Chef Mihai ne învață cum să pregătim cele mai pufoase clătite. Care sunt ingredientele secrete pentru un aluat perfect.
Marti, 27.03.2018, 09:41
Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat specială, atunci hai să pregătim niște pui crocant cu tăiței chinezești! Preparatul este sănătos, delicios și simplu de pregătit!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă din aluat opărit cu cașcaval și bacon pe care a denumit-o "Rulada "Mariuca"".
Fady Fatrouni, cunoscut după numele de scenă Faydee, a gătit la Prietenii de la 11 salată "Halloumi"!
Acestea sunt cele mai tari rețete ale sezonului. Învață să pregătești sushi singur la tine acasă.
Luni, 26.03.2018, 09:55
Ingrediente necesare sunt: 1/2 pachet foi plăcintă, 300 gr miez nucă, 100 gr unt, margarină sau ulei. Pentru sirop: 500 ml apă, 150 gr zahăr, 150 ml miere de albine,1 linguriță scorțișoară.
Luni, 26.03.2018, 09:30
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine oua, zahar, lavanda, capşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Marrakech".
De Buna Vestire este dezlegare la pește. Prepara o delicioasa piftie de peste ca la manastire. Sarbatoarea Maicii Domhului este praznuita Duminica, 25 martie 2018.
Aida Parascan a ales să gătească la emisiunea „Prietenii de la 11” humus cu boia dulce și legume crocante!
Aida Parascan gătește la Prietenii de la 11 humus cu boia dulce și legume crocante
Dieta cu supă este un adevărat aliat al siluetei și e mult mai eficientă pe timpul iernii! Așa că nu ezitați să o țineți, mai ales că puteți pierde zece kilograme în zece zile!
Vineri, 23.03.2018, 10:13
Dieta cu orez este una dintre cele mai purificatoare diete, deoarece orezul este folosit şi în detoxifiere.
Joi, 22.03.2018, 16:27
”Da' ce-ai avut cu ei, nu ți-au plăcut cum cântă?!” Chef Julio Rivera gătește la Prietenii de la 11 ”Tacos de greieri”.
Te-ai săturat de clasicul piure de cartofi, făcut cu unt și lapte? Atunci trebuie să afli și tu secretul unei rețete delicioase!
Cheg Gabi, cel mai bun bucătar pregătește paste penne bolognese. Gata în doar câteva minute, este rețeta ideală pentru pranz sau masa de seară
Joi, 22.03.2018, 10:12
Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis sî pregătească o super rețetă de paste, de care te vei îndrăgosti imediat! Cum se face „Boomerang”?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de paste cu piept de pui și cârnat afumat din carne de vită, pe care a denumit-o "Boomerang", de la explozia de gusturi.
Unele dintre noi ar face orice numai să scape de kilogramele în plus. Existe nenumărate diete, care promit să ne scape de kilogramele nedorite, însă DIETA CU PUFULEȚI chiar e unică: eficientă, ieftină și ușor de ținut!
Joi, 22.03.2018, 08:00
Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele se gândesc deja la meniul de Paște. Printre toate bunătățile care se vor afla pe masa românilor, drobul nu trebuie să lipsească.
Miercuri, 21.03.2018, 18:54
Să ai o greutate normală înseamnă, înainte de a te încadra în standarde emise de nutriționiști, să fii sănătos/ sănătoasă!
Miercuri, 21.03.2018, 14:06
Friptura din carne de miel este nelipsită de pe masa de Paște, motiv pentru care îți propunem să fii pregătită în acest an și să încerci această metodă pentru a marina carnea de miel, pentru ca aceasta să fie fragedă.
Miercuri, 21.03.2018, 12:27
Alia Popescu vorbește despre cea mai bună rețetă de cozonac. Aceasta face cel mai pufos cozonac și oferă sfaturi gospodinelor.
Miercuri, 21.03.2018, 09:33
Nu o dată, nutriționiștii au recunoscut că este un regim extrem de eficient, chiar dacă nu trebuie ținut pe termen lung!
Miercuri, 21.03.2018, 09:31
Domenico Bellantoni gătește la "Prietenii de la 11" rețeta "Spaghetti cu tartuffo de mare".
Ingredientele necesare sunt: 500 g făină, 400 g zahăr, 100 g miere, 3 linguri cacao, 3 linguri mix condimente turtă dulce, 1 plic praf de copt, 500 ml lapte, 4 linguri ulei, 1 varf cuțit sare .
