Antena Căutare

Revelionul Starurilor 2021. Vedetele care s-au ascuns în spatele celor mai ciudate măști la Revelionul cu Dan Negru

Unele dintre cele mai mari vedete din România au oferit un show memorabil în noaptea dintre ani, la Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru.

Ce vedete s-au aflat în spatele măștilor la Revelionul Starurilor 2021

Antena 1

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România, ce a fost și lider de audiență.

Surprizele show-ului eveniment al anului au continuat în noaptea dintre ani, cu demascări fantastice și neașteptate.

Unele dintre cele mai cunoscute vedete din România au urcat pe scenă costumate în unele dintre cele mai neobișnuite măști de până acum.

Ce vedete s-au ascuns în spatele măștilor de la Revelionul Starurilor 2021

Printre vedetele care au încântat publicul pe scena Revelionului Starurilor 2021 și cele care au fost nevoite să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor s-au numărat Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă.

Printre măștile care au pus în încurcătură invitații s-au numărat Virusul Corona, Căpitanul Hook, un Extraterestru pierdut pe Pământ, celebrul Pinocchio, o Vrăjitoare în spatele căreia se afla chiar un politician, conducătorii Donal J. Trump și Vladimir Putin, majordomul Lurch, din Familia Addams, extraterestra Gamora, din filmul Gardienii Galaxiei, din Universul Cinematografic Marvel, Zeul Întunericului, Hades, Diavolul însuși și, în ton cu sărbătorile, personajul Grinch.

Iată ce măști au purtat vedetele în noaptea dintre ani, la Revelionul Starurilor 2021:

Vedeta din spatele măștii lui Grinch le-a pus în dificultate pe staruri

După ce Grinch-ul a apărut pe scena Revelionului Starurilor 2021, majoritatea vedetelor au strigat numele lui Gică Hagi. N-au avut noroc nici după ce personajul și-a început numărul artistic, pentru că efectele speciale folosite pentru a-i modifica vocea le-a pus și mai tare în dificultate pe staruri.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Spre surprinderea tuturor, sub masca lui Grinch s-a ascuns o vedetă complet neașteptată - Cosmin Contra, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal.

Vezi numărul inedit al Grinch-ului, la Revelionul Starurilor 2021, AICI

Corona a apărut în papuci roz la petrecerea Revelionului Starurilor 2021

Imediat ce a pășit pe scenă personajul Corona, invitații lui Dan Negru au început pariurile. În vreme ce unii credeau că Irinel Columbeanu poartă costumul, alții au făcut glume: ”este sportiv, sare din organism în organism”.

Pentru că nu a fost dat niciun răspuns categoric, Dan Negru a invitat masca să își înceapă numărul, însă nici aceasta nu i-a ajutat pe invitați să își dea seama cu cine au de-a face.

După ce pariul final a fost făcut, Dan Negru l-a rugat pe virusul Corona să-și arate identitatea. Surpriza a fost una de proporții - sub masca virusului Corona se afla Romică Țociu.

De această dată, nu doar chipul vedetei din spatele măștii a creat rumoare, ci și ținuta sa. Vezi ce a purtat Romică Țociu sub costumul de Corona, AICI

Un politician s-a deghizat în Vrăjitoare la Revelionul Starurilor 2021

De când a intrat pe scena Revelionului Starurilor 2021, Vrăjitoarea a pus în încurcătură invitații. Starurile și-au dat seama că este vorba despre o femeie, însă au fost departe de a ghici care este numele acesteia.

Cu vocea ușor modificată de efectele speciale, Masca Vrăjitoarei a rămas imposibil de recunoscut, chiar și după momentul amuzant de pe scenă.

După câteva minute, misterul a fost înlăturat. Elena Udrea a fost persoana publică ce a petrecut 2 ore la machiaj pentru a căpăta chipul unei vrăjitoare, spre uimirea tuturor.

