Antena Căutare

Articole despre antena 1

Paste cu sos de usturoi și parmezan cu creveți

Paste cu sos de usturoi și parmezan cu creveți

O rețetă simplă, dar gustoasă, cu paste în sos de usturoi și creveți. Ingrediente 200 g unt  1 căpățână usturoi 500 g spaghetti nr 5 Barilla 1 legătură pătrunjel 300 g creveți...

Luni, 09.10.2017, 19:30
Gazpacho cu crema de avocado și frigărui de creveti și cod

Gazpacho cu crema de avocado și frigărui de creveti și cod

O rețetă de gazpacho clasic, dar servit la cupă, combinat cu o cremă de avocado și niște frigărui, pentru contrast de culoare și savoare. Ingrediente Pentru Gazpacho: 1 kg roșii proaspete 1 ceapă 1...

Luni, 09.10.2017, 19:05
Friptură de crocodil cu sos grecesc

Friptură de crocodil cu sos grecesc

O combinație reușită între o rețetă australiană de friptură din carne de crocodil și un delicios sos grecesc. Ingrediente 1 kg carne de crocodil 100 g caviar negru 250 g frunze de spanac 1 lingură muștar...

Luni, 09.10.2017, 18:59
Pizza Retro - o altfel de pizza preparată în vas de lut

Pizza Retro - o altfel de pizza preparată în vas de lut

O altfel de pizza, reinterpretată, mai suculentă și în același timp cu aluat crocant. Ingrediente 30 felii de cașcaval, de 2 mm grosime 1 kg ciuperci champignon  500 g carne tocată amestec( vită + porc)...

Luni, 09.10.2017, 18:51
Piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras

Piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras

Cu ingrediente puține, oricând puteți încropi un preparat simplu și gustos, cum este acest piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras. Ingrediente 1 kg spanac verde 6 ouă 100 g parmezan ras...

Duminica, 08.10.2017, 12:21
Prepeliță cu sos de soia

Prepeliță cu sos de soia

O friptură fragedă și bună, cu un sos pe măsură. Ingrediente 20 pulpe de prepeliță 10 tulpini sparanghel 32 căței de usturoi (8 pe farfurie) 24 de cartofi medii 4 chives 10-15 petale de trandafir roșu...

Sambata, 07.10.2017, 11:17
Prăjitura Soacrei

Prăjitura Soacrei

O prăjitură simplă și bună pentru a cuceri o soacră tot bună.

Sambata, 07.10.2017, 10:58
Plăcintă cu Porumb

Plăcintă cu Porumb

Gustoasă și sățioasă, poate ține loc de orice masă, această plăcintă cu porumb. Ingrediente 250 g bacon 5 legături ceapă verde 5 fire rozmarin 2 conserve porumb chilli Bonduelle 400 g carne tocată 100 g...

Sambata, 07.10.2017, 10:38
Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...

Sambata, 07.10.2017, 10:21
Sea Bass cu piure de kumkuat, baby morcovi și sos de șampanie cu fenicul

Sea Bass cu piure de kumkuat, baby morcovi și sos de șampanie cu fenicul

Ingrediente 4-5 portii  de pește Sea bass 500 gr kumkuat 200 g unt nesărat 2 buc. fenicul baby morcovi de mai multe culori( albi, mov, portocalii) 400 g ceapa esalot 100 g creson Barbarea Verna 100 g...

Vineri, 06.10.2017, 16:28
Pastiţada cu pulpe de pui

Pastiţada cu pulpe de pui

Un meniu gustos și sățios cu friptură de pui cu sos de ceapă caramelizată, asezonat cu multe condimente, iar ca garnitură linguini cu brânză. Ingrediente 8 bucăţi pulpe inferioare de pui 2 cepe 2-3...

Vineri, 06.10.2017, 16:20
O oră de tensiune și puls crescut în fața Marelui Zid, diseară, în quiz show-ul de pe Antena 1

O oră de tensiune și puls crescut în fața Marelui Zid, diseară, în quiz show-ul de pe Antena 1

Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” aduce în platou oameni speciali, ce primesc șansa unei experiențe care le poate schimba viața într-o singură oră. În această seară un cuplu carismatic pășește încrezător într-un joc ce reface tensiunea unei ,,căderi libere”  încă din prima probă.

