Antena Căutare

Articole despre chefi la cutite

Pachețele turcești

Pachețele turcești

Ingrediente 300-400 g griș 1 l lapte 800 g zahăr  2 sticluțe esență de vanilie 2 sticluțe esență de rom 800 g fructe de pădure congelate   800 g foi de plăcintă 200 g fistic curățat 400...

Luni, 27.03.2017, 19:23
Trandafir din aluat de foietaj cu mere și sos de zmeură

Trandafir din aluat de foietaj cu mere și sos de zmeură

Ingrediente 3 mere mari, roșii 800 gr aluat de foietaj 50 g gem de caise 200 g zahăr scorțișoară 1 plic zahăr pudră 2 lămâi 200 g zmeură congelată 50 g amidon Mod de preparare...

Luni, 27.03.2017, 19:20
Întinsoare - o tocăniță din cotlet afumat și cârnați de casă, în sos din brânză de burduf

Întinsoare - o tocăniță din cotlet afumat și cârnați de casă, în sos din brânză de burduf

Ingrediente 300 gr cârnați tradiționali afumați 300 gr cotlet afumat 300 gr coastă afumată 500 gr brânză de burduf 200 gr parmezan ras 500 gr mălai 250 gr unt (80%) 1 iaurt grecesc (min10%)...

Luni, 27.03.2017, 19:15
DJ Wanda a învățat să gătească special pentru „Chefi la cuțite”: "Scărlătescule, dacă-mi dai un cuțit, mă mărit cu tine"

DJ Wanda a învățat să gătească special pentru „Chefi la cuțite”: "Scărlătescule, dacă-mi dai un cuțit, mă mărit cu tine"

Nu a gătit niciodată până acum, ține în frigiderul de acasă o pereche de pantofi și o sticlă de șampanie, mănâncă de când se știe la restaurant, dar pentru cei trei simpatici chefi Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu a intrat în bucătărie și a luat lecții de gătit.

Luni, 27.03.2017, 10:45
Se impart ultimele cuțite și începe Bootcampul la „Chefi la cuțite”. Un concurent vine îmbrăcat în cămașa de forță

Se impart ultimele cuțite și începe Bootcampul la „Chefi la cuțite”. Un concurent vine îmbrăcat în cămașa de forță

Luni seara de la 20.30 chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu împart ultimele cuțite în audițiile din acest sezon și dau startul primei probe de Bootcamp.

Duminica, 26.03.2017, 10:04
De Buna Vestire, e dezlegare la pește! Cel mai bun borș perscăresc cu leuștean, cum numai în Dobrogea găsești!

De Buna Vestire, e dezlegare la pește! Cel mai bun borș perscăresc cu leuștean, cum numai în Dobrogea găsești!

a1.ro vă prezintă astăzi o rețetă dobrogeană, numai bună de Buna Vestire, ziua în care avem dezlegare la pește, potrivit calendarului ortodox român. Un borş de peste pescăresc cu leuștean va fi gata în mai puțin de o oră!

Sambata, 25.03.2017, 12:06
Minunăție de cartofi, gata imediat! Cu doar câteva ingrediente faci un preparat de cinci stele!

Minunăție de cartofi, gata imediat! Cu doar câteva ingrediente faci un preparat de cinci stele!

Dacă vrei să pregătește ceva cu adevărat gustos pe bază de cartofi, atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine.

Vineri, 24.03.2017, 14:55
Festin rapid și delicios pentru orice pofticios! Burgerii la tavă sunt noua senzație a gurmanzilor!

Festin rapid și delicios pentru orice pofticios! Burgerii la tavă sunt noua senzație a gurmanzilor!

Te grăbești să faci o cină gustosă și extrem de ușor de făcut? Atunci burgerii la tavă sunt ideali pentru tine!

Vineri, 24.03.2017, 13:52
Gina Pistol a renunțat la tricou și a arătat tuturor ce trup de invidiat are! Și ce priveliște!

Gina Pistol a renunțat la tricou și a arătat tuturor ce trup de invidiat are! Și ce priveliște!

