Anisia Gafton a dezvăluit câteva dintre secretele sale de a se menține în formă. ”Mănânc numai salată și câteodată pește”, a declarat aceasta.
Marti, 17.07.2018, 12:22
Vă place salata de vinete, dar v-ați plictisit s-o tot preparați în modul clasic? Încercați această Salată de vinete cu ardei copți și gustul va fi deosebit!
Gabriela Leahu are patru anișori, vine din Republica Moldova și este o gospodină în adevăratul sens al cuvântului!
Salata s-a transformat, de-a lungul anilor, din garnitură, în fel principal de mâncare! Crutoanele, oul, somonul sau pieptul de pui sunt doar câteva ingrediente care ajung într-un singur bol. Sunt mulţi români care cred că aşa arată prânzul...
Sambata, 14.07.2018, 19:29
Fuego este mare maestru când vine vorba de cumpărături. Artistul vrea să-i facă o salată lui Florin Ristei și Dianei Munteanu.
Vara, salata de vinete este cel mai iubit aperitiv. E simplu de preparat, e foarte gustoasă şi nici nu îngraşă. În plus, datorită conţinutului ridicat de apă, vinetele ţin şi foame, dar şi de sete şi reprezintă alimentul ideal pentru zilele caniculare, spun nutriţioniştii.
Sambata, 07.07.2018, 19:29
Vara, salata de vinete este cel mai iubit aperitiv. E simplu de preparat, e foarte gustoasă şi nici nu îngraşă. În plus, datorită conţinutului ridicat de apă, vinetele ţin şi foame, dar şi de sete şi reprezintă alimentul ideal pentru...
Sambata, 07.07.2018, 19:22
Salata cu icre de ştiucă de Tulcea a devenit marcă protejată de Ministerul Agriculturii. Adică toţi cei care vând acest produs sunt obligaţi să respecte întocmai reţeta originală.
Vineri, 06.07.2018, 19:19
O combinație gustoasă de ingrediente într-o salată de fenicul cu somon, telemea și creveți ce poate fi servită la orice masă.
Adriana Antoni și Cristina Spătar s-au pus cu chef Minh și au încercat să gătească o rețetă thailendeză. Le-a ieșit oare vedetelor Salata cu tăiței de fasole verde și creveți? Care dintre cele două dive a câștigat războiul din...
Vineri, 29.06.2018, 18:37
Cât de periculoasă este salata de brânză cu roșii: „Consumul de brânză ne îngrașă”.
Miercuri, 27.06.2018, 09:18
O explozie de culoare și savoare într-o cupă cu salată de fructe cu cremă de lămâie și sos de zmeură, răcoroasă și plină de vitamine!
O salată simplă, dar tare gustoasă și sățioasă, ce poate ține loc de orice masă: „Penne cu zucchini la tigaie, file de ton, parmezan și nuci”!
Pentru iubitorii preparatelor cu piept de rață, o rețetă pur și simplu delicioasă:”Piept de rață în crustă de migdale cu sos de zmeură”!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit azi rețeta ”Legume în vacanță”, având ca ingrediente principale vinetele coapte și ardeii copți.
Salata de vinete este, fără doar și poate, o salată clasică, dar extrem de îndrăgită de o mulțime de români. Cum este sezonul ei, îți propunem să încerci o rețetă gustoasă.
O combinație delicioasă de ingrediente într-o rețetă de excepție: „Piept de rață în crustă de migdale cu sos de zmeură, piure de cartofi dulci și o salată fresh”!
Celulita este una dintre cele mai chinuitoare probleme cu care se confruntă majoritatea femeilor. De cele mai multe ori, celulita este cauzată în special de atrofia musculară, care apare atunci când muşchii nu sunt lucraţi ori bine definiţi şi...
Joi, 07.06.2018, 10:02
Reţeta zilei! Vlăduț ne propune în această ediție o simplă și delicioasă rețetă: „Creveți în vacanță”, cu ingrediente puține și la îndemâna oricui.
Mihai Morar intră în legătură telefonică cu artistul Aurelian Temișan pentru a îi ura la mulți ani. Artistul a împlinit 46 de ani și a sărbătorit alături de prieteni.
Luni, 04.06.2018, 22:29
La început de vară, fiecare visează la un trup cât mai frumos de etalat la mare. Chiar dacă mai ai de muncit până să ajungi la măsurile perfecte, dieta cu salată poate fi o soluție. Vei slăbi enorm de mult într-un timp extrem de scurt!
Luni, 04.06.2018, 14:33
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Horiatiki", o combinație delicioasă de rețete grecești.
Cine spunea că doar femeile au grijă de silueta lor, cu siguranță s-a înșelat. Paparazzii spynews.ro au aflat cum îşi întreţine silueta unul dintre cei mai tari fotbalişti din istoria României.
Sambata, 02.06.2018, 14:35
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Papoutsakia", un preparat care conţine vinete, legume, susan, dar şi alte ingrediente delicioase.
Chef Joseph Hadad gătește la Prietenii de la 11 o super rețetă, intitulată "Salată a la Diana".
