La Top Chef, batalia nu se duce doar intre concurenti. Alina Puscas l-a atacat pe Nicolai Tand. Vezi imagini inedite de la filmari!
Vineri, 26.10.2012, 10:44A gatit pentru regele Juan Carlos, pentru Madonna, Michael Jackson, Bill Clinton, printul de Liechtenstein, Gorbaciov, Mitterand, iar inainte de a ajunge la Bucuresti a lucrat la cel mai faimos hotel din Israel, King David - hotel de cinci stele plus din Ierusalim. Acolo, Chef Joseph Hadad a prins perioada razboiului cu Irak, atacurile din Israel si isi aminteste cum gatea cu masca de gaze pe fata pentru clientii sai, echipati la randul lor cu astfel de masti.
Joi, 25.10.2012, 14:05A renuntat la scoala, ca sa-si ajute mama. Pana la 20 de ani, cand si-a luat lumea in cap si a plecat sa-si caute norocul peste mari si tari.
Joi, 25.10.2012, 11:10Are doar 36 de ani si este proprietarul "Chocolat". In copilarie, cartile sale preferate erau cele de bucate, iar visul, sa devina bucatar. Noua ani a locuit in Belgia, unde a avut privilegiul sa afle secretele ciocolatei de la cei mai renumiti maestri cofetari...
Marti, 23.10.2012, 23:59Era Chef Executive la King David din Ierusalim, cel mai renumit hotel din Israel, unde gatise pentru regele Juan Carlos si Francois Mitterand, pentru Gorbaciov si Bill Clinton, cand i s-a propus sa lucreze in Bucuresti...
Marti, 23.10.2012, 09:00Invitat la "Neatza cu Razvan si Dani", unul dintre cei trei jurati, Nicolai Tand a declarat: “La filmari e greu, dar fain, pentru ca sunt oameni care ne arata ca sunt capabili sa faca mancare foarte, foarte buna. In Romania, meseria de bucatar nu e perceputa cum trebuie".
Luni, 22.10.2012, 17:58Competitia in care cei mai buni bucatari demonstreaza ca sunt adevarati maestri in arta culinara incepe pe 5 noiembrie la Antena 1.
Vineri, 19.10.2012, 23:50Tudor Constantinescu, pentru prieteni Teo, a copilarit in Ardeal pina la virsta de 15 ani, cind a plecat in Belgia. Isi aminteste cu drag minunatiile gatite de bunica sa. In minte i-au ramas mirosul painii calde, scoase din cuptor si simplitatea bucatelor gatite cu bucurie si pasiune
Vineri, 19.10.2012, 23:44In 1994 avea 20 de ani si dorinta de a lua trenul spre o alta viata. De aici incepe povestea unui maramuresean vesel, ce se trage dintr-o familie de oameni simpli, dar foarte credinciosi. Azi, nici unul dintre parintii sai nu mai traieste, dar cu siguranta ar fi fost mandri de tot ce a realizat Nicolai.
Vineri, 19.10.2012, 23:36Unul dintre cei mai apreciati Top Chefi cu recunoastere internationala si unul dintre cei mai rafinati Chefi din lume, Joseph este surpanumit “Bucatarul oamenilor de afaceri de top”.
Vineri, 19.10.2012, 23:06In anii '60, tatal sau avea 14 ani si muncea deja la celebrul "Caru' cu bere". Cam de la aceeasi varsta a pornit si el aventura, tot prin munca, in lumea culinara.
Vineri, 19.10.2012, 18:51Ii place sa alerge pe malul Dunarii cand are timp, sa asculte muzica, sa danseze, sa vizioneze filme, sa mearga cu prietenii la munte unde isi incarca bateriile, se detaseaza de probleme si se relaxeaza. Cu 50.000 de euro si-ar face un restaurant cochet.
Vineri, 19.10.2012, 18:10Este bucatar de 12 ani cu experienta in bucataria romaneasca, chinezeasca, italieneasca si frantuzeasca. Este casatorit si are un baietel de doi ani. Ii plac masinile sport, pescuitul si fotbalul.