Gina Pistol face ce face și ajunge iar în atenția admiratorilor săi. 

Vineri, 24.03.2017, 12:20
Minune pe pâine! Nu îngrașă, are gust savuros și e gata imediat! Trebuie neapărat să încerci tu

Minune pe pâine! Nu îngrașă, are gust savuros și e gata imediat! Trebuie neapărat să încerci tu

Dacă vrei un mic dejun cu adevărat gustos, atunci tot ai de făcut este să încerci o combinație cu adevărat savuroasă.

Vineri, 24.03.2017, 07:47
Anunțul care i-a înghețat pe fanii Ginei Pistol: „Ruptura e definitivă. Nu mă mai întorc!”

Anunțul care i-a înghețat pe fanii Ginei Pistol: „Ruptura e definitivă. Nu mă mai întorc!”

Frumoasa prezentatoare a show-ului culinar difuzat de Antena 1 a luat o decizie fără echivoc, pe care a anunțat-o în direct, la televizor

Vineri, 24.03.2017, 07:42
Secretul a fost dezvăluit! Cum faci cel mai gustos sos tzatziki! E perfect pentru frigărui, friptură sau grătar!

Secretul a fost dezvăluit! Cum faci cel mai gustos sos tzatziki! E perfect pentru frigărui, friptură sau grătar!

Dacă vrei să încerci un sos cu adevărat gustos și simplu de făcut, atunci învață să faci și tu tzatziki!

Joi, 23.03.2017, 09:15
„Chefi la cuțite” a înregistrat un nou record de audiență!

„Chefi la cuțite” a înregistrat un nou record de audiență!

„Chefi la cuțite” a reușit să fie din nou lider de audiență cu ediția de marți, din 21 martie.

Miercuri, 22.03.2017, 13:13
Banana split, desertul care te va duce în al nouălea cer! În câteva minute ai o minune delicioasă!

Banana split, desertul care te va duce în al nouălea cer! În câteva minute ai o minune delicioasă!

Vrei să încerci o rețetă delicioasă de banana split? Atunci iată ce ai de făcut pentru a obține un desert savuros.

Miercuri, 22.03.2017, 10:50
Sambusa delicioase, gata în doar câteva minute! Mănânci și nu te mai oprești!

Sambusa delicioase, gata în doar câteva minute! Mănânci și nu te mai oprești!

Dacă vrei să încerci o mâncare cu adevărat gustoasă și rapid de făcut, atunci sambusa este perfectă pentru tine! Ai nevoie de:  foi de plăcintă mix mexican de legume (congelate) piept de pui...

Miercuri, 22.03.2017, 08:45
Nistore, vrei să-l omori pe chef Dumitrescu? Fostul său concurent i-a lăsat în farfurie o ditamai ”surpriză”

Nistore, vrei să-l omori pe chef Dumitrescu? Fostul său concurent i-a lăsat în farfurie o ditamai ”surpriză”

Ohooo, Nistore, bine ai revenit! Belgianul din echipa lui Dumitrescu și-a adus și fratele alături de care coordonează un restaurant în Belgia.

Marti, 21.03.2017, 21:00
Surpriză, surpriză! Sezonul trecut și-a susținut fratele, concurent în echipa lui Dumitrescu, acum a venit să concureze și el: cu MOMIȚE

Surpriză, surpriză! Sezonul trecut și-a susținut fratele, concurent în echipa lui Dumitrescu, acum a venit să concureze și el: cu MOMIȚE

Nistor, Nistor, dar noi cunoaștem deja un Nistor! Samuel este fratele concurentului ce a făcut parte, sezonul trecut, din echipa argintie a lui chef Dumitrescu. L-a susținut de la depărtare, ba chiar i-a făcut o glumă îndoilnică.

Marti, 21.03.2017, 20:43
Nu club, nu petreceri cu prietenii: La 17 ani merge la școală și la muncă. Mama l-a lăsat la orfelinat. ”Ești fantastic, băi băiatule!”

