Ingrediente 4 prepelițe 100 g unt 2 cepe medii 3 căței de usturoi 4 linguri de miere 1 portocală 1 lime sare piper 50 g ghimbir(proaspăt) 3 tulpini de țelină(apio) 1 salată medie pak choy...
Ingrediente 300-400 g griș 1 l lapte 800 g zahăr 2 sticluțe esență de vanilie 2 sticluțe esență de rom 800 g fructe de pădure congelate 800 g foi de plăcintă 200 g fistic curățat 400...
Ingrediente 3 mere mari, roșii 800 gr aluat de foietaj 50 g gem de caise 200 g zahăr scorțișoară 1 plic zahăr pudră 2 lămâi 200 g zmeură congelată 50 g amidon Mod de preparare...
Ingrediente 300 gr cârnați tradiționali afumați 300 gr cotlet afumat 300 gr coastă afumată 500 gr brânză de burduf 200 gr parmezan ras 500 gr mălai 250 gr unt (80%) 1 iaurt grecesc (min10%)...
Nu a gătit niciodată până acum, ține în frigiderul de acasă o pereche de pantofi și o sticlă de șampanie, mănâncă de când se știe la restaurant, dar pentru cei trei simpatici chefi Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu a intrat în bucătărie și a luat lecții de gătit.
Luni seara de la 20.30 chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu împart ultimele cuțite în audițiile din acest sezon și dau startul primei probe de Bootcamp.
a1.ro vă prezintă astăzi o rețetă dobrogeană, numai bună de Buna Vestire, ziua în care avem dezlegare la pește, potrivit calendarului ortodox român. Un borş de peste pescăresc cu leuștean va fi gata în mai puțin de o oră!
Dacă vrei să pregătește ceva cu adevărat gustos pe bază de cartofi, atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine.
Te grăbești să faci o cină gustosă și extrem de ușor de făcut? Atunci burgerii la tavă sunt ideali pentru tine!
Gina Pistol face ce face și ajunge iar în atenția admiratorilor săi.
Dacă vrei un mic dejun cu adevărat gustos, atunci tot ai de făcut este să încerci o combinație cu adevărat savuroasă.
Frumoasa prezentatoare a show-ului culinar difuzat de Antena 1 a luat o decizie fără echivoc, pe care a anunțat-o în direct, la televizor
Dacă vrei să încerci un sos cu adevărat gustos și simplu de făcut, atunci învață să faci și tu tzatziki!
„Chefi la cuțite” a reușit să fie din nou lider de audiență cu ediția de marți, din 21 martie.
Vrei să încerci o rețetă delicioasă de banana split? Atunci iată ce ai de făcut pentru a obține un desert savuros.
Dacă vrei să încerci o mâncare cu adevărat gustoasă și rapid de făcut, atunci sambusa este perfectă pentru tine! Ai nevoie de: foi de plăcintă mix mexican de legume (congelate) piept de pui...
Ohooo, Nistore, bine ai revenit! Belgianul din echipa lui Dumitrescu și-a adus și fratele alături de care coordonează un restaurant în Belgia.
Nistor, Nistor, dar noi cunoaștem deja un Nistor! Samuel este fratele concurentului ce a făcut parte, sezonul trecut, din echipa argintie a lui chef Dumitrescu. L-a susținut de la depărtare, ba chiar i-a făcut o glumă îndoilnică.
Soare Nechita e numele lui, e un băiat ambițios de 17 ani. Ce face? Practică într-o bucătărie a unui restaurant din București.
Ana, o doamnă blondă, cu chip blând, de 57 de ani. Cââââât? Dar femeia asta arată de 35, 40 maximum. În regulă, ne-am obișnuit! Povestea ei e simplă: s-a apucat de bucătărie, după ce aproape 30 de ani a lucrat în domeniul pilăriei. Fabrica s-a închis, iar ea a fost nevoită să se reprofileze. A ales bucătăria!
Adrian Toma a vrut să-i dea gata pe chefi și a ales un preparat cu totul special. Le-a gătit crocodil, numai că... socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din farfurie.
Giani nu este străin de emisiune, iar chefii nu sunt străini de el. Are o poveste impresionantă. Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața atunci când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă.
I se zice Puiu și a mai fost la noi! A trecut cu brio de preselecții, însă n-a ajuns atât de departe pe cât și-ar fi dorit!
Surpriza serii a venit de la o concurentă care a trăit 20 de ani în Japonia și care le-a gătit celor trei chefi carne de piton. Doamna Dora s-a născut la Bacău, a crescut într-un orfelinat și a ajuns să se căsătorească cu un japonez. Așa a ajuns în Țara Soarelui Răsare.
Ionuț e barman de meserie, n-are nicio treabă cu bucătăria, n-a lucrat vreodată în vreun restaurant, însă adoră să mănânce ceea ce gătește.
