În ediția din 26 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de salată de ouă fierte cu pește și orez.
În ediția din 26 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit o pască cu lapte de pasăre și salată.
În ediția din 20 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o ciorbă de salată. ”E foarte faină. În loc de slănină am pus un pic de șuncă de porc. E foarte bună. Am pus și...
În ediția din 17 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o super salată de cartofi cu macrou afumat, asezonată cu un dressing foarte interesant.
În ediția din 17 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o super saltă. ”Astăzi mă gândeam să fac ceva mai lejer și anume o salată. Voi folosi macrou afumat, măr verde,...
În ediția din 6 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare, printre care și rețeta de salată de bulgur cu morcovi caramelizați și porumb dulce.
În ediția din 23 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat printre altele și o rețetă simplă, dar delicioasă și foarte consistentă de salată de crudități cu pui.
În ediția din 23 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Salată de pui". ” Voi face o saltă cu pui cu multe verdețuri. Voi pune și mango, ardei, morcov, castravete toate...
În ediția din 22 februarie 2022, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă delicioasă și interesantă de obrăjori de vită în sos de vin și piure de cartofi cremos, dar și o salată românească de primăvară cu multe legume.
În ediția din 11 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete cu caracatiță, una dintre acestea fiind preferata lui Florin Ristei: Salată de cartofi cu caracatiță și sos de brânzeturi.
Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov,
Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de...
La cererea fanilor, Elwira Petre a arătat cum se prepară salata poloneză pe care a gătit-o în ediția specială de Chefi la cuțite.
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă delicioasă de tartă sărată cu brânzeturi, șuncă presată și pere.
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă minunată de tartă cu brânzeturi, șuncă și pere.
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Salată bavareză”, un preparat de post ușoar de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: cârnați nemțești, cartofi,...
În ediția din 23 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete speciale. Două dintre rețete pot fi servite împreună ca garnitură și salată, adică rețeta de pui cu gutui și scorțișoară și salată de bulgur cu conopidă. A treia rețetă este pe bază de raci.
În ediția din 14 noiembrie 2021, de la Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat și o salată cu fructe de mare, printre altele. Și de această dată a folosit cele mai bune ingrediente, astfel încât toată lumea din platou să aibă o „porție de sănătate” în farfurie.
În ediția din 14 noiembrie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a preparat salată de fructe de mare, pentru care aveți nevoie de caracatiță, creveți, calamar, dar și de alte ingrediente delicioase. ”Pun apă la fiert, tentacule...
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Iuliana Dabija, specialist în nutriție și psihonutritie, ne spune de ce portocalele sunt bune la dietă: Portocalele contribuie la întărirea sistmului imunitar și previn...
În ediția din 26 octombrie 2021, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand, bucătarul îndrăgit al emisiunii, a preparat un întreg meniu delicios ce conține o tartă cu praz, musaca de legume și salată de sfeclă.
În ediția din 26 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o tartă cu brănză și praz, o musaca fără carne și o salată de sfeclă cu albuș de ou.
În ediția din 20 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat patru moduri de a găti fasolea albă, unul mai delicios decât altul.
În ediția din 20 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă care conține oțet, ulei, ceapă roșie, sare, piper, rucola, roșie, dar și alte ingrediente delicioase, denumită ”Salată...
În ediția din 16 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit o rețetă de Salată din trei tipuri de ciuperci cu dressing de iaurt acrișor, pe care a denumit-o ”Salată rebelă de ciuperci”.
În ediția din 16 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ”Salată rebelă de ciuperci”. Rețeta vine cu o bază din salată rucola peste care au fost așezate trei tipuri...
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă, care conține că ingrediente brânză din lapte de oaie, brânză măturată, iaurt de oaie, coarne, ceapă roșie, miez de nuca, boabe de struguri, ardei iute, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Regina Roșie".
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată de toamna delicioasă, care conține că ingrediente roșii, brânză din lapte de oaie, brânză măturată, iaurt de oaie, coarne,...
