Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 6 septembrie 2022. Schimb dur de replici între Raluca și Andrei. Ce și-au reproșat în direct

În emisia live Mireasa de pe 6 septembrie 2022 a avut loc un schimb dur de replici între Raluca și Andrei.

Raluca și Giorgio au avut un date la Mireasa

Antena 1

După ce Raluca a avut parte de un date cu Giorgio în care amândoi s-au simțit foarte bine, Andrei a răbufnit în ediția live de pe 6 septembrie de Mireasa și i-a reproșat tinerei că ar avea un aer de superioritate și că i-ar face plăcere să-i pună pe ceilalți într-o lumină negativă.

Giorgio și Raluca au avut parte de un date, după ce tânărul s-a așezat în spatele ei în timpul unui joc. Conflictul a izbucnit după ce Giorgio i-a spus fetei în timpul date-ului că ceilalți băieți nu s-ar fi așezat în spatele ei pentru că se simt intimidați de ea.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 6 septembrie 2022. Mamele s-au instalat în casă. Ce discuții au purtat cu și despre fete

Schimb de replici în direct la Mireasa între Raluca și Andrei

La auzul acestei remarci, Andrei a avut o reacție neașteptată. Tânărul a vorbit despre date-ul pe care l-a avut și el cu Raluca, mărturisind că l-a făcut să se simtă prost.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Mamele și însoțitoarele au intrat în competiție. Cine a fost desemnată Mama Săptămânii

„Ai o mască frumoasă. Îți dai toată școala și bagi lumea în spate. Nu vreau să te mai cunosc. Îți place să ții sub papuc”, i-a spus Andrei tinerei.

„Pentru mine ești un caz special”, a conchis Raluca.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 6. Denisa susține că a avut o relație cu un bărbat căsătorit, care avea și copii. Cum a aflat că o minte

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa Sezonul 6, 6 septembrie 2022. Mamele s-au instalat în casă. Ce discuții au purtat cu și despre fete... Mireasa Sezonul 6, 6 septembrie 2022. Pe cine au invitat fetele la cină și ce au spus despre Giorgio și Andrei...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x