Uite cum se prepară o prăjitură savuroasă, ce va atrage atenția tuturor.
Miercuri, 18.03.2015, 14:58Iată o rețetă specială cu care îți poți impresiona familia sau invitații. Se prepară ușor, dar rezultatele sunt pe măsură.
Miercuri, 18.03.2015, 11:48Concurenta din echipa roșie te învață să faci o rețetă plină de savoare, cu care îți poți impresiona apropiații.
Miercuri, 18.03.2015, 11:45Concurenta din echipa roșie te învață să faci o rețetă plină de savoare, cu care îți poți impresiona apropiații.
Miercuri, 18.03.2015, 11:40Concurenții încep ziua în forță cu o probă incredibilă. Cele două echipe au fost scoase în frig pentru a face încălzirea.
Marti, 17.03.2015, 13:04Jurizarea din această seară a fost una cât se poate de tensionată. În urma propunerilor. Cei trei chefi au luat o decizie surpriză.
Marti, 17.03.2015, 12:51Chef Florin Dumitrescu se enervează teribil atunci când vede greșelile făcute de echipa albastră în bucătărie.
Marti, 17.03.2015, 12:44Seara începe în forță cu service-ul pentru Garda Națională. Cele două echipe s-au confruntat cu o tensiune fără precedent.
Marti, 17.03.2015, 12:33Service-ul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” pentru Regimentul 30 Gardă “Mihai Viteazul” continuă azi de la 20.30 la Antena 1. În funcție de cum se descurcă fiecare concurent, cei trei jurați vor decide azi care echipă merită apreciere și cine va părăsi competiția și va pierde șansa de a ajunge în finală. Odată service-ul încheiat însă, testele nu se opresc aici. Asta pentru că în ediția de azi, chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu vin cu probe noi pentru cei rămași în concurs.
Marti, 17.03.2015, 11:41După ani de zile de când fac echipă, cei trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” au ajuns să se cunoască foarte bine și să facă mereu glume unul pe seama celuilalt.
Luni, 16.03.2015, 15:07A avut mult de pierdut în viață din cauza pasiunii pentru jocurile de noroc, de la afaceri și până la familie. Acum simte că ar putea să-și folosească propria experiență pentru a-i ajuta și pe alții: Tudor Gabriel, concurentul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, ar vrea să inființeze o fundație pentru a-i ajuta pe cei dependenți de jocurile de noroc
Luni, 16.03.2015, 12:42Iată că vine și cel mai tensionat moment al serii. De data aceasta, cele două echipe trebuie să dea tot ce au mai bun pentru service.
Luni, 16.03.2015, 12:34Surpriză de data aceasta în urma jurizării. Se pare că fetele reușesc să câștige proba.
Luni, 16.03.2015, 12:01Concurenta din echipa roșie a pregătit un desert ce poartă numele emisiunii. Rețeta este una simplă și rapid de făcut.
Joi, 12.03.2015, 11:44Concurentul din echipa albastră arată cum se face o rețetă incredibil de gustoasă, ce va alinta simțurile oricui.
Joi, 12.03.2015, 11:39Proba a ajuns la final, iar cele două echipe ajung în faţa celor trei chefi, pentru a afla deznodământul.
Marti, 10.03.2015, 20:32Seara a început în mare forţă la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. De data aceasta, echipele primesc o probă neaşteptată.
Marti, 10.03.2015, 15:04Proba a ajuns la final, iar cele două echipe ajung în faţa celor trei chefi, pentru a afla deznodământul.
Marti, 10.03.2015, 14:56După un prim service nereușit, care l-a adus pe chef Bontea în pragul disperării, cea de-a doua ediție ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” vine cu probe noi pentru concurenți.
Marti, 10.03.2015, 12:20Ușile restaurantului se închid, dar abia acum se dezlănțuie iadul în adevăratul sens al cuvântului.
Luni, 09.03.2015, 22:46Ușile restaurantului se închid, dar abia acum se dezlănțuie iadul în adevăratul sens al cuvântului.
Luni, 09.03.2015, 12:28Service-ul din această seară începe cu multe emoții. Se pare că bucătarii abia își pot găsi cuvintele în fața lui chef Sorin Bontea.
Luni, 09.03.2015, 11:58Bucătăria fetelor nu a fost nicicând mai atrăgătoare la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În noul sezon care începe la Antena 1 astăzi, 9 martie, de la 20.30, participă și Elena Popa, o tânără de 19 ani din Chișinău, pe cât de frumoasă, pe atât de talentată la gătit.
Luni, 09.03.2015, 11:29Bucătăria fetelor nu a fost nicicând mai atrăgătoare la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În noul sezon care începe la Antena 1 astăzi, 9 martie, de la 20.30, participă și Elena Popa, o tânără de 19 ani din Chișinău, pe cât de frumoasă, pe atât de talentată la gătit.
Luni, 09.03.2015, 11:25Luni, 9 martie, de la 20.30, show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” revine la Antena 1 cu un nou sezon, în fiecare luni și marți. Prima ediție a emisiunii îl aduce pe chef Sorin Bontea în bucătăria care a smuls multe lacrimi concurenților.
Luni, 09.03.2015, 10:32Nu rata noul sezon "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", căci acesta se anunţă a fi unul plin de surprize.
