Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 6 septembrie 2022. Mamele s-au instalat în casă. Ce discuții au purtat cu și despre fete

În ediția de pe 6 septembrie 2022 de Mireasa mamele au discutat despre intrarea lor în competiție, dar și despre fete. În prim-planul discuțiilor a stat gestul Adinei din ziua precedentă, când a intrat în living cu un făcăleț pe care l-a numit „apărător de soacre”.

Mamele de la Mireasa Galerie
Mamele de la Mireasa au purtat primele discuții cu potențialele lor nore | Antena 1

Mamele s-au instalat în casa Mireasa, cu ajutorul fetelor care le-au făcut turul casei. Imediat după intrarea mamelor în casa Mireasa au părut și primele discuții. Damaris a avut o discuție cu doamna Dorina, marturisindu-i că-i place de fiul dumneaei. „Vă cunoașteți, vedeți ce caractere aveți”, a spus mama lui Sebaidin. Mai mult, Damaris s-a oferit să-i aranjeze părul doameni Dorina, iar între ele s-a legat deja o prietenie.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Mamele și însoțitoarele au intrat în competiție. Cine a fost desemnată Mama Săptămânii

Damris, primele discuții cu doamna Drina, în casa Mireasa. Tânăra i-a mărturisit mamei că îl place pe Sebaidin

Damaris le-a impresionat pe mame spunându-le că este foarte harnică, că îi place s gătească și să spele vasele. Tânăra concurentă le-a povestit mamelor că atunci când avea 12 ani mama ei a fost diagnosticată cu cancer, iar ea a trebuit să aibă grijă de casă, fapt care a făcut-o să fie „bună de măritat”.

Intrarea mamelor în casă a stârnit discuții și din partea băieților. Când mamele și-au făcut apariția în competiție, Adina a intrat în platou cu un făcăleț, pe care le-a numit „apărătorul de soacre”. Gestul le-a supărat pe mame încă de la început, dar și pe băieți, care au discutat pe terasă despre Adina.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Clasamentul publicului: Cine sunt Fata și Băiatul Săptămânii

Cum au reacționat băieții după ce Adina a venit în fața mamelor cu „apărătorul de soacre”

„A fost penibil rău de tot. Zici că are 16 ani. A decăzut total. E nasol și în glumă dacă a fost, e o glumă proastă”, au spus băieții despre gestul Adinei.

În emisia live d epe 6 septembrie 2022, Adina a explicat că a fost vorba despre o glumă și a lăudat-o pe domana Adriana care a luat-o ca atare.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa 2022, sezon 6. Denisa susține că a avut o relație cu un bărbat căsătorit, care avea și copii. Cum a aflat că o m... Mireasa Sezonul 6, 6 septembrie 2022. Schimb dur de replici între Raluca și Andrei. Ce și-au reproșat în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x