Antena Căutare

Articole despre reteta

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Cartofi năzdrăvani"

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Cartofi năzdrăvani"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cartofi, roșii, morcov, ciuperci, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cartofi năzdrăvani".

Vineri, 16.03.2018, 08:22
Dezlegare la pește?! Iată o idee delicioasă! Chef Nicolae a gătit "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Dezlegare la pește?! Iată o idee delicioasă! Chef Nicolae a gătit "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Pentru că postul Paștelui este destul de permisiv în materie de pește, iată o rețetă care vă va încânta papilele gustative. Și nici măcar nu este dificil de preparat! Chef Nicolae Brânză a gătit la Prietenii de la 11 "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Joi, 15.03.2018, 12:38
Chef Nicolae Brânză a gătit "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Chef Nicolae Brânză a gătit "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Chef Nicolae Brânză a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Joi, 15.03.2018, 12:22
PAȘTE 2018. Cea mai gustoasă CIORBĂ de MIEL. Nicio gospodină nu va da greș cu ACEASTĂ REȚETĂ!

PAȘTE 2018. Cea mai gustoasă CIORBĂ de MIEL. Nicio gospodină nu va da greș cu ACEASTĂ REȚETĂ!

Ciorba de miel este nelipsită de pe masa de Paște a românilor. Însă, nu toate reţetele sunt la fel de bune. Dacă vrei să nu dai greş şi familia să te laude, încearcă această reţetă. Va fi atât de gustoasă încât toţi se vor linge pe degete.

Joi, 15.03.2018, 11:41
Ralu ne pregătește „Ștrudel cu prune”

Ralu ne pregătește „Ștrudel cu prune”

Ingredientele necesare sunt: 8 foi de plăcintă, 100g unt topit, 1 kg de prune, jumătăți sau sferturi, 150g miez de nucă, jumătăți, 150g zahăr brun, 2 lingurițe de scorțișoară pudră, 2 linguri de pesmet alb, 100g zahăr pudră pentru final.

Joi, 15.03.2018, 10:20
Reteta Cozonac de post cu suc de portocale în aluat și umplutură de nuci cu cacao. Aromat și gustos, nici nu zici că e de post!

Reteta Cozonac de post cu suc de portocale în aluat și umplutură de nuci cu cacao. Aromat și gustos, nici nu zici că e de post!

Și cozonacul de post este foarte delicios și poate fi preparat în multe moduri, cum ar fi acest cozonac de post cu suc de portocale în aluat și umplutuură de nuci cu cacao.

Joi, 15.03.2018, 10:20
Învață cum să pregătești cele mai bune coaste de porc

Învață cum să pregătești cele mai bune coaste de porc

Chef Florin, invitat în platoul matinalilor, ne învață cum să pregătim cele mai bune coaste de porc. Rețeta și ingredinetele secrete le aflăm chiar de la cel mai iscusit bucătar.

Joi, 15.03.2018, 09:38
Reţeta zilei! Ciorbă de lobodă, un preparat sănătos

Reţeta zilei! Ciorbă de lobodă, un preparat sănătos

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine lobodă, ceapă verde, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de lobodă".

Joi, 15.03.2018, 08:27
Ralu ne pregătește „Tăieței de casă la cuptor cu gem și nucă”

Ralu ne pregătește „Tăieței de casă la cuptor cu gem și nucă”

Ingredientete necesare sunt: 400 g tăiței sau alte paste late de cas, 300 g gem de caise, 150 g nuci, coajă de lămâie, 2-3 linguri zahăr tos, 30 g unt, un praf de sare.

Miercuri, 14.03.2018, 11:14
Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Mușchiuleț în buchet"

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Mușchiuleț în buchet"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine porc, brocoli,sparanghel, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț în buchet".