Vasile Stan este român stabilit în Grecia de 20 de ani. Tot de atunci, lucrează ca bucătar în același loc. Se știe cu Scărlătescu, care spune despre el că e cel mai bun bucătar român pe care el îl cunoaște în Grecia.
Ingrediente 800 gr file de somon 2 buc. ceapă roșie 3 buc, avocado 2 caserole chives 2 lămâi 2-3 lime 300 gr parmezan sare piper alb 4 creveți tiger 400 gr unt 82% 200 ml ulei de...
Ingrediente 600g file de crocodil 300 g taieței de orez, de 3 mm 1 ardei gras roșu muguri de bambus 2 legături de ceapă verde 2 cepe roșii 200 g mocov 200 g bean sprouts(lăstari de fasole) 2 legaturi de...
Ingrediente 1 kg carne de porc 1 kg baby spanac 500 ml smântână lichidă 4 căței de usturoi piper sare 200 ml ulei de măsline 150 gr unt 2 crenguțe de rozmarin verde...
Ingrediente 3 bucăți ceapă albă 1 kg carne toacată de vită 1 kg cartofi albi românești 2 kg vinete 50 gr pastă de tomate 500 gr conservă de roșii tăiate în cubulețe 2 l lapte dulce...
Ingrediente 700 g mușchi de miel 1 dovleac 4 baby morcovi 2 portocale 6 ardei kapia 2 sfecle crude 200 g fistic crud 200 g migdale 100 g susan negru o căpățână usturoi, 2 cepe...
Ingrediente 400 gr tagliatelle 50 gr sare 200 ml ulei 500 gr brânzăa grasă de vaci 5 ouă5 buc 500 gr zahăr 100 gr zahăr pudră 200 gr stafide aurii 2 lămâi 2 portocale 1 pachet...
Ingrediente 1 kg de momițe 2 L smântână lichidă, 40% 1 kg ciuperci pleurotus 1kg ciuperci de pădure cognac sau armagnac vin alb sec 1kg foie gras 1kg ficăței de pui 500 g...
Ingrediente 1 kg piept de curcan dezosat 200 g bacon 800 g orez basmati 200 g parmezan 2 ardei roșii 10 buc. sparanghel 1 vânătă 2 avocado 500 g smântână de...
Ingrediente 500 gr piept pui 100 gr unt 150 ml coniac Alexandrion 100 gr mix de semințe sare piper 1 buc vânătă 2 buc dovlecel 2 buc ardei gras verde 2 buc ardei gras roșu 2 buc ardei gras...
Ingrediente 800 gr carne de șarpe( șarpe cu clopotei) 6 ouă 300 gr amidon de porumb 50 gr ghimbir 250 ml sos de soia 50 ml ulei de susan un ardei iute roșu 50 gr zahăr Pentru marinat: 2...
Chef Scarlatescu a dialogat mai bine de jumatate de ora pe facebook cu fanii emisiunii dand detalii, unele picante, din experienta sa de pana acum!
În cadrul unei sesiuni live pe pagina oficială de facebook a Antenei 1 , fanii au luat locul reporterului şi l-au asaltat pe Catalin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi “Chefi la cuţite” . Iata cele mai...
Cei mai mulți români au ales să-și petreacă seara de luni alături de „Chefi la cuțite”. Peste 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări erau cu ochii pe show-ul de la Antena 1 în minutul de maximă audiență de la 21.19.
Orice bucătar adevărat trebuie să se poată lăuda că are măcar câteva secrete! Iată cele mai tari trucuri din bucătărie, cu care poți face senzație!
După o ediție incendiară „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu aproape că a plecat traumatizat, făcând destăinuiri incredibile!
Gina Pistol pare să fi uitat de inhibiții, căci ultima fotografie este mai mult decât fierbinte!
Cristina este mămică, își petrece cea mai mare parte a timpului alături de cele două fetițe ale sale și tot lor obișnuiește să le gătească.
Doamnelor, domnilor, stimați jurați și telespectatori, el este D’Artagnan de Danemarca! Zis de Danemarca, asta pentru că se numește Andrei Căldăraru și este român autentic.
Următoarea concurentă e originară din China, de la Beijing, dar s-a stabilit în România, la Timișoara și vorbește limba noastră atât de simpatic! ZHU HAIXIA este numele ei, nu știm să pronunțăm, dar vă lăsam scris aici.
Pervin Asan este un tătar get-beget din Dobrogea care le-a servit juraților șuberek. Dacă i-a cucerit? E puțin spus!
Luni, 20.03.2017, 20:40Vărul de numai 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite”, e hotărât să demonstreze că talentul de bucătar se moștenește în familie!
Alex Negru este bucătar, lucrează pe aeroport și este responsabil cu mâncarea aia pe care o primim noi în avion.
Cătălina Nicolae a învățat să gătească în facultate, iar mai apoi când pe lume a venit un al treilea membru al familiei.