O femeie a cumpărat un pachet un pachet de aluat gata făcut pentru plăcintă, însă a fost de-a dreptul revoltată atunci când a văzut peste ce a putut să dea.
Vineri, 06.01.2023, 11:38Pentru că rețetele de turtă dulce sunt printre cele mai căutate în preajma sărbătorilor de iarnă, ne-am gândit și la o variantă mai simplă și mai rapidă, adică la această rețetă de turtă dulce la tavă cu sirop de zahăr ars.
Luni, 07.12.2020, 10:52Pizza este unul dintre cele mai populare preparate din lume. Există nenumărate rețete clasice și adaptate pentru toate gusturile, iar dintre acestea vom afla cum putem pregăti acasă o pizza delicioasă ca în Napoli.
Vineri, 20.11.2020, 13:05Pizza este unul dintre cele mai populare preparate din lume. Există nenumărate rețete clasice și adaptate pentru toate gusturile. Cum putem pregăti acasă o pizza delicioasă ca în Napoli.
Vineri, 20.11.2020, 11:55Izolarea mulţi oameni au devenit. brutari. O femeie din Chile a stârnit însă hohote de râs când a încercat să îi înveţe internauţii cum să-şi facă pâine, la ei acasă. Aluatul însă nu a mai ajuns în cuptor, ci pe faţa bucătăresei.
Marti, 12.05.2020, 19:52Se știe de ceva timp că pâinea cu maia este mult mai sănătoasă, este mult mai bogată nutritiv, este plină de minerale și vitamine, spre deosebire de pâinea cu drojdie.
Marti, 11.02.2020, 11:46Pâinea cu maia are un indice glicemic mai scăzut decât pâinea făcută cu drojdie. Minerale precum fierul, zincul și magneziul din cerealele integrale sunt mai ușor asimilate atunci când pâinea este făcută cu maia.
Marti, 11.02.2020, 11:11Pâinea de casă nu se compară cu cea pe care o găsim în comerț. 4 trucuri pentru cea mai bună pâine de casă, care te vor ajuta să realizezi o pâine de casă pufoasă, ca pe vremea bunicii.
Luni, 01.04.2019, 15:25Dacă aţi mâncat o felie de pizza şi simţiţi nevoia să mai mâncaţi încă una, aflaţi că acest preparat delicios creează dependenţă. De vină este combinaţia dintre cele două ingrediente de bază, aluatul şi brânza, care produc...
Luni, 10.12.2018, 19:34Foarte bine vor arăta niște felii subțiri de Beef Wellington printre aperitivele unei mese festive!
Marti, 06.11.2018, 21:38Cea mai bună „Tartă cu fructe de pădure”. Ce nu trebuie să pui în aluat.
Luni, 07.05.2018, 09:57În Joia Mare gospodinele fac pască fără aluat. Este păinea cea mai aleasă a anului şi se găseşte pe masa fiecărui român de Paşte.
Vineri, 06.04.2018, 10:44Chef Mihai ne învață cum să pregătim cele mai pufoase clătite. Care sunt ingredientele secrete pentru un aluat perfect.
Marti, 27.03.2018, 11:11Chef Mihai ne învață cum să pregătim cele mai pufoase clătite. Care sunt ingredientele secrete pentru un aluat perfect.
Marti, 27.03.2018, 09:41Ca mai toate dulciurile turceşti, baclavalele sunt foarte dulci şi consistente. Dacă reţeta originală se prepară într-o zi de muncă, gospodinele moderne o pot prepară repede, fără prea mari bătăi de cap.
Joi, 22.02.2018, 16:46Oul fi înlocuit cu ușurință, obținând produse de post, mai sărace din punct de vedere caloric.
Miercuri, 07.02.2018, 11:20O rețetă pe care o poți face și tu singură acasă. Pizza fără aluat cu doar câteva ingrediente: 3 vinete medie, sos de rosii, mozzarella, parmezan razuit, salam picant, patrunjel, busuioc.
Miercuri, 06.09.2017, 10:48Tot ce trebuie să faci este să cureţi interiorul unui măr şi să îl umpli cu o compoziţie specială din măr, peste care să adaugi scorţişoară.
Sambata, 27.05.2017, 11:12Sorin Bontea încalcă regulile, astfel cheful pune mâna pe aluat ca să-i arate concurentului său ce să facă, dar colegii sar ca arși și îl taxează.
Luni, 24.04.2017, 21:31Sorin Bontea încalcă regulile, astfel cheful pune mâna pe aluat ca să-i arate concurentului său ce să facă, dar colegii sar ca arși și îl taxează.
Luni, 24.04.2017, 21:24Cătălin Oprişan, redactorul șef de la a1.ro, a prezentat la „Neatza cu Răzvan şi Dani” cum se „bate” aluatul pentru cozonac!
Miercuri, 12.04.2017, 09:21Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat la Neatza cu Răzvan şi Dani, a prezentat cum se frământă aluatul pentru cozonac.
Miercuri, 12.04.2017, 08:34Uită de brânză, aluaturi care îngrașă și zahăr! O rețetă simplă, energie cât încape și ceva nou! Totul e natural, delicios și sănătos!
Marti, 11.04.2017, 10:24Chef Ralu ne arată cum să preparăm purceluși din aluat
Joi, 02.02.2017, 10:02Zizik ne arată cum să preparăm o prajitură gustoasă cu mere și fără aluat
Miercuri, 28.12.2016, 10:29O echipă de pasionați de zboruri spațiale din Marea Britanie a trimis joi în spațiu un aluat de plăcintă umplut cu carne și cartofi cu scopul de a fi copt de temperaturile înalte la intrarea în stratosfera Terrei, relatează EFE, citată de Agerpres.
