţe la credinţa creştină.
Luni, 26.02.2018, 22:31Chef Ciprian Zaha a gătit la Prietenii de la 11 un platou mediteranean! Ca în fiecare dimineață, câte un maestru bucătar ne prezintă o mâncare delicioasă după o rețetă proprie sau personalizată!
Luni, 26.02.2018, 12:33Chef Ciprian Zaha a gătit la Prietenii de la 11 un platou mediteranean
Luni, 26.02.2018, 12:08Ingredientele necesare pentru foi sunt: 15 linguri bulion, 15 linguri ulei, 5 linguri zahăr, 1 linguriță bicarbonat stins cu oțet, esență rom, 600 gr făină. Pentru cremă: 800 ml apă, 150 gr griș, 150 gr zahăr, 250 gr margarină, zeamă de...
Luni, 26.02.2018, 11:46Rita Mureşan a intrat în bucătărie şi i-a dat gata pe invitaţi! Creatoarea de modă pregăteşte un sote de scoici picant. Doamnelor luaţi o foaie şi un pix şi notaţi fiecare pas făcut de Rita Mureşan!
Luni, 26.02.2018, 10:01Pavlova este o bezea delicioasă ce a devenit cel mai cerut desert al momentului. Uite cum să o pregătești la tine acasă!
Luni, 26.02.2018, 09:56Dacă vrei să mănânci o mâncare de post și totuși nu vrei să gătești ceva foarte complicat, atunci această rețetă de cartofi țărănești este perfectă pentru tine!
Luni, 26.02.2018, 09:32Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne tocată, ouă, ardei, ceapă dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supă preferată".
Luni, 26.02.2018, 09:11