Miercuri, 14.03.2018, 08:31
Reţeta zilei! Cristian Frăţieanu gătește piept de porumbel cu piure de ceapă arsă și sfeclă

Reţeta zilei! Cristian Frăţieanu gătește piept de porumbel cu piure de ceapă arsă și sfeclă

Cristian Frăţieanu gătește piept de porumbel cu piure de ceapă arsă și sfeclă

Marti, 13.03.2018, 12:28
Cea mai bună „Tartă cu caramel sărat”

Cea mai bună „Tartă cu caramel sărat”

Daca sunteți fanii dulciurilor făcute în casă, nu ratați această rețetă. Invitata matinalilor ne învață să pregătim „Tartă cu caramel sărat”.

Marti, 13.03.2018, 10:04
Ralu ne gătește „Ciorbă de roșii și conopidă”

Ralu ne gătește „Ciorbă de roșii și conopidă”

Ingredientele necesare sunt: 500 g conopidă, 1 legatura ceapă verde, 3-4 căţei usturoi, 2-3 gogoşari, 1 ardei capia, sare, piper măcinat, 1 lingura boia dulce, 3-4 linguri ulei, 1 litru suc de, roşii, borş.

Marti, 13.03.2018, 09:43
Răsfăţul zilei! Baigli, rețeta preferată a lui Dani Oțil

Răsfăţul zilei! Baigli, rețeta preferată a lui Dani Oțil

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mac, zahar, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Baigli".

Marti, 13.03.2018, 08:10
Răsfăţul zilei! Ciobanu Daniela pregătește un starter inspirat din bucătăria franceză

Răsfăţul zilei! Ciobanu Daniela pregătește un starter inspirat din bucătăria franceză

Ciobanu Daniela gătește la Prietenii de la 11 o rețetă absolut delicioasă, inspirată din bucătăria franceză.

Luni, 12.03.2018, 12:14
Ralu ne pregătește cea mai bună rețetă de cornulețe fragede

Ralu ne pregătește cea mai bună rețetă de cornulețe fragede

Raluca Dumitru pregătește cea mai bună rețetă de cornulețe fragede. Prezentatoarea alege să folosească ulei, dar această rețetă se poate realiza și cu untură.

Luni, 12.03.2018, 10:17
Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Vinete voioase"

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Vinete voioase"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, roșii, usturoi, năut, nucă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete voioase".

Luni, 12.03.2018, 08:31
De la 120 de kilograme, o domnișoară a ajuns la 60 în timp record: „Prima dată am renunțat la zahăr, apoi la porțiile mari de mâncare!” DIETA-MINUNE, extrem de ușor de ținut!

De la 120 de kilograme, o domnișoară a ajuns la 60 în timp record: „Prima dată am renunțat la zahăr, apoi la porțiile mari de mâncare!” DIETA-MINUNE, extrem de ușor de ținut!

Când privești acum pozele vechi ale Josephinei Desgrand, o tânără  Australia, cu greu ai putea crede că e aceeași persoană.

Vineri, 09.03.2018, 22:27
Mihăiță din Berceni îți face cea mai tare rețetă de „micenici”! „Cine mănâncă din mâna mea...”

Mihăiță din Berceni îți face cea mai tare rețetă de „micenici”! „Cine mănâncă din mâna mea...”

Clipul acesta e sezanție! Simpaticii matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani” l-au descoperit pe Mihăiță din Berceni, cel mai mare maestru în materie de „micenici”!

Vineri, 09.03.2018, 10:05
Raluca Dumitru gătește cea mai delicoasă rețetă de mucenici

Raluca Dumitru gătește cea mai delicoasă rețetă de mucenici

Raluca Dumitru pregătește cea mai bună rețetă de mucenici. Cu doar câteva ingrediente importante, rețeta este gata în foarte puțin timp.

Joi, 08.03.2018, 09:40
S-a aflat! O concurentă a ghicit în cărțile de tarot care Chef câștigă sezonul 5 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

S-a aflat! O concurentă a ghicit în cărțile de tarot care Chef câștigă sezonul 5 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Etapa jurizărilor pe nevăzute a celui de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este în toi, iar în fața mesei de jurizare își fac apariția printre cei mai inediți concurenți de până acum.

Miercuri, 07.03.2018, 13:20
Cea mai tare rețetă a fost pregătită la „Prietenii de la 11”! Cum se face o "Trilogie de pește cu unt aromatizat”?

