Antena Căutare

Articole despre chefi la cutite

iUmor vs. Chefi la cuţite: replici savuroase între Mihai Bendeac şi Florin Dumitrescu! "Voi de ce aveţi pauză de masă?"

iUmor vs. Chefi la cuţite: replici savuroase între Mihai Bendeac şi Florin Dumitrescu! "Voi de ce aveţi pauză de masă?"

Mihai Bendeac şi Florin Dumitrescu au schimbat câteva replici senzaţionale în mediul online, după o postare a juratului de la iUmor, distribuită la maximum pe reţelele sociale. Cele două vedete au reuşit să-i facă pe fani să...

Miercuri, 01.03.2017, 09:29
Gata cu perucile, chefii și-au luat pălării noi! ”- Băi Scărlătescule, ce față ai!” ”Ting Ting Bing Bing”, o vietnameză haioasă, i-a pus pe chefi să-i pronunțe numele

Gata cu perucile, chefii și-au luat pălării noi! ”- Băi Scărlătescule, ce față ai!” ”Ting Ting Bing Bing”, o vietnameză haioasă, i-a pus pe chefi să-i pronunțe numele

Seria jurizării pe nevăzute continuă la „Chefi la cuțite” cu alte povești interesante. O vietnameză autentică vrea să îi cucerească pe cei trei chefi cu aerul exotic al farfuriei sale.

Marti, 28.02.2017, 22:58
Esențele tari se țin în sticle mici, mai ales în bucătărie! Suferă de nanism, dar asta nu-l împiedică să fie cel mai bun. ”Să vă spun un banc: Era un pitic...”

Esențele tari se țin în sticle mici, mai ales în bucătărie! Suferă de nanism, dar asta nu-l împiedică să fie cel mai bun. ”Să vă spun un banc: Era un pitic...”

Un ieșean care suferă de nanism a demosntrat prin talentul său în bucătărie că esențele tari se țin în sticle mici.

Marti, 28.02.2017, 22:42
Bucătar la pensiune? Nici pomeneală! Gătește în Israel și vrea să se întoarcă în țară: ”Am văzut bombe în autobuze, în restaurante. Îmi doresc să vin în România!”

Bucătar la pensiune? Nici pomeneală! Gătește în Israel și vrea să se întoarcă în țară: ”Am văzut bombe în autobuze, în restaurante. Îmi doresc să vin în România!”

A plecat la Ierusalim și dus a fost. Acum, singurul său vis este să revină în țară, alaturi de cei ai lui. Sorin Vojnac este pasionat de gătit și vrea să-și demonstreze că poate mai mult.

Marti, 28.02.2017, 22:26
Bontea și-a tras perucă de japonez! ”Bunicuța” Dumitrescu și ”explodatul” Scărlătescu și-au luat revanșa: ”Eu trebuie să jurizez singur, că ăștia doi sunt duși cu pluta!”

Bontea și-a tras perucă de japonez! ”Bunicuța” Dumitrescu și ”explodatul” Scărlătescu și-au luat revanșa: ”Eu trebuie să jurizez singur, că ăștia doi sunt duși cu pluta!”

Ioana le-a gătit chefilor chipsuri, însă a fost întâmpinată de un nou chef la masa juriului. Unul cu un păr de... invidiat!  După ce Scărlătescu și Dumitrescu au jurizat cu peruci, a venit și rândul lui...

Marti, 28.02.2017, 22:08
A fost bătută cu biciul de mama vitregă, dar și de propriul tată: ”M-a tăiat în cap cu un cuțit!” Povestea Ralucăi e dureroasă, iar bucătăria i-a adus alinarea

A fost bătută cu biciul de mama vitregă, dar și de propriul tată: ”M-a tăiat în cap cu un cuțit!” Povestea Ralucăi e dureroasă, iar bucătăria i-a adus alinarea

Raluca are o poveste de viață dureroasă! A fost bătută cu biciul de mama vitregă, dar și de propriul său tată. ”Mă băga cu capul în apă și mă ținea așa, acolo”, povestește concurenta.

Marti, 28.02.2017, 21:37
A primit scoici în farfurie și s-a dezlănțuit! Chef Scărlătescu: ”Știi cum e asta? Și ***** și cu banii luați!”

A primit scoici în farfurie și s-a dezlănțuit! Chef Scărlătescu: ”Știi cum e asta? Și ***** și cu banii luați!”

