Ingrediente 1kg somon 500 gr de foietaj sare piper 2 ouă susan 2 kg spanac 100 g unt 1 ceapă albă 150 ml smântână 8 roșii mici 4 lămâi zahăr brun...
Luni, 27.02.2017, 17:31Ingrediente 200 g cârnați de casă 200 g scăriță afumată 1kg cartofi 2 morcovi 3 cepe 2 roșii 2 căței de usturoi 2 ardei grași 1 gogoșar 100 ml ulei 1 linguriță boia dulce o...
Luni, 27.02.2017, 17:12Ingrediente 600 g file de șalău 100 ml ulei de măsline 1.6 kg cartofi roșii 250 g parmesan grana padano 4 ouă 20 g nucșoară măcinată 20 g sare 20 g piper alb măcinat 4 lămâi 30 g...
Luni, 27.02.2017, 17:08Ingrediente 600 g piept de pui dezosat 150 g ceapă 300 g ardei verde 300bg roșii 30 g muștar dulce 4 căței de usturoi 10 g boia dulce 1 ardei iute, proaspăt 300 g orez prefiert (bob lung) 50g unt...
Luni, 27.02.2017, 16:57Ingrediente 4 buc. piept de rață 800 g cavolo nero 4 buc ceapă shallots 400 ml vin roșu 200 g zahăr brun 1 l stock de vițel 300-600 g păstârnac 250 g mure sare piper usturoi 200-300 g...
Luni, 27.02.2017, 16:46Ingrediente 1 kg făină albă 2 ouă 200 g iaurt 200 g smântână dulce 100 g unt 10 g bicarbonat de sodiu 1 l de ulei de floarea soarelui 200 g zahăr pudră 100 g zahăr tos 2 lămâi...
Luni, 27.02.2017, 16:37Frumoasă de pică, cu forme pe care n-ai cum să nu le admiri și cu un simț al umorului puternic dezvoltat, Gina Pistol și-a adjudecat poziția de cea mai sexy femeie din România.
Luni, 27.02.2017, 16:23Există cinci zone ale planetei denumite Zone Albastre unde locuitorii trăiesc mai mult decât restul şi depăşesc vârsta de 100 de ani.
Luni, 27.02.2017, 14:46Ți-e poftă de ceva cu adevărat bun și rapid de făcut? Atunci rulourile de pizza sunt ideale pentru tine!
Luni, 27.02.2017, 14:18Chef Bontea s-a coafat, chef Dumitrescu are bucle blonde, iar chef Scărlătescu și-a lăsat părul să crească.
Luni, 27.02.2017, 10:42Gina Pistol reușește să își cucerească mereu fanii chiar și cu cele mai mici gesturi!
Luni, 27.02.2017, 10:13Luni, jurații de la „Chefi la cuțite” au parte de o infuzie de tradiții românești: de la preparate autentice românești, la port tradițional, toate își vor găsi loc în cea de-a cincea ediție a...
Duminica, 26.02.2017, 10:02Seara de marți, 21 februarie, a fost tot a celor trei chefi: emisiunea „Chefi la cuțite” a fost din nou lider de audiență pe toate categoriile de vârstă, iar în minutul de aur de la 21.10 peste 2 milioane de români erau cu ochii pe Antena 1.
Miercuri, 22.02.2017, 12:35După ce primele farfurii din sezonul al treilea au ajuns pe masa juriului, conflictele între chefi au explodat.
Miercuri, 22.02.2017, 11:45Un concurent de la „Chefi la cuțite" și-a propus să-i cucerească pe cei trei jurați nu numai cu bucate tradiționale, ci și cu versuri compuse chiar de el
Marti, 21.02.2017, 23:31Continuă războiul psihologic dintre chefi Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu!
