Denumit uneori pe scurt „agar”, acesta este un aditiv vegan, folosit ca agent de gelifiere (în loc de gelatină), pentru a îngroșa mâncărurile dulci sau sărate. Iată cum poți să îl integrezi în două rețete inedite!
Joi, 12.12.2024, 12:58
În ediția de Super Neatza din data de 24 noiembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit foarte repede un sos delicios, guacamole, cu ajutorul legumelor congelate de la Gradena. Gustarea specială este sănătoasă și ușor de preparat pentru o seară cu prietenii.
În ediția de Super Neatza din data de 29 noiembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit un delicios desert italian cu ajutorul fructelor congelate de la Gradena. Ramona Olaru și Florin Ristei i-au sărit în ajutor.
Ediția din dată de 7 septembrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Florin Dumitrescu, la "Rețetă de Amuletă", a pregătit "Panna cotta cu ciocolată".
În ediția din 14 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Andra@hypnoticfoodie, invitata din bucătărie de astăzi a pregătit trei preparate speciale: Souffie de sparanghel și buchete de sparanghel la cuptor, pui pui indian prăjit...
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci trei rețete culinare, dar cea mai delicioasă a fost rețeta de desert, o minunată rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține zahăr, lapte, smântănă lichidă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Panna Cotta”.
Ramona Olaru are pofte!, înainte de Crăciun. Nici Răzvan Simion nu e departe, dar el și-a demonstrat pofta în direct, luni, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.
Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani, exasperat de răspunsurile Ramonei Olaru, a mâncat o portocală cu tot cu coajă.
O explozie de gusturi ce te cuceresc instant într-o rețetă inedită: Panna cotta de crab cu baby fenel, ridiche neagră și crutoane de pâine!
Pentru că deserturile la pahar au un mare efect asupra invitaților, vă invităm să testați rețeta Panna cotta cu jeleu de fructe și topping de ciocolată și invitații să-i încântați!
Cu puține ingrediente și în scurt timp, puteți prepara un desert delicios, fără coacere, pentru orice pofticios: Panna Cotta cu mascarpone și sos caramel.
Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"
Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"
Panna Cotta de iaurt cu pișcoturi și sos de mentă este un desert rafinat, gustos și foarte aromat, potrivit pentru musafirul diplomat.
Ingrediente 250 ml smântână pentru gătit, 36% grăsime 250 g escalop de foie gras 5 g zahăr pudră 225 ml smântână pentru frișcă, 36% grăsime 10 g sare de mare 10 g gelatin 5 g piper...
Pana Cotta poate fi desrtul verii! Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente și de mai puțin de jumătate de oră să prepari o prăjitură delicioasă!
Sambata, 02.07.2016, 19:23
Nimic nu se compară cu aroma căpșunilor, indiferent de preparatul în care își fac loc! Iar această panna cotta, este pur și simplu delicioasă și foarte ușor de preparat, cu doar câteva imgrediente.
Desert rapid, servit la cupă, se pretează a fi preparat, mai ales când se anunță musafiri în cel mai scurt timp.
Vrei să îți uimești prietenii și apropiații cu un desert savuros? Atunci iată rețeta propusă de Florin Ardeleanu.
Miercuri, 18.03.2015, 15:14
Panna Cotta este un desert usor, slab in calorii, daca este combinat cu o lingura de mure proaspete sau gem de mure cu putin zahar. Madlenele sunt un supliment pentru gurmanzii care nu isi fac probleme de greutate.
Joi, 27.10.2011, 00:00