Nu club, nu petreceri cu prietenii: La 17 ani merge la școală și la muncă. Mama l-a lăsat la orfelinat. ”Ești fantastic, băi băiatule!”

Soare Nechita e numele lui, e un băiat ambițios de 17 ani. Ce face? Practică într-o bucătărie a unui restaurant din București. 

Marti, 21.03.2017, 20:41
Chefii au rostit încontinuu: ”Doamne ferește, așa ceva nu e adevărat!” Concurenta de 57 de ani, care arată de 30, i-a lăsat mască: ”Cum să lucrezi în fabrică și să gătești așa?”

Chefii au rostit încontinuu: ”Doamne ferește, așa ceva nu e adevărat!” Concurenta de 57 de ani, care arată de 30, i-a lăsat mască: ”Cum să lucrezi în fabrică și să gătești așa?”

Ana, o doamnă blondă, cu chip blând, de 57 de ani. Cââââât? Dar femeia asta arată de 35, 40 maximum. În regulă, ne-am obișnuit! Povestea ei e simplă: s-a apucat de bucătărie, după ce aproape 30 de ani a lucrat în domeniul pilăriei. Fabrica s-a închis, iar ea a fost nevoită să se reprofileze. A ales bucătăria!

Marti, 21.03.2017, 20:40
Piu, piu, piu, e pui, Scărlătescule? E crocodil toată ziua! Un concurent i-a indus în eroare pe chefi: ”Să fiu al naibii dacă știu ce mănânc!”

Piu, piu, piu, e pui, Scărlătescule? E crocodil toată ziua! Un concurent i-a indus în eroare pe chefi: ”Să fiu al naibii dacă știu ce mănânc!”

Adrian Toma a vrut să-i dea gata pe chefi și a ales un preparat cu totul special. Le-a gătit crocodil, numai că... socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din farfurie.

Marti, 21.03.2017, 20:37
”Mama nu m-a vrut. Mă izgonea din casă dacă luam un colț de pâine. Dormeam pe stradă!” Giani s-a întors la ”Chefi la cuțite” mai hotărât ca niciodată

”Mama nu m-a vrut. Mă izgonea din casă dacă luam un colț de pâine. Dormeam pe stradă!” Giani s-a întors la ”Chefi la cuțite” mai hotărât ca niciodată

Giani nu este străin de emisiune, iar chefii nu sunt străini de el. Are o poveste impresionantă. Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața atunci când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă.

Marti, 21.03.2017, 20:36
”Puiule, unde-i brânza?” S-a întors la ”Chefi la cuțite” și i-a făcut pe jurați să-și retragă cuțitele: ”Aia-i faima mea!”

”Puiule, unde-i brânza?” S-a întors la ”Chefi la cuțite” și i-a făcut pe jurați să-și retragă cuțitele: ”Aia-i faima mea!”

I se zice Puiu și a mai fost la noi! A trecut cu brio de preselecții, însă n-a ajuns atât de departe pe cât și-ar fi dorit!

Marti, 21.03.2017, 20:35
Chefi, calmi, luați de mâncați! A stat 20 de ani în Japonia și le-a gătit juraților carne de piton: ”Aceea e fasole împuțită!”

Chefi, calmi, luați de mâncați! A stat 20 de ani în Japonia și le-a gătit juraților carne de piton: ”Aceea e fasole împuțită!”

Surpriza serii a venit de la o concurentă care a trăit 20 de ani în Japonia și care le-a gătit celor trei chefi carne de piton. Doamna Dora s-a născut la Bacău, a crescut într-un orfelinat și a ajuns să se căsătorească cu un japonez. Așa a ajuns în Țara Soarelui Răsare. 

Marti, 21.03.2017, 20:33
Chefii au uitat de farfurie atunci când Ionuț a început să jongleze cu sticla de oțet! ”Te pricepi, domnule! La gătit, însă....”

Chefii au uitat de farfurie atunci când Ionuț a început să jongleze cu sticla de oțet! ”Te pricepi, domnule! La gătit, însă....”

