Degeaba ne vor europenii sănătoşi tun, că noi, românii, ii ignoram. De aproape o lună, patronii restaurantelor ar fi trebuit să treacă în meniuri şi ingredientele alergenice din mâncăruri, însă puţini au făcut-o.
Luni, 02.02.2015, 19:42
Cruduţa nu are astâmpăr! Asistenta lui Dan Capatos face sport şi atunci când nu este într-o sală amenajată, de exemplu, în parc sau chiar la restaurant.
Joi, 22.01.2015, 17:32
Află câte blonde au eliminat Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu cu întrebarea - Care este cea mai înaltă distincţie pe care o poate primi un restaurant?
Într-o seară obişnuită, clienţii unui restaurant au avut parte de o surpriză de zile mari. O domnişoară lipsită de inhibiţii a vrut să fie în centrul atenţiei şi a făcut... spectacol.
Marti, 13.01.2015, 15:12
A fost cel mai friguros Revelion din ultimii 53 de ani în toată România, în afară de staţiunea Băile Felix. După o zi de relaxare în bazinele cu apă termală, sute de oameni s-au pregătit pentru petrecere.
Joi, 01.01.2015, 12:08
Cinci magazine şi un restaurant au ars astăzi, în jurul prânzului, pe Calea Griviţei din Capitală. Pompierii au avut nevoie de nouă autospeciale pentru a stinge flăcările. O tânără de 22 de ani, chelneriţă în restaurant, a inhalat fum...
Vineri, 19.12.2014, 16:13
După ce aseară chef Florin Dumitrescu a avut o misiune grea în restaurant și a fost nevoit să preia frâiele bucătăriei alături de cei doi sous chefi, Mimi și D’Artagnan, pentru a fi gata la timp cu toate comenzile.
Marti, 09.12.2014, 14:20
După ce aseară chef Florin Dumitrescu a avut o misiune grea în restaurant și a fost nevoit să preia frâiele bucătăriei alături de cei doi sous chefi, Mimi și D’Artagnan, pentru a fi gata la timp cu toate comenzile.
Marti, 09.12.2014, 14:15
Săptămâna aceasta ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” este luni și marți de la 20.30, pe Antena 1. Cei nouă supraviețuitori din bucătărie primesc din partea juraților o sarcină cu adevărat murdară: să alerge prin noroi pentru a prinde porci.
Luni, 08.12.2014, 11:44
Săptămâna aceasta ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” este luni și marți de la 20.30, pe Antena 1. Cei nouă supraviețuitori din bucătărie primesc din partea juraților o sarcină cu adevărat murdară: să alerge prin noroi pentru a prinde porci.
Luni, 08.12.2014, 11:43
O femeie a murit şi încă trei au fost rănite în urmă cu câteva ore. O butelie din bucătăria restaurantului în care lucrau a sărit în aer, când se pregăteau pentru deschidere. Femeia care a murit era bucătăreasa localului. Pentru ea...
Duminica, 30.11.2014, 07:15
Weekendul acesta te așteptăm la un Black Friday în stil spaniol, adică la un "Viernes Negro". Cumperi o paella de orice fel și primești cadou de la noi încă o paella din același sortiment.
Vineri, 21.11.2014, 16:53
Ospătarii unui restaurant din Marea Britanie au fost profund impresionați de mesajul lăsat de un bărbat pe un șervețel. "Ne-au dat lacrimile", au povestit aceștia.
Duminica, 16.11.2014, 13:25
Restaurantele cu etichetă celebră sunt dovada vie că designerii vestimentari îşi extind talentul şi dincolo de colecţiile prezentate pe podiumuri. Iar marile oraşe ale lumii se bucură de astfel de locuri pline de stil şi personalitate.
Vineri, 14.11.2014, 20:30
Pe lângă faptul că munca în bucătărie este extrem de dificilă, așa cum se observă în reality show-ul Iadul bucătarilor, aceasta presupune și cunoașterea unor termeni specializați
Miercuri, 05.11.2014, 15:17
După o zi grea, echipa roșie este anunțată de Chef Florin că au încheiat cu brio service-ul și sunt nevoiți să curețe bucătăria, în timp ce băieții mai au câteva farfurii de terminat
Luni, 03.11.2014, 15:34
Jocul s-a reorganizat, să sperăm, în avantajul concurenților. Cătălin a ajuns în echipa fetelor, luptând cot la cot cu acestea pentru un service cât mai bun
Luni, 03.11.2014, 15:02
Mâncarea are un rol extrem de important în viața noastră, motiv pentru care trebuie să alegem cu grijă locul în care mâncăm
Marti, 21.10.2014, 10:39
Ieri Chef Nicolai sau mai bine zis dansatorul Nicolai Tand a avut o zi plină de momente frumoase. Pe lângă antrenamentele de la Dansez printre stele, restaurant, familie, maramureșanul s-a organizat astfel încât să aibă timp de o întâlnire cu doi fani de-ai săi.
Miercuri, 15.10.2014, 14:43
După ce s-au chinuit să scoată câteva farfurii pe sală, cele două echipe au parte de o "surpriză" din partea lui Chef Florin.
Luni, 13.10.2014, 13:04
Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în Marea Britanie
Luni, 13.10.2014, 10:44
Cătălin a început să lucreze la 18 ani într-un restaurant, ca piccol, iar dupa numai jumătate de an a trecut în bucătărie
Luni, 13.10.2014, 10:29
Toți am mâncat cel puțin o dată un hamburger, dar acesta îl întrece pe toți. Un bucătar a inventat cel mai scump hamburger din lume. Ceea ce conține te va lasă mască.
