Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.
Rubarba se foloseste cel mai frecvent in deserturi. Pofta buna!
Joi, 15.12.2011, 00:00Daca ai chef de o gustare rapida si satioasa alege intotdeauna humusul. Aceasta salata este ideala si pentru o cina in doi.
Miercuri, 14.12.2011, 00:00O reteta rapida si delicioasa, pentru intreaga familie.
Miercuri, 14.12.2011, 00:00Este adaptarea unei retete pdin cartea lui Jamie Oliver, „Cu Jamie în Italia". Desi reteta originala este zu zahar si miere, Jamie a recomandat, dupa gust, excluderea lor, pentru ca smochinele si stafidele sunt destul de dulci. Este prajitura perfecta pentru micul dejun: consistenta, foarte aromata si nu exagerat de dulce.
Miercuri, 14.12.2011, 00:00Papanasii moldovenesti sunt un desert delicios pe care il preparau bunicile.
Marti, 13.12.2011, 00:00Perfecti pentru o zi de weekend. Este o sursa buna de omega 3
Sambata, 10.12.2011, 00:00Caldura de luna acesta ne-a mai adus o recolta de zmeura. De ce sa nu te desfeti cu un desert usor si aromat?
Vineri, 09.12.2011, 00:00O reteta simpla pentru un pranz delicios!
Marti, 06.12.2011, 00:00Iata o reteta delicioasa, perfecta pentru sarbatorile de iarna!
Duminica, 04.12.2011, 00:00Orzul este una dintre cele mai sanatoase cereale, continand antioxidanti si fibre. Cu el se poate prepara si o salata aratoasa.
Vineri, 02.12.2011, 00:00O reteta foarte simpla pentru zilele de post si nu numai.
Miercuri, 30.11.2011, 00:00O reteta simpla si rapida perfecta pentru o cina in doi.
Miercuri, 30.11.2011, 00:00O prajitura delicioasa, cu arome exotice si ingrediente delicioase
Luni, 24.10.2011, 00:00O reteta usoara, de inceput de toamna, este aceasta salata asortata cu avocado. Pofta buna!
Vineri, 07.10.2011, 00:00Aceasta gustare poate fi considerata la fel de bine bautura sau desert. In plus, este gata cat ai clipi.
Joi, 06.10.2011, 00:00Hranitoare si usor de facut, supa poate fi o cina perfecta sau un pranz rapid pe care-l poti lua la pachet, la birou.
Joi, 06.10.2011, 00:00Un nou fel de a gati cartofii! Pana si cea mai banala friptura va deveni vedeta serii alaturi de aceasta garnitura deosebita. Garantam!
Joi, 06.10.2011, 00:00Ai vrea sa pregatesti ceva dulce pentru cei dragi, insa nu prea te ajuta timpul si nici nu te descurci prea bine cu cuptorul. Tortul de biscuti este un desert simplu si rapid, care se prepara la rece!
Joi, 06.10.2011, 00:00Cartofii sunt legumele preferate ale tuturor. Gateste-i cu drag si vei avea succes la toti mofturosii. Textura crocanta si sosul de iaurt reprezinta piesa de rezistenta.
Miercuri, 05.10.2011, 00:00Reteta zilei de sambata este propusa de Martha Stewart si este potrivita unei mese mari, pentru 8 persoane. Pofta buna!
Sambata, 01.10.2011, 00:00Chiftelutele se pot servi calde sau reci, alaturi de un piure sau o salata de legume. Incearca aceasta reteta delicata, din peste si cu gust acrisor de lamaie.
Marti, 27.09.2011, 00:00Galustele nu sunt doar acele bilute consistente din supa. In China, sunt consumate in sute de feluri - picante, dulci, crocante sau umplute. Sunt un deliciu in orice fel le-ai consuma.
Vineri, 16.09.2011, 00:00Daca, la inceput, Baba au rhum era un simplu aluat dospit, garnisit cu fructe uscate, in zilele noastre, prajitura se serveste insiropata cu rom, alaturi de frisca sau inghetata de vanilie.
Joi, 08.09.2011, 00:00O prajitura care iti va placea atat de mult incat o vei face de cate ori vei avea ocazia.
Joi, 01.09.2011, 00:00O gustare delicioasa, perfecta pentru un party sau o reuniune cu prietenii. Usor de preparat si digerat, lipia cu somon si maioneza (o cantitate minimala, de gust!) nu se departeaza foarte mult de categoria mancarurilor sanatoase!
Joi, 01.09.2011, 00:00Spuma delicioasa de ciocolata dupa reteta Juliei Child. Gumoasa, aerata si decadenta!
Miercuri, 31.08.2011, 00:00Salatele sunt excelente pentru o gustare satioasa, un pranz sau o cina usoara, in functie de ingredientele folosite. Aceasta reteta imbina dulceata caiselor cu gustul acrisor al mustarului si otetului ce ii dau savoare carnii fragede de pui.
