Pregătirile încep în forță în bucătărie. Cătălin arată cine este bărbatul în bucătărie și încearcă să organizeze cât mai bine echipa roșie.
Luni, 03.11.2014, 14:09Drept pedeapsă, fetele au de curățat și filetat o cantitate impresionantă de pește. A doua zi, fetele se trezesc devreme pentru a începe pregătirile în bucătărie, supărate că au pierdut proba și au ratat o ocazie de-a merge la spa.
Luni, 03.11.2014, 13:53Fetele reușesc să termine de montat starterele, iar momentul adevărului începe. Cei trei chefi se reunesc pentru a degusta preparatele.
Luni, 03.11.2014, 13:27Abia se liniștiseră spiritele atunci când alarma a pornit din nou. De data aceasta, concurenții au avut o surprinză de proporții în bucătărie.
Luni, 03.11.2014, 13:17Nici nu au adormit bine, că alarma pornește pentru a treia oară în casă. Ajunși iar în bucătărie, concurenții sunt luați în primire de chef Cătălin Scărlătescu.
Luni, 03.11.2014, 13:00Nu după mult timp, alarma a sunat iar. Speriați, concurenții sunt chemați de urgență în bucătărie.
Luni, 03.11.2014, 12:50O nouă ediție a emisiuni Hell`s Kitchen începe în forță. La ora 1 noaptea, alarma se dă brusc în casă, iar concurenții sunt chemați de urgență în bucătăria albastră.
Luni, 03.11.2014, 12:39Luni seara bucătăria ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor” devine un loc de-a dreptul incendiar. Chef Florin Dumitrescu va avea partea de o surpriză la care nu s-ar fi gândit niciodată.
Luni, 03.11.2014, 11:14La televizor pare simplu. Dar pentru a fi un bucătar bun într-un restaurant de top e nevoie de talent, pasiune, creativitate, calități de lider, lucru în echipă și rezistență la presiune.
Luni, 03.11.2014, 11:06Ingrediente 500 g Dovleac 200 g Praz 50 g Morcov 200 g Tofu / Piept de Pui 100 g Salata verde 10 g Ras El Hanout/ Curry 5 g Paprica 100 g Smantana de gatit 10 g Ulei Sare Mod de preparare Cel mai important lucru din aceasta reteta este...
Sambata, 01.11.2014, 11:31Ingrediente 200 g pulpa de vitel 30 g unt 10 g capere 50 g mozzarella 50 g spanac 100 g galbiori 20 g ceapa 10 g usturoi 20 ml smantana lichida 32% grasime Mod de preparare Pulpa de vitel o desfaceti cu ajutorul cutitului pe fibra, in asa...
Sambata, 01.11.2014, 11:07Ingrediente 1 biban de mare 2 frunze de spanac 10 g unt 40 g ulei de masline 40 g usturoi 30 g chorizo 4-5 feli de paine prajita 200 g supa de peste (facuta din praz, patrunjel, ceapa, capul si oase de peste) Sare Mod de preparare Se...
Sambata, 01.11.2014, 11:03Elena este singura nominalizată şi i se cere să predea șorțul. Chiar dacă se opune, chef Florin Dumitrescu o dă afară cu forţa.
Luni, 27.10.2014, 15:15Vine timpul nominalizărilor, moment în care tensiunea iar începe să apară în echipa roșie. Fetele par că sunt pornite s-o elimine pe Elena.
Luni, 27.10.2014, 15:13Nici echipa roșie nu pare că o duce mai bine. Clienții se plâng de ceea ce au găsit în farfurie. Valentina și Kinga sunt date afară din bucătărie pentru greșelile făcute.
Luni, 27.10.2014, 15:11A greși e omenește, dar nu și la Iadul Bucătarilor. Totul trebuie executat cât mai bine. În plin service, greșelile se țin lanț.
Luni, 27.10.2014, 15:09Chef Florin Dumirescu încearcă sa salveze situația prin indicațiile pe care le dă celor două echipe dezorientate.
Luni, 27.10.2014, 14:26În timp ce băieții deja onorează prima comandă, fetele par pierdute în bucătărie. Valentina este cea mai dezorientată dintre toate.
Luni, 27.10.2014, 14:24Chef Florin Dumitrescu anunță deschiderea restaurantului Hell’s Kitchen. Invitații încep să apară, iar bucătarii se pregătesc de o nouă provocare.
Luni, 27.10.2014, 14:22Lipsa de încredere începe să se manifeste în echipa albastră. Dany spune că nu are încredere în Vali, iar acesta pare deranjat de acest lucru.
Luni, 27.10.2014, 13:40Brusc, agitația începe în bucătărie. Cele două echipe încep pregătirile pentru marea deschidere. Între timp, tensiunile încep să apară în echipa roșie.
Luni, 27.10.2014, 13:38Mai sunt doar 10 minute până se deschide Iadul Bucătarilor, așa că chef Florin Dumitrescu aranjează echipele.
Luni, 27.10.2014, 13:36Concursul se desfășoară în perioada 24 – 27 octombrie 2014, ora 20:30. Intră pe pagina de Facebook a emisiunii și înscrie-te în concurs!
Vineri, 24.10.2014, 15:48Dacă ai un copil mofturos la mâncare sau doar vrei să îi faci o surpriză atunci când vine ora mesei, atunci privește galeria următoare.
Miercuri, 22.10.2014, 15:32Emoții pentru juratului de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” de la Antena 1. Soția sa, Cristina, a ajuns la spital, unde a fost imediat pusă la perfuzii.
Marti, 21.10.2014, 15:25Luni seară jurații “Hell’s Kitchen” au făcut încă două eliminări din concurs, astfel că Gabriela și Ștefan au pierdut tunicile și cursa pentru premiul cel mare de 80.000 de euro.