Dan CIUMBERICĂ a fost întâmpinat de chef Bontea cu o cântare cum nu mai el știe. Pe ”Drumurile noastre” au apăut pe banda farfuriile, pe care s-au făcut și pariuri. 

Marti, 28.02.2017, 21:15
Tic și-a „adus” stăpâna la ”Chefi la cuțite!”și s-a lăsat cu explozie de râs! Bontea întreabă siderat: ”A gătit cățelul?”

Tic și-a „adus” stăpâna la ”Chefi la cuțite!”și s-a lăsat cu explozie de râs! Bontea întreabă siderat: ”A gătit cățelul?”

Seria jurizării pe nevăzute continuă cu alte povești interesante. Dacă până acum s-ar prezentat concurenți din toate colțurile României sau chiar și de peste hotare, un nou simpatic personaj își face apariția în fața juraților.

Marti, 28.02.2017, 21:14
Tic și-a „adus” stăpâna la ”Chefi la cuțite”și s-a lăsat cu explozie de râs! Bontea întreabă siderat: ”A gătit cățelul?”

Tic și-a „adus” stăpâna la ”Chefi la cuțite”și s-a lăsat cu explozie de râs! Bontea întreabă siderat: ”A gătit cățelul?”

Seria jurizării pe nevăzute continuă cu alte povești interesante. Dacă până acum s-ar prezentat concurenți din toate colțurile României sau chiar și de peste hotare, un nou simpatic personaj își face apariția în fața juraților.

Marti, 28.02.2017, 21:04
Cântec și dans la Chefi la cuțite! Protagoniștii sunt Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Cântec și dans la Chefi la cuțite! Protagoniștii sunt Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu cântă, Cătălin Scărlătescu dansează, iar Sorin Bontea ține ritmul. Veselie și voie bună la Chefi la cuțite întreținute de cei trei jurați.

Marti, 28.02.2017, 20:50
Să fie o cadână din ”1001 de nopți”? A învățat românește ca să comunice cu chefii în limba noastră: ”Da, sunt trei cuțite, 1, 2, 3!”

Să fie o cadână din ”1001 de nopți”? A învățat românește ca să comunice cu chefii în limba noastră: ”Da, sunt trei cuțite, 1, 2, 3!”

Specializat în bucătăria persană, MUNTEANU REZZA, pe numele său, a venit la ”Chefi la cuțite” pregătit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu un preparat condimentat, specific.

Marti, 28.02.2017, 20:43
Hahaaa! Pupici cu sclipici?? Scărlătescu a mai pierdut un pariu și a fost pus să danseze: ”Am o căsuță mică, așa și așaaa. Atențiune, accelerăăăăm!”

Hahaaa! Pupici cu sclipici?? Scărlătescu a mai pierdut un pariu și a fost pus să danseze: ”Am o căsuță mică, așa și așaaa. Atențiune, accelerăăăăm!”

Credeați că la ”Chefi la cuțite” nu se râde pe săturate?? Eheeee, se pare că pariurile îi determină pe jurați să facă cele mai trăsnite lucruri. Cum ar fi să cânte și să danseze.

Marti, 28.02.2017, 20:41
Supă cremă de dovleac cu pâine Navajo cu parmezan

Supă cremă de dovleac cu pâine Navajo cu parmezan

Ingrediente Pentru supă cremă: ulei de măsline, 16 frunze proaspete de salvie 2 cepe roșii, tocate 2 tije de țelină, tocate 2 morcovi, tocați 4 căței de usturoi tocați 2 fire de rozmarin...

Marti, 28.02.2017, 20:38
”- Iar ai scos, mă, adidașii ăia de doi bani?! Sunt scumpi, dar ”nasoi”!” Un hipster cu tatuaje, față-n față cu chefii: ”Ai o femeie moartă pe tine?!”

”- Iar ai scos, mă, adidașii ăia de doi bani?! Sunt scumpi, dar ”nasoi”!” Un hipster cu tatuaje, față-n față cu chefii: ”Ai o femeie moartă pe tine?!”

Mihai lucrează în bucătărie, într-un restaurant cu specific japonez. Și-a dorit să se întrețină singur și a ales calea gătitului încă din liceu. A întâmpinat dificultăți, asta pentru că nimeni nu voia să angajeze un tip cu tatuaje. Dar n-a renunțat! 

Marti, 28.02.2017, 20:33
S-O ce? Sorin ”Țin - Țin”! O concurentă vietnameză i-a făcut să râdă în hohote pe cei trei chefi

S-O ce? Sorin ”Țin - Țin”! O concurentă vietnameză i-a făcut să râdă în hohote pe cei trei chefi

Seria jurizării pe nevăzute continuă și marți seara la „Chefi la cuțite” cu alte povești interesante.