Vezi AICI reacția de milioane a invitaților Revelionului Starurilor 2021 când au aflat cine s-a ascuns în masca Vrăjitoarei

Toți au crezut că starul costumat în Diavol la Revelionul Starurilor 2021 e Costi Ioniță

Masca Diavolului a surprins invitații Revelionului Starurilor 2021 nu doar pentru că a avut un costum foarte reușit, ci și pentru că vedeta din spatele ei a fost foarte greu de ghicit.

Cu toate că nu au putut să-i zărească nicio trăsătură, ei au oscilat între câteva nume: Fuego, Hrușcă și Costi Ioniță.

Starurile și-au dat seama cine s-a deghizat în Diavol abia când a început să își dea jos costumul, începând cu imensa căciulă. Masca Diavolului nu a fost purtată de Costi Ioniță, așa cum au crezut mulți, ci de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Vezi cum a reușit Diavolul să păcălească invitații Revelionului Starurilor 2021 AICI

Ce mare actor s-a ascuns în spatele măștii lui Pinocchio la Revelionul Starurilor 2021

Pinocchio a intrat pe scenă într-o cutie și a pus imediat pe gănduri invitații Revelionului cu Dan Negru.

Imediat ce a ieșit din cutie, au început pariurile. Vasile Moraru, Florin Piersic, George Mihăiță, au fost doar trei dintre numele vehiculate.

Pinocchio a avut apoi un moment de excepție cu faimosul Cristi Iacob, ce a adus hohote de râs în întreaga sală. Într-un final starurile au aflat și ce vedetă a reușit să îi facă să râdă în noaptea dintre ani - Dorel Vișan.

Vezi AICI momentul lui Pinocchio, care a făcut toată sala să râdă la Revelionul Starurilor 2021

Ce divă s-a deghizat în temutul Căpitan Hook, la Revelionul Starurilor 2021

Nici nu a pășit bine Căpitanul Hook în platoul Revelionul Starurilor 2021 că din sală s-a auzit: ”e fată, se vede după pași”.

Ochii verzi ai vedetei din spatele măști i-au dus pe ceilalți cu gândul la Simona Gherghe, Simona Sensual, Adelina Pestrițu și Vulpița.

După momentul artistic al Căpitanului Hook, s-a dovedit că vedetele din platoul Revelionului au avut dreptate - în spatele măștii se află o femeie.

Însă aceasta nu este niciuna dintre cele nominalizate, ci chiar Oana Zăvoranu, care a avut și o reacție neașteptată după ce a fost demascată - a făcut twerking, chiar în fața invitaților.

Vezi AICI cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce a fost demascată drept Căpitanul Hook, la Revelionul Starurilor 2021

Hades le-a făcut urări “infernale” invitaților Revelionului Starurilor 2021

Sub privirile uimite ale tuturor, pe scenă a urcat chiar Zeul Infernului, Hades. Poziționat deasupra unui adevărat tron mobil, ce avea un “volan” cu cap de mort, și condus de o întreagă echipă de “acoliți”, personajul Hades și-a făcut intrarea precum un zeu adevărat, spre încântarea tuturor.

Masca a fost una greu de ghicit, chiar și după numărul artistic, în care Hades le-a făcut urări ”infernale” invitaților, pentru ca vocea i-a fost schimbată.

Într-un final, după mai multe încercări la ghicit, Hades și-a dat jos masca și a dezvăluit că în spatele ei se afla chiar Maria Dragomiroiu.

Vezi ce urări ”infernale” le-a făcut Hades, Zeul Întunericului, invitaților la Revelionul Starurilor 2021, AICI

Vedeta din spatele Extraterestrului a pus în încurcătură starurile la Revelionul 2021 și după demascare

Extraterestrul și-a făcut apariția într-o ”navă spațială”, cu fundal de ceață, și invitații s-au grăbit să glumească: ”A venit în izoletă?”

Invitații au încercat să ghicească vedeta din spatele costumului, dar indiciul - o tastatură - a părut să îi bage și mai mult în ceață. Nici după momentul Extraterestrului, alături de Tania Popa, mulți nu au știu cu cine au de-a face, de fapt - Andrei ”Selly” Șelaru.

Spre surprinderea tuturor, Romică Țociu a susținut că nu știe cine e vedeta din spatele Extraterestrului nici după demascare, ce a dus la unul dintre cele mai amuzante momente ale serii.

