Cei mai mulți români au ales să-și petreacă seara de luni alături de „Chefi la cuțite”. Peste 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări erau cu ochii pe show-ul de la Antena 1 în minutul de maximă audiență de la 21.19.
Marti, 21.03.2017, 13:17Orice bucătar adevărat trebuie să se poată lăuda că are măcar câteva secrete! Iată cele mai tari trucuri din bucătărie, cu care poți face senzație!
Marti, 21.03.2017, 11:22După o ediție incendiară „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu aproape că a plecat traumatizat, făcând destăinuiri incredibile!
Marti, 21.03.2017, 08:58Gina Pistol pare să fi uitat de inhibiții, căci ultima fotografie este mai mult decât fierbinte!
Marti, 21.03.2017, 08:23Cristina este mămică, își petrece cea mai mare parte a timpului alături de cele două fetițe ale sale și tot lor obișnuiește să le gătească.
Luni, 20.03.2017, 21:01Doamnelor, domnilor, stimați jurați și telespectatori, el este D’Artagnan de Danemarca! Zis de Danemarca, asta pentru că se numește Andrei Căldăraru și este român autentic.
Luni, 20.03.2017, 20:54Următoarea concurentă e originară din China, de la Beijing, dar s-a stabilit în România, la Timișoara și vorbește limba noastră atât de simpatic! ZHU HAIXIA este numele ei, nu știm să pronunțăm, dar vă lăsam scris aici.
Luni, 20.03.2017, 20:50Pervin Asan este un tătar get-beget din Dobrogea care le-a servit juraților șuberek. Dacă i-a cucerit? E puțin spus!
Luni, 20.03.2017, 20:40Vărul de numai 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite”, e hotărât să demonstreze că talentul de bucătar se moștenește în familie!
Luni, 20.03.2017, 20:40Alex Negru este bucătar, lucrează pe aeroport și este responsabil cu mâncarea aia pe care o primim noi în avion.
Luni, 20.03.2017, 20:39Cătălina Nicolae a învățat să gătească în facultate, iar mai apoi când pe lume a venit un al treilea membru al familiei.
Luni, 20.03.2017, 20:35GLADUE TAYLOR S-a născut în Canada, dar este clujean de-al nostru. Povestea lui este una incredibilă. S-a îndrăgostit iremediabil de România și a decis să se mute definitiv aici. Fără să știe limba, a vândut tot și și-a deschis propriul restaurant la Cluj.
Luni, 20.03.2017, 20:34Au văzut multe la viața lor, dar acest concurent chiar a reușit să-i lase fără glas! Jurații au rămas muți de uimire când în fața lor a păsit chiar… Isus!
Luni, 20.03.2017, 20:32Andrada Nistor e medic rezident, iar iubirea ei pentru bucătărie începe în vremea studenției când a refuzat să care mâncarea mamei de acasă. Așa a decis să-și facă propriile preparate!
Luni, 20.03.2017, 20:31Ţânțăreanu Călin e numele lui, e specialist în prepararea cafelei, e brașovean stabilit în București și le-a gătit chefilor tocăniță cu calamari și chorizo.
Luni, 20.03.2017, 20:30Ingrediente 1200 g ceafă de porc 1-2 legături ceapă verde 50 g alune ghimbir 200 ml sos de soia 50 g zahăr 400 ml vin roșu sec anason 100 ml ulei de floarea soarelui sare piper alb 50 ml ulei...
Luni, 20.03.2017, 19:48Ingrediente 2 buc. ceapă albă 4 fire cimbru 3 foi de dafin 100 g pastă de tomate 1 sticlă vin alb, demisec 4 calamari de mărime medie 4 cârnați chorizo 6 roșii prunișoare, de...
Luni, 20.03.2017, 19:45Ingrediente piper roșu și verde 300 g țelină apio, tulpină 300 g unt 65% 1 kg făină 000 20-30 creveți decorticați 4 lămâi 30 g drojdie uscată 1 kg roșii proaspete 1 kg...
Luni, 20.03.2017, 19:39Ingrediente 1,5 kg dovleac crud 900 ml chefir gras 2 ardei capia 1 ceapă mare 50 gr unt 50 ml ulei sare piper 50 gr semințe de dovleac 2 linguri pastă de ardei apă pentru fiert dovleacul...
Luni, 20.03.2017, 19:32Ingrediente 2 kg coaste de porc Cimbru Oțet balsamic Usturoi Ulei de măsline Maioneză de casă Ketchup Boia dulce Piper negru 400 g ceapă albă 300 g ceapă roșie 20 ml coniac 100 g...
Luni, 20.03.2017, 19:27Ingrediente 160 gr ciocolată amăruie 160 gr ciocolată albă 500 gr gem asortat cu vișine 150 gr. zahăr pudră 100 gr făină 2 esențe de vanilie 4 ouă întregi 4 gălbenușuri de ouă 300 gr unt...
Luni, 20.03.2017, 19:23Ingrediente Pentru quesadilla : 8 foi tortilla 2 bucăți ardei gras, roșu 2 bucăți ardei gras, galben 2 bucăți ardei gras, verde 500 gr brânză chedda 1 cutie cremă de brânză 1 conservă de...
Luni, 20.03.2017, 19:00Ingrediente 1 kg morcovi 1 căpățână usturoi 800 gr ficat de pui 500 gr bacon (felii) 100 ml ulei 200 gr unt 25 gr făină o legătură pătrunjel verde sare și piper Mod de preparare...