Ionuț e barman de meserie, n-are nicio treabă cu bucătăria, n-a lucrat vreodată în vreun restaurant, însă adoră să mănânce ceea ce gătește.

Marti, 21.03.2017, 20:31
Românul  are o super poveste: ”Am plecat fraudulos în Grecia, pe jos. Am mers două săptămâni, pentru că trenul n-a mai venit!”

Românul are o super poveste: ”Am plecat fraudulos în Grecia, pe jos. Am mers două săptămâni, pentru că trenul n-a mai venit!”

Vasile Stan este român stabilit în Grecia de 20 de ani. Tot de atunci, lucrează ca bucătar în același loc. Se știe cu Scărlătescu, care spune despre el că e cel mai bun bucătar român pe care el îl cunoaște în Grecia.

Marti, 21.03.2017, 20:30
Tartar de somon cu creveți tiger

Tartar de somon cu creveți tiger

Ingrediente 800 gr file de somon 2 buc. ceapă roșie 3 buc, avocado 2 caserole chives 2 lămâi 2-3 lime  300 gr parmezan sare piper alb 4 creveți tiger 400 gr unt 82% 200 ml ulei de...

Marti, 21.03.2017, 19:39
Snapping Pad Thai

Snapping Pad Thai

Ingrediente 600g file de crocodil 300 g taieței de orez, de 3 mm 1 ardei gras roșu muguri de bambus 2 legături de ceapă verde 2 cepe roșii 200 g mocov 200 g bean sprouts(lăstari de fasole) 2 legaturi de...

Marti, 21.03.2017, 19:36
Carnea măcelarului cu spanac

Carnea măcelarului cu spanac

Ingrediente 1 kg carne de porc 1 kg baby spanac  500 ml smântână lichidă   4 căței de usturoi piper sare 200 ml ulei de măsline  150 gr unt 2 crenguțe de rozmarin  verde...

Marti, 21.03.2017, 19:32
Musaca grecească

Musaca grecească

Ingrediente 3 bucăți ceapă albă 1 kg carne toacată de vită 1 kg cartofi albi românești  2 kg vinete 50 gr pastă de tomate 500 gr conservă de roșii tăiate în cubulețe 2 l lapte dulce...

Marti, 21.03.2017, 19:30
Mușchi de miel în crustă de migdale și fistic

Mușchi de miel în crustă de migdale și fistic

Ingrediente 700 g mușchi de miel 1 dovleac   4 baby morcovi 2 portocale 6 ardei kapia 2 sfecle crude 200 g fistic crud 200 g migdale 100 g susan negru o căpățână usturoi, 2 cepe...

Marti, 21.03.2017, 19:26
Vargabéles cu afine și sos de mentă

Vargabéles cu afine și sos de mentă

Ingrediente 400 gr tagliatelle 50 gr  sare 200 ml ulei 500 gr brânzăa grasă de vaci 5 ouă5 buc 500 gr zahăr 100 gr zahăr pudră 200 gr stafide aurii 2 lămâi 2 portocale 1 pachet...

Marti, 21.03.2017, 19:23
Momițe de vițel, cremă de armagnac, ciuperci pleurotus crocante și legume fondante

Momițe de vițel, cremă de armagnac, ciuperci pleurotus crocante și legume fondante

Ingrediente 1 kg de momițe  2 L smântână lichidă, 40% 1 kg ciuperci pleurotus 1kg ciuperci de pădure cognac sau armagnac vin alb sec 1kg foie gras  1kg ficăței de pui  500 g...

Marti, 21.03.2017, 19:18
Piept de curcan cu orez basmati și sos de avocado

Piept de curcan cu orez basmati și sos de avocado

Ingrediente 1 kg  piept de curcan dezosat 200 g  bacon 800 g orez basmati 200 g  parmezan 2 ardei roșii 10 buc.  sparanghel 1 vânătă 2 avocado 500 g smântână de...