Vineri, 06.10.2017, 12:26
Hencleș, prăjitură tradițional săsească

Hencleș, prăjitură tradițional săsească

Hencleș este o prăjitură tradițional săsească, foarte gustoasă, cu aluat dospit și cremă de gălbenușuri cu smântână. Ingrediente Aluat: 1,5 kg făină 50 g drojdie proaspătă 750 ml lapte...

Vineri, 06.10.2017, 10:33
Dakos - salată grecească din Creta, reinterpretată

Dakos - salată grecească din Creta, reinterpretată

Ingrediente 150 gr sau 2 bucăți,  dakos grecesc 80 gr mytzitra 200 ml ulei de măsline extravirgin 500 ml apă plată 1 portocală mare 40 ml oțet balsamic 4 lingurițe de sare 2 lingurițe piper...

Vineri, 06.10.2017, 09:51
File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

Ingrediente 4 buc. Dorada 2 kg mazăre 15 buc sparanghel 15 roșii cherry cu codițe 4 zucchinni 5 morcovi 200 ml ulei de măsline Sare Piper 500 ml vin alb, demisec 200 g unt 200 ml sos de...

Vineri, 06.10.2017, 09:27
Desert pe bază de foie gras cu piure de mango și cremă de vanilie

Desert pe bază de foie gras cu piure de mango și cremă de vanilie

Chiar dacă nu a impresionat juriul cu acest preparat, combinația a părut tare interesantă. Ingrediente 600 g foie gras 500 g zahăr 500 ml coniac 2 păstăi de vanilie 3 mango 100 g amidon 400 ml...

Vineri, 06.10.2017, 09:08
Tartar de somon, ton și avocado

Tartar de somon, ton și avocado

Culoare și savoare, într-un preparat simplu, gustos și sățios: Tartar de somon, ton și avocado. Ingrediente 200 g somon 200 g ton  2 limete 30 ml sos soia 1 legătură coriandru  2 linguri...

Joi, 05.10.2017, 07:53
Pui cu sos de gorgonzola

Pui cu sos de gorgonzola

Ingrediente 4 buc. piept de pui 400 ml smântână de gătit 250 g gorgonzola 100 g unt 100 ml ulei 400 gr parmezan 3 căței de usturoi sare piper ceapă verde 500 g paste, penne...

Joi, 05.10.2017, 07:25
Salata de porumbel, afumat cu frunze de ceai

Salata de porumbel, afumat cu frunze de ceai

O rețetă inedită prin prisma modului de afumare a cărnii de porumbel, cu frunze uscate de ceai chinezesc. Carnea devine fragedă și aromată. Ingrediente 9 buc. piept porumbel 100-150 g frunze uscate...

Miercuri, 04.10.2017, 17:48
Cum faci cel mai fraged și gustos cotlet de porc, în doar câțiva pași! Orice mofturos o să fie cucerit de gustul acestui preparat!

Cum faci cel mai fraged și gustos cotlet de porc, în doar câțiva pași! Orice mofturos o să fie cucerit de gustul acestui preparat!

Dacă vrei să savurezi o carne cu adevărat delicioasă și fragedă, atunci încearcă această rețetă de cotlet de porc în sos aromat de usturoi! Cu siguranță te va cuceri!

Miercuri, 04.10.2017, 15:57
Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir

Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir

Ingrediente 5 buc. piept de rață  400 g miere de salcâm 2 kg piersici 100 ghimbir 2 kg zahăr 400 g lime  200 ml ulei de masiline sare piper oțet balsamic de modena flori...

Miercuri, 04.10.2017, 15:40
Gnocchi cu piept de pui și sos de gorgonzola

Gnocchi cu piept de pui și sos de gorgonzola

Sosurile de brânzeturi, dense și cu gust înțepător, au devenit o alegere perfectă pentru a fi servite cu paste, sau diverse cărnuri. Ingrediente 400 g piept de pui 400 g ceafă sau cotlet de porc 150 g...

Miercuri, 04.10.2017, 10:44
Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi

Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi

Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi, un preparat specific toamnei, gustos și sățios. Ingrediente 12 cartofi medii 1 kg carne tocată, de porc  2 cepe 1 ardei gras, roșu 1 ardei gra,s galben...

Miercuri, 04.10.2017, 09:46
Chef Cătălin Scărlătescu, luat la rost de o respectabilă doamnă: "Vezi cum e când cineva te face să-ţi tremure ficatul în tine!"

Chef Cătălin Scărlătescu, luat la rost de o respectabilă doamnă: "Vezi cum e când cineva te face să-ţi tremure ficatul în tine!"