Cea mai tare rețetă a fost pregătită la „Prietenii de la 11”! Cum se face o "Trilogie de pește cu unt aromatizat”?

Cerasela Lungu a gătit la "Prietenii de la 11" o rețetă spectaculoasă de pește, cu care a captat atenția tuturor!

Miercuri, 07.03.2018, 12:33
Cea mai rapidă rețetă pentru macarons

Cea mai rapidă rețetă pentru macarons

Chef Mircea Gheorghe vorbește despre cum se pregătesc cele mai bune și cele mai rapide macarons. Specialistul oferă câteva trucuri pentru cele mai delicioase macarons.

Miercuri, 07.03.2018, 10:49
Cum se pregătește cea mai tare rețetă de conopidă la tigaie cu usturoi, lămâie și verdețuri! Deliciul e gata instant!

Cum se pregătește cea mai tare rețetă de conopidă la tigaie cu usturoi, lămâie și verdețuri! Deliciul e gata instant!

Dacă ții post sau pur și simplu nu ți-e poftă să consumi carne, atunci rețeta de conopidă la tigaie cu usturoi, lămâie și verdețuri este rețeta perfectă pentru tine!

Marti, 06.03.2018, 13:59
Cum se face cel mai bun sandviș cu brânză din lume! Vlădutz îți dezvăluie SECRETUL acestui deliciu!

Cum se face cel mai bun sandviș cu brânză din lume! Vlădutz îți dezvăluie SECRETUL acestui deliciu!

Vlăduţ, bucătarul iscusit de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat cum se pregătește cel mai bun sandviș cu brânză din lume!

Luni, 05.03.2018, 09:26
Roxana ne pregătește „Linzer cu brânză”

Roxana ne pregătește „Linzer cu brânză”

Ingredientele necesare sunt: Pentru aluat: 400 g făină, 100 g untură,1 praf de sare, 100 g zahăr, 4 gălbenușuri, 1 plic zahăr vanilat, 1 plic praf de copt, smântână cât cuprinde. Pentru umplutur: 500 g brânză dulce, coaja razuitaă de la 1...

Duminica, 04.03.2018, 10:49
Roxi ne pregătește „Prăjitură cu cremă de vanilie și vișine”

Roxi ne pregătește „Prăjitură cu cremă de vanilie și vișine”

Ingredientele necesare sunt: Pentru crema de vanilie: 500 ml lapte, 50 g faină, 4 gălbenușuri medii, 75 g zahăr tos fin, 1 păstaie vanilie, 19-20 vișine în sirop. Pentru aluat: 270 g făină, 6 g praf de copt, 150 g zahăr, 90 ml lapte, 4 ouă...

Sambata, 03.03.2018, 11:58
Mamăăăăă, dintr-o carte de bucate din Spania citire! Anne Marie Pasăre a gătit "Paella cu Homar"

Mamăăăăă, dintr-o carte de bucate din Spania citire! Anne Marie Pasăre a gătit "Paella cu Homar"

Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 - "Paella cu Homar", una dintre cele mai cunoscute preparate culinare din Spania!

Vineri, 02.03.2018, 12:21
Anne Marie Pasăre a gătit "Paella cu Homar"

Anne Marie Pasăre a gătit "Paella cu Homar"

Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 - "Paella cu Homar"

Vineri, 02.03.2018, 12:06
Vlăduț gătește "Ghiocei dulci", cel mai delicios mărțișor culinarț! Și cum am putea să nu avem o primăvară frumoasă?

Vlăduț gătește "Ghiocei dulci", cel mai delicios mărțișor culinarț! Și cum am putea să nu avem o primăvară frumoasă?

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine iaurt, oua, zahar,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ghiocei dulci".

Vineri, 02.03.2018, 08:38
Reţeta zilei! Vlăduț gătește gogoși aromate numite Ghiocei dulci,

Reţeta zilei! Vlăduț gătește gogoși aromate numite Ghiocei dulci,

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de gogoși aromate, preparate cu lingura, pe care le-a denumit "Ghiocei dulci".

