Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne dă sfaturi pentru un prânz sănătos și sățios.
În ediția a 24-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit Valentina Oprina și a preparat salată de boeuf.
O tânără pe nume Charlie Bradburn a reușit să treacă printr-o transformare de-a dreptul uluitoare. Din cauza anorexiei, aceasta a ajuns să cântărească doar 37 de kilograme și medicii i-au mai dat doar trei luni de trăit.
Joi, 15.04.2021, 15:41
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă salată de vinete cu multe legume, tocmai bună de savurat ca aperitiv, sau chiar la una dintre mesele principale ale zilei.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete delicioase: Salată de linte cu somon și ou poșat și Risotto de arpacaș cu creveți.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin pesto, orez, creveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Salată de linte” și ”risotto de arpacaș”.
În a noua ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu, în rolul lui Dumnezeu și Satana, au venit să le gătească juraților - "Omleta de Apoi și Salata Necurată".
Salată de cartofi cu mere și multe alte ingrediente, este rețeta preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani, într-o zi de primăvară cu zăpadă afară.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi, ceapă, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată săltăreață”.
Ce poate fi mai gustoasă, mai sănătoasă și plină de vitamine decât o salată de primăvară, din toate verdețurile ce se găsesc în piață la ora actuală?
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține salată, pătrunjel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de primăvară”.
Foarte gustoasă și hrănitoare această rețetă de salată din piept de curcan cu păstăi de fasole verde, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani!
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține sfeclă roșie, piept de curcan, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de curcan”.
Azi, în zi de sărbătoare, matinalii s-au delectat cu o delicioasă salată de somon marinat cu legume și smântână, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Din colecția de rețete preparate de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani, vă ispitim cu o rețetă de sandviș japonez cu șnițel de porc și salată de varză cu maioneză.
În platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani se știe, se gătește bine, iar azi a fost programată o rețetă de salată de ciuperci cu maioneză și murături, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani.
Cu ingrediente speciale, combinate armonios, Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de salată din bucătăria asiatică.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține morcovi, usturoi,lamâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată asiatică”.
Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani a preparat azi o delicioasă rețetă de salată cu piept de rață și dressing de portocale, pe care a denumit-o în felul său, caracteristic ”Salată cu zâmbete”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, cipuerci, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată cu zâmbete".
În sezonul rece, din ziua însămânțării, o salată poate fi recoltată abia după 12-14 săptămâni.
Vlăduț, a revenit în forță la Neatza cu Răzvan și Dani și a pregătit o delicioasă rețetă de salată suedeză din piept de curcan cu sos de merișoare.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține piept de curcan, pastârnac, scorțișoară, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată suedeză".
Cu doar câteva ingrediente simple și la îndemână puteți prepara rapid o rețetă de salată caldă de cartofi cu sos de iaurt și muștar, perfectă pentru a asigura o gustare, sau chiar o masă principală.
Miercuri, 06.01.2021, 20:08
Una dintre cele mai apreciate salate la masa de Revelion este salată rusească cu pește marinat denumită ”Shuba”.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de salată fructată cu piept de curcan și maioneză, pe care a denumit-o "Curcan catifelat".
O rețetă interesantă preparată de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani este această rețetă de Somon cu linte și curry cu legume.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă Salată de vinete cu influențe orientale, pe care a servit-o pe lipii libaneze aromatizate cu usturoi și alte condimente.
Pentru mese festive, sau mesele sărbătorilor de iarnă o interesantă rețetă de salată aperitiv din cartofi cu sfeclă roșie și cașcaval.
Marti, 24.11.2020, 16:38
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de salată din trei feluri de pește afumat, cu maioneză de post, cu rodie, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o "Trio de pește afumat".
Asortată cu o salată fresh din cresuri cu puțin chili, este și aspectuoasă, dar și gustoasă această rețetă de tocăniță din mușchiuleț de porc cu mămăliguță și chipsuri de bacon, preparată în primul battle de la ”Chefi la cuțite”, sezonul 8.
Ținând cont că în această perioadă piețele și magazinele agroalimentare abundă de legume autohtone, pline de vitamine și nutrienți, Marian Duță și chef Radu Darie, ne propun câteva Idei de salate sănătoase și gustoase cu legume și fructe de toamnă.
Marian Duță și chef Radu Darie ne prezintă, la "Neatza cu Răzvan și Dani", cea mai sănătoasă salată de toamnă.
Atunci când optezi pentru o gamă variată de ingrediente delicioase, pentru una dintre mesele principale ale zilei, așa cum veți vedea în rețeta Spaetzle cu piept de rață și salată fructată, aprecierile celor ce o vor savura vor fi maxime.
Miercuri, 04.11.2020, 14:16
Surpriză uriașă în etapa de bootcamp a emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1! Unul dintre concurenții care au reușit să facă spectacol cu preparatul ales a fost Florin Marin!
Cel mai tensionat moment din ediția 25 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când concurenții au gătit o salată de fructe, la etapa de bootcamp!
Pentru a trece în etapa următoare, concurenții "Chefi la cuțite" au trebuit să pregătească o salată de fructe.
Pentru a trece în etapa următoare, concurenții "Chefi la cuțite" au trebuit să pregătească o salată de fructe.
Pentru a trece în etapa următoare, concurenții "Chefi la cuțite" au trebuit să pregătească o salată de fructe.
O combinație perfectă de gusturi și arome într-o interesantă rețetă preparată în platoul Chefi la cuțite: Caș crocant cu carpaccio de sfeclă și cremă de hrean cu salată valeriană!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, piept de pui afumat, afine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paradisul merelo".
Pentru a câștiga acestă amuletă chefii trebuie să prepare salate, iar cine o câștigă poate lua orice amuletă de la ceilalți doi chefi.
O salată de murături este perfectă dacă vrei să însoțești o friptură sau un burger. Unii oameni iubesc murăturile așa de mult, încât le consumă zilnic.
Marti, 20.10.2020, 16:02
Pentru iubitorii preparatelor cu pește și în special cu pește dorada, o rețetă foarte gustoasă cu o combinație armonioasă de ingrediente: Dorada cu supă cremă de dovleac și chipsuri de topinambur cu salată de fenicul.
Din categoria rețetelor pe bază de pește o interesantă rețetă de ton în crustă de polen cu piure de mazăre și salată cu vinegreta de zmeură.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne ispitește cu o rețetă plină de savoare și spendoare în culorile toamnei, o delicioasă salată din fructe de toamnă cu legume și brânzeturi.
Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă delicioasă de Cartofi dulci umpluți cu sfeclă roșie și rasol de vită.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă simplă dar delicioasă, de salată caldă, plină de culoare și savoare pe care a denumit-o "Savoarea toamnei".
Dacă vreți o gustare mai specială, mai inedită, încercați rețeta de placintă cu lobodă și leurdă servită cu salată de sfeclă cu nuci și coriandru!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o altfel de rețetă de ardei umpluți, o rețetă delicioasă de toamnă: Gogoșari umpluți cu salată tabbouleh.