O rețetă simplă, dar gustoasă, cu paste în sos de usturoi și creveți. Ingrediente 200 g unt 1 căpățână usturoi 500 g spaghetti nr 5 Barilla 1 legătură pătrunjel 300 g creveți...
O rețetă de gazpacho clasic, dar servit la cupă, combinat cu o cremă de avocado și niște frigărui, pentru contrast de culoare și savoare. Ingrediente Pentru Gazpacho: 1 kg roșii proaspete 1 ceapă 1...
O combinație reușită între o rețetă australiană de friptură din carne de crocodil și un delicios sos grecesc. Ingrediente 1 kg carne de crocodil 100 g caviar negru 250 g frunze de spanac 1 lingură muștar...
O altfel de pizza, reinterpretată, mai suculentă și în același timp cu aluat crocant. Ingrediente 30 felii de cașcaval, de 2 mm grosime 1 kg ciuperci champignon 500 g carne tocată amestec( vită + porc)...
Cu ingrediente puține, oricând puteți încropi un preparat simplu și gustos, cum este acest piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras. Ingrediente 1 kg spanac verde 6 ouă 100 g parmezan ras...
O friptură fragedă și bună, cu un sos pe măsură. Ingrediente 20 pulpe de prepeliță 10 tulpini sparanghel 32 căței de usturoi (8 pe farfurie) 24 de cartofi medii 4 chives 10-15 petale de trandafir roșu...
O prăjitură simplă și bună pentru a cuceri o soacră tot bună.
Gustoasă și sățioasă, poate ține loc de orice masă, această plăcintă cu porumb. Ingrediente 250 g bacon 5 legături ceapă verde 5 fire rozmarin 2 conserve porumb chilli Bonduelle 400 g carne tocată 100 g...
O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...
Ingrediente 4-5 portii de pește Sea bass 500 gr kumkuat 200 g unt nesărat 2 buc. fenicul baby morcovi de mai multe culori( albi, mov, portocalii) 400 g ceapa esalot 100 g creson Barbarea Verna 100 g...
Un meniu gustos și sățios cu friptură de pui cu sos de ceapă caramelizată, asezonat cu multe condimente, iar ca garnitură linguini cu brânză. Ingrediente 8 bucăţi pulpe inferioare de pui 2 cepe 2-3...
Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” aduce în platou oameni speciali, ce primesc șansa unei experiențe care le poate schimba viața într-o singură oră. În această seară un cuplu carismatic pășește încrezător într-un joc ce reface tensiunea unei ,,căderi libere” încă din prima probă.
Hencleș este o prăjitură tradițional săsească, foarte gustoasă, cu aluat dospit și cremă de gălbenușuri cu smântână. Ingrediente Aluat: 1,5 kg făină 50 g drojdie proaspătă 750 ml lapte...
Ingrediente 150 gr sau 2 bucăți, dakos grecesc 80 gr mytzitra 200 ml ulei de măsline extravirgin 500 ml apă plată 1 portocală mare 40 ml oțet balsamic 4 lingurițe de sare 2 lingurițe piper...
Ingrediente 4 buc. Dorada 2 kg mazăre 15 buc sparanghel 15 roșii cherry cu codițe 4 zucchinni 5 morcovi 200 ml ulei de măsline Sare Piper 500 ml vin alb, demisec 200 g unt 200 ml sos de...
Chiar dacă nu a impresionat juriul cu acest preparat, combinația a părut tare interesantă. Ingrediente 600 g foie gras 500 g zahăr 500 ml coniac 2 păstăi de vanilie 3 mango 100 g amidon 400 ml...
Culoare și savoare, într-un preparat simplu, gustos și sățios: Tartar de somon, ton și avocado. Ingrediente 200 g somon 200 g ton 2 limete 30 ml sos soia 1 legătură coriandru 2 linguri...
Ingrediente 4 buc. piept de pui 400 ml smântână de gătit 250 g gorgonzola 100 g unt 100 ml ulei 400 gr parmezan 3 căței de usturoi sare piper ceapă verde 500 g paste, penne...
O rețetă inedită prin prisma modului de afumare a cărnii de porumbel, cu frunze uscate de ceai chinezesc. Carnea devine fragedă și aromată. Ingrediente 9 buc. piept porumbel 100-150 g frunze uscate...
Dacă vrei să savurezi o carne cu adevărat delicioasă și fragedă, atunci încearcă această rețetă de cotlet de porc în sos aromat de usturoi! Cu siguranță te va cuceri!
Ingrediente 5 buc. piept de rață 400 g miere de salcâm 2 kg piersici 100 ghimbir 2 kg zahăr 400 g lime 200 ml ulei de masiline sare piper oțet balsamic de modena flori...
Sosurile de brânzeturi, dense și cu gust înțepător, au devenit o alegere perfectă pentru a fi servite cu paste, sau diverse cărnuri. Ingrediente 400 g piept de pui 400 g ceafă sau cotlet de porc 150 g...
Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi, un preparat specific toamnei, gustos și sățios. Ingrediente 12 cartofi medii 1 kg carne tocată, de porc 2 cepe 1 ardei gras, roșu 1 ardei gra,s galben...
Chef Cătălin Scărlătescu a fost luat la rost de o concurentă mai în vârstă la Chefi la cuţite
Corina Alexandru a venit la „Chefi la cuțite”ca să dea o lecție de viață de-a dreptul emoționantă.
Cătălin Gavril are 22 de ani și a venit din Anglia pentru a-și demonstra talentul de bucătar.
Bucătăria este artă pentru unii și pricepere pentru alții. Totuși, un lucru este cert: doar cei mai buni dintre cei buni trec mai departe în etapa următoare!
Ispas Călin Vasile are 29 de ani și este chef bucătar la un restaurant din Orăștie. A venit la emisiune ca să îi impresioneze pe chefi cu un preparat ieșit din comun!
Chef Sorin Bontea se ține de șotii în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că s-a apucat spună cel mai tare banc pe care l-ai auzit vreodată!
Laurențiu Adrian Minoiu are 30 de ani și a venit din Insulele Canalului Mânecii pentru a demonstra că este un bucatar extrem de priceput.
Una dintre concurentele acestei ediții este din China și a venit să arate românilor ce bună e mâncarea gătită de ea.
Robert Mihai și tatăl său au venit la emisiune împreună, dar au concurat separat! Bătălia dintre tată și fiu nu e una deloc ușoară!
Robert Mihai a concurat în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar n-a avut succes. De data aceasta, tânărul a revenit cu forțe noi!
Ciocan Loredana Magda are 34 de ani și lucrează ca paramedic și bucătar în Italia. Oare va reuși să îi cucerească pe cei trei jurați?
Chef Florin Dumitrescu citeşte un discurs pe modelul comunist: "Să fie paceeee!"
Radu Mănescu a venit la „Chefi la cuțite” pentru a arăta că și un inginer poate să gătească la fel de bine precum un bucătar!
Radu Mănescu a venit la „Chefi la cuțite” pentru a arăta că și un inginer poate să gătească la fel de bine precum un bucătar! De fapt, adevărul mărturisit de concurent e altul: „am venit la emisiune ca să facă poză cu Gina Pistol. O...
Edițiile de luni și marți seară au stabilit un adevărat festin culinar pentru jurații „Chefi la cuțite”, care s-au bucurat de farfurii venite din toate colțurile Globului, gătite într-o manieră reinterpretată.
Corina Alexandru a venit la „Chefi la cuțite”ca să dea o lecție de viață de-a dreptul emoționantă.
Pavlos vine din Grecia și a decis să își încerce norocul și la „Chefi la cuțite”! A ales să gătească o salată grecească reinterpretată, cu care speră să facă senzație. Și-a descoperit pasiunea pentru gătit de la bunica lui. Și-a dat seama că nu are șanse să devină model, așa că a găsit altă metodă de a impresiona domnișoarele: talentul culinar! „Trebuie să asculți ingredientele, să le miroși, să le vezi. Trebuie să pui pasiune”, a descris Pavlos. Plin de emoție a venit în fața chefilor și a așteptat verdictul. A povestit despre faptul că gătitul îl ajută să călătorească. S-a îndrăgostit de o româncă și a decis să rămână în țara noastră. Chiar dacă povestea de iubire nu a ținut, pasiunea pentru gătit a rămas la fel de vie. Și pentru asta a primit două cuțite și a mers mai departe în concurs!
Cătălin Gavril are 22 de ani și a venit din Anglia pentru a-și demonstra talentul de bucătar.
Bucătăria este artă pentru unii și pricepere pentru alții. Totuși, un lucru este cert: doar cei mai buni dintre cei buni trec mai departe în etapa următoare!
Ispas Călin Vasile are 29 de ani și este chef bucătar la un restaurant din Orăștie. A venit la emisiune ca să îi impresioneze pe chefi cu un preparat ieșit din comun!
Chef Sorin Bontea se ține de șotii în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că s-a apucat spună cel mai tare banc pe care l-ai auzit vreodată!
Laurențiu Adrian Minoiu are 30 de ani și a venit din Insulele Canalului Mânecii pentru a demonstra că este un bucatar extrem de priceput.
Una dintre concurentele acestei ediții este din China și a venit să arate românilor ce bună e mâncarea gătită de ea.
Robert Mihai și tatăl său au venit la emisiune împreună, dar au concurat separat! Bătălia dintre tată și fiu nu e una deloc ușoară!
Robert Mihai a concurat în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar n-a avut succes. De data aceasta, tânărul a revenit cu forțe noi!
Ciocan Loredana Magda are 34 de ani și lucrează ca paramedic și bucătar în Italia. Oare va reuși să îi cucerească pe cei trei jurați?
Cei trei chefi știu să se și distreze dincolo de zecile de preparate pe care le degustă!