Marti, 21.02.2017, 23:25Ion Florin Emilian lucrează ca bucătar şi a venit la "Chefi la cuţite" pentru a arăta că poate să câştige competiţia culinară
Marti, 21.02.2017, 23:22După o dezamăgire în dragoste, s-a retras în bucătărie şi bine a făcut pentru că ceea ce reuşeşte să facă este dincolo de orice aşteptări
Marti, 21.02.2017, 23:01Un joc aparent banal iniţiat de chef Bontea aduce ţipete de disperare la masa juraţilor "Chefi la cuţite"
Marti, 21.02.2017, 22:49David Melascău are 42 de ani şi este bucătar raw-vegan. În această seară a venit pentru a demonstra că alimentele nepreparate termic pot fi la fel de bune ca cele gatite
Marti, 21.02.2017, 22:47Vrânceanu Florina este bucătar şi a venit la "Chefi la cuţite" pentru a-şi face fiica mândră. Dacă va reuşi rămâne de văzut!
Marti, 21.02.2017, 22:31Ingrediente 4 pulpe inferioare de curcan 200 g miere albine 200 ml sos soia 200 ml vin alb demisec 200 ml sos Pantai 2-3 căţei usturoi sare piper 8 buc. gulii mici şi tinere 400 g iaurt grecesc...
Marti, 21.02.2017, 22:20Un concurent de la „Chefi la cuțite" și-a propus să-i cucerească pe cei trei jurați nu numai cu bucate tradiționale, ci și cu versuri compuse chiar de el
Marti, 21.02.2017, 22:18Ion Florin Emilian lucrează ca bucătar şi a venit la "Chefi la cuţite" pentru a arăta că poate să câştige competiţia culinară
Marti, 21.02.2017, 22:12După o dezamăgire în dragoste, s-a retras în bucătărie şi bine a făcut pentru că ceea ce reuşeşte să facă este dincolo de orice aşteptări
Marti, 21.02.2017, 22:11Iulian Mitea are 25 de ani şi lucrează în Londra ca sous-chef. Visul său, însă, este să îşi deschidă un restaurant în România
Marti, 21.02.2017, 22:10Un joc aparent banal iniţiat de chef Bontea aduce ţipete de disperare la masa juraţilor "Chefi la cuţite"
Marti, 21.02.2017, 22:09David Melascău are 42 de ani şi este bucătar raw-vegan. În această seară a venit pentru a demonstra că alimentele nepreparate termic pot fi la fel de bune ca cele gatite
Marti, 21.02.2017, 22:01Vrânceanu Florina este bucătar şi a venit la "Chefi la cuţite" pentru a-şi face fiica mândră. Dacă va reuşi rămâne de văzut!
Marti, 21.02.2017, 22:00Deşi nu toţi concurenţii din clipul de mai sus nu au reuşit să primească suficiente cuţite pentru a trece în etapa următoare, nu putem să îi uităm
Marti, 21.02.2017, 21:56Iulian Mitea are 25 de ani şi lucrează în Londra ca sous-chef. Visul său, însă, este să îşi deschidă un restaurant în România
Marti, 21.02.2017, 21:50Ce pedeapsă a primit chef Sorin Bontea, după ce a pierdut la cărţi
Marti, 21.02.2017, 21:44A lucrat ca bucătar în Franţa, însă marea dorinţă este să reuşească şi în România! Pentru a-şi dovedi că poate face asta, concurenţa a venit la "Chefi la cuţite"
Marti, 21.02.2017, 21:39Deşi nu toţi concurenţii din clipul de mai sus nu au reuşit să primească suficiente cuţite pentru a trece în etapa următoare, nu putem să îi uităm
Marti, 21.02.2017, 21:33Apostol Bogdan este un tip cu experienţă, dar cu prea multe emoţii. A venit la "Chefi la cuţite" îndemnat de fiul său de doar 6 ani şi spera să nu îl dezamăgească
Marti, 21.02.2017, 21:26A lucrat ca bucătar în Franţa, însă marea dorinţă este să reuşească şi în România! Pentru a-şi dovedi că poate face asta, concurenta a venit la "Chefi la cuţite"
Marti, 21.02.2017, 21:26Ruxandra Urse are 27 de ani şi nu este străină gătitului! După un accident care i-a pus viaţa în pericol, concurenta a decis să renunţe la bucătărie, însă emisiunea “Chefi la cuţite” i-a dat curaj să meargă mai departe.
