Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține gogoșari, burguri, pătrunjel, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gogoșari umpluți cu salată tabbouleh".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal, o excepțională Salată de toamnă cu conopidă servită pe bruschete aromate.
Pentru iubitorii preparatelor din bucătăria mexicană, o rețetă interesantă de tacos roșu cu creveți și salată, perfectă pentru orice moment al zilei.
Perfectă ca gustare într-o zi obișnuită, dar și printre aperitivele unei mese festive, această salată de pui cu maioneză și castraveți murați!
Drăghici Viorel Gheorghe a venit în ediția 14 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să-i surprindă pe cei trei jurați cu o super rețetă de salată de boeuf, prezentată într-o formă inedită!
Drăghici Viorel Gheorghe vrea să câștige marele premiu cu celebra salată de boeuf. Vezi ce spun cei trei jurați.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă Salată combinată cu ingrediente de toamnă și păstrăv afumat, foarte aromată și frumos colorată.
Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Cristi Mărgărit, consultant în nutriție și fitness, ne oferă sfaturi interesante despre dieta de toamnă cu legume de sezon și beneficiile ei asupra organismului.
Vineri, 02.10.2020, 09:56
Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Cristi Mărgărit, consultant în nutriție și fitness, ne prezinta cea mai eficienta dieta de toamna.
Preparatele din bucătăria arăbească sunt la mare căutare în țara noastră, însă nu trebuie să mergem în restaurante specifice să le servim, ci le putem prepara și în bucătăriile noastre, iar ca inspirație putem opta pentru Rețeta Cotlete de berbecuț cu salată tabbouleh și hummus.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, ne propune diverse preparate de sezon, iar pentru azi, o delicioasă și colorată Salată de sfeclă roșie cu rasol de vită.
Miercuri, 30.09.2020, 08:35
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține rasol alb, sfeclă roșie, maioneză și hrean, denumit "Salata muh".
Pentru iubitorii preparatelor cu pește, o delicioasă și hrănitoare rețetă din bucătăria portugheză: Bacalhau a gomes de sa.
Savoare și culoare într-un preparat cu o armonie senzațională de ingrediente: Mușchi de vită cu salată rece și sos de smochine cu espresso.
Salata verde este ideală în curele de slăbire deoarece are foarte puține calorii. Datorită conținutului său bogat în minerale și în vitamine, salata verde revigorează organismul.
Roxana Florescu a ales să pregătească o rețetă specială de vită cu salată rece și a sperat că farfuria sa îi va impresiona pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”, care are propria „coloană sonoră”.
Din bucătăria lui Văduț, bucătarul de la neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă salată de ardei copți cu muștar și miere. Este o salată aperitiv care se poate conserva și pentru iarnă, la borcan.
Un stil de viață sănătos implică o alimentație bazată pe consumul de fructe și lume. O femeie a dus acest sfat la extrem.
Vineri, 18.09.2020, 12:35
Pentru că salata de vinete este foarte des preparată, mai ales în sezonul vinetelor de grădină, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să mai diversificăm rețetele și să lăsăm imaginația să se joace cu ingredientele, așa cum a făcut el la această salată de vinete cu gălbiori.
Vineri, 18.09.2020, 09:38
Piept de pui în crustă de semințe și sos gorgonzola cu coniac, un preparat delicios, cu un gust interesant, mai ales la sos.
Guacamole este un sos consistent, sau o pastă având ca ingrediente de bază avocado și care poate fi consumată ca atare, ca dressing pentru salată sau ca sos pentru friptură. Se pregătește rapid și ușor doar din ingrediente proaspete.
Miercuri, 16.09.2020, 12:08
Atunci când combinația ingredientelor este într-o armonie perfectă de gusturi și arome, preparatele nu pot ieși decât absolut delicioase, așa cum se poate vedea și în rețeta de față: Șnițele din ceafă de porc și salată de conopidă cu maioneză și iaurt.
Luni, 14.09.2020, 16:32
La mare căutare sunt salatele aperitiv pe platourile festive, sau atunci când ne dorim un plus de răsfăț culinar. Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă interesantă de salată aperitiv din trei tipuri de ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase.
Vineri, 11.09.2020, 09:24
Atunci când se anunță o zi cu activități multiple, este bine să o începem cu un mic dejun consistent și delicios, din care să ne putem lua întreaga energie pentru a putea trece peste toate încercările zilei. Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune rețeta: ”Baghetă bavareză”.
Vineri, 11.09.2020, 08:34
Pentru aportul de vitamine din diminețile răcoroase de toamnă, este perfectă o rețetă de salată asortată plină de savoare și vitamine: Salată de toamnă cu fructe și andive.