O armonie perfectă de îngrediente într-o salată de primăvară plină de savoare și culoare, cu care ne putem delecta la orice masă din zi.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta ”Romantica”, o delicioasă salată cu mazăre, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente.
Eliminări în serie la Chefi la Cuție. Au mai rămas doar 30 de concurenți, asta după cea de-a doua probă din Bootcamp, cea în care chefii le-au cerut să prepare o salată, pornind de la un ingredient impus, câte unul pentru fiecare.
Cea de-a doua probă din Bootcamp a adus concurenților mari bătăi de cap. Au avut de preparat o salată, pornind de la un ingredient anume, diferit pentru fiecare în parte. Toți au pus salta în bol, el a pus-o pe bolul întors invers! ”Ce ai pățit, tată!”, a exclamat uimit chef Scărlătescu.
Toți au pus salta în bol, el a pus-o pe bolul întors invers! ”Ce ai pățit, tată!”, a exclamat uimit chef Scărlătescu.
Bucătarii rămași în joc trebuie să demonstreze că merită o tunică și că sunt suficient de talentați pentru a face parte din cele trei echipe finale ale chefilor. Astfel, cei 60 aleși după prima probă au primit drept sarcină să prepare o salată, pornind de la un singur ingredient, diferit pentru fiecare.
Chef Gabi, invitat în platoul matinalilor, ne pregătește „Salată mixtă cu quinoa, morcov ras și căpșuni”.
Vineri, 11.05.2018, 10:29
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a arătat tuturor că și unele animale inteligente precum câinii sunt susținătorii unei diete cu mici, cârnăciori și cam tot ce mai e bun!
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un clip amuzant.
Rapidă, ușoară și foarte gustoasă, această Salată de cartofi cu varză murată, poate fi servită la orice masă!
Primele roşii româneşti au apărut pe tarabe, iar puţini sunt românii care îşi permit să le cumpere. Costă cât trei kilograme de carne de pui, adică 35 de lei. Gustul autentic românesc face toţi banii, spun producătorii, dar vânzările...
Luni, 07.05.2018, 19:32
Vlăduţ, bucătarul priceput de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să începem săptămâna aceasta cu o super rețetă, pecare o poți pregăti și tu în doar câțiva pași! Cum se face o super salată de fasole galbenă?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Salată din fasole galbenă", un preparat care conţine fasole, rosii, avocado, dar şi alte ingrediente delicioase.
Nu ți-ai fi imaginat vreodată că Delia gătește, însă avem dovada. O face și o face foarte bine. Ea a pregătit o salată chiar în culisele emisiunii, însă n-a fost pe placul lui Cheloo. Ba chiar și Bendeac a reacționat.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi rețeta Antricot fructat cu căpşuni, care este de fapt o salată delicioasă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ton, somon, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată vintage".
Dacă vă plac coastele de porc la cuptor, această rețetă de Coaste de porc marinate în coca cola și salată de conopidă crudă vă va cuceri instant!
La orele de educaţie nutriţională, cei mici vor învăţa care alimente sunt bune şi care trebuie evitate pentru a nu avea probleme de greutate. Elevii vor învăţa chiar la şcoală cum să pregătească o salată, dar şi cum să calculeze caloriile.
Luni, 23.04.2018, 08:16
Miroase demențial, dar... nu e desert, nu e șnițel, nu e aperitiv, ci... omletă roz, preparată cu salată de sfeclă. Chef Scărlătescu a recunoscut că îi este frică să guste preparatul din farfuria lui Marius, un IT-ist pe care l-au confundat cu un artist.
Cătălin Bordea și Dan Badea vor să dea kilogramele în plus acumulate de Paște, astfel cei doi artiști merg la sală.
Miercuri, 11.04.2018, 00:51
Invitata la "Prietenii de la 11", Lavinia Furtună gătește o salată mixtă cu ton, porumb și ardei.
După Paște, mulți români păstrează în frigider ouăle înroșite și le mănâncă cu diferite tipuri de salată, cea de sfeclă roșie fiind preferată de majoritatea. Medicii avertizează însă că ouăle fierte nu pot fi păstrate bune pentru consum un timp îndelungat.
Marti, 10.04.2018, 10:42
Carnea de miel este sănătoasă doar dacă e consumată în cantități mici, cu o garnitură de salată. În rest, vă poate provoca serioase probleme de digestie! De Paște, vă puteți răsfăța cu carne de miel și trebuie să știți că 100 grame conțin cam 200 - 300 de calorii.
Sambata, 07.04.2018, 23:04
Cercetătorii germani de la o staţie ştiinţifică din Antarctica au avut parte de o masă din legume proaspete. Nimic inedit până aici, doar că trufandalele au fost cultivate chiar de ei şi chiar în condiţiile de la Polul Sud. 3,6 kilograme de...
Vineri, 06.04.2018, 08:02
Alin Barabancea gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă pentru cei care țin post, "Salată de castraveți marinați și ceapă infuzată".