Vineri, 02.03.2018, 08:26
Rețetă de post. Cartofi umpluți cu legume – Gustos, simplu și ușor de preparat

Rețetă de post. Cartofi umpluți cu legume – Gustos, simplu și ușor de preparat

Nu numai că este o gustare potrivită pentru perioada în care te afli, cea de post, ci este și un preparat pe care I l-ai putea oferi și copilului tău. De ce spunem asta? Pentru că e plină de vitamine. Ce rețetă de post ai mai putea...

Joi, 01.03.2018, 16:26
Chef Florin Popa a gătit "Surf & Turf"

Chef Florin Popa a gătit "Surf & Turf"

Chef Florin Popa a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Surf & Turf" şi un "Desert cu ciocolată şi jeleu de căpşuni"

Joi, 01.03.2018, 12:03
Ralu ne pregătește „Fasole verde la tigaie”

Ralu ne pregătește „Fasole verde la tigaie”

Ingredientele necesare sunt: 600 g fasole verde, 5 roșii medii, 6 căței de usturoi tocați, 3-4 cepe medii, sare, piper, mărar și pătrunjel tocat - după gust.

Joi, 01.03.2018, 10:18
"Bucurie într-o farfurie", cel mai delicios mărțișor culinar de la Vlăduț! Și cum am putea să nu avem o primăvară frumoasă?

"Bucurie într-o farfurie", cel mai delicios mărțișor culinar de la Vlăduț! Și cum am putea să nu avem o primăvară frumoasă?

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine dovleac, morcov, castraveți,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște "Bucurie într-o farfurie".

Joi, 01.03.2018, 08:51
Rețeta de Primăvară: Bucurie într-o farfurie. Mușchiuleț de  porc cu sos de portocale

Rețeta de Primăvară: Bucurie într-o farfurie. Mușchiuleț de porc cu sos de portocale

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit mușchiuleț de porc cu sos de portocale și legume, un preparat delicios denumit  "Bucurie într-o farfurie".

Joi, 01.03.2018, 08:23
Cea mai bună rețetă de post din lume! Paste fără carne, în doar trei pași simpli!

Cea mai bună rețetă de post din lume! Paste fără carne, în doar trei pași simpli!

Dacă ești în perioada postului sau doar pur și simplu vrei să mănânci ceva fără carne, atunci această rețetă este perfectă pentru tine! Cum se fac cele mai bune pasta de post din lume?

Miercuri, 28.02.2018, 11:22
Ralu ne pregătește „Bărcuțe cu rahat”

Ralu ne pregătește „Bărcuțe cu rahat”

Ingredientele necesare sunt: 250 gr aluat foietaj de post, 200 gr rahat, 50 ml apă, 100 gr zahăr, zahăr pudră.

Miercuri, 28.02.2018, 09:51
Reţeta zilei! Vlăduț gătește găluște cu sos chedar, o mâncare delicioasă de care te vei îndrăgosti!

Reţeta zilei! Vlăduț gătește găluște cu sos chedar, o mâncare delicioasă de care te vei îndrăgosti!

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceapa, oua, branza,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște cu sos chedar.

Miercuri, 28.02.2018, 08:56
Reţeta zilei! Vlăduț gătește găluște cu sos chedar

Reţeta zilei! Vlăduț gătește găluște cu sos chedar

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceapa, oua, branza,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște cu sos chedar.

Miercuri, 28.02.2018, 08:32
Nu îți ies gogoșile sau prăjiturile? Se întâmplă din cauza acestor greșeli pe care le faci! 

Nu îți ies gogoșile sau prăjiturile? Se întâmplă din cauza acestor greșeli pe care le faci! 

De câte ori nu ne-am apucat, cu entuziasm, să preparăm gogoși sau prăjituri, iar acestea au ieșit… tari sau deloc gustoase. Și ne tot întrebăm, supărate, ce nu a mers, ce nu am făcut bine. Ei bine, se poate să nu fi...

