Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mac, zahar, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Baigli".
Marti, 13.03.2018, 08:10Ciobanu Daniela gătește la Prietenii de la 11 o rețetă absolut delicioasă, inspirată din bucătăria franceză.
Luni, 12.03.2018, 12:14Raluca Dumitru pregătește cea mai bună rețetă de cornulețe fragede. Prezentatoarea alege să folosească ulei, dar această rețetă se poate realiza și cu untură.
Luni, 12.03.2018, 10:17Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, roșii, usturoi, năut, nucă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete voioase".
Luni, 12.03.2018, 08:31Când privești acum pozele vechi ale Josephinei Desgrand, o tânără Australia, cu greu ai putea crede că e aceeași persoană.
Vineri, 09.03.2018, 22:27Clipul acesta e sezanție! Simpaticii matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani” l-au descoperit pe Mihăiță din Berceni, cel mai mare maestru în materie de „micenici”!
Vineri, 09.03.2018, 10:05Raluca Dumitru pregătește cea mai bună rețetă de mucenici. Cu doar câteva ingrediente importante, rețeta este gata în foarte puțin timp.
Joi, 08.03.2018, 09:40Etapa jurizărilor pe nevăzute a celui de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este în toi, iar în fața mesei de jurizare își fac apariția printre cei mai inediți concurenți de până acum.
Miercuri, 07.03.2018, 13:20Cerasela Lungu a gătit la "Prietenii de la 11" o rețetă spectaculoasă de pește, cu care a captat atenția tuturor!
Miercuri, 07.03.2018, 12:33Chef Mircea Gheorghe vorbește despre cum se pregătesc cele mai bune și cele mai rapide macarons. Specialistul oferă câteva trucuri pentru cele mai delicioase macarons.
Miercuri, 07.03.2018, 10:49Dacă ții post sau pur și simplu nu ți-e poftă să consumi carne, atunci rețeta de conopidă la tigaie cu usturoi, lămâie și verdețuri este rețeta perfectă pentru tine!
Marti, 06.03.2018, 13:59Vlăduţ, bucătarul iscusit de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat cum se pregătește cel mai bun sandviș cu brânză din lume!
Luni, 05.03.2018, 09:26Ingredientele necesare sunt: Pentru aluat: 400 g făină, 100 g untură,1 praf de sare, 100 g zahăr, 4 gălbenușuri, 1 plic zahăr vanilat, 1 plic praf de copt, smântână cât cuprinde. Pentru umplutur: 500 g brânză dulce, coaja razuitaă de la 1...
Duminica, 04.03.2018, 10:49Ingredientele necesare sunt: Pentru crema de vanilie: 500 ml lapte, 50 g faină, 4 gălbenușuri medii, 75 g zahăr tos fin, 1 păstaie vanilie, 19-20 vișine în sirop. Pentru aluat: 270 g făină, 6 g praf de copt, 150 g zahăr, 90 ml lapte, 4 ouă...
Sambata, 03.03.2018, 11:58Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 - "Paella cu Homar", una dintre cele mai cunoscute preparate culinare din Spania!
Vineri, 02.03.2018, 12:21Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 - "Paella cu Homar"
Vineri, 02.03.2018, 12:06Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine iaurt, oua, zahar,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ghiocei dulci".
Vineri, 02.03.2018, 08:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de gogoși aromate, preparate cu lingura, pe care le-a denumit "Ghiocei dulci".
Vineri, 02.03.2018, 08:26Nu numai că este o gustare potrivită pentru perioada în care te afli, cea de post, ci este și un preparat pe care I l-ai putea oferi și copilului tău. De ce spunem asta? Pentru că e plină de vitamine. Ce rețetă de post ai mai putea...
Joi, 01.03.2018, 16:26Chef Florin Popa a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Surf & Turf" şi un "Desert cu ciocolată şi jeleu de căpşuni"
Joi, 01.03.2018, 12:03Ingredientele necesare sunt: 600 g fasole verde, 5 roșii medii, 6 căței de usturoi tocați, 3-4 cepe medii, sare, piper, mărar și pătrunjel tocat - după gust.
Joi, 01.03.2018, 10:18Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine dovleac, morcov, castraveți,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște "Bucurie într-o farfurie".
Joi, 01.03.2018, 08:51Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit mușchiuleț de porc cu sos de portocale și legume, un preparat delicios denumit "Bucurie într-o farfurie".
Joi, 01.03.2018, 08:23Dacă ești în perioada postului sau doar pur și simplu vrei să mănânci ceva fără carne, atunci această rețetă este perfectă pentru tine! Cum se fac cele mai bune pasta de post din lume?
Miercuri, 28.02.2018, 11:22Ingredientele necesare sunt: 250 gr aluat foietaj de post, 200 gr rahat, 50 ml apă, 100 gr zahăr, zahăr pudră.
Miercuri, 28.02.2018, 09:51Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceapa, oua, branza,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște cu sos chedar.
Miercuri, 28.02.2018, 08:56Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceapa, oua, branza,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște cu sos chedar.
Miercuri, 28.02.2018, 08:32De câte ori nu ne-am apucat, cu entuziasm, să preparăm gogoși sau prăjituri, iar acestea au ieșit… tari sau deloc gustoase. Și ne tot întrebăm, supărate, ce nu a mers, ce nu am făcut bine. Ei bine, se poate să nu fi...