Miercuri, 31.08.2011, 00:00Fiecare lucru pe care il traim sau il mancam are si parti bune, si parti rele. Noi n-avem de facut decat sa le punem intr-o balanta, sa adunam plusurile si minusurile si sa hotaram ce varianta alegem. Iata 9 exemple de alimente care pe de-o parte fac rau, dar pe de alta sunt totusi necesare vietii.
Miercuri, 31.08.2011, 00:00Reteta zilei de miercuri este una dedicata iubitorilor de peste care vor sa consume ceva clasic, nu doar sanatos. Pofta buna!
Miercuri, 31.08.2011, 00:00Vara, gatitul nu trebuie sa fie o povara. Opteaza pentru meniuri simple, alcatuite din supe usoare de legume, omlete cu legume si branza, legume la gratar, salate. Astazi ai partea a doua a retetelor de vara.
Miercuri, 31.08.2011, 00:00Vara, gatitul nu trebuie sa fie o povara. Opteaza pentru meniuri simple, alcatuite din supe usoare de legume, omlete cu legume si branza, legume la gratar, salate.
Marti, 30.08.2011, 00:00Reteta zilei de marti este una dulce: chec pufos pe baza de banane, nuci si curmale, foarte gustos alaturi de cafea sau de un pahar cu lapte cald. Pofta buna!
Marti, 30.08.2011, 00:00Un desert foarte gustos, pe baza de fructul pasiunii - unul din cele mai exotice fructe din lume. Pofta buna!
Joi, 18.08.2011, 00:00Salata cu pui este un fel de mancare extrem de hranitor si foarte usor de preparat.
Joi, 18.08.2011, 00:00Aflata la confluenta mai multor culturi si traditii culinare, gastronomia bulgareasca este un amestec de influente slavone, grecesti si turcesti. Fiecare regiune are specialitatile ei.
Luni, 01.08.2011, 00:00Reteta zilei de duminica este din spectrul pastelor: fettucine cu piept de pui facute in sos cremos de pesto cu smantana. Pofta buna!
Duminica, 31.07.2011, 00:00"Empanadas" sunt pateuri cu carne, branza, legume, populare in America Latina si in sudul Europei. Denumirea vine de la verbul "empanar", care inseamna a rula sau a imbraca in paine.
Luni, 18.07.2011, 00:00Iti doresti ceva simplu de gatit, dar totodata savuros si inspirat din gradina verii? Rosiile coapte, suculente, branza cu crusta crocanta, dar pufoasa in interior si pui condimentat bine, la cuptor, crocant de te lingi pe degete.
Vineri, 15.07.2011, 00:00Puiul la cuptor este intotdeauna un deliciu pentru intreaga familie: gustos, crocant si hranitor. Reteta de astazi aduce pe langa pui garnituri de rosii si de branza. Pofta buna!
Vineri, 15.07.2011, 00:00Reteta zilei de miercuri vine tot din Italia, ca si cea de ieri, si este destinata mesei de pranz sau de seara. Este o reteta fara carne, insa nu vegetariana. Pofta buna!
Miercuri, 13.07.2011, 00:00Sosul carbonara este facut de obicei cu bacon, oua si branza. Insa daca vrei sa ii dai o textura mai cremoasa, incearca aceasta reteta care contine si putina smantana dulce lichida.
Miercuri, 11.05.2011, 00:00Don Mariano pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de macrou afumat cu andive.
Luni, 02.05.2011, 00:00Madalin, bucatar al restaurantului Butoiul Sasului din Brasov pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta argentiniana dulce si rapida.
Duminica, 27.02.2011, 00:00Daca pestele este in topul preferintelor tale culinare, cu siguranta iti va placea aceasta reteta ce imbina savoarea delicata a salaului, cu cea a rosiilor cherry si a mozzarellei, totul completat de un strat generos de vinete.
Duminica, 27.02.2011, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV s-a aflat in Romania, pentru prezentarea unui preparat traditional: papanasi.
Marti, 28.12.2010, 00:00Sprotul este un peste mai putin cunoscut si accesibil romanilor, insa varianta lui afumata a ajuns in majoritatea magazinelor mari. Sprotul proaspat este insa foarte potrivit pentru o ciorba de tip pescaresc.
Marti, 16.11.2010, 00:00Incearca o reteta mediteraneeana de peste la cuptor: dorada pe pat de legume, stropite cu suc proaspat de lime.
Marti, 02.11.2010, 00:00Ouale sunt un ingredient foarte important in bucataria franceza, iar Laura Calder ne invata in cadrul emisiunii "Sa gatim frantuzeste" o reteta pe baza de oua.
Luni, 01.11.2010, 00:00Vladut si-a inceput saptamana de gatit in studioul emisiunii Neatza realizand un desert traditional romanesc: papanasi!
Luni, 01.11.2010, 00:00Daca vrei o supa acrisoara de peste, incearca aceasta reteta simpla si gustoasa.
Luni, 01.11.2010, 00:00