Marti, 21.03.2017, 19:14
Pui cu sos alb, semințe și legume aromatizate la tigaie

Pui cu sos alb, semințe și legume aromatizate la tigaie

Ingrediente 500 gr piept pui 100 gr unt 150 ml coniac Alexandrion 100 gr mix de semințe sare piper 1 buc vânătă 2 buc dovlecel 2 buc ardei gras verde 2 buc ardei gras roșu 2 buc ardei gras...

Marti, 21.03.2017, 19:10
Prânz japonez

Prânz japonez

Ingrediente 800 gr carne de șarpe( șarpe cu clopotei)   6 ouă 300 gr amidon de porumb 50 gr ghimbir 250 ml sos de soia 50 ml ulei de susan un ardei iute roșu 50 gr zahăr Pentru marinat: 2...

Marti, 21.03.2017, 19:05
Fanii l-au luat la intrebari pe Chef Scarlatescu

Fanii l-au luat la intrebari pe Chef Scarlatescu

Chef Scarlatescu a dialogat mai bine de jumatate de ora pe facebook cu fanii emisiunii dand detalii, unele picante, din experienta sa de pana acum!

Marti, 21.03.2017, 17:46
Catalin Scărlătescu dezvăluie fanilor amănunte din viaţa sa de Chef: “am incercat carnea de sobolan. Are gust de …”

Catalin Scărlătescu dezvăluie fanilor amănunte din viaţa sa de Chef: “am incercat carnea de sobolan. Are gust de …”

În cadrul unei sesiuni  live pe pagina oficială de facebook a Antenei 1 , fanii au luat locul reporterului şi l-au asaltat pe Catalin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi “Chefi la cuţite” . Iata cele mai...

Marti, 21.03.2017, 16:35
Gina Pistol vorbeşte despre despărţire! Ce spune frumoasa vedetă despre statutul de burlăciţă

Gina Pistol vorbeşte despre despărţire! Ce spune frumoasa vedetă despre statutul de burlăciţă

Marti, 21.03.2017, 13:42
„Chefi la cuțite”, lider de audiență la nivelul țării și pe publicul comercial

„Chefi la cuțite”, lider de audiență la nivelul țării și pe publicul comercial

Cei mai mulți români au ales să-și petreacă seara de luni alături de „Chefi la cuțite”. Peste 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări erau cu ochii pe show-ul de la Antena 1 în minutul de maximă audiență de la 21.19.

Marti, 21.03.2017, 13:17
1001 de trucuri cu...ouă! Cum ajungi un bucătar experimentat în doar câțiva pași!

1001 de trucuri cu...ouă! Cum ajungi un bucătar experimentat în doar câțiva pași!

Orice bucătar adevărat trebuie să se poată lăuda că are măcar câteva secrete! Iată cele mai tari trucuri din bucătărie, cu care poți face senzație!

Marti, 21.03.2017, 11:22
Chef Florin Dumitrescu și-a deschis inima și a făcut o mărturisire sinceră! „Trebuie să vă spun că azi...”

Chef Florin Dumitrescu și-a deschis inima și a făcut o mărturisire sinceră! „Trebuie să vă spun că azi...”

După o ediție incendiară „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu aproape că a plecat traumatizat, făcând destăinuiri incredibile!

Marti, 21.03.2017, 08:58
Gina Pistol a arătat fanilor un detaliu fierbinte! Vedeta a uitat că e în pijamale! „Așa ceva...”

Gina Pistol a arătat fanilor un detaliu fierbinte! Vedeta a uitat că e în pijamale! „Așa ceva...”

Gina Pistol pare să fi uitat de inhibiții, căci ultima fotografie este mai mult decât fierbinte!

Marti, 21.03.2017, 08:23
În genunchi în fața chefilor! Cristina a primit cel mai frumos cadou: ”Mi-a sunat Skype-ul și erați toți trei!”

În genunchi în fața chefilor! Cristina a primit cel mai frumos cadou: ”Mi-a sunat Skype-ul și erați toți trei!”