Marti, 27.02.2018, 22:13
Ralu ne pregătește „Supă picantă de roșii cu năut”

Ralu ne pregătește „Supă picantă de roșii cu năut”

Ingredientele necesare sunt: 1 conserva rosii intregi Sun Food, 1 conervă naut Sun Food, 500 ml supă de legume, 1 ceapă, 3 căței usturoi, 2 linguri ulei măsline, 1 crenguță cimbru, 1 praf chilly, 1 praf ghimbir, 1 linguriță zahăr brun, sare,...

Marti, 27.02.2018, 10:11
Cea mai bună rețetă de mucenici moldovenești. Nici măcar gospodinele începătoare nu dau greș. Sunt delicioși!

Cea mai bună rețetă de mucenici moldovenești. Nici măcar gospodinele începătoare nu dau greș. Sunt delicioși!

Credincioşii ortodocşi îi prăznuiesc, vineri, pe 9 martie, pe cei 40 de mucenici, ostaşi în armata romană din vremea împăratului Liciniu (308-324), care au fost omorâţi prin chinuri în Sevastia Armeniei, fiindcă nu au vrut să renunţe la credinţa creştină.

Luni, 26.02.2018, 22:31
„Prietenii de la 11” te învață să gătești ca un maestru bucătar!  Un platou mediteranean e tot ceea ce ți-ai putea dori pe o vreme ca asta!

„Prietenii de la 11” te învață să gătești ca un maestru bucătar! Un platou mediteranean e tot ceea ce ți-ai putea dori pe o vreme ca asta!

Chef Ciprian Zaha a gătit la Prietenii de la 11 un platou mediteranean! Ca în fiecare dimineață, câte un maestru bucătar ne prezintă o mâncare delicioasă după o rețetă proprie sau personalizată!

Luni, 26.02.2018, 12:33
Chef Ciprian Zaha a gătit un platou mediteranean

Chef Ciprian Zaha a gătit un platou mediteranean

Chef Ciprian Zaha a gătit la Prietenii de la 11 un platou mediteranean

Luni, 26.02.2018, 12:08
Ralu ne pregătește „Prăjitură cu bulion”

Ralu ne pregătește „Prăjitură cu bulion”

Ingredientele necesare pentru foi sunt: 15 linguri bulion, 15 linguri ulei, 5 linguri zahăr, 1 linguriță bicarbonat stins cu oțet, esență rom, 600 gr făină. Pentru cremă: 800 ml apă, 150 gr griș, 150 gr zahăr, 250 gr margarină, zeamă de...

Luni, 26.02.2018, 11:46
Rita Mureșan ne pregătește „Sote de scoici picant”

Rita Mureșan ne pregătește „Sote de scoici picant”

Rita Mureşan a intrat în bucătărie şi i-a dat gata pe invitaţi! Creatoarea de modă pregăteşte un sote de scoici picant. Doamnelor luaţi o foaie şi un pix şi notaţi fiecare pas făcut de Rita Mureşan!

Luni, 26.02.2018, 10:01
Idei de Pavlova! Uite cum să o pregătești la tine acasă!

Idei de Pavlova! Uite cum să o pregătești la tine acasă!

Pavlova este o bezea delicioasă ce a devenit cel mai cerut desert al momentului. Uite cum să o pregătești la tine acasă!

Luni, 26.02.2018, 09:56
Cum se face cea mai simplă și rapidă rețetă de cartofi țărănești de POST! Savoarea e garantată!

Cum se face cea mai simplă și rapidă rețetă de cartofi țărănești de POST! Savoarea e garantată!

Dacă vrei să  mănânci o mâncare de post și totuși nu vrei să gătești ceva foarte complicat, atunci această rețetă de cartofi țărănești este perfectă pentru tine!

Luni, 26.02.2018, 09:32
Reţeta zilei! Chiar dacă e dimineață, Vlăduț gătește "supa preferată", și nu un mic dejun. Dar oare vom rezista în fața acestui deliciu?

Reţeta zilei! Chiar dacă e dimineață, Vlăduț gătește "supa preferată", și nu un mic dejun. Dar oare vom rezista în fața acestui deliciu?

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne tocată, ouă, ardei, ceapă dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supă preferată".

Luni, 26.02.2018, 09:11
x