Vineri, 19.10.2012, 18:00I se spune Utu. Este foarte timid! Cand l-a vazut pe Hadad la casting s-a blocat! Si-a propus sa treaca peste emotii pentru ca este constient ca are o sansa mare!
Vineri, 19.10.2012, 17:24Inainte de a fi bucatar, Nico a fost optician si mai apoi brutar.
Vineri, 19.10.2012, 17:22Mihai indragostit de meseria pe care o practica si crede ca poate face oamenii fericiti oferindu-le o mancare buna.
Vineri, 19.10.2012, 17:14A gatit pentru Madonna, pentru Cuba Gooding Jr, Marius Tuca, Gica Petrescu si Mircea Badea. Priveste bucataria ca pe un puzzle, un teren de joaca.
Vineri, 19.10.2012, 17:08Mihai, cand nu gateste, se joaca pe calculator sau citeste o carte buna.
Vineri, 19.10.2012, 16:45Este inventatorul Barului de salate, mancare sanatoasa pentru cei mici. Preparatul preferat este “Risotto cu vin rosu”, uraste sa gateasca prepelita, iar cele mai spectaculoase preparate pe care le-a facut au fost cele din ficat de gasca.
Vineri, 19.10.2012, 16:25La 18 ani s-a angajat ca ajutor de bucatar. A facut un stagiu de pregatire la cel mai bun restaurant din lume, care este condus de Ferran Adria, unul dintre cei mai buni bucatari de pe glob.
Vineri, 19.10.2012, 16:20Mihai spune ca si-ar taia mana dreapta pentru bucatarie.
Vineri, 19.10.2012, 16:17I se spune Picasso. Cel mai spectaculos preparat pregatit pana acum a fost homar cu black risotto si o reductie de peste cu icre negre.
Vineri, 19.10.2012, 15:53Chiar daca poate sa gateasca lucruri rafinate, mancarea preferata a lui Marius este ciorba de fasole cu smantana si afumatura fiindca ii aduce aminte de copilarie
Vineri, 19.10.2012, 15:25Maria crede ca e spectaculos orice preparat facut cu pasiune, daruire si atentie la detalii.
Vineri, 19.10.2012, 14:36Lucreaza de la 16 ani, este necasatorit, iar gatitul i se pare o arta care ii satisface toate simturile. Inainte de a deveni bucatar a fost DJ intr-o discoteca. In prezent, face naveta pentru a lucra in Bucuresti.
Vineri, 19.10.2012, 14:29Mancarurile lui preferate sunt ciorba de pui a la grec si mancarea de bame. Dupa parerea sa, bucataria nu poate fi facuta de executanti, ci numai de creatori.
Vineri, 19.10.2012, 13:38I se spune Gianni, este necasatorit, locuieste singur, ii place sa citeasca si sa se uite la filme.
Vineri, 19.10.2012, 13:29Este specializat in bucataria frantuzeasca. Calitatile lui sunt: organizarea, viteza de gandire si faptul ca este foarte calculat. Se considera "omul-surpriza".
Vineri, 19.10.2012, 12:46Multe celebritati au servit mancaruri create de el: Toto Cutugno, Gipsy Kings, Steven Segal, Mel B de la Spice Girls, Armand Assante, Antonio Banderas, Donald Trump sau Michael Douglas.
Vineri, 19.10.2012, 12:12Are doar 22 de ani si nu-i este frica de competitie! Daca ar castiga premiul cel mare si-ar finanta cursurile la o facultate de gastronomie!
Vineri, 19.10.2012, 11:55"Traieste clipa!" este principiul dupa care Dana isi ghideaza viata.
Vineri, 19.10.2012, 10:12Relu Corneanu a marturisit ca in momentul in care i s-a nascut copilul si-a dat seama cu adevarat cat de frumoasa este viata.
Vineri, 19.10.2012, 09:46A lucrat ca Chef in Viena, a prins doua contracte pe vase de croaziera si ii place sa sculpteze in fructe.
Joi, 18.10.2012, 18:14Daca ar castiga premiul de 50.000 de euro, Aurelia si-ar face o pensiune la munte, cu standarde ridicate.
Joi, 18.10.2012, 17:19