Chef Cătălin Scărlătescu a fost luat la rost de o concurentă mai în vârstă la Chefi la cuţite

Marti, 03.10.2017, 23:18
Despre eroii din viața de zi cu zi! Corina se luptă cu cancerul, a slăbit 120 de kilograme și acum face vitralii ca să ajute alți bolnavi! „Mie mi-ai închis gura”

Despre eroii din viața de zi cu zi! Corina se luptă cu cancerul, a slăbit 120 de kilograme și acum face vitralii ca să ajute alți bolnavi! „Mie mi-ai închis gura”

Corina Alexandru a venit la „Chefi la cuțite”ca să dea o lecție de viață de-a dreptul emoționantă.

Marti, 03.10.2017, 23:01
Cătălin a venit să facă spectacol, dar i-a enervat cumplit pe chefi! „Nu e posibil să faci asta”

Cătălin a venit să facă spectacol, dar i-a enervat cumplit pe chefi! „Nu e posibil să faci asta”

Cătălin Gavril are 22 de ani și a venit din Anglia pentru a-și demonstra talentul de bucătar.

Marti, 03.10.2017, 22:12
Preparate de poveste, dar deznodământul care este? Concurenții au îndurat tensiunea pentru a primi marele răspuns!

Preparate de poveste, dar deznodământul care este? Concurenții au îndurat tensiunea pentru a primi marele răspuns!

Bucătăria este artă pentru unii și pricepere pentru alții. Totuși, un lucru este cert: doar cei mai buni dintre cei buni trec mai departe în etapa următoare!

Marti, 03.10.2017, 21:52
Călin a inventat un preparat ca să-i de gata e chefi, dar lucrurile nu au mers cum se aștepta!

Călin a inventat un preparat ca să-i de gata e chefi, dar lucrurile nu au mers cum se aștepta!

Ispas Călin Vasile are 29 de ani și este chef bucătar la un restaurant din Orăștie. A venit la emisiune ca să îi impresioneze pe chefi cu un preparat ieșit din comun!

Marti, 03.10.2017, 21:44
Bontea s-a apucat să spună un banc „piperat”! „Dacă îți dai jos pijamaua aia o să-ți arăt”

Bontea s-a apucat să spună un banc „piperat”! „Dacă îți dai jos pijamaua aia o să-ți arăt”

Chef Sorin Bontea se ține de șotii în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că s-a apucat spună cel mai tare banc pe care l-ai auzit vreodată!

Marti, 03.10.2017, 21:37
Laurențiu gătește de la 16 ani! După liceu a ajuns să facă 2400 de sandvișuri în trei ore! Și apoi mai băga 1000 de salate!

Laurențiu gătește de la 16 ani! După liceu a ajuns să facă 2400 de sandvișuri în trei ore! Și apoi mai băga 1000 de salate!

Laurențiu Adrian Minoiu are 30 de ani și a venit din Insulele Canalului Mânecii pentru a demonstra că este un bucatar extrem de priceput.

Marti, 03.10.2017, 21:33
Cea mai simpatică chinezoaică i-a pus la pământ pe chefi cu un preparat doar pentru cei neînfricați!

Cea mai simpatică chinezoaică i-a pus la pământ pe chefi cu un preparat doar pentru cei neînfricați!

Una dintre concurentele acestei ediții este din China și a venit să arate românilor ce bună e mâncarea gătită de ea.

Marti, 03.10.2017, 21:14
Prazul și Oltenia sunt la putere la „Chefi la cuțite”!

Prazul și Oltenia sunt la putere la „Chefi la cuțite”!

Robert Mihai și tatăl său au venit la emisiune împreună, dar au concurat separat! Bătălia dintre tată și fiu nu e una deloc ușoară!

Marti, 03.10.2017, 21:04
Robert s-a întors să își ia revanșa! Tânărul a revenit cu forțe noi! Alături de el a gătit şi tatăl său!

Robert s-a întors să își ia revanșa! Tânărul a revenit cu forțe noi! Alături de el a gătit şi tatăl său!

Robert Mihai a concurat în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar n-a avut succes. De data aceasta, tânărul a revenit cu forțe noi!

Marti, 03.10.2017, 20:44
Salva vieți în timp ce gătea minuni culinare! Loredana vrea să devină cel mai bun chef bucătar paramedic!

Salva vieți în timp ce gătea minuni culinare! Loredana vrea să devină cel mai bun chef bucătar paramedic!