Vezi reacția amuzantă a lui Romică Țociu la demascarea Extraterestrului, de la Revelionul Starurilor 2021, AICI

Vedeta din spatele măștii Gamora i-a surprins pe toți invitații la Revelionul Starurilor 2021 cu vocea ei

Inițial, Dan Bittman a fost și singura vedetă pe care Dan Negru a lăsat-o să atingă cea de-a noua mască, personajul extraterestrei Gamora, din filmul Marvel Gardienii Galaxiei, însă nimeni nu a putut să își dea seama inițial cine se află în spatele măștii.

După momentul artistic, însă, talentul din spatele măștii a devenit evident pentru toți invitații, care au spus în cor ce vedetă s-a costumat în Gamora - Paula Seling.

Vezi AICI momentul în care Paula Seling, deghizată în Gamora, a impresionat toți invitații Revelionului Starurilor

Un campion s-a ascuns în spatele măștii ”mortale” care a tronat deasupra tuturor la Revelionul Starurilor 2021

Imediat cum Dan Negru a fluturat pe scena Revelionului Starurilor 2021 steagul României, invitații s-au grăbit să ghicească ce vedetă s-ar putea afla în spatele măștii cu numărul 10, majordomul Lurch, din Familia Addams, deși personajul încă nu apăruse.

După momentul artistic al lui Lurch, alături de Claudiu Bleonț, nu a durat mult până când invitații și-au exprimat părerea cu privire la ce celebritate a reușit să meargă pe scenă în picioroange fără problemă. În unanimitate, invitații au votat că Lurch e, de fapt, Marian Drăgulescu.

Vezi AICI momentul în care invitații s-au ridicat în picioare pentru a aplauda vedeta din spatele măștii Lurch, la Revelionul Starurilor 2021

Celebritățile uriașe care s-au mascat în Trump și Putin la Revelionul Starurilor 2021

Pentru cel de-al 11-lea moment de demascare la Revelionului Starurilor 2021, pe scenă au intrat două personaje extrem de cunoscute la nivel mondial - președintele actual SUA, Donald J. Trump, și președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Cei doi au avut un moment artistic de excepție pe scenă, în ”cel mai tare moment al serii”. După ce le-au fost auzit vocile, măștile și-au și dezvăluit identitatea - Carmen Tănase și Maia Morgenstern.

Vezi AICI ”cel mai tare moment al serii” Revelionului 2021, cu Maia Morgenstern și Carmen Tănase

Duhul lui Aladdin a încins scena Revelionului Starurilor 2021

Pentru ultimul moment de demascare al Revelionului Starurilor 2021, pe scenă a intrat unul dintre cele mai cunoscute personaje din lume - Duhul lui Aladdin.

Duhul lui Aladdin a încântat invitații și publicul cu melodia sa emblematică, ce, așa cum a prezis Dan Negru, a oferit un indiciu important invitaților cu vocea sa.

Vezi AICI momentul în care Duhul lui Aladdin a cucerit invitații Revelionului Starurilor 2021

Pentru demascare, Ruby și Vlăduța Lupău s-au urcat pe scena Revelionului Starurilor și au cântat una dintre cele mai cunoscute melodii ale vedetei care se afla în spatele măștii Duhului - Lasă-mă, papa, la mare. Duhul lui Aladdin la Revelionul 2021, cu Dan Negru, a fost, de fapt, Andreea Bălan.

Cum arată Monica, sora ”geamănă” a lui Penelope Cruz. Puțini știu că a ținut locul actriței când aceasta era gravidă... Un model în vârstă de 19 ani a fost declarat ”cea mai frumoasă femeie din lume”. Cum arată Yael Shelbia | GALERIE FOTO...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Remedii împotriva răcelii și gripei. Cum îți poți stimula imunitatea
Pentru că a venit sezonul rece și cazurile de viroze sunt tot mai dese, ți-am pregătit o...
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022.  Săgetătorii vor lucra din greu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022 spune că Săgetătorii vor lucra din greu astăzi pentru...
Parteneri
De ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x