Meniul de Revelion poate fi şi raw-vegan. Diferenţa dintre preparatul vegan şi cel raw constă în faptul că cel de-al doilea nu este gătit prin preparare termică. Foarte interesant este faptul că poţi să găteşti salata boeuf fără să fierbi legumele şi cozonac fără să-l coci.
Marti, 31.12.2019, 12:28
Din meniul lor nu vor lipsi sarmalele, răciturile sau salata de boef. Desigur într-o variantă fără carne. Pentru orice preparate tradiţional românesc de origine animala, veganii au găsit un înlocuitor vegetal.
Luni, 23.12.2019, 20:24
Dacă pentru români, de pe masa de Crăciun nu trebuie să lipsească mâncăruri ca sarmalele, piftia, cârnații sau salata de boeuf, în alte țări, oamenii se bucură de bucate mult mai stranii.
Luni, 23.12.2019, 14:51
Tot mai mulţi producători români înceracă să obţină atestare europeană pentru preparatele lor tradiţionale. Pe lângă faimă, certificatul le aduce mai ales bani, practic o dublare a vânzărilor. Plăcinta Dobrogeană, salata cu icre de ştiucă, caşcavalul de Săveni şi salata cu icre de crap - ar putea completa lista produselor româneşti recunoscute la nivel european.
Joi, 19.12.2019, 21:36
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de Salată fructată cu piept de rață afumat, pe care a denumit-o Salata bucuriei.
Joi, 19.12.2019, 09:39
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, brânză, portocale dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Salata bucuriei.
Gina Pistol le dă o nouă temă celor trei echipe de la Chefi la cuțite. Concurenții trebuie să pregătească fine dining din salată și desert cu ciocolată.
Concurenţii "Chefi la cuţite" sunt la doi paşi de semifinală. În această seară, lupta devine crâncenă. Proba le va testa creativitatea, capacitatea de a improviza contracronometru, dar şi emoțiile.
Luni, 09.12.2019, 19:44
Gina Pistol le dă o nouă temă celor trei echipe de la Chefi la cuțite. Concurenții trebuie să pregătească fine dining din salată și desert cu ciocolată.
În calendare este iarnă, dar în serele din ţară este primăvară. Solariile sunt pline de salată, ridichi, ceapă verde şi gulii proaspete. Ca să-i convingă pe clienţi că legumele sunt româneşti, mai mulţi producători din Constanţa duc...
Joi, 05.12.2019, 19:35
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață Cum se prepară delicioasa rețetă Salată de vinete arăbească Baba Ganoush.
Miercuri, 04.12.2019, 10:39
Statistica europeană arată că, acum, unul din cinci europeni este supraponderal, iar dacă tendinţa de alimentaţie nesănătoasă pe care o avem acum se păstrează, în 10 ani, vom fi unul din doi supraponderali. În România, mai mult de...
Vineri, 29.11.2019, 12:21
Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel.
Marti, 26.11.2019, 14:39
Toamna ne oferă o bogăţie de recolte, dar şi adevărate medicamente naturale. Unul din aceste alimente-minune, sfecla roşie este recunoscută pentru beneficii: detoxifierea organismului şi combaterea anemiei. Are însă şi câteva...
Miercuri, 06.11.2019, 19:38
Vinetele pot fi preparate în mai multe moduri, nu doar sub formă de salată, așa că am făcut un top patru cele mai simple rețete cu vinete, pentru gustări rapide și delicioase.
Dacă vă plac vinetele, dar v-ați plictisit de clasica salată, încercați aceste vinete marinate, perfecte pentru a fi folosite la diverse salate.
Plină de culoare și savoare, această salată de orz cu sfeclă roșie și dovleac copt, te cucerește de la prima degustare!
Pentru o cină simplă și lejeră merge de minune o Salată cu piept de pui și legume!
Un preparat rapid și delicios pentru atunci când timpul nu-ți permite să stai prea mult în bucătărie: Salată rece de farfalle cu somon.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de vinete preparate în stil oriental denumită "Baba ganoush fermecat”.
Plină de vitamine, culoare și savoare, o așa Ciorbă de lobodă cu salată verde și afumătură te ridică din orice boală, cum ar zice bunica la țară.
Adriana Preda, economist, este Gazdă Zilei, pentru Paula Manta, Bogdan Nițu, Florica Pițură și Cristian Anghel.
Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din minți după ce a ridicat cloșul, iar în farfurie au început să mișune tot felul de vietăți ciudate. Sperietura a fost atât de mare, încât juratul a sărit la propriu de pe scaun și s-a oprit tocmai afară din platou.
Salată cu coropișnițe și viermi pentru jurații Chefi la cuțite! ”Simt că fac infarct”, fost reacția lui chef Florin Dumitrescu, care a fugit din platoul emisiunii.
Transilvania Rally a avut loc weekendul trecut la Cluj! La startul cursei a luat parte şi Dani Oţil! Pe lângă competiţia cu roţi, matinalul a participat şi la cea din bucătărie, unde a făcut o salata de beof împreună cu chef Adi Hădean!
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit o rețetă de salată de ghebe, cu arome de toamnă, că tot este sezonul murăturilor.