Luni, 07.09.2020, 08:40
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, salată verde, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bună dimineața".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să încercăm o altfel de salată de vinete, una mai bogată, mai mai gustoasă, o salată de vinete cu parfum de toamnă.
Salata de vinete simplă sau cu maioneză este cea mai preparată încă de când apar vinetele pe piață, însă combinată cu dovlecei, ardei copți și sos de roșii, este pur și simplu minunată!
Marti, 01.09.2020, 15:29
Vinetele sunt gustoase nu doar în salată, sau zacuscă ci și în diverse tocănițe cu sau fără carne, aperitive, însă în combinație cu brânzeturi și sos de roșii sunt de senzație.
Salată de sfeclă roșie cu mere și file de pește afumat, o combinație delicioasă între sgfeclă crudă, sfeclă coaptă și sfeclă fiartă, servită cu pâine integrală, tartinată cu ton și somon afumat.
Vineri, 28.08.2020, 10:28
Perfectă ca gustare dintr-o zi de vară călduroasă, această delicioasă Salată de legume cu brânzeturi și dressing fructat, servită cu baghete crocante și condimentate!
Vineri, 28.08.2020, 09:12
Ce poate fi mai bun și mai pe placul tuturor, în materie de carne, decât o friptură fragedă de pui? Iar dacă lângă pui adăugăm și o garnitură perfectă, deliciul este maxim, după cum o să vedeți în rețeta noastră: Pui pe pat de ceapă și usturoi la cuptor, cu garnitură de mazăre și năut.
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit pentru colegii săi pofticioși, o mega delicioasă rețetă de rulouri de vită umplute cu mozzarella și salată de dovlecei.
Cea mai simplă salată de vară, gustoasă și revigorantă: Salată de castraveți cu mujdei de usturoi și mărar.
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine vrăbioară vită, prosciutto, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rulouri de vită cu salată de dovlecei".
Miercuri, 26.08.2020, 11:04
Salata de vinete este la mare căutare în orice sezon și o putem prepara în multe moduri, pornind de la salata de vinete clasică, la cea cu maioneză, însă vara, merge mult mai bine oastfel de salată de vinete cu iaurt și usturoi, gustoasă și răcoroasă, dar și mai dietetică.
Pornind de la simplele și delicioase rețete de salată caprese din bucătăria italiană, le putem adapta gusturilor personale și pregăti diverse rețete de gustări pentru prânz sau cină, așa cum este și această rețetă de vinete alla caprese.
Pentru că este sezonul vinetelor și acum au gustul optim, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune o rețetă de vinete grecești cu măsline verzi, pastă de măsline verzi, ardei copți, migdale, iaurt grecesc și branză feta, foarte gustoasă și ușor de preparat.
Vineri, 07.08.2020, 10:25
Pentru că este sezonul ardeilor capia, vă propunem o minunată rețetă de aperitiv din ardei copți cu sos de muștar și miere, care se poate servi atât ca aperitiv așezat pe platouri, dar și la friptură, alături de un piure de cartofi.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat fresh de vară care conține pepene galben, pepe roșu, ananas, creveți și dressing albastru din afine.
Salată de ardei copți cu usturoi, este una dintre cele mai delicioase salate de vară, potrivită pentru orice friptură sau garnitură.
Când vezi tarabele pline de ardei gândul îți zboară imediat la o rețetă de salată de ardei copți, însă și această rețetă de ardei copți umpluți cu brânză este ideală pentru o gustare de vară.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, pere, mure, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată cu dulceață".
La terasă, clienții pot degusta bucate alese din pește. Salata de icre de crap cu ceapă nu lipșește de pe nicio masă.
E vară, e cald și este sezonul roșiilor bine coapte, dar parcă ne-am săturat de clasica salată de roșii cu castraveți, așa că vom încerca rețeta italiană Panzanella, cea mai simplă salată de vară pe bază de crutoane aromate și roșii bine coapte.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să încercăm o rețetă de vinete cu gust de vară, adică o delicioasă salată de vinete cu sos de roșii și brânză.
Nutriționiștii spun că datorită conținutului ridicat de apă, vinetele țin și de foame, dar și de sete și reprezintă alimentul ideal pentru zilele caniculare.
Salată caldă de cartofi cu ceapă roșie și usturoi, o mâncare lejeră, gustoasă și sățioasă, ce poate ține loc de orice masă.
Salata de ton cu porumb și ceapă e un deliciu de zile mari, ce poate fi savurat în orice moment al zilei și cu orice tip de pâine. Îți dezvăluim cum se face cea mai simplă, rapidă și gustoasă rețetă de salată de ton cu porumb din lume.
Una dintre cele mai potrivite și apreciate rețete de post este această delicioasă și sățioasă rețetă de Salată orientală de post cu maioneză de muștar.