Bote a avut parte de o excursie cu peripetii printre dunele din Tunisia.
Marti, 07.06.2011, 17:57
Briosele - preferatele tuturor, in special ale copiilor – sunt foarte atractive mai ales datorita formei lor si, in functie de ingredientele continute, se folosesc ca aperitiv, gustare intre mese sau desert.
Luni, 06.06.2011, 00:00Briosele - preferatele tuturor, in special ale copiilor – sunt foarte atractive mai ales datorita formei lor si, in functie de ingredientele continute, se folosesc ca aperitiv, gustare intre mese sau desert.
Luni, 06.06.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Desert inimos"
Briosele - preferatele tuturor, in special ale copiilor – sunt foarte atractive mai ales datorita formei lor si, in functie de ingredientele continute, se folosesc ca aperitiv, gustare intre mese sau desert.
Vineri, 27.05.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Cartofi noi rasfatati". Ingredinte: cartofi noi unt marar bacon ceapa verde usturoi verde piept de pui carnaciori rosii cherry ulei de masline
Indiferent daca sunt moi si usor elastici, sau subtiri si croncanti, cei mai multi dintre noi iubim fursecurile de ciocolata americane, mai ales alaturi de o cafea, o cana cu lapte sau un ceai. Invata si tu reteta propusa de Martha Stewart!
Joi, 12.05.2011, 00:00
Un ingredient dulce in prepararea unor deserturi, dar chiar si a unor retete rafinate cu carne, ciocolata poate fi topita intr-o bautura calda, maruntita peste inghetata sau mancata patratica cu patratica si este la fel de delicioasa fie ca este simpla si neagra, umpluta cu crema sau alune.
Luni, 09.05.2011, 00:00
Adi Hadean pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv un desert usor de capsune marinate in vin, cu frisca.
Vineri, 29.04.2011, 00:00
Cea mai mare prajitura cu crema din lume a fost facuta in statul american Maine. Deliciosul desert cantareste peste 500 de kilograme si contine, atentie!, doua milioane de calorii.
Luni, 28.03.2011, 08:19
Marian, de la restaurantul Signature, a prezentat la Euforia TV o reteta simpla de clatite cu fructe - un desert usor de facut.
Luni, 28.03.2011, 00:00
Cea mai mare prajitura cu crema din lume a fost facuta in statul american Maine. Deliciosul desert cantareste peste 500 de kilograme si contine, atentie, doua milioane de calorii.
Luni, 28.03.2011, 00:00
Catalin Botezatu a profitat de vizita in Dubai pentru a pune la cale o sedinta foto inedita – promovarea unor ochelari de soare chiar in mijlocul desertului.
Miercuri, 23.03.2011, 00:00
Iulia Creanga si Mihai au pregatit la Euforia TV un desert gustos: tarta dulce cu ricotta si batoane de ciocolata. Pofta buna!
Joi, 24.02.2011, 00:00
Prezentatorul a comentat pe scurt situatia din Libia, apreciind ca lucrurile se vor desfasura dupa un scenariu asemanator cu cel din Egipt
Miercuri, 23.02.2011, 10:07
Un pensionar american, ratacit cu masina in desertul din Arizona, a supravietuit datorita lichidului pentru spalarea parbrizului. Barbatul a fost gasit dupa cinci zile si cinci nopti de cautari, epuizat, dar in viata.
Marti, 15.02.2011, 07:34
Un pensionar american, ratacit cu masina in desertul din Arizona, a supravietuit datorita lichidului pentru spalarea parbrizului. Barbatul a fost gasit dupa cinci zile si cinci nopti de cautari, epuizat, dar in viata.
Marti, 15.02.2011, 00:00
Desertul iranian, unul dintre cele mai fierbinti locuri de pe glob, a fost acoperit cu zapada. In aceasta zona, mercurul urca in termometre de multe ori pana la 70 de grade Celsius. De cateva zile insa canicula a lasat loc gerului. Nu doar in desert...
Duminica, 13.02.2011, 10:29
Desertul iranian, unul dintre cele mai fierbinti locuri de pe glob, a fost acoperit cu zapada.