Marti, 21.02.2017, 21:07Apostol Bogdan este un tip cu experienţă, dar cu prea multe emoţii. A venit la "Chefi la cuţite" îndemnat de fiul său de doar 6 ani şi spera să nu îl dezamăgească
Marti, 21.02.2017, 21:00Ingrediente 500 gr cartofi albi medii 5-6 frunze de busuioc 1 mână de rucola 1 ou 150 gr făină 100 gr făină pentru modelat 2 linguri sare fină 200 gr bacon 100 gr zahăr 100 ml...
Marti, 21.02.2017, 20:59Farfuria concurentei din Iran a iscat controverse la masa juraţilor. Chef Scărlătescu i-a oferit un cuţit, însă nu crede că ceea ce a realizat în această seară este o artă
Marti, 21.02.2017, 20:50Sanaz Zahedfar venit în România după soţul ei, are o fetiţă şi a decis să rămână aici. Şi da, venit la Chefi la cuţite pentru a demonstra că bucătăria iraniană este o artă!
Marti, 21.02.2017, 20:47Ruxandra Urse are 27 de ani şi nu este străină gătitului! După un accident care i-a pus viaţa în pericol, concurenta a decis să renunţe la bucătărie, însă emisiunea “Chefi la cuţite” i-a dat curaj să meargă mai departe
Marti, 21.02.2017, 20:45Farfuria concurentei noastre din Iran a iscat controverse la masa juraţilor. Chef Scărlătescu i-a oferit un cuţit, însă nu crede că ceea ce a realizat în această seară este o artă
Marti, 21.02.2017, 20:34A venit în România după soţul ei, are o fetiţă şi a decis să rămână aici. Şi da, venit la Chefi la cuţite pentru a demonstra că bucătăria iraniană este o artă
Marti, 21.02.2017, 20:30O nouă săptămână, noi provocări în farfurie pentru jurații de la „Chefi la cuțite”. Obișnuiți să fie mereu surprinși de alegerile concurenților, chefii sunt mereu pregătiți să deguste preparate dintre cele mai diferite.
Marti, 21.02.2017, 19:09Ingrediente 1500 g pulpă de porc 500 g slănină de porc 50 ml ulei sare piper boia de ardei 400 g mălai grisat 1 l apă 100 g unt Mod de preparare Pulpa de porc și slănina se taie în...
Marti, 21.02.2017, 17:11Ingrediente 2 piepturi de rață întregi(250 g fiecare), în vid și cu piele 4 cepe medii de Tropea 300g miere de mană 300ml oțet balsamic 300 g dovleac 2 sfecle roșii coapte 100 g ghimbir 50 g...
Marti, 21.02.2017, 16:58Ingrediente Pentru tocană: 1 - 2 cepe galbene mari, tocate 3 căni unt nesărat 3 linguri ulei de măsline 5 linguri de melasă de rodie 2 căni de nuci, jumătăți( 500 gr) 4 bucăți piept de...
Marti, 21.02.2017, 16:38Ingrediente 2 pepeni galbeni 3 castraveți 5 roșii tabasco 50 g ulei de măsline 1 legatură de busuioc 1 ceapă 500 ml de apă plată 500 g french beans 4 nectarine 1 pachet de unt 100 g de...
Marti, 21.02.2017, 16:30Ingrediente 10 buc. monkfish file 1 kg orez risotto 1 plic sofran 20 felii parmaham feliat 1 pungă baby spanac 3 buc. sfeclă roșie...
Marti, 21.02.2017, 16:25