Marti, 21.10.2014, 12:44Luni seară jurații “Hell’s Kitchen” au făcut încă două eliminări din concurs, astfel că Gabriela și Ștefan au pierdut tunicile și cursa pentru premiul cel mare de 80.000 de euro.
Marti, 21.10.2014, 12:42Chef Florin Dumitrescu a postat recent pe Facebook un mesaj adresat fanilor. Aceste vorbește deschis despre linia sa de produse.
Luni, 20.10.2014, 16:27Service-ul începe, dar lucrurile nu par că se desfășoară conform planului inițial.
Luni, 20.10.2014, 14:09Întorși în bucătărie, concurenții sunt luați în primire de chef Florin Dumitrescu. Încep pregătirile pentru service-ul de diseară.
Luni, 20.10.2014, 13:52În drum spre casă, Valentin începe să își manifeste atitudinea de lider. Glumițele cu substrat par să îl deranjeze pe Ștefan, care devine furios. Acesta începe să îl amenințe cu bătaia. „Dacă...
Luni, 20.10.2014, 13:44Băieții încep să se bucure de tratamentul VIP de la centrul de echitație. Sorin o aseamănă pe Angi cu una dintre iepe.
Luni, 20.10.2014, 13:29Virgil apare cu rezultatul acestei probe, menționând înainte că restaurantul echipei roșii arată ca după o răscoală.
Luni, 20.10.2014, 13:12Întorși în bucătărie la făcut curățenie, băieții încep să vorbească despre haosul din bucătăria fetelor.
Luni, 20.10.2014, 13:03Service-ul pentru paramedici continuă. Chef Florin Dumitrescu vine la echipa roșie să vadă ce se întâmplă cu desertul fetelor.
Luni, 20.10.2014, 12:52O nouă probă începe, iar tensiunea nu stă departe de cele două echipe. Service-ul trebuie să fie pregătit în regim de urgență, ca pentru niște paramedici.
Luni, 20.10.2014, 12:00Alarma se dă în casa concurenților, lăsându-I pe aceștia fără cuvinte. Paramedicii sosesc pentru a consulta concurenții. Treziți brusc din somn, aceștia nu au știut ce se întâmplă.
Luni, 20.10.2014, 11:49Într-un interviu acordat recent, cei trei chefi au vorbit despre „Hell’s Kitchen” şi despre ceea ce înseamnă cu adevărat acest show.
Vineri, 17.10.2014, 19:15Cei trei chefi au fost întrebați ce gătesc atunci când ajung acasă. Nu mică a fost surprinderea tuturor atunci când au răspuns sincer la această întrebare.
Vineri, 17.10.2014, 16:00Un interviu recent a dezvăluit relația care există întrei cei trei cunoscuți chefi ai show-ului „Iadul Bucătarilor”. Răspunsurile lor te vor surprinde, căci lucrurile nu sunt chiar ceea ce par a fi.
Vineri, 17.10.2014, 15:49Recent, chefii de la Iadul Bucătarilor au vorbit deschis despre ceea ce le atrage atenția atunci când vine vorba despre o rețetă bună.
Vineri, 17.10.2014, 15:41Juratul din show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și-a lansat pe piață o linie de produse care îi poartă semnătura. Parte dintr-o gamă pe care intenționează să o dezvolte pe viitor, sandwich-urile semnate chef Florin Dumitrescu se găsesc de azi pe piață și sunt realizate după rețete proprii, cu ingrediente proaspete, fără conservanți sau aditivi.
Joi, 16.10.2014, 14:32Pizza este mâncarea preferată a multora, dar puțini sunt cei care știu cine a inventat-o sau povestea care stă în spatele acestui deliciu culinar.
Miercuri, 15.10.2014, 14:24Este pasionată de gătit, însă iubește foarte mult și muzica populară și portul tradițional. Valentina Ionescu de la ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” mărturisește că este o avidă colecționară de costume populare.
Miercuri, 15.10.2014, 13:42Ingrediente • varza proaspata - 1 kg • orez – 200 g • ciuperci proaspete- 300 g • nuci – 100 g • amidon – 1 lingura • sos de rosii – 200 ml • otet - o lingurita • verdeata – o legatura • ciuperci deshidratate -...
Miercuri, 15.10.2014, 13:39Ingrediente pt blat: • 100 de grame de nuci hidratate; • 230 de grame de migdale hidratate; • 30 de grame de sirop de agave; • Scortisoara; • Sare; • Zeama de lamaie pt cremă: • 675 de grame de nuci de caju hidratate; •...
Marti, 14.10.2014, 15:28Ingrediente Caras: 3 fileuri de caras Zeama de la ½ lamaie 10 ml ulei de masline Mamaliga: 20 g rosii uscate 20 g masline verzi 50 g malai 150 ml apa 5 ml ulei de masline Radacinoase coapte: 1 pastarnac 1 morcov 2-3 fire de...
Marti, 14.10.2014, 15:16Seara de luni a adus la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” nu una, ci două eliminări din concurs. Radu și Flori au pierdut tunicile de bucătari și șansa de a merge mai departe în cursa pentru cei 80.000 de euro și un loc de muncă într-un restaurant de top.
Marti, 14.10.2014, 15:07Juratul show-ului “Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și-a lansat site-ul www.catalinscarlatescu.ro.
Marti, 14.10.2014, 15:03Jurizarea a fost cruntă. Chef Sorin Bontea spune că din cauza fetelor, echipa s-a făcut de râs. Urmează nominalizările, iar tensiunile încep să iasă din nou la iveală. Prima nominalizată este Kinga, iar a doua este Elena.
Luni, 13.10.2014, 13:56