Duminica, 13.02.2011, 00:00
Dragos si Stefan Bercea, de la restaurantul Cabana Vanatorilor din Predeal, prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta simpla, cu specific ardelenesc: clatite cu urda si marar.
Marti, 08.02.2011, 00:00
Chef Cezar a pregatit la Euforia TV o reteta inovativa, un desert special: crema de vanilie cu piper verde.
Luni, 07.02.2011, 00:00
Nicolai si Marius Tifachi, bucatar-sef la Complexul Unirea din Iasi, au pregatit la Euforia TV un desert pe baza de fructe caramelizate si inghetata.
Sambata, 05.02.2011, 00:00
Nicolai si Chef Cezar au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta de supa de portocale cu capsuni.
Joi, 03.02.2011, 00:00
Ciorba, felul doi si un desert. Poate si un aperitiv? Este necesara atata mancare la o masa daca vrem sa ne pastram sanatatea. Colegii mei de la Felicia au cercetat si ne spun acum cate feluri de mancare ar trebui sa mancam la o masa.
Vineri, 21.01.2011, 07:46
Activitatea seismica s-a accelerat in nord-estul Africii, iar continentul risca sa se scindeze intr-o miscare lenta. Cercetatorii sustin ca lava din regiunea unde au aparut fisurile seamana cu magma intalnita in mod normal pe fundul marii - si ca apa va acoperi in cele din urma desertul actual, scrie publicatia germana Der Spiegel.
Vineri, 21.01.2011, 00:00
Chef Cezar a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV un desert pe baza de crema de mascarpone, cu fructe si legume.
Joi, 20.01.2011, 00:00
Nicolai a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforua TV o reteta de tarta de mere si cu dulceata de gutui.
Miercuri, 12.01.2011, 00:00
Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe canalul Euoria TV a pregatit un desert clasic: gogosele si eclere umplute cu crema de cafea si demonstreaza ca nu trebuie sa fii un expert in patriserie pentru a realiza asa ceva in propria casa.
Sambata, 08.01.2011, 00:00
Patiserii mexicani au pregatit cea mai mare turta dulce din lume pe care au impartit-o oamenilor pe strada. Mii de persoane s-au adunat in centrul capitalei Mexico City, ca sa primeasca o bucata din deliciosul desert.
Luni, 03.01.2011, 06:30
Chef Cezar si Natalia, de la restaurantul Chocolicious din Constanta, au pregatit la "Euforia Cuisine", pe Euforia TV, un desert special: cheesecake cu lamaie verde.
Joi, 30.12.2010, 00:00
Sigur ca Sarbatorile de Craciun sunt un prilej minunat de a savura bucate asteptate atata timp si pregatite cu drag. Insa daca vrei sa nu te sperii la inceput de ianuarie, cand te vei sui pe cantar sau cand vei vedea cum s-a modificat trupul tau, e bine sa tii cont de mai multe sfaturi care te vor ajuta sa nu capeti legitimatie de acces in "Orasul Grasilor".
Joi, 23.12.2010, 00:00
Mariana Matei, bucatar la Restaurantul Riviera din Bucuresti, a pregatit pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV un desert clasic: banana split.
Marti, 21.12.2010, 00:00
Chiar daca e post, nu ar fi rau sa dati o fuga pe la targurile cu produse traditionale. Ceea ce gasiti acolo nu are corespondent in magazine si, uneori, sunt mai bune decat cele facute la mama acasa. Colegii de la Felicia ne fac cateva sugestii.
Miercuri, 15.12.2010, 00:00
se pune apa la fiert, in care se adauga apoi zahar, apa de trandafir. Nucile pisate se pun peste foaia de foietaj, apoi aceasta se impratureste pana ajunge ca un pachetel de primavara si se uda cu apa. Se fac patru pachetele si se pun la prajit in ulei...
Marti, 14.12.2010, 17:28
Toni si Ibi, bucatari la restaurantul libanez Chez Toni din Bucuresti, au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de la Euforia TV un desert libanez de post.