Marti, 27.02.2018, 22:13Ingredientele necesare sunt: 1 conserva rosii intregi Sun Food, 1 conervă naut Sun Food, 500 ml supă de legume, 1 ceapă, 3 căței usturoi, 2 linguri ulei măsline, 1 crenguță cimbru, 1 praf chilly, 1 praf ghimbir, 1 linguriță zahăr brun, sare,...
Marti, 27.02.2018, 10:11Credincioşii ortodocşi îi prăznuiesc, vineri, pe 9 martie, pe cei 40 de mucenici, ostaşi în armata romană din vremea împăratului Liciniu (308-324), care au fost omorâţi prin chinuri în Sevastia Armeniei, fiindcă nu au vrut să renunţe la credinţa creştină.
Luni, 26.02.2018, 22:31Chef Ciprian Zaha a gătit la Prietenii de la 11 un platou mediteranean! Ca în fiecare dimineață, câte un maestru bucătar ne prezintă o mâncare delicioasă după o rețetă proprie sau personalizată!
Luni, 26.02.2018, 12:33Chef Ciprian Zaha a gătit la Prietenii de la 11 un platou mediteranean
Luni, 26.02.2018, 12:08Ingredientele necesare pentru foi sunt: 15 linguri bulion, 15 linguri ulei, 5 linguri zahăr, 1 linguriță bicarbonat stins cu oțet, esență rom, 600 gr făină. Pentru cremă: 800 ml apă, 150 gr griș, 150 gr zahăr, 250 gr margarină, zeamă de...
Luni, 26.02.2018, 11:46Rita Mureşan a intrat în bucătărie şi i-a dat gata pe invitaţi! Creatoarea de modă pregăteşte un sote de scoici picant. Doamnelor luaţi o foaie şi un pix şi notaţi fiecare pas făcut de Rita Mureşan!
Luni, 26.02.2018, 10:01Pavlova este o bezea delicioasă ce a devenit cel mai cerut desert al momentului. Uite cum să o pregătești la tine acasă!
Luni, 26.02.2018, 09:56Dacă vrei să mănânci o mâncare de post și totuși nu vrei să gătești ceva foarte complicat, atunci această rețetă de cartofi țărănești este perfectă pentru tine!
Luni, 26.02.2018, 09:32Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne tocată, ouă, ardei, ceapă dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supă preferată".
Luni, 26.02.2018, 09:11Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă proprie de supă de legume cu perișoare pe care a denumit-o "Supă preferată".
Luni, 26.02.2018, 08:33Știați ca exista ciorba de perișoare de post? Va oferim o varianta rapida, gustoasa și sanatoasăa!
Vineri, 23.02.2018, 19:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, ananas, piure din papaya, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Aripioare fermecate".
Joi, 22.02.2018, 08:46S-au dus vremurile în care meniul din Postul Paştelui cuprindea numai sarmale de post, tocăniţe de legume, cartofi prăjiţi, zacuscă şi salată de vinete fără maioneză! Ce rețete delicioase fac acum românii?
Marti, 20.02.2018, 16:39S-au dus vremurile în care meniul din Postul Paştelui cuprindea numai sarmale de post, tocăniţe de legume, cartofi prăjiţi, zacuscă şi salată de vinete fără maioneză! Românii sunt din ce în ce mai pretenţioşi la mâncare şi, chiar...
Marti, 20.02.2018, 16:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit Salată de vis, o rețetă de salată cu legume și quinoa, sănătoasă și de post.
Marti, 20.02.2018, 08:37Raluca gătește o porție de spaghete gustoase cu cașscaval. Cu doar cateva ingrediente, este mâncarea perfectă pentru prânz.
Luni, 19.02.2018, 10:52Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ton sub formă de file, pește zargan, cartofi, rodii, smântănâ, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit „Tonul veseliei”
Luni, 19.02.2018, 09:01Ingredientele necesare sunt: 300 g făină, 100 g UNT, 1 praf de sare, 1 gălbenuș, smântână fermentată cât cuprinde, pentru uns aluatul separat mai avem nevoie de 100 g unt, 280 g brânză pufoasă cu smântână, zahăr vanilat , vișine fără...
Duminica, 18.02.2018, 10:01De Lăsatul secului pentru Postul Mare, sărbătorit în a doua zi de weekend, gospodinele din România se întrec în bucate preparate din brânză, lapte și ouă
Sambata, 17.02.2018, 12:14Ingredientele necesare sunt: 120 g faină albă, 50 ml ulei, 50 ml lapte, 2 linguri zahăr, 1 plic zahar vanilat, 1 linguriță praf de copt, 3 linguri zahăr brut, 50 g unt, 50 ml sirop de compot de ananas, 1 cutie ananas bucăți în suc propriu,...
Sambata, 17.02.2018, 10:27Dacă te-ai săturat de mâncărurile obișnuite și vrei să încerci o rețetă cu adevărat specială, atunci o porție de „Pizzaiola de vită cu piure” este perfectă pentru tine!
Vineri, 16.02.2018, 11:58Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cartofi, vită, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pizzaiola de vită cu piure".
Vineri, 16.02.2018, 10:59