Pâine de casă gustoasă și sănătoasă, Salata de avocado cu ton si rodie, plină de savoare și culoare, Cotlet de porc cu os, cu ierburi si cartofi rantăliți - o nebunie-n farfurie și Desert cu iaurt și fructe de pădure foarte delicios și aspectuos șunt patru rețete delicioase pentru un meniu complet.
O garnitură gustoasă pentru orice masă: Cartofi cu brânză feta la cuptor, serviți cu salată de legume.
Ileana Gabriela Georgescu, asistentă medicală și pasionată de dansul lasciv, este "Gazda Perfectă" pentru Anca Bejan, Travis Silviu Podaru, Alina Stanciu, Ionel Trandafir.
Ileana Gabriela Georgescu, asistentă medicală și pasionată de dansul lasciv, este "Gazda Perfectă" pentru Anca Bejan, Travis Silviu Podaru, Alina Stanciu, Ionel Trandafir.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă proprie, specifică toamnei: Salată de vinete cu gogoșari și cremă de brânză.
A început etapa degustări preparatelor pregătite de Aurel Alexandrescu. Mihaela Iordache refuză să mănânce salată de boeuf pentru că nu vrea să se îngrașe.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit rețeta Salată bavareză din ouă, perfectă pentru orice masă din zi, dar și pentru o masă festivă.
Foarte buni vor fi mai târziu acești gogoșari umpluți cu salată de varză la borcan, lângă orice friptură, sau orice garnitură.
Pentru iubitorii preparatelor din carne de miel, o delicioasă rețetă: Cotlete de berbecuț marinate, cu salată caldă de legume la grătar și sos de iaurt cu mentă.
SBogdan Rati este de meserie inginer, dar s-a lăsat de construcții și a devenit bucătar! A venit la emisiunea Chefi la cuțite pentru a demonstra că are tot ceea ce îi trebuie pentru a câștiga emisiunea!
Pentru iubitorii gusturilor combinate, o rețetă îndrăzneață cu o combinație inedită: Salată de sfeclă cu ciocolată.
Bogdan Rati are 26 de ani, locuiește în Cluj și este de profesie sous chef. ”Asta e salată cu schepsis”, a reacționat Chef Sorin Bontea, după ce a gustat din preparatul gătit de concurent.
Constantin Bîza, un bărbat din Iași, în vârsta de 52 de ani, a fost condamnat la șase ani de închisoare după ce și-a înjunghiat soția în zona gâtului pentru că acesata nu i-a făcut friptură și salata de boeuf.
Joi, 12.09.2019, 08:26
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne învață cum putem pregăti rapid o salată delicioasă plină de culoare și vitamine, perfectă pentru un party la piscină.
Miercuri, 04.09.2019, 07:27
FRF a prezentat, pe site-ul oficial, meniul "tricolorilor" în săptămâna meciului cu Spania, din preliminariile Euro-2020. Astfel, în aceste zile, jucătorii consumă printre altele prosciutto crudo, raviolli cu sos de roşii şi parmezan sau salată de ţelină cu mere şi morcovi.
Marti, 03.09.2019, 10:00
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă salată plină se savoare, vitamine și culoare, perfectă pentru un party la plajă, sau la piscină, denumită ”Party salad”.
Salata de ardei copți este una dintre cele mai bune salate de vară, potrivită pentru orice friptură sau garnitură. Iată trei rețete de salată de ardei copți, pe care n-ar trebui să le ratezi, în plin sezon al ardeilor ce abundă piețele cu multitudinea lor de culori!
Perfectă pentru perioadele caniculare de vară, acestă minunată Salată de castraveți cu usturoi și iaurt, bună sde servit printre mese, fiind hidratantă, răcoroasă și delicioasă!
Nu pot fi decât extrem de gustoși acești Cartofi la cuptor, umpluți cu brânzeturi și roșii cherry și pot fi serviți alături de salata preferată, sau alături de orice friptură.
În serele Staţiunii de Cercetare din Buzău, răsadurile se întind cât vezi cu ochii. Aici poți vedea cele mai bizare legume din toată țara! Ce anume le face deosebite?
Miercuri, 07.08.2019, 16:43
În serele Staţiunii de Cercetare din Buzău, răsadurile de legume se întind cât vezi cu ochii. Poposim aici să culegem tot ce trebuie pentru prepararea unei salate, pe cât de delicioase, pe atât de inedite. Tomatele, vedetele verii, vor fi în...
Miercuri, 07.08.2019, 12:49
Va fi o nebunie-n farfurie această delicioasă salată de ardei capia cu sos de muștar și miere, servită alături de orice friptură, sau orice garnitură!
Salată grecească este una dintre cele mai apreciate salate de vară, iar dacă ții cont de câteva trucuri poți face rețeta perfectă, care să te ducă cu gândul la mult visata vacanță în Grecia.
Mega Image a anunţat joi că va continua, pentru al şaselea an consecutiv, programul “Gusturi româneşti de la gospodari”, dezvoltat împreună cu producătorii locali din zona de sud-est a ţării, care cultivă şase tipuri de legume de sezon care ajung direct pe rafturile magazinelor: roşii, ardei bianca, salată verde, castraveţi cornişon, ardei kapia şi vinete.
Joi, 18.07.2019, 16:05