Marti, 28.02.2017, 17:30
”Și-aveau mersu' legănatu', la, lalalalaaa..." Chef Bontea dă tonul "fetelor" de la Căpâlna! Jurații s-au apucat de cântat muzică populară

”Și-aveau mersu' legănatu', la, lalalalaaa..." Chef Bontea dă tonul "fetelor" de la Căpâlna! Jurații s-au apucat de cântat muzică populară

”Fetele” de la Căpâlna au poposit chiar pe scaunele juraților de la ”Chefi la cuțite”! Cu speranța că cei trei nu s-au supărat că i-am numit ”fete”, trebuie să-l vedeți din nou pe Sorin Bontea în acțiune.

Marti, 28.02.2017, 16:12
Păstrăv cu sos de hribi și mămăligă

Păstrăv cu sos de hribi și mămăligă

Ingrediente 4 fileuri de păstrăv 300 ml smântână dulce( 12%) 250 gr hribi prefierți 250 gr unt 200 gr făină de porumb 100 gr făinăa de grâu 1 ceapă 1 ardei gras, roșu 2 căței de...

Marti, 28.02.2017, 14:56
Appel Braun - un crumble delicios cu mere și sos de fructe

Appel Braun - un crumble delicios cu mere și sos de fructe

Ingrediente 1 kg mere golden 300 g fructe de pădure proaspete 1 lămâie 485 g zahăr tos 150 mll sirop de mere 500 g făina 200 g unt 10 ouă 1 L smântână vegetală 1 păstaie de...

Marti, 28.02.2017, 14:53
Budincă persană

Budincă persană

Ingrediente 1L lapte 100 gr pudră de cacao 100 gr fistic 1 gr sofran 250 gr zahăr brun 200 gr rodie 10 gr cardamom 20 gr mentă verde 80 gr ciocolată neagră 100 gr amidon 80 gr nuci sare...

Marti, 28.02.2017, 14:49
Somon teriyaki cu orez fiert și sos de șofran

Somon teriyaki cu orez fiert și sos de șofran

Ingrediente 1 kg orez bob lung Scotti 4 fileuri de somon(4 x 300 g) 250 ml sos teriayki 50 g usan negru lăstări de mazare (pentru decor) 1 lămâie 1 ceapă roșie 400 g frișcă vegetală 1 plic de...

Marti, 28.02.2017, 14:45
Colțunași cu brânză

Colțunași cu brânză

Ingrediente 300 g făină albă 12 oyuă 200 g brânză de vaci 100 g telemea de oaie 150 ml smântână de gătit 100 g unt 50 g gris 20 g stafide coaja rasă de la o lămâie coaja...

Marti, 28.02.2017, 14:41
File de somon în crustă de varză roșie cu capellini în șofran și sos din fructe de mare

File de somon în crustă de varză roșie cu capellini în șofran și sos din fructe de mare

Ingrediente un file de somon întreg, curățat de piele pudră de varză roșie miere de albine 500 gr spaghetti capellini barilla 3 plicuri de sofran fistic decojit 200 g unt 65% susan negru sau mac 5...

Marti, 28.02.2017, 14:37
Gyros de pui cu tzatziki și chipsuri

Gyros de pui cu tzatziki și chipsuri

Ingrediente 150 g orez cu bobul lung sare piper 300 g dovlecei 1/2 linguriță de rozmarin pisat 750 g piept de pui 3 cepe 1 ardei gras roșu 250 g castraveți 500 ml ulei din sâmburi de struguri...

Marti, 28.02.2017, 14:14
Tocăniță din pipote de pui, cu mămăliguță

Tocăniță din pipote de pui, cu mămăliguță

Ingrediente 1 kg pipote de pui 1 kg ceapă roșie 4 ardei grași, roșii 1 kg suc de roșii 1 pliculeț foi de dafin  sare piper delicat cu gust de găina   Pentru mămăliguță: 400 g mălai...

Marti, 28.02.2017, 14:10

Perucile au făcut senzație! „Chefi la cuțite” a înregistrat un nou record de audiență!

  De la o săptămână la alta, „Chefi la cuțite” doboară record după record de audiență. Așa se face că ediția de luni, 27 februarie, a obținut încă o performanță: o medie pe publicul comercial de 12,9 puncte de rating și 32,5 % cota de piață, aceasta fiind cea mai mare cotă de piață înregistrată de la lansarea emisiunii până în prezent.