Marti, 14.12.2010, 00:00
Catalin Barbulescu, bucatar sef, prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine, de pe canalul Euforia TV, o reteta adaptata de triffle de fructe pe care a invatat-o de la un maestru bucatar scotian, alaturi de care a avut placerea sa lucreze.
Luni, 06.12.2010, 00:00
Naciye, bucatar al Ambasadei Turciei in Romania, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de desert traditional turcesc.
Sambata, 04.12.2010, 00:00
Bucatarul Nelu de la popasul turistic Elisa din judetul Calarasi a prezentat pentru emisiunea Euforia Cuisine o reteta de clatite frantuzesti.
Vineri, 03.12.2010, 00:00
Bucatarul Marian de la restaurantul Michelle din Onesti pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine un desert cald, cremos - zabaione.
Miercuri, 01.12.2010, 00:00
Nuga cu fructe este o reteta fina, aromata si simplu de realizat, care se gaseste de multe ori pe mesele francezilor si asta pentru ca este unul dintre deserturile lor preferate. Laura Calder iti prezinta in cadrul emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe Euforia tv, cum sa realizezi acest deliciu pufos.
Miercuri, 01.12.2010, 00:00
Chef Cezar a pregatit in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv, un desert special - spuma de iaurt, nuci si mango, o reteta plina de arome proaspete.
Marti, 30.11.2010, 00:00
Baclavaua, dulcea tentatie turceasca, poate fi preparata in mod clasic, sau cu un plus de arome, adaugandu-i-se fructe si ciocolata.
Luni, 08.11.2010, 00:00
Retetele frantuzesti sunt simple si pline de rafinament, iar Laura Calder ne va invata astazi, la "Sa gatim frantuzeste", sa facem o crema de fructe, stropita cu sampanie.
Miercuri, 03.11.2010, 00:00
Gurmanzii prezenti la Bucharest Food Festival au avut sansa de a gusta unul dintre cele mai cunoscute, misterioase si legendare dulciuri din intreaga lume: pastel de nata. Un desert portughez, pe care Cofetaria Lusitana l-a adus pentru a incita simturile romanilor.
Joi, 07.10.2010, 00:00
Preparare: Se incalzeste un cubulet de unt intr-o tigaie apoi, cand untul s-a topit, se adauga capsuni, taiate insa pe jumatate (aproximativ 6-7 capsuni). Se presara doua linguri de zahar - pentru aciditate. Dupa un minut se adauga murele iar spre...
Luni, 04.10.2010, 21:28
Cu toate ca bucataria lor este influentata de popoarele vecine si de unele tendinte internationale, turcii sunt renumiti pentru modul sanatos de a manca, ei aparand cu strasnicie valorile culinare traditionale.
Joi, 30.09.2010, 00:00
Aceasta reteta de muffins este din ce in ce mai putin folosita de laboratoarele de patiserie si cofetarie deoarece este mult mai usor sa comperi un premix, caruia sa-i adaugi doar ingredientul pe care il doresti: ciocolata, portocale, lamaie, fructe de padure etc. Problema este ca aceste amestecuri cumparate de-a gata includ tot felul de stabilizatori, conservanti, praf de oua si nu oua proaspete.
Duminica, 19.09.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Orez cu lapte cu sote de prune brumarii" Ingrediente: orez cu bob natural lapte zahar esenta de vanilie unt frisca naturala lichida scortisoara baton prune Orezul se spala si se infloreste in putina apa. se adauga...
Ingrediente: unt, oua, miere, dulceata de capsuni, faina, nuca de cocos, capsuni, pesmet, foietaj. Preparare: tava se unge cu unt si se adauga un pic de pesmet. Pe masa de lucru se pune faina apoi se intinde bine foietajul, dupa care se realizeaza...
Luni, 16.08.2010, 09:02
Daca vreti sa va delectati cu un desert pe cat de simplu de realizat, pe atat de spectaculos ca aspect - Chocolate lava.
Joi, 12.08.2010, 00:00