Vineri, 06.03.2015, 18:16REGULAMENT CONCURS I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI Organizatorul concursului este S.C. ANTENA TV GROUP S.A., cu sediul in Bucuresti, Str. Garlei, Nr. 1B, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/3765/1991, Cod Unic de Inregistrare 1599030, cod IBAN nr.RO27BRDE450SV00984074500, deschis la BRD – GSG sucursala Mari Clienti Corporativi, legal reprezentata prin d-na Luminita Stoian in calitate de Director Financiar si d-nul Augustin Roman in calitate de Sef Departament Digital, companie inregistrata in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 3435. Derularea Concursului se va face pe pagina de Facebook „Hell’s Kitchen – Iadul Buctarilor” (oficial), in intervalul 06 martie 2015 – 10 martie 2015. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.
Vineri, 06.03.2015, 18:10Îngheţata este un deliciu greu de refuzat. Totuşi, aceasta se prepară în diferite moduri.
Vineri, 06.03.2015, 13:56Îngheţata este un deliciu greu de refuzat. Totuşi, aceasta se prepară în diferite moduri.
Vineri, 06.03.2015, 13:50Noul sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” care debutează la Antena 1 pe 9 martie de la 20.30 aduce față în față în lupta pentru marele premiu o mamă și pe fiul ei. Ambii de meserie bucătari, după ce ani la rând au muncit cot la cot pentru a-și răsfăța clienții cu mâncare delicioasă, cei doi devin acum adversari în show-ul difuzat de Antena 1 în fiecare luni și marți de la 20.30.
Vineri, 06.03.2015, 11:05Recent, chef Florin Dumitrescu a oferit o reţetă simplă de clătite cu nuci şi miere, ce se face rapid, în doar trei paşi.
Vineri, 06.03.2015, 10:42Noul sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” care debutează la Antena 1 pe 9 martie de la 20.30 aduce față în față în lupta pentru marele premiu o mamă și pe fiul ei. Ambii de meserie bucătari, după ce ani la rând au muncit cot la cot pentru a-și răsfăța clienții cu mâncare delicioasă, cei doi devin acum adversari în show-ul difuzat de Antena 1 în fiecare luni și marți de la 20.30.
Vineri, 06.03.2015, 10:25Iată cum îţi poţi impresiona apropiaţii cu o reţetă nouă de paste Singapore, o reţetă prezentată de chef Cătălin Scărlătescu.
Miercuri, 04.03.2015, 14:59Recent, chef Florin Dumitrescu ne-a arătat cum se face o supă cremă de cartofi şi praz. Nu numai că este uşor de făcut, dar este şi incredibil de bună.
Miercuri, 04.03.2015, 14:35Temutul jurat a dat câteva sfaturi extrem de utile, care o să te facă să devii as în bucătărie.
Miercuri, 04.03.2015, 13:57Recent, chef Sorin Bontea a dat o serie de sfaturi extrem de utile oricărei gospodine sau bucătar pasionat.
Miercuri, 04.03.2015, 13:40Ringul celor mai aprige întreceri culinare se redeschide la Antena 1 din 9 martie. În fiecare luni și marți, de la 20.30, ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” aruncă în luptă 20 de bucătari hotărâți să arate că rezistă presiunii din bucătările, dar și celor trei chefi.
Miercuri, 04.03.2015, 12:50Temutul jurat de la „Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor” a dezvăluit recent o fotografie incredibilă din colecția personală.
Marti, 03.03.2015, 15:13Chef Cătălin Scărlătescu îți arată cum se face rapid și ușor o rețetă de tartă cu ceapă, ce îi va înnebuni pe toți.
Marti, 03.03.2015, 12:03Chef Cătălin Scărlătescu propune o rețetă inedită, arătând cum se prepară un alt fel de kebab.
Marti, 03.03.2015, 11:55Cand vine vorba de preparate culinare, Chef Catalin Scarlatescu nu se da in laturi de la nimic, chiar daca este vorba de o super ciudatenie culinara. Chef Florin Dumitrescu este insa mult mai reticent si greu de convins cand vine vorba de bucatarie.
Marti, 03.03.2015, 11:48Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit recent despre rețeta fericirii și despre cum se cuceresc femeile.
Luni, 02.03.2015, 14:38Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit recent despre rețeta fericirii și despre cum se cuceresc femeile.
Luni, 02.03.2015, 14:33Recent, chef Florin Dumitrescu a fost văzut în ipostaza de soț și tată model.
Luni, 02.03.2015, 14:24Recent, chef Florin Dumitrescu a fost văzut în ipostaza de soț și tată model.
Luni, 02.03.2015, 14:20În Japonia s-a lansat un nou trend culinar, ce începe să facă furori peste tot în lume. Este vorba despre Kawaii Cooking, adică arta de-a găti în miniatură.
Luni, 02.03.2015, 11:19În Japonia s-a lansat un nou trend culinar, ce începe să facă furori peste tot în lume. Este vorba despre Kawaii Cooking, adică arta de-a găti în miniatură.
Luni, 02.03.2015, 10:59Din 19 februarie, chef Cătălin Scărlătescu își pune semnătura pe meniul de la Berăraia H. Începând cu ora 20.00, alături de prieteni, colaboratori și numeroși clienți, juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” își așteaptă oaspeții pentru o degustare a preparatelor pe care le-a conceput special pentru acest meniu.
Miercuri, 18.02.2015, 10:59Din 19 februarie, chef Cătălin Scărlătescu își pune semnătura pe meniul de la Berăraia H. Începând cu ora 20.00, alături de prieteni, colaboratori și numeroși clienți, juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” își așteaptă oaspeții pentru o degustare a preparatelor pe care le-a conceput special pentru acest meniu.
Miercuri, 18.02.2015, 10:56Sărbătoarea Sf. Valentin are semnificații speciale în familia lui chef Florin Dumitrescu. Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” sărbătorește doi ani de când a cerut-o de soție pe Cristina.
Joi, 12.02.2015, 12:09