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, pe bază de ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde, castraveți murați, maioneză, lipii, iaurt, avocado, gulie, ardei verde, carne de rată, ardei roșu, aripioare de pui, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 30 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată din mai multe tipuri de fructe cu două tipuri de brânzeturi, dar și un dressing delicios.
În ediția din 30 august 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată de fructe cu două brânzeturi, care conține că ingrediente mere, pere, pepene roșu, nectarine, pudra de fistic, struguri, brânză cu mucegai, parmezan, mure, prune, afine, pepene galben, banane, smochine, cornet, struguri roșii, struguri albi, mango, ulei de mango, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 19 iulie 2012 a matinalului Super Neatza, Chef Nicolai Tand a preparat două rețete pe bază de pui și curry, în combinație cu multe legume proaspete, de sezon.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca ingrediente caise, bacon, vișine, denumit ”Mușchiuleț fructat".
În platoul de la Neatza cu Răzvan și dani, Vlăduț a ales să gătească o rețetă din mai multe preparate și anume: Salată de vinete cu dovlecei pane și salată de ardei copți, o gustare de vară ca la țară.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ardei copti, salata de vinete, dar și alte ingrediente, denumit "Gustul de vară ca la țară".
În cel de-al cincilea episod de BeautiFood, emisiune disponibilă pe AntenaPlay, Chef Roxana Blenche a realizat un platou senzațional cu salata de fructe.
Duminica, 04.07.2021, 15:49
Roxana Blenche prepară în noul episod BeautiFood salata de fructe cu care s-a remarcat la Chefi la Cuțite.
Duminica, 04.07.2021, 13:22
Simona Dumitrescu, specialist în nutriție, ne spune care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le facem atunci când preparam o salată.
Chef Nicolai Tand a pregătit trei retete de preparate în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani și anume: Marinadă pentru macrou și salată de cartofi cu chiftele de legume.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin macrou, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Macrou marinat și salată de cartofi”.
În episodul 5 de la Hello Chef, chef Roxana Blenche a gătit salată Caesar, reinterpretată sub formă de arancini, iar la desert, arancini dulci cu cremă de ciocolată și zmeură leofilizată, pudră de zmeură. Iar bucătăria parcă a fost mai aspectuoasă ca oricând: nu de alta, dar invitată a fost Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani.
În ediția 45 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”,concurenții intrați la duel au pregătit rețete de preparate gustoase și farfurii spectaculoase, una dintre acestea fiind rețeta de Somon teriyaki cu salată de castraveți și piele crocantă, gătită de concurenta Valentina Ioniță, din echipa mov.
O tânără din Queensland (Australia) a cumpărat o pungă cu salată de la un supermarket și a avut parte de o surpriză uriașă, atunci când a văzut ce se afla înăuntru.
Miercuri, 26.05.2021, 16:37
Chef Nicolai Tand ne-a obișni=uit cu preparatele sale interesante, inspirate din zonele vizitate, sau chiar din zona de baștină, iar azi a preparat o delicioasă și spectaculoasă rețetă de pită umplută cu carne, piure de cartofi și salată de varză.
Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
La degustarea probei individuale de dupa batte-ul 7, sezonul 9 ”Chefi la cuțite”, cei trei jurați au avut parte de câteva surprize la tema salatelor.
După ce au pierdut proba din al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa albastră și cea mov au intrat la un duel cu o temă ce i-a speriat pe concurenți. Sorin Bontea a avut în sfârșit noroc și a marcat o victorie colosală, primind zece din cele unsprezece, după ce a părut că este „abonat” la dueluri. În timp ce echipa verde s-a putut odihni puțin, echipa mov și cea albastră au intrat la duel.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de bruschete cu pastă de măsline și salată caprese cu avocado, pe care a denumit-o ”Bruschete cochete".
Un cuplu din Sydney, Australia a cumpărat o pungă cu salată de la supermarket, iar în interior au găsit ceva la care nu s-ar fi așteptat niciodată.
Miercuri, 28.04.2021, 16:21
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un meniu de Paște care conține ouă, ton, cotlet de berbecuț, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Berbecuț cu salată de crudități și Trufe Pascale”.