Marti, 28.02.2017, 12:55
Te-ai săturat de mâncărurile banale? Cu mâncare sau friptură, orezul turcesc te scoate din încurcătură!

Te-ai săturat de mâncărurile banale? Cu mâncare sau friptură, orezul turcesc te scoate din încurcătură!

Te-ai săturat de cartofii prăjiți sau alte garnituri banale? Atunci poate că a venit timpul să încerci o garnitură cu adevărat savuroasă!

Marti, 28.02.2017, 11:16
Povestea impresionantă de viață i-a lăsat fără grai pe chefi: ”Am fost hoț! Îmi făcea plăcere să fur, să fac rău! Unii încă spun: Vine ăla, ne omoară! Ceva m-a salvat!”

Povestea impresionantă de viață i-a lăsat fără grai pe chefi: ”Am fost hoț! Îmi făcea plăcere să fur, să fac rău! Unii încă spun: Vine ăla, ne omoară! Ceva m-a salvat!”

Gheorghe Lăcătușu, un concurent din Tg. Ocna, are o poveste de viață impresionantă.

Luni, 27.02.2017, 23:04
Vei râde copios! Chef Bontea s-a coafat, chef Dumitrescu are bucle blonde, iar chef Scărlătescu... ”Vai, dar cine-i domnul acesta fermecător cu părul explodat?”

Vei râde copios! Chef Bontea s-a coafat, chef Dumitrescu are bucle blonde, iar chef Scărlătescu... ”Vai, dar cine-i domnul acesta fermecător cu părul explodat?”

Oricât de ciudat ar suna, asta se întâmplă luni seară la „Chefi la cuțite”. Totul face parte dintr-un pariu pe care cei trei jurați îl fac în emisiune.

Luni, 27.02.2017, 22:45
Scărlătescule, cât pe ce să nu mai scapi! ”Dacă n-as fi măritată, l-aș lua de soț. E un bărbat frumos!”

Scărlătescule, cât pe ce să nu mai scapi! ”Dacă n-as fi măritată, l-aș lua de soț. E un bărbat frumos!”

Cristina Maria Florea a pus ochii pe Scărlătescu! Femeia e la casa ei, cu soț și cu copii, dar îi e tare trag de cheful nostru.

Luni, 27.02.2017, 22:40
” - Băi, mișcă?” Habar n-au avut ce mănâncă inițial! Adrian vine cu crocodilul în fața celor trei chefi

” - Băi, mișcă?” Habar n-au avut ce mănâncă inițial! Adrian vine cu crocodilul în fața celor trei chefi

ADRIAN SZUCS e rocker, look-ul îl trădează, însă în spatele apariției sale se află un pasionat de bucătărie.

Luni, 27.02.2017, 22:28
Fetele de la Căpâlna au sosit la Chefi la cuțite! Jurații cântă muzică populară

Fetele de la Căpâlna au sosit la Chefi la cuțite! Jurații cântă muzică populară

Fetele de la Căpâlna au sosit la Chefi la cuțite! Cei trei jurați cântă muzică populară

Luni, 27.02.2017, 22:27
Gata, Scărlătescu și-a găsit soacră! Daniela a adus în fața chefilor cea mai delicioasă REȚETĂ de POST! ”Nu mai mâncați carne, dragilor, că uite ce mare am ajuns eu!”

Gata, Scărlătescu și-a găsit soacră! Daniela a adus în fața chefilor cea mai delicioasă REȚETĂ de POST! ”Nu mai mâncați carne, dragilor, că uite ce mare am ajuns eu!”

DANIELA Matei a ventit la ”Chefi la cuțite” cu un entuziasm ieșit din comun. Motivul? Toată lumea îi apreciază mâncarea. Are o fiică de care este tare mândră și care o consideră pe ea, pe mama, ca pe o prietenă.

Luni, 27.02.2017, 22:09
Pe ”barba” lui s-a făcut pariul cu perucile! Ioan Stan e pentru a doua oară în fața chefilor: ”Preparatul se cheamă Soacra Mariana. Încerc să-mi înving frica!”

Pe ”barba” lui s-a făcut pariul cu perucile! Ioan Stan e pentru a doua oară în fața chefilor: ”Preparatul se cheamă Soacra Mariana. Încerc să-mi înving frica!”

