Și cozonacul de post este foarte delicios și poate fi preparat în multe moduri, cum ar fi acest cozonac de post cu suc de portocale în aluat și umplutuură de nuci cu cacao.
Joi, 15.03.2018, 10:20Pentru că se apropie sărbătorile, vă propunem o rețetă de cozonac cu nucă și ciocolată, pe care sigur o veți repeta și altădată.
Miercuri, 13.12.2017, 19:33Românii nu pot sărbători Crăciunul fără a se bucura de aromele cozonacului de casă! Rețetele de cozonac sunt diferite, atât din punct de vedere al aluatului, cât și al umpluturii.
Vineri, 08.12.2017, 09:39Chef-patiser Ionela pregătește cea mai bună rețetă de cozonac. Aceasta arată pașii de preparare și oferă câteva sfaturi pentru a face un cozonac delicios.
Luni, 13.11.2017, 11:52După bucatele îmbelșugate de Paște, Andreea Moldovan a pregătit o reţetă specială de "Smoothie".
Luni, 17.04.2017, 11:44Nu există Paște fără cozonac și ouă roșii, iar la mare căutare sunt rețetele clasice, ”ca la mama acasă”. Încearcă și tu și nu vei regreta!
Luni, 10.04.2017, 17:35Nu există Crăciun fără cozonacii pufoși care ne îmbie cu savoarea delicioasă. Iar dacă până acum urmai rețeta bunicii, îți propunem să adaugi un ingredient secret, care va transforma total gustul desertului tăi favorit: scorțișoara.
Sambata, 24.12.2016, 04:58Ce credeţi că ne mai trebuie pentru masa de Crăciun? Toate doamnele gătesc în această perioadă celebrii cozonaci. Cea mai gustoasă reţetă vine din Ardeal
Miercuri, 21.12.2016, 20:37Cui îi place cozonacul, chiar şi cel de Post, să dea o fugă în localitatea Sântimbru din Alba. E destul acolo, credeţi-mă pe cuvânt! A fost copt cel mai mare cozonac de post din România. Mega-preparatul are doi metri lungime şi 80 de kilograme.
Joi, 08.12.2016, 14:57Pentru că este prima zi după sărbătoarea pascală, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele principale sunt formate din ouă și cozonac, rămase de la ospățul de Paște.
Miercuri, 04.05.2016, 09:11Pentru că este prima zi după sărbătoarea pascală, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele principale sunt formate din ouă și cozonac, rămase de la ospățul de Paște.
Miercuri, 04.05.2016, 08:52Numai de bine: reţetă ingenioasă cu resturi de cozonac
Duminica, 01.05.2016, 09:54Este un preparat românesc, foarte delicios, iar fără el pe masa de Paște, sărbătorile nu ar mai fi la fel. Mirosul de cozonaci abia scoşi din cuptor este inconfundabil! Iată cum se prepară un cozonac cu nucă, cacao şi stafide!
Joi, 28.04.2016, 14:38Este un preparat românesc, foarte delicios, iar fără el pe masa de Paște, sărbătorile nu ar mai fi la fel. Mirosul de cozonaci abia scoşi din cuptor este inconfundabil! Iată cum se prepară un cozonac cu nucă, cacao şi stafide!
Joi, 28.04.2016, 14:32Pentru că este zi de desert, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele se îmbină armonios.
Joi, 28.04.2016, 08:21Un preparat românesc, foarte delicios, iar fără el pe masa de Paște, sărbătorile nu ar mai fi la fel. Mirosul de cozonaci abia scoşi din cuptor este inconfundabil! Iată cum se prepară un cozonac cu nucă, cacao şi stafide!
Marti, 26.04.2016, 08:35Ce-ar fi masa de Paște fără ouăle frumos colorate, atât de delicioase, în combinație cu cozonac sau pască?! Pentru că Sărbătoarea Învierii Domnului se apropie cu pași repezi, iar gospodinele vor intra în vrie cu pregătirile, e bine să știți că vopseaua din magazine conține toxine și o puteți evita folosind ingrediente 100% naturale.
Luni, 25.04.2016, 08:42Dacă nu există cozonac pe masa de Paşte, parcă lipseşte ceva. Delicios, pufos, destul de uşor de făcut, acest produs este preferatul românilor. Iată o reţetă simplă!
Duminica, 12.04.2015, 09:20Jurnalist, moderator al emisiunii ”Numai de bine” și a știrilor matinale de weekend de la Antena 3, Ela crede în informație și în puterea ei de a schimba lumea. Vedeta ne recomandă o reţetă simplă şi sănătoasă.
Miercuri, 24.12.2014, 11:10Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Cozonac cu drag”, un preparat delicios, specific sărbătorilor ale iernii.
Miercuri, 24.12.2014, 08:32Vlăduţ o învaţă pe Roxana Ionescu să prepare cozonaci ca la bunica acasă.
Luni, 23.12.2013, 10:39Annes şi Jimmy Dub prepară un cozonac în platoul "Star matinal"!
Luni, 23.12.2013, 10:20Vladut gateste: "Cozonac".
Duminica, 05.05.2013, 13:00Cozonacul nu trebuie sa lipseasca de pe masa festiva de Pasti. Iata cum poti prepara cozonaci pufosi si deliciosi!
Vineri, 13.04.2012, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" difuzata de canalul Euforia TV s-a aflat iar in Romania, pentru prezentarea retetei traditionale de cozonac romanesc.
Marti, 25.01.2011, 00:00Doamnele care nu au rabdare sa piarda ore in sir in bucatarie au golit rafturile cu prajituri si cozonaci din marile magazine. Iar concluziile trase ii bucura pe comercianti - foarte putine romance mai gatesc acasa.
Vineri, 24.12.2010, 00:00Vladutz gateste: "Cozonac moldovenesc"
Luni, 13.12.2010, 08:10Traditia romaneasca spune ca daca ai cozonac pe masa inseamna ca sarbatoresti. Cozonacul este o reteta cu o lunga istorie.
Joi, 16.09.2010, 00:00Vladut a pregatit astazi la "Neatza" savarine! In prepararea acestora sunt cativa pasi foarte importanti pe care trebuie sa ii respectam atunci cand vrem sa facem acasa un preparat de cofetarie.
Vineri, 04.06.2010, 00:00Vladut a pregatit pasca si cozonac de Paste.
Luni, 05.04.2010, 12:06Freddy Camacho iti arata cum se face cozonac mexican.
Luni, 05.04.2010, 09:42Daniela i-a pacalit pe baieti ca prezinta, rubrica meteo, iar in schimb a mai lucrat putin la reteta sa de astazi.
Miercuri, 31.03.2010, 00:00Dani a prezentat-o pe Daniela Crudu intr-un mod inedit, in timp ce aceasta pregatea cozonacul.
Miercuri, 31.03.2010, 00:00Faptul ca se apropie Pastele se simte cel mai bine cand treci pe langa brutarii si patiserii. Incepe sa miroasa tot mai tare a cozonaci. Ai nostri, facuti dupa retete romanesti, sunt cei mai cautati. Sapte milioane de cozonoci romanesti vor umple...
Vineri, 19.03.2010, 13:29Ingrediente: Cozonac Sirop de zahar cu rom Dulceata de visine Frisca batuta Creme patisserie
Luni, 21.12.2009, 10:35