Duminica, 18.03.2018, 10:50
Ingredientele necesare sunt: 250 g făină, 150 g zahăr brun, 125 g unt moale, 1 ou mediu, 60 g cacao, 4 g praf de copt, 3 g bicarbonat de sodiu alimentar, 200 ml lapte bătut, 1 păstaie vanilie, 1 varf cutit sare. Cremă de piersici: 300 ml lapte,...
Sambata, 17.03.2018, 10:38
Chef Ervin Balog a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Babgulyas cu carne de vită şi porc"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cartofi, roșii, morcov, ciuperci, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cartofi năzdrăvani".
Pentru că postul Paștelui este destul de permisiv în materie de pește, iată o rețetă care vă va încânta papilele gustative. Și nici măcar nu este dificil de preparat! Chef Nicolae Brânză a gătit la Prietenii de la 11 "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"
Chef Nicolae Brânză a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"
Ciorba de miel este nelipsită de pe masa de Paște a românilor. Însă, nu toate reţetele sunt la fel de bune. Dacă vrei să nu dai greş şi familia să te laude, încearcă această reţetă. Va fi atât de gustoasă încât toţi se vor linge pe degete.
Joi, 15.03.2018, 11:41
Ingredientele necesare sunt: 8 foi de plăcintă, 100g unt topit, 1 kg de prune, jumătăți sau sferturi, 150g miez de nucă, jumătăți, 150g zahăr brun, 2 lingurițe de scorțișoară pudră, 2 linguri de pesmet alb, 100g zahăr pudră pentru final.
Joi, 15.03.2018, 10:20
Și cozonacul de post este foarte delicios și poate fi preparat în multe moduri, cum ar fi acest cozonac de post cu suc de portocale în aluat și umplutuură de nuci cu cacao.
Chef Florin, invitat în platoul matinalilor, ne învață cum să pregătim cele mai bune coaste de porc. Rețeta și ingredinetele secrete le aflăm chiar de la cel mai iscusit bucătar.
Joi, 15.03.2018, 09:38
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine lobodă, ceapă verde, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de lobodă".
Ingredientete necesare sunt: 400 g tăiței sau alte paste late de cas, 300 g gem de caise, 150 g nuci, coajă de lămâie, 2-3 linguri zahăr tos, 30 g unt, un praf de sare.
Miercuri, 14.03.2018, 11:14
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine porc, brocoli,sparanghel, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț în buchet".
Cristian Frăţieanu gătește piept de porumbel cu piure de ceapă arsă și sfeclă
Daca sunteți fanii dulciurilor făcute în casă, nu ratați această rețetă. Invitata matinalilor ne învață să pregătim „Tartă cu caramel sărat”.
Marti, 13.03.2018, 10:04
Ingredientele necesare sunt: 500 g conopidă, 1 legatura ceapă verde, 3-4 căţei usturoi, 2-3 gogoşari, 1 ardei capia, sare, piper măcinat, 1 lingura boia dulce, 3-4 linguri ulei, 1 litru suc de, roşii, borş.
Marti, 13.03.2018, 09:43
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mac, zahar, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Baigli".
Ciobanu Daniela gătește la Prietenii de la 11 o rețetă absolut delicioasă, inspirată din bucătăria franceză.
Raluca Dumitru pregătește cea mai bună rețetă de cornulețe fragede. Prezentatoarea alege să folosească ulei, dar această rețetă se poate realiza și cu untură.
Luni, 12.03.2018, 10:17
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, roșii, usturoi, năut, nucă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete voioase".
Când privești acum pozele vechi ale Josephinei Desgrand, o tânără Australia, cu greu ai putea crede că e aceeași persoană.
Vineri, 09.03.2018, 22:27
Clipul acesta e sezanție! Simpaticii matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani” l-au descoperit pe Mihăiță din Berceni, cel mai mare maestru în materie de „micenici”!
Raluca Dumitru pregătește cea mai bună rețetă de mucenici. Cu doar câteva ingrediente importante, rețeta este gata în foarte puțin timp.
Joi, 08.03.2018, 09:40
Etapa jurizărilor pe nevăzute a celui de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este în toi, iar în fața mesei de jurizare își fac apariția printre cei mai inediți concurenți de până acum.
Cerasela Lungu a gătit la "Prietenii de la 11" o rețetă spectaculoasă de pește, cu care a captat atenția tuturor!
Chef Mircea Gheorghe vorbește despre cum se pregătesc cele mai bune și cele mai rapide macarons. Specialistul oferă câteva trucuri pentru cele mai delicioase macarons.
Miercuri, 07.03.2018, 10:49