Ioan Stan le-a promis chefilor că va reveni cu un preparat cu care îi va cuceri și așa a făcut! Vechi prieten de-al nostru, la fel de emoționat ca prima dată, e hotărât să ia cuțitele.

Luni, 27.02.2017, 21:59
A gătit stridii cu șampanie scumpă: ”Nu prea știu ce înseamnă afrodisiac, dar vreau să-i impresionez pe chefi!” Rezultatul?

A gătit stridii cu șampanie scumpă: ”Nu prea știu ce înseamnă afrodisiac, dar vreau să-i impresionez pe chefi!” Rezultatul?

SILVIU DANDOCZI lucrează în străinătate, construcții, însă iubește bucătăria. A adus în fața chefilor un preparat afrodisiac, ce conține șampanie scumpă.

Luni, 27.02.2017, 21:41
Lacrimi la ”Chefi la cuțite”! - ”Domnu' Scărlătescu e minunat! Așa de rău ce mi-a părut că a pierdut!” - ”Daa, și mie, n-am mâncat o săptămână!”

Lacrimi la ”Chefi la cuțite”! - ”Domnu' Scărlătescu e minunat! Așa de rău ce mi-a părut că a pierdut!” - ”Daa, și mie, n-am mâncat o săptămână!”

Ea este Claudia, o gospodină în toată puterea cuvântului. Adoră să gătească și obișnuiește să facă totul ”de casă”. Pasionată de dulciuri, concurenta se prezintă în fața chefilor cu... ciurigăi, un fel de gogoși tipic maramureșene. 

Luni, 27.02.2017, 21:28
Soacra i-a zis-o când a plecat de-acasă: trei cuțite! ”- Băiete, ori vii cu ele, ori te duci la maică-ta, nu mai apari la mine!”

Soacra i-a zis-o când a plecat de-acasă: trei cuțite! ”- Băiete, ori vii cu ele, ori te duci la maică-ta, nu mai apari la mine!”

În urma preparatul său, Ioan Stan își dezamăgește soacra. Concurentul nu ajunge în etapa următoare a competiției "Chefi la cutițe".

Luni, 27.02.2017, 21:24
Soacra i-a zis-o când a plecat de-acasă: trei cuțite! ”- Băiete, ori vii cu ele, ori te duci la maică-ta, nu mai apari la mine!”

Soacra i-a zis-o când a plecat de-acasă: trei cuțite! ”- Băiete, ori vii cu ele, ori te duci la maică-ta, nu mai apari la mine!”

STAN IOAN e numele lui și are o poveste simpatică în spate. Soacra l-a trimis la ”Chefi la cuțite” și i-a transmis simplu că dacă nu vine cu trei cuțite, nu mai are ce căuta acasă. Deeeci?

Luni, 27.02.2017, 21:12
”- Cum să mănânci, Scărlătescule, chiftele când ai 20 de farfurii de jurizat?” Răspunsul lui Chef Cătălin e prea tare!

”- Cum să mănânci, Scărlătescule, chiftele când ai 20 de farfurii de jurizat?” Răspunsul lui Chef Cătălin e prea tare!

Chiar dacă vor să slăbească, cei trei chefi nu se pot abține să nu mănânce chiftele. Cei trei? Greșit, doar Scărlătescu mănâncă de zor! Atât de „cu poftă”, încât chef Dumitrescu îl ia la rost! Doar că replica lui e haioasă din cale afară! Priviți! 

Luni, 27.02.2017, 21:09
Când e frate lângă frate, lucrurile ies ca la carte! Gemeni, aceeași pasiune: ”Ție o să-ți spunem Mondialu'! Chestia asta e foarte bună!”

Când e frate lângă frate, lucrurile ies ca la carte! Gemeni, aceeași pasiune: ”Ție o să-ți spunem Mondialu'! Chestia asta e foarte bună!”

MATE SANDOR și MATE ANDRAS lucrează într-un restaurant libanez, iar pentru sunt specializați pe acest tip de preparate, speră să reușească să-i impresioneze pe chefi.

Luni, 27.02.2017, 20:46
Chef Florin și-a luat ilic, hai să mai mâncăm un pic! Surpriză în culisele ”Chefi la cuțite!”: ”Da, frate, sunt mândru că-s român! Dă-mi clopul încoace!”

Chef Florin și-a luat ilic, hai să mai mâncăm un pic! Surpriză în culisele ”Chefi la cuțite!”: ”Da, frate, sunt mândru că-s român! Dă-mi clopul încoace!”

o infuzie de tradiții românești: de la preparate autentice românești, la port tradițional, toate își vor găsi loc în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1.

