La scurt timp după ce a devenit tată pentru a doua oară, chef Florin Dumitrecu a mai avut parte de încă o bucurie: a fost numit Ambasador Onorific SOS Satele Copiilor, după o perioadă în care s-a apropiat foarte mult de micuții din aceste centre și a și organizat evenimente pentru ei.
Marti, 26.05.2015, 12:19Nu este un secret pentru nimeni faptul că bucătăria libaneză conţine unele dintre cele mai savuroase preparate din lume. Sosul de iaurt şi mentă este absolut delicios!
Joi, 23.04.2015, 12:37Ingrediente - un ou - o linguriță de muștar - sare - piper - ulei - zeamă de lămâie Mod de preparare Citește AICI modul de preparare
Joi, 19.03.2015, 10:56Ingrediente -10 Saint Jacques (calibru 10\20 de preferinta proaspete) -100 g unt -120 g orez pentru risotto -1 ceapa -50 g de hribi uscati sau proaspeti (dar nu congelati) -50 g parmesan ras -1 praz tanar -smantana pentru gatit Mod de...
Marti, 10.03.2015, 12:43Ingrediente Muschiulet de manzat – 500g Hribi congelati – 500g Morcovi cu frunze – 3 legaturi O caserola de rucola 2 zuchinni O legatura rozmarin O legatura cimbru O legatura patrunjel O capatana usturoi O lamaie 6-7 salote 10 rosii...
Marti, 10.03.2015, 12:34Există ceva mai bun decât un bol mare de paste cu sos? Puține feluri de mâncare pot fi atât de plăcute, iar povestea din spatele clasicelor sosuri carbonara sau bolognese sunt mai simple decât ați crede. Sosurile pentru paste italiene au o istorie bogată, ce poate fi urmărită cu secole în urmă, până în Roma antică
Joi, 05.03.2015, 11:43Sosul grecesc tzatzichi este unul dintre cele mai cunoscute şi delicioase sosuri pentru fripturi.
Miercuri, 18.02.2015, 15:48Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi preparatul ”Spaghete bolognese de post”.
Joi, 27.11.2014, 09:42Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi preparatul ”Paste cu adieri de iarnă”.
Miercuri, 26.11.2014, 09:41Chiar dacă sunt duri în bucătărie, atunci când vine vorba de copii jurații de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” devin niște mielușei. Ambii părinți, chef Bontea și chef Dumitrescu și-au dat jos tunicile de bucătari și au ieșit la joacă.
Joi, 20.11.2014, 15:45Chiar dacă sunt duri în bucătărie, atunci când vine vorba de copii jurații de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” devin niște mielușei. Ambii părinți, chef Bontea și chef Dumitrescu și-au dat jos tunicile de bucătari și au ieșit la joacă.
Joi, 20.11.2014, 15:41Vezi videoclipul piesei S.O.S interpretată de Klyde!
Vineri, 31.10.2014, 08:38Ingrediente ciocolata amara 100 g visine 30 g dovleac 200 g smantana dulce 125 g unt 20 g o jumatate de lamaie o jumatate de portocala zahar 100 g un ristretto de espresso pudra cacao 10 g Mod de preparare Normal 0 21...
Miercuri, 29.10.2014, 17:37Ingrediente pentru umplutura: • dovleac - 300 gr • usturoi - 1 catel • busuioc - 2-3 frunze • patrunjel - cateva fire • smantana - o lingura • nucsoara - un praf • unt - o lingurita • ulei de masline - o lingura • sare si...
Luni, 27.10.2014, 15:14Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapa 2 buc Rozmarin o crenguta Patrunjel 1/2 legatura Otet de vin 1 lingura Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper rosu 30 gr Boia o lingurita Cimbru o crenguta Orez basmatic 100 gr Dovlecel...
Miercuri, 08.10.2014, 16:07Toți am mâncat cel puțin o dată un hamburger, dar acesta îl întrece pe toți. Un bucătar a inventat cel mai scump hamburger din lume. Ceea ce conține te va lasă mască.
Miercuri, 08.10.2014, 13:37Garnitura picantă pentru fripturi, produsă la Saschiz, în judeţul Mureş, va ajunge de Halloween pe mesele britanicilor. Un scoţian produce în Transilvania sosul lui Dracula, care este preferat şi la Casa Regală. Deliciul culinar urmăreşte...
Joi, 25.09.2014, 07:58Un bar din Marea Britanie are în meniu cele mai iuți aripioare de pui din lume. Clienții care vor să le încerce trebuie să poarte mănuși când le mănâncă, la fel ca și bucătarii care le prepară.
Luni, 22.09.2014, 12:45Eşti dornic să încerci senzaţii tari? Acum ai ocazia să faci asta cu o singură pizza. O companie din Statele Unite a scos pe piaţă un produs controversat, dar foarte căutat.
