Următorul concurent se numește Chimingeru Petru, are 26 de ani și este bucătar!
Luni, 27.03.2017, 21:02O altă concurentă venită cu mult curaj la „Chefi la cuțite” este Brândușa Răeceanu, purtător de cuvânt al RATB! Nu este prima oară când vine pe aici, căci a mai apărut la „Chefi la cuțite” și în calitate de jurat. I-a plăcut...
Luni, 27.03.2017, 21:00Lucrurile se complică tot mai mult la „Chefi la cuțite”, mai ales că Gina Pistol nu e dispusă să îi ierte pe cei trei jurați!
Luni, 27.03.2017, 20:35O altă concurentă venită cu mult curaj la „Chefi la cuțite” este Brândușa Răeceanu, purtător de cuvânt al RATB!
Luni, 27.03.2017, 20:32Pasiunea pentru bucătărie nu cunoaște limite, iar Claudiu Rad a demonstrat din plin asta.
Luni, 27.03.2017, 20:31Lucrurile se complică tot mai mult la „Chefi la cuțite”, mai ales că Gina Pistol nu e dispusă să îi ierte pe cei trei jurați!
Luni, 27.03.2017, 20:30E o seară cu emoţii în platoul celei mai populare emisiuni de coocking - se împart ultimele cuţite. Iar chefii au mult de lucru, pentru că urmează etapa eliminatorie la Bootcamp.
Luni, 27.03.2017, 20:10Ingrediente 500 gr făină 500 gr unt 500 gr zahăr pudră sare 12 ouă de găină 2 păstăi de vanilie 500 ml l frișcă lichidă La Dorna( 24% - 32% grasime) 7 buc. mango coapte 100 gr căpșuni 100 gr...
Luni, 27.03.2017, 19:50Ingrediente Blat: 2 ouă 100 g zahăr tos 100 g unt topit 125 g iaurt gras 1 linguriță bicarbonat 150 g faină 50 g cacao 2 plicuri zahăr vanilat 3 portocale Ganache de ciocolată:...
Luni, 27.03.2017, 19:42Ingrediente 600 g file de ton 60 g capere 60 g măsline negre, fără sâmburi 60 g ceapă roșie: 1 dovlecel verde 1 ridiche 50 g fulgi de migdale 80 ml sos de soia (negru)...
Luni, 27.03.2017, 19:38Ingrediente 1 kg file de ton 100 g piper roșu 500 g cartofi 1 kg mazăre 1 legătură mărar 50 ml sos de soia 100 g miere 50 g muștar 1 rădăcină ghimbir 200 g unt 1 kg portocale 250 g zahăr...
Luni, 27.03.2017, 19:32Ingrediente 700 gr sparanghel proaspăt 15 ouă 2 lămâi 400 gr unt 500 gr conopidă 300 gr broccoli 200 gr ceapă shalote 200 ml ulei de măsline 1 kg ardei gras, roșu 50 gr tarhon proaspăt...
Luni, 27.03.2017, 19:28Ingrediente 4 prepelițe 100 g unt 2 cepe medii 3 căței de usturoi 4 linguri de miere 1 portocală 1 lime sare piper 50 g ghimbir(proaspăt) 3 tulpini de țelină(apio) 1 salată medie pak choy...
Luni, 27.03.2017, 19:26Ingrediente 300-400 g griș 1 l lapte 800 g zahăr 2 sticluțe esență de vanilie 2 sticluțe esență de rom 800 g fructe de pădure congelate 800 g foi de plăcintă 200 g fistic curățat 400...
Luni, 27.03.2017, 19:23Ingrediente 3 mere mari, roșii 800 gr aluat de foietaj 50 g gem de caise 200 g zahăr scorțișoară 1 plic zahăr pudră 2 lămâi 200 g zmeură congelată 50 g amidon Mod de preparare...
Luni, 27.03.2017, 19:20Ingrediente 300 gr cârnați tradiționali afumați 300 gr cotlet afumat 300 gr coastă afumată 500 gr brânză de burduf 200 gr parmezan ras 500 gr mălai 250 gr unt (80%) 1 iaurt grecesc (min10%)...