Luni, 27.02.2017, 20:45
Tulai, Doamne! Ravioli în costum popular? Chef Cătălin a supărat-o rău pe o concurentă: - ”Bine, mă, Scărlătescule, că le știi tu pe toate! Ție nu-ți dau țuică!”

Tulai, Doamne! Ravioli în costum popular? Chef Cătălin a supărat-o rău pe o concurentă: - ”Bine, mă, Scărlătescule, că le știi tu pe toate! Ție nu-ți dau țuică!”

Ce somon sau biftec tartar? Tradițiile românești iau cu asalt platoul de la ”Chefi la cuțite”: de la preparate reinterpretate, la port tradițional, toate le-au smuls zâmbete și voie bună celor trei chefi.

Luni, 27.02.2017, 20:38
Pară în foietaj pe cremă de vanilie cu brânză, și  sos din fructe de pădure.

Pară în foietaj pe cremă de vanilie cu brânză, și sos din fructe de pădure.

Ingrediente Pentru pere: 5 pere 125 g unt gras un pachet aluat de foietaj 200 gr migdale măcinate grosier 3 linguri miere de albine 0,75 ml vin alb sec 200 g zahăr nucșoară măcinată cuișoare...

Luni, 27.02.2017, 18:15
Risotto cu creveți

Risotto cu creveți

Ingrediente 720 g orez special pentru risotto  480 g creveți decongelați 480 ml vin alb, sec 3 cepe medii 1 căpățână usturoi 1.5 l supă de pui sau pește 300 ml ulei de măsline 250 g de unt...

Luni, 27.02.2017, 18:10
Supă de scoici cu șampanie

Supă de scoici cu șampanie

Ingrediente 900 gr stock vegetal 700 gr stridii rock 450 gr smântână lichidă 300 gr chives 10 gr sare un castravete( lung) verde, proaspăt   o salată verde  o sticlă de șampanie...

Luni, 27.02.2017, 18:04
Ravioli de casă cu păstrăv afumat și ricotta

Ravioli de casă cu păstrăv afumat și ricotta

Ingrediente Ingrediente pentru aluat: 300 g făină+ 50 g 3 ouă mari sare ulei de măsline Ingrediente umplutură și sosuri: 300 g file păstrav afumat 6 crenguțe cimbru proaspăt 3 căței de usturoi...

Luni, 27.02.2017, 17:55
Supă cremă de gulii cu lipie de casă

Supă cremă de gulii cu lipie de casă

Ingrediente 3 gulii 2 morcovi 3 fire ceapă verde 3 cartofi 200 g smântână de gătit 1 legătură pătrunjel verde 1 legătură mărar verde sare piper ulei de măsline foi de dafin...

Luni, 27.02.2017, 17:46
Cum e să ai o relație cu un bucătar? - ”Mergem la plimbare la piață?!” Chef Scărlătescu a fost LIVE, pe Facebook: ”Cred că mi-am dorit o dată să mă însor!”

Cum e să ai o relație cu un bucătar? - ”Mergem la plimbare la piață?!” Chef Scărlătescu a fost LIVE, pe Facebook: ”Cred că mi-am dorit o dată să mă însor!”

Interviu fără perdea cu chef Cătălin Scărlătescu! ”Feblețea” doamnelor și domnișoarelor a intrat LIVE, pe Facebook, pe pagina Antenei 1, unde ne-a povestit vrute și nevrute.

Luni, 27.02.2017, 17:43
Pastitio Grecesc

Pastitio Grecesc

Ingrediente 1 cutie spaghete 1 legatura patrujel 4 cepe 3 catei usturoi ienihabar piper si sare, după gust ulei de măsline ulei de floarea soarelui 1 kg carne tocată, porc + vită vin alb 200 g unt...

Luni, 27.02.2017, 17:43
CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM "! Gătește ca un maestru bucătar!

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM "! Gătește ca un maestru bucătar!

Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie tigaie REGIS STONE PAN 28 CM

Luni, 27.02.2017, 17:36
Orez libanez, cu stafide și prune uscate

Orez libanez, cu stafide și prune uscate

Ingrediente 1 kg de orez prefiert 200 g tăiței subțiri 6 cuburi maggi scorțișoară curry turmeric semințe de chimen 50 g stafide 200 g prune uscate 3 buc ardei iute roșu ulei Mod de...

Luni, 27.02.2017, 17:35
x