Ciocan Loredana Magda are 34 de ani și lucrează ca paramedic și bucătar în Italia. Oare va reuși să îi cucerească pe cei trei jurați?

Marti, 03.10.2017, 20:34
Chef Florin Dumitrescu citeşte un discurs pe modelul comunist: "Să fie paceeee!"

Chef Florin Dumitrescu citeşte un discurs pe modelul comunist: "Să fie paceeee!"

Chef Florin Dumitrescu citeşte un discurs pe modelul comunist: "Să fie paceeee!"

Marti, 03.10.2017, 20:17
Radu a venit să facă poze cu Gina, dar a ieșit spectacol de zile mari! Cei trei chefi s-au jucat și s-au distrat cu trandafiri!

Radu a venit să facă poze cu Gina, dar a ieșit spectacol de zile mari! Cei trei chefi s-au jucat și s-au distrat cu trandafiri!

Radu Mănescu a venit la „Chefi la cuțite” pentru a arăta că și un inginer poate să gătească la fel de bine precum un bucătar!

Marti, 03.10.2017, 20:15
A venit la „Chefi la cuțite” să facă o poză cu Gina Pistol: "O consider printre cele mai frumoase femei din România"

A venit la „Chefi la cuțite” să facă o poză cu Gina Pistol: "O consider printre cele mai frumoase femei din România"

Radu Mănescu a venit la „Chefi la cuțite” pentru a arăta că și un inginer poate să gătească la fel de bine precum un bucătar! De fapt, adevărul mărturisit de concurent e altul: „am venit la emisiune ca să facă poză cu Gina Pistol. O...

Marti, 03.10.2017, 20:12
Farfurii internaționale, săptămâna aceasta la „Chefi la cuțite”

Farfurii internaționale, săptămâna aceasta la „Chefi la cuțite”

Edițiile de luni și marți seară au stabilit un adevărat festin culinar pentru jurații „Chefi la cuțite”, care s-au bucurat de farfurii venite din toate colțurile Globului, gătite într-o manieră reinterpretată.

Marti, 03.10.2017, 15:51
Despre eroii din viața de zi cu zi! Corina se luptă cu cancerul, a slăbit 120 de kilograme și acum face vitralii ca să ajute alți bolnavi! „Mie mi-ai închis gura”

Despre eroii din viața de zi cu zi! Corina se luptă cu cancerul, a slăbit 120 de kilograme și acum face vitralii ca să ajute alți bolnavi! „Mie mi-ai închis gura”

Corina Alexandru a venit la „Chefi la cuțite”ca să dea o lecție de viață de-a dreptul emoționantă.

Marti, 03.10.2017, 15:41
Kalimera, kalimera! Un grec sexy a făcut senzație cu salata sa la „Chefi la cuțite”! Pavlos i-a cucerit pe toți cu ceva extremde banal, dar gustos!

Kalimera, kalimera! Un grec sexy a făcut senzație cu salata sa la „Chefi la cuțite”! Pavlos i-a cucerit pe toți cu ceva extremde banal, dar gustos!

Pavlos vine din Grecia și a decis să își încerce norocul și la „Chefi la cuțite”! A ales să gătească o salată grecească reinterpretată, cu care speră să facă senzație. Și-a descoperit pasiunea pentru gătit de la bunica lui. Și-a dat seama că nu are șanse să devină model, așa că a găsit altă metodă de a impresiona domnișoarele: talentul culinar! „Trebuie să asculți ingredientele, să le miroși, să le vezi. Trebuie să pui pasiune”, a descris Pavlos. Plin de emoție a venit în fața chefilor și a așteptat verdictul. A povestit despre faptul că gătitul îl ajută să călătorească. S-a îndrăgostit de o româncă și a decis să rămână în țara noastră. Chiar dacă povestea de iubire nu a ținut, pasiunea pentru gătit a rămas la fel de vie. Și pentru asta a primit două cuțite și a mers mai departe în concurs!

Marti, 03.10.2017, 15:28
Cătălin a venit să facă spectacol, dar i-a enervat cumplit pe chefi! „Nu e posibil să faci asta”

Cătălin a venit să facă spectacol, dar i-a enervat cumplit pe chefi! „Nu e posibil să faci asta”

Cătălin Gavril are 22 de ani și a venit din Anglia pentru a-și demonstra talentul de bucătar.

Marti, 03.10.2017, 14:53
Preparate de poveste, dar deznodământul care este? Concurenții au îndurat tensiunea pentru a primi marele răspuns!