Luni, 22.09.2014, 11:09Vlădutz a preparat, în această dimineață, un delicios mic dejun: omletă à la crème!
Marti, 16.09.2014, 09:52Japonezii sunt cunoscuți pentru gusturile extravagante în materie de gastronomie, însă chiar și ei par să fi exagerat cu un preparat ce a șocat lumea întreagă. Un clip în care se arată cum se prepară sashimi-ul de broască a atârnit controverse pe internet.
Vineri, 22.08.2014, 13:44Un adolescent britanic alergic la alune a murit după ce a mâncat coaste de la un restaurant chinezesc
Miercuri, 18.06.2014, 16:20Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Caşcaval pane cu sos satinat".
Luni, 12.05.2014, 08:14Cine nu are de lucru își face. După acest principiu pare să se fi ghidat un american care s-a hotărât să bea aproape patru litri de sos iute.
Sambata, 22.03.2014, 10:04Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de piept de pui cu sos de caşcaval şi parfum de parmezan.
Luni, 10.03.2014, 08:43Vlăduţ găteşte: "Pui cu sos de capere".
Marti, 04.03.2014, 08:14Oamenii sunt ființe extrem de inventive, reușind să creeze lucruri extraordinare din elemente banale. Astfel, ketchup-ul a trecut din frigider pe farfurie, dar într-un mod uimitor
Miercuri, 05.02.2014, 13:50De multe ori, reprezentantele sexului frumos întâmpină dificultăţi reale în timp ce mănâncă aripioare de pui
Joi, 09.01.2014, 16:14Mirela Ivașcu a preparat "Sos de bere cu vanilie şi ghimbir cu scoici".
Luni, 06.01.2014, 22:51Vlăduţ găteşte: "Curcan cu sos de arahide".
Miercuri, 11.12.2013, 08:38Vlădutz, de la ”Neatza” cu Răzvan și Dani, îți recomandă să gătești astăzi pui cu sos de parmezan, un preparat delicios, ce se gătește rapid.
Marti, 12.11.2013, 08:25Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Pui cu sos de parmezan".
Marti, 12.11.2013, 08:13Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta de "Cotlet de porc cu sos de praz"
Luni, 04.11.2013, 08:17Printre invitatii experti in mancarea turceasca, adusi in platoul de la "Neatza", Nicu ne-a explicat cum se face o shaorma gustoasa
Marti, 29.10.2013, 12:19Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la duelul al cincilea: Ou moale cu trufe si sos de vita demi glace
Luni, 21.10.2013, 11:35Preparatul pentru cel de-al cincilea duel a fost "Ou moale cu trufe si sos de vita demi glace"
Luni, 21.10.2013, 11:30Vladut, bucatarul de la Neatza. a gatit astazi o reteta de file de porc cu sos de chimen in stil nemtesc taranesc
Vineri, 18.10.2013, 08:21Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta de "Escalop cu sos de salvie"
Luni, 14.10.2013, 09:03Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi, de ziua Germaniei, doua retete specifice: Friptura dulce-acrisoara cu galuste din paine & sos de turta dulce
Joi, 03.10.2013, 08:19Vladut ne-a mai pregatit o bunatate: galuste gratinate, alaturi de un sos de toamna, plin de aroma, facut din rosii foarte bine coapte. Iata cum poti prepara aceasta reteta!
Luni, 09.09.2013, 11:50Vladut gateste: "Cotlet de porc cu sos de gogosari".
Joi, 05.09.2013, 08:32Modelele in cafea palesc in comparative cu operele lui Vivi Mac, o frantuzoaica care stapaneste arta betisorului.
Miercuri, 28.08.2013, 12:17Daca aveai impresia ca restaurantele de tip fast-food sunt cea mai mare inventie a secolului, te-ai inselat. Automatele de cartofi prajiti sunt un vis implinit al consumatorilor de preparate “pe fuga”. Belgienii sunt primii care au apucat sa testeze noile masini.
Marti, 27.08.2013, 11:33Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Galuste de carne cu sos de cascaval".
Marti, 02.07.2013, 08:12Vladut gateste: "Paste cu sos de Soare".
Miercuri, 05.06.2013, 08:35Vladuzt, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta dulce de "Gris cu lapte si sos caramel"
Joi, 30.05.2013, 08:51Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Aripioare cu sos de rubarba".
Luni, 20.05.2013, 08:19Vladuzt, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta picanta: "Aripioare in stil mexican"
Vineri, 10.05.2013, 08:35Paza iute trece primejdia rea. A descoperit asta o angajata a unui fast fod din Australia. Femeia a reusit sa puna pe fuga un hot aruncandu-i in ochi cu un sos extrem de picant.
Luni, 06.05.2013, 16:31Vladutz gateste: "Pulpe de pui cu sos de branzeturi".
Luni, 22.04.2013, 08:47