Cristina este mămică, își petrece cea mai mare parte a timpului alături de cele două fetițe ale sale și tot lor obișnuiește să le gătească.

Luni, 20.03.2017, 21:01
Jack Spintecătorul, față-n fața cu chefii! E jumătate țigan, jumătate evreu și a plecat din România ca să cucerească lumea

Jack Spintecătorul, față-n fața cu chefii! E jumătate țigan, jumătate evreu și a plecat din România ca să cucerească lumea

Doamnelor, domnilor, stimați jurați și telespectatori, el este D’Artagnan de Danemarca! Zis de Danemarca, asta pentru că se numește Andrei Căldăraru și este român autentic.

Luni, 20.03.2017, 20:54
”Vreau ca chefii să placă la mine!” Chinezoaica Zhu l-a cucerit pe chef Scărlătescu: ”Băi, voi vedeți cum arată femeile astea la 55 de ani?”

”Vreau ca chefii să placă la mine!” Chinezoaica Zhu l-a cucerit pe chef Scărlătescu: ”Băi, voi vedeți cum arată femeile astea la 55 de ani?”

Următoarea concurentă e originară din China, de la Beijing, dar s-a stabilit în România, la Timișoara și vorbește limba noastră atât de simpatic! ZHU HAIXIA este numele ei, nu știm să pronunțăm, dar vă lăsam scris aici.

Luni, 20.03.2017, 20:50
S-a lăsat cu muzică live în platou! Un tătar i-a dat pe spate pe chefi cu șuberek! Scărlătescu: ”Ce amintiri! Aveam colegi care veneau cu așa ceva la pachet!”

S-a lăsat cu muzică live în platou! Un tătar i-a dat pe spate pe chefi cu șuberek! Scărlătescu: ”Ce amintiri! Aveam colegi care veneau cu așa ceva la pachet!”

Pervin Asan este un tătar get-beget din Dobrogea care le-a servit juraților șuberek. Dacă i-a cucerit? E puțin spus! 

Luni, 20.03.2017, 20:40
Talentul în bucătărie, moștenire de familie! Vărul de 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon, față-n față cu chefii

Talentul în bucătărie, moștenire de familie! Vărul de 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon, față-n față cu chefii

Vărul de numai 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite”, e hotărât să demonstreze că talentul de bucătar se moștenește în familie! 

Luni, 20.03.2017, 20:40
Scărlătescule, ascultă-l pe băiatul ăsta! ”Am ajuns pe la 130 de kile, îmi era rușine și am zis că trebuie să fac ceva!”

Scărlătescule, ascultă-l pe băiatul ăsta! ”Am ajuns pe la 130 de kile, îmi era rușine și am zis că trebuie să fac ceva!”

Alex Negru este bucătar, lucrează pe aeroport și este responsabil cu mâncarea aia pe care o primim noi în avion.

Luni, 20.03.2017, 20:39
”Scufița Roșie”, în lacrimi! Un preparat roșu le-a dat subiect de ironii chefilor! ”Arrr! Lupule, de ce ai gura așa de mare?”

”Scufița Roșie”, în lacrimi! Un preparat roșu le-a dat subiect de ironii chefilor! ”Arrr! Lupule, de ce ai gura așa de mare?”

Cătălina Nicolae a învățat să gătească în facultate, iar mai apoi când pe lume a venit un al treilea membru al familiei. 

Luni, 20.03.2017, 20:35
Chef Scărlătescu și-a făcut propriul burger din farfuria unui canadian îndrăgostit de România: ”Nu cred, stai să-ți fac o poză!”

Chef Scărlătescu și-a făcut propriul burger din farfuria unui canadian îndrăgostit de România: ”Nu cred, stai să-ți fac o poză!”

GLADUE TAYLOR S-a născut în Canada, dar este clujean de-al nostru. Povestea lui este una incredibilă. S-a îndrăgostit iremediabil de România și a decis să se mute definitiv aici. Fără să știe limba, a vândut tot și și-a deschis propriul restaurant la Cluj.

Luni, 20.03.2017, 20:34
x