Luni, 20.03.2017, 18:56Ingrediente 9 cartofi mari 100 g hribi 100 ml ulei de măsline 27 felii de pancetta lungi 400 g ciuperci proaspete sau din conservă un ardei gras 2 roșii o legatură...
Luni, 20.03.2017, 18:39Ingrediente 1 kg midii în cochilie 500 gr spaghetti barilla nr.5 400 gr fructe de mare congelate 1 pahar de vin alb, sec 400 gr suc de roșii ulei de măsline busuioc proaspăt oregano uscat ardei iute,...
Luni, 20.03.2017, 18:35Ingrediente 600 gr ceapă albă 600 gr ardei kapia roșu 600 gr cartofi 200 gr morvovi 1 kg muschi de vită 8 buc. ardei iute roșu 30 gr chimen semințe 200 gr boia de ardei dulce sare piper...
Luni, 20.03.2017, 18:33Ingrediente 700 g piept de pui dezosat 500 g ciuperci champignon 400 g smântână 30% 2 bucăți ceapă albă 2 bucăți ardei kapia, roșii 100 g castraveți murați 4 felii șuncă presată, de pui 4...
Luni, 20.03.2017, 18:24Ingrediente 200 gr hasma(shalota) 400 gr orez arborio /carnarolli 350 gr unt 300 ml ulei de măsline 150 gr mascarpone 200 ml vin alb 30 gr sare 10 gr piper negru, boabe 150 gr hrean proaspăt...
Luni, 20.03.2017, 18:18Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie tigaie wok REGIS STONE GRIDDLE PAN
Luni, 20.03.2017, 14:47O nouă ediție „Chefi la cuțite” a adus la masa jurizării preparate dintre cele mai variate.
Luni, 20.03.2017, 12:37Dacă îți place tonul și vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă, atunci rulourile acestea sunt ideale pentru tine.
Luni, 20.03.2017, 10:47Gina Pistol face ce face și iar ajunge în atenția admiratorilor săi. De data aceasta, blondina i-a pus pe toți pe jar.
Luni, 20.03.2017, 08:59Fobia de insecte a lui chef Florin Dumitrescu va fi exploatată la maximum în ediția de luni, 20 martie. Obișnuiți să își facă mereu farse unul celuilalt, chefii Bontea și Scărlătescu profită din plin de faptul că mai tânărul lor coleg nu suportă insectele și îi vor da acestuia palpitații.
Duminica, 19.03.2017, 10:25Ți-e poftă de ceva bun și vrei să încerci ceva cu adevărat gustos? Nimic mai simplu!
Sambata, 18.03.2017, 15:01Dacă vrei să ai parte de un mic dejun delicios menit să te răsfețe, atunci această rețetă de ou delicios ascuns în avocado cremos.
Vineri, 17.03.2017, 09:49Recent, chef Florin Dumitrescu și-a deschis inima după șapte ani și a făcut o mărturisire ce i-a surprins pe toți!
Vineri, 17.03.2017, 09:25Gina Pistol face ce face și iar ajunge în centrul atenției, fiindcă chiar are cu ce se mândri!
Vineri, 17.03.2017, 08:59Cu doar câteva ingrediente poți obține un preparat savuros și extrem de simplu!
Joi, 16.03.2017, 10:34Vrei să încerci o rețetă extrem de fină de ouă umplute cu ton? Nu vei regreta, fiindcă gustul este savuros!
Joi, 16.03.2017, 09:31În ediția de luni seara, jurații de la „Chefi la cuțite” au avut parte de un festin culinar: preparate din toate colțurile Globului, gătite de concurenți români care au văzut lumea, și-au găsit loc la masa jurizării.
Miercuri, 15.03.2017, 13:26Marțea aceasta „Chefi la cuțite” a fost alegerea celor mai mulți români, astfel că show-ul a fost lider de piață pe toate categoriile de public.
Miercuri, 15.03.2017, 13:02Chef Florin Dumitrescu a postat recent pe pagina sa de Facebook o poză cu el de acum șase ani!
Miercuri, 15.03.2017, 10:57Vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă, dar extrem de simplu și rapid de făcut? Atunci plăcinta rigatoni e ceea ce trebuie să gătești!
Miercuri, 15.03.2017, 10:45Chefii, acompaniați de prezența deosebită a frumoasei Gina Pistol, au lăsat pentru o clipă farfuriile de degustare și s-au apucat de cântat și de dansat.
Miercuri, 15.03.2017, 08:59Gina Pistol face ce face și iar ajunge în atenția celor din jur! Iar ultima sa apariție chiar este una senzațională!
Miercuri, 15.03.2017, 08:46Deși e juratul cu podoaba capilară cea mai modestă, iată că la „Chefi la cuțite” mai au loc și minuni!
Marti, 14.03.2017, 21:45La 23 de ani, Manole are deja șapte ani de experiență de bucătar. Știe că e foarte bun, dar nu a ajuns în acest stadiu ușor: patru ani nu a știut ce e aia sărbătoare, ce e aia relație, a sacrificat tot pentru bucătărie.
Marti, 14.03.2017, 21:07La „Chefi la cuțite”, Salvo Lo Castro, un bucătar sicilian care a lucrat la Vatican și pentru însuși premierul Berlusconi, a făcut senzație!
Marti, 14.03.2017, 21:06S-au născut șopârlițenii cu darul de a face bucate alese! Daaaa! George Ghiță a lu’ Porumbelu’, maestru coregraf, JOS PĂLĂRIA cu mărgele cu tot, căci a gătit „ca la carte” și ca în sat pentru chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu!
Marti, 14.03.2017, 21:05