Preparate de poveste, dar deznodământul care este? Concurenții au îndurat tensiunea pentru a primi marele răspuns!

Bucătăria este artă pentru unii și pricepere pentru alții. Totuși, un lucru este cert: doar cei mai buni dintre cei buni trec mai departe în etapa următoare!

Marti, 03.10.2017, 14:26
Călin a inventat un preparat ca să-i de gata e chefi, dar lucrurile nu au mers cum se aștepta! „Nu poți să dai așa ceva oamenilor”

Călin a inventat un preparat ca să-i de gata e chefi, dar lucrurile nu au mers cum se aștepta! „Nu poți să dai așa ceva oamenilor”

Ispas Călin Vasile are 29 de ani și este chef bucătar la un restaurant din Orăștie. A venit la emisiune ca să îi impresioneze pe chefi cu un preparat ieșit din comun!

Marti, 03.10.2017, 14:24
Bontea s-a apucat să spună un banc „piperat”! „Dacă îți dai jos pijamaua aia o să-ți arăt”

Bontea s-a apucat să spună un banc „piperat”! „Dacă îți dai jos pijamaua aia o să-ți arăt”

Chef Sorin Bontea se ține de șotii în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că s-a apucat spună cel mai tare banc pe care l-ai auzit vreodată!

Marti, 03.10.2017, 14:14
Laurențiu gătește de la 16 ani! După liceu a ajuns să facă 2400 de sandvișuri în trei ore! Și apoi mai băga 1000 de salate!

Laurențiu gătește de la 16 ani! După liceu a ajuns să facă 2400 de sandvișuri în trei ore! Și apoi mai băga 1000 de salate!

Laurențiu Adrian Minoiu are 30 de ani și a venit din Insulele Canalului Mânecii pentru a demonstra că este un bucatar extrem de priceput.

Marti, 03.10.2017, 14:06
Cea mai simpatică chinezoaică i-a pus la pământ pe chefi cu un preparat doar pentru cei neînfricați! „Mi-a amorțit limba”

Cea mai simpatică chinezoaică i-a pus la pământ pe chefi cu un preparat doar pentru cei neînfricați! „Mi-a amorțit limba”

Una dintre concurentele acestei ediții este din China și a venit să arate românilor ce bună e mâncarea gătită de ea.

Marti, 03.10.2017, 13:45
Prazul și Oltenia sunt la putere la „Chefi la cuțite”! Tată și fiu au ajuns rivali după ce au decis să concureze separat! „Totul e bine până apare nora mea”

Prazul și Oltenia sunt la putere la „Chefi la cuțite”! Tată și fiu au ajuns rivali după ce au decis să concureze separat! „Totul e bine până apare nora mea”

Robert Mihai și tatăl său au venit la emisiune împreună, dar au concurat separat! Bătălia dintre tată și fiu nu e una deloc ușoară!

Marti, 03.10.2017, 13:25
Robert s-a întors să își ia revanșa! A lăsat vânzările și s-a apucat de bucătărie, chiar dacă nu a fost ușor! „Credeți-mă că acum chiar am timp să fac dragoste cu soția”

Robert s-a întors să își ia revanșa! A lăsat vânzările și s-a apucat de bucătărie, chiar dacă nu a fost ușor! „Credeți-mă că acum chiar am timp să fac dragoste cu soția”

Robert Mihai a concurat în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar n-a avut succes. De data aceasta, tânărul a revenit cu forțe noi!

Marti, 03.10.2017, 13:19
Salva vieți în timp ce gătea minuni culinare! Loredana vrea să devină cel mai bun chef bucătar paramedic!

Salva vieți în timp ce gătea minuni culinare! Loredana vrea să devină cel mai bun chef bucătar paramedic!

Ciocan Loredana Magda are 34 de ani și lucrează ca paramedic și bucătar în Italia. Oare va reuși să îi cucerească pe cei trei jurați?

Marti, 03.10.2017, 13:08
Râzi cu lacrimi dacă vezi ce fac cei trei chefi în culisele emisiunii! „Scărlătescu a lăsat cu limbă de moarte următorul fragment”

Râzi cu lacrimi dacă vezi ce fac cei trei chefi în culisele emisiunii! „Scărlătescu a lăsat cu limbă de moarte următorul fragment”

Cei trei chefi știu să se și distreze dincolo de zecile de preparate pe care le degustă!

Marti, 03.10.2017, 12:57
x