Luni, 27.03.2017, 19:15Nu a gătit niciodată până acum, ține în frigiderul de acasă o pereche de pantofi și o sticlă de șampanie, mănâncă de când se știe la restaurant, dar pentru cei trei simpatici chefi Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu a intrat în bucătărie și a luat lecții de gătit.
Luni, 27.03.2017, 10:45Luni seara de la 20.30 chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu împart ultimele cuțite în audițiile din acest sezon și dau startul primei probe de Bootcamp.
Duminica, 26.03.2017, 10:04a1.ro vă prezintă astăzi o rețetă dobrogeană, numai bună de Buna Vestire, ziua în care avem dezlegare la pește, potrivit calendarului ortodox român. Un borş de peste pescăresc cu leuștean va fi gata în mai puțin de o oră!
Sambata, 25.03.2017, 12:06Dacă vrei să pregătește ceva cu adevărat gustos pe bază de cartofi, atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine.
Vineri, 24.03.2017, 14:55Te grăbești să faci o cină gustosă și extrem de ușor de făcut? Atunci burgerii la tavă sunt ideali pentru tine!
Vineri, 24.03.2017, 13:52Gina Pistol face ce face și ajunge iar în atenția admiratorilor săi.
Vineri, 24.03.2017, 12:20Dacă vrei un mic dejun cu adevărat gustos, atunci tot ai de făcut este să încerci o combinație cu adevărat savuroasă.
Vineri, 24.03.2017, 07:47Frumoasa prezentatoare a show-ului culinar difuzat de Antena 1 a luat o decizie fără echivoc, pe care a anunțat-o în direct, la televizor
Vineri, 24.03.2017, 07:42Dacă vrei să încerci un sos cu adevărat gustos și simplu de făcut, atunci învață să faci și tu tzatziki!
Joi, 23.03.2017, 09:15„Chefi la cuțite” a reușit să fie din nou lider de audiență cu ediția de marți, din 21 martie.
Miercuri, 22.03.2017, 13:13Vrei să încerci o rețetă delicioasă de banana split? Atunci iată ce ai de făcut pentru a obține un desert savuros.
Miercuri, 22.03.2017, 10:50Dacă vrei să încerci o mâncare cu adevărat gustoasă și rapid de făcut, atunci sambusa este perfectă pentru tine! Ai nevoie de: foi de plăcintă mix mexican de legume (congelate) piept de pui...
Miercuri, 22.03.2017, 08:45Ohooo, Nistore, bine ai revenit! Belgianul din echipa lui Dumitrescu și-a adus și fratele alături de care coordonează un restaurant în Belgia.
Marti, 21.03.2017, 21:00Nistor, Nistor, dar noi cunoaștem deja un Nistor! Samuel este fratele concurentului ce a făcut parte, sezonul trecut, din echipa argintie a lui chef Dumitrescu. L-a susținut de la depărtare, ba chiar i-a făcut o glumă îndoilnică.
Marti, 21.03.2017, 20:43Soare Nechita e numele lui, e un băiat ambițios de 17 ani. Ce face? Practică într-o bucătărie a unui restaurant din București.
Marti, 21.03.2017, 20:41Ana, o doamnă blondă, cu chip blând, de 57 de ani. Cââââât? Dar femeia asta arată de 35, 40 maximum. În regulă, ne-am obișnuit! Povestea ei e simplă: s-a apucat de bucătărie, după ce aproape 30 de ani a lucrat în domeniul pilăriei. Fabrica s-a închis, iar ea a fost nevoită să se reprofileze. A ales bucătăria!
Marti, 21.03.2017, 20:40Adrian Toma a vrut să-i dea gata pe chefi și a ales un preparat cu totul special. Le-a gătit crocodil, numai că... socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din farfurie.
Marti, 21.03.2017, 20:37Giani nu este străin de emisiune, iar chefii nu sunt străini de el. Are o poveste impresionantă. Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața atunci când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă.
Marti, 21.03.2017, 20:36I se zice Puiu și a mai fost la noi! A trecut cu brio de preselecții, însă n-a ajuns atât de departe pe cât și-ar fi dorit!