Miercuri, 08.10.2014, 13:37
După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra.
Luni, 06.10.2014, 22:58
După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra
Luni, 06.10.2014, 15:46
Restaurantul Hiltl, din Zurich, a fost primul local vegetarian din lume, o raritate in momentul inaugurarii sale.
Vineri, 03.10.2014, 15:27
Restaurantul Hiltl, din Zurich, a fost primul local vegetarian din lume, o raritate in momentul inaugurarii sale.
Vineri, 03.10.2014, 15:14
Cum nimeni nu ne poate răpi plăcerea de a visa, ne rămâne să urmărim cu nostalgie pozele din galeria foto
Vineri, 03.10.2014, 00:40
Nu poti sa spui ca ai mancat cu adevarat la un restaurant, pana nu ai fost la unul din aceste localuri. Desi meniul este de nota 10, nu asta le atrage atentia clientilor, ci modul de servire si decorul ales.
Joi, 02.10.2014, 12:09
Din Iad scapă cine poate! Iar ca să câștige marele premiu al emisiunii, în valoare de 80.000 de euro, și să se ridice la înălțimea așteptărilor celor trei chefi, fiecare concurent trebuie să dea tot ce are mai bun clipă de clipă.
Marti, 30.09.2014, 12:37
Din Iad scapă cine poate! Iar ca să câștige marele premiu al emisiunii, în valoare de 80.000 de euro, și să se ridice la înălțimea așteptărilor celor trei chefi, fiecare concurent trebuie să dea tot ce are mai bun clipă de clipă.
Marti, 30.09.2014, 12:37
Viorel Lis și Oana trec printr-o criză de cuplu, fiecare dintre ei se acuză reciproc de adulter.
Marti, 30.09.2014, 00:28
După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”
Luni, 29.09.2014, 21:36
Deschiderea restaurantului ”Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” se dovedește a fi o probă mult prea dificilă pentru cei 20 de concurenți. Lipsa de concentrare a acestora l-a scos din minți pe chef Florin.
Luni, 29.09.2014, 15:55
După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.
Luni, 29.09.2014, 15:39
Flăcări violente au cuprins în această dimineaţă un restaurant şi o casă în localitatea Remetea Mare, din Timiş. În doar câteva minute, incendiul s-a extins din local, la acoperişul vilei, din aceeaşi curte.
Luni, 29.09.2014, 13:15
După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.
Duminica, 28.09.2014, 12:49
După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.
Duminica, 28.09.2014, 12:26
Proprietarul unui restaurant din China a mărturisit că și-a drogat clienții pentru a-i face să revină în localul său.
Vineri, 26.09.2014, 12:49
Ingrediente Supa crema foarte gustoasa Cartofi 1 kg Praz 500g Smantana pentru gatit 500ml Supa de pui 1,5kg Mod de preparare Fierbeti cartofii si jumatate din cantitatea de praz in supa de pui. Cand totul este fiert, bagati blenderul...
Joi, 25.09.2014, 14:36
Un cunoscut restaurant din cartierul Drumul Taberei a fost făcut scrum de un incendiu violent. Flăcările ar fi izbucnit la acoperişul clădirii şi s-au extins pe o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi.
Joi, 25.09.2014, 07:10
Un chinez iubeşte atât de mult tot ce e legat de serialul ”Friends”, încât i-a închinat un fel de altar. În cafeneaua lui, angajaţii poartă numele personajelor din film. Până şi parola pentru internet are legătură cu serialul.
Miercuri, 24.09.2014, 18:11
Clienţii cu cereri speciale nu sunt pe placul patronului unui restaurant din San Francisco. Deranjat de unele întrebări ale muşteriilor, americanul a postat pe uşa localului un mesaj, în care spune sec că meniul său e din alimente modificate genetic şi că nu are încredere în produsele bio.
Luni, 22.09.2014, 17:40Zi mare pentru Connect-R şi Misha! Cei doi şi-au jurat iubire veşnică şi în faţa lui Dumnezeu, iar de acum putem spune că sunt într-adevăr o familie. Cum a început marea petrecere vedeţi chiar acum.
Duminica, 21.09.2014, 20:28
Iată momentul sosirii la restaurat a Mishei și a lui Connect-R.
Duminica, 21.09.2014, 20:15
V-am promis ca va dau o reteta, deci ... Reteta asta ati vazut-o si pe caruciorul lui Sidia (care acum este bucatar cu diploma :) , este o supa crema foarte gustoasa, simpla si nu costa mult!",
Vineri, 19.09.2014, 20:59
Dupa ce au fost jurizati de temutii chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, au trecut de cealalta parte a baricadei. Alex Petricean (D'Artagnan) este sous chefi in bucataria show-ului “Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor” de la Antena 1.
Luni, 15.09.2014, 22:18
Alex Petricean (D'Artagnan) este sous chefi in bucataria show-ului “Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor” de la Antena 1.
Luni, 15.09.2014, 22:18
Un restaurant din estul Chinei le oferă amatorilor de senzaţii unice şansa de a gusta savoarea atmosferei din spatele gratiilor fără o condamnare.
Vineri, 12.09.2014, 16:35
Primul restaurant pentru o singură persoană s-a deschis la Amsterdam.
Vineri, 12.09.2014, 16:00