Vineri, 16.12.2016, 13:16Prăjitura "Zebra" poate fi asul din mâneca oricărei gospodine! Este un deliciu „în dungi” cae te va face să uiți de orice dietă! Se face doar într-un sfert de oră și nu necesită coacere. În plus, arată excepțional, iar de gust... nu mai spunem nimic, vă lăsăm pe voi să vă convingeți!
Joi, 20.10.2016, 10:54Îți place mult pizza, dar nu o poți face acasă pentru că mereu îți iese blatul tare? Încearcă cea mai simplă rețetă posibilă.
Miercuri, 02.03.2016, 14:58Clipul cu tableta de ciocolată învelită în aluat de patiserie face înconjurul internetului, așa că trebuie să încerci și tu!
Marti, 20.10.2015, 16:19Ingrediente - două căni de făină + încă un sfert de cană - două lingurițe de praf de copt - o linguriță de sare Kosher - o jumătate de linguriță de pudră de usturoi - o cană de iaurt grecesc Mod de preparare Vezi...
Joi, 19.03.2015, 13:12Oricine își dorește să mănânce o pâine bună, iar pentru asta nu ai nevoie de echipament special sau de ingrediente secrete.
Duminica, 18.01.2015, 21:42Unii artişti folosesc pensule, alţii creioane, dar numai unul creează opere de artă din brânză şi sos de roşii. Domenico Crolla este autorul unor portrete comestibile de toată frumuseţea.
Joi, 17.07.2014, 14:45Gurmanzii au motiv de sărbătoare: a fost inventat aparatul care face clătite 3D. Printre primele preparate se numără desertul care are forma celebrului Turn Eiffel.
Marti, 20.05.2014, 19:02Proba picnicului ne arată o nouă față a lui Alex Iacob, care reușește să-l impresioneze pe Chef Nicolai cu talentul său
Luni, 16.12.2013, 21:06Mirela Ivașcu a pregătit cheesecake sărat și aluat cu smochine și alune de pădure.
Luni, 16.12.2013, 09:40Vladutz, bucatarul de la "Neatza cu Razvan si Dani", ne-a pregatit in meniul de astazi placinta cu carne. Iata cum poti prepara reteta
Joi, 19.09.2013, 09:31Afla aici cum se pregateste aluatul de savarina!
Marti, 11.06.2013, 08:05Greu de tinut o dieta cand tentatiile sunt la orice colt de strada. In covrigarii, de exemplu, meniul e tot mai bogat. Langa covrigul cu mac sau cu susan si-au facut loc si covridogul, covricheese-ul sau covriking-ul. Pe scurt, cremvursti si alte bunatati invelite in aluat
Duminica, 27.01.2013, 20:15Covrigul a fost creat in anul 610. d.p. Hristos de catre calugari. Ei coceau atunci niste benzi subtiri de aluat sub forma unor maini impletite pentru rugaciune. Acum insa covrigul inlocuieste o masa importanta pentru oamenii ocupati, iar astfel...
Miercuri, 23.01.2013, 09:28Vladutz pregateste "Minciunele picante", dintr-un aluat foarte bine crescut.
Miercuri, 23.05.2012, 08:16Cozonacul nu trebuie sa lipseasca de pe masa festiva de Pasti. Iata cum poti prepara cozonaci pufosi si deliciosi!
Vineri, 13.04.2012, 00:00Un cunoscut lant de restaurante vrea sa isi inoveze meniul. Astfel, ea a introdus un fel de mancare special: pizza a carei crusta este umpluta cu hot dog.
Joi, 12.04.2012, 00:00Nici o paine nu este mai gustoasa si sanatoasa ca cea facuta in casa, dupa retete vechi, care s-au transmis din generatie in generatie. Daca esti adepta unei alimentatii sanatoase, painea de casa este cea mai bun alegere.
Joi, 05.01.2012, 00:00Foarte asemanator ca preparare si ingrediente cu aluatul fraged, aluatul sablat este folosit de obicei ca baza pentru tartele sau minitartele dulci. Aluatul, numit uneori si „aluat sfaramicios“ are o textura usor nisipoasa si se topeste in gura.
Joi, 15.12.2011, 00:00Fin si crocant, aluatul frantuzesc este mai delicat si mai laborios de realizat, dar ce explozie gustativa! Foitajul nedospit este folosit la tarte, placinte, saratele, vol au vent, iar cel dospit - la faimoasele croissante, pain au chocolat, melci cu stafide, pateuri pufoase sau cremsnit.
Vineri, 02.12.2011, 00:00Dulceata de morcovi este noua in Romania, insa este atat de delicioasa, incat, odata incercata, va deveni preferata familiei. In plus, sunt atat de multe retete savuroase care pot fi facute dulceata de morcovi. Una dintre acestea este chiar un tort simplu, perfect pentru un weekend alaturi de cei dragi.
Miercuri, 16.11.2011, 00:00Aceasta reteta este foarte folositoare. Poate servi ca antreu sau ca fel principal, ca parte din meniul unui bufet de vara sau poate fi impachetat pentru picnic.
Miercuri, 05.10.2011, 00:00Pentru astazi, Vladutz ne-a pregatit o prajitura cu aluat fraged. Aflati mai multe in cele ce urmeaza!
Vineri, 23.09.2011, 00:00O tarta usoara si delicioasa, ce poate fi servita atat calda, cat si rece.
Duminica, 14.08.2011, 00:00