Marti, 21.03.2017, 20:35Surpriza serii a venit de la o concurentă care a trăit 20 de ani în Japonia și care le-a gătit celor trei chefi carne de piton. Doamna Dora s-a născut la Bacău, a crescut într-un orfelinat și a ajuns să se căsătorească cu un japonez. Așa a ajuns în Țara Soarelui Răsare.
Marti, 21.03.2017, 20:33Ionuț e barman de meserie, n-are nicio treabă cu bucătăria, n-a lucrat vreodată în vreun restaurant, însă adoră să mănânce ceea ce gătește.
Marti, 21.03.2017, 20:31Vasile Stan este român stabilit în Grecia de 20 de ani. Tot de atunci, lucrează ca bucătar în același loc. Se știe cu Scărlătescu, care spune despre el că e cel mai bun bucătar român pe care el îl cunoaște în Grecia.
Marti, 21.03.2017, 20:30Ingrediente 800 gr file de somon 2 buc. ceapă roșie 3 buc, avocado 2 caserole chives 2 lămâi 2-3 lime 300 gr parmezan sare piper alb 4 creveți tiger 400 gr unt 82% 200 ml ulei de...
Marti, 21.03.2017, 19:39Ingrediente 600g file de crocodil 300 g taieței de orez, de 3 mm 1 ardei gras roșu muguri de bambus 2 legături de ceapă verde 2 cepe roșii 200 g mocov 200 g bean sprouts(lăstari de fasole) 2 legaturi de...
Marti, 21.03.2017, 19:36Ingrediente 1 kg carne de porc 1 kg baby spanac 500 ml smântână lichidă 4 căței de usturoi piper sare 200 ml ulei de măsline 150 gr unt 2 crenguțe de rozmarin verde...
Marti, 21.03.2017, 19:32Ingrediente 3 bucăți ceapă albă 1 kg carne toacată de vită 1 kg cartofi albi românești 2 kg vinete 50 gr pastă de tomate 500 gr conservă de roșii tăiate în cubulețe 2 l lapte dulce...
Marti, 21.03.2017, 19:30Ingrediente 700 g mușchi de miel 1 dovleac 4 baby morcovi 2 portocale 6 ardei kapia 2 sfecle crude 200 g fistic crud 200 g migdale 100 g susan negru o căpățână usturoi, 2 cepe...
Marti, 21.03.2017, 19:26Ingrediente 400 gr tagliatelle 50 gr sare 200 ml ulei 500 gr brânzăa grasă de vaci 5 ouă5 buc 500 gr zahăr 100 gr zahăr pudră 200 gr stafide aurii 2 lămâi 2 portocale 1 pachet...
Marti, 21.03.2017, 19:23Ingrediente 1 kg de momițe 2 L smântână lichidă, 40% 1 kg ciuperci pleurotus 1kg ciuperci de pădure cognac sau armagnac vin alb sec 1kg foie gras 1kg ficăței de pui 500 g...
Marti, 21.03.2017, 19:18Ingrediente 1 kg piept de curcan dezosat 200 g bacon 800 g orez basmati 200 g parmezan 2 ardei roșii 10 buc. sparanghel 1 vânătă 2 avocado 500 g smântână de...
Marti, 21.03.2017, 19:14Ingrediente 500 gr piept pui 100 gr unt 150 ml coniac Alexandrion 100 gr mix de semințe sare piper 1 buc vânătă 2 buc dovlecel 2 buc ardei gras verde 2 buc ardei gras roșu 2 buc ardei gras...
Marti, 21.03.2017, 19:10Ingrediente 800 gr carne de șarpe( șarpe cu clopotei) 6 ouă 300 gr amidon de porumb 50 gr ghimbir 250 ml sos de soia 50 ml ulei de susan un ardei iute roșu 50 gr zahăr Pentru marinat: 2...
Marti, 21.03.2017, 19:05Chef Scarlatescu a dialogat mai bine de jumatate de ora pe facebook cu fanii emisiunii dand detalii, unele picante, din experienta sa de pana acum!
Marti, 21.03.2017, 17:46În cadrul unei sesiuni live pe pagina oficială de facebook a Antenei 1 , fanii au luat locul reporterului şi l-au asaltat pe Catalin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi “Chefi la cuţite” . Iata cele mai...
Marti, 21.03.2017, 16:35