Ingrediente 800 – 900 gr file de ton roșu 500 gr susan alb 500 gr susan negru 1 rădăcină ghimbir 1 căpățână usturoi 1 l sos soia 400 gr zahăr 100 ml ulei de măsline 1-1,5 kg...
Marti, 21.02.2017, 16:17Ți-e poftă de un sandviș cu adevărat gustos? Atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine!
Marti, 21.02.2017, 15:23Mâncarea bună merge de minune acompaniată de muzică! Asta și-a spus un concurent de la „Chefi la cuțite” care și-a propus să-i cucerească pe cei trei jurați nu numai cu bucate tradițioanle, ci și cu versuri compuse chiar de el.
Marti, 21.02.2017, 12:20Românii și-au făcut deja un obicei din a urmări în fiecare luni și marți „Chefi la cuțite”. Emisiunea a fost din nou lider de piață absolut, pe toate categoriile de public, iar la nivelul punctelor de rating a înregistrat și un record.
Marti, 21.02.2017, 12:15În cel de-al treilea sezon, bătălia se dă și altfel decât în ”cuțite”. După ce chef Scărlătescu a devenit idolul celor mai multe doamne care au trecut pragul platoului, a venit rândul și celorlalți chefi să-și dea carisma pe față.
Marti, 21.02.2017, 08:47Printre zecile de farfurii pe care le degustă pe nevăzute la „Chefi la cuțite”, jurații se țin în continuare de glume în pauzele de filmare.
Luni, 20.02.2017, 22:10Antigona Thalia Orleanda Goia şi vine din Oradea. Şi-a dorit să fie bucătar, însă viaţa i-a pregătit altceva. În această seară, însă, speră să învingă destinul şi să demonstreze că poate lucra într-un restaurant
Luni, 20.02.2017, 21:57Concurenţi surpriză la "Chefi la cuţite" în ediţia din această seară! Cine a călcat pragul competiţiei culinare?
Luni, 20.02.2017, 21:50Filip Ruxandra Sofia este din Costineşti şi a venit la “Chefi la cuţite” pentru că fratele ei, Alex Filip, a inspirat-o
Luni, 20.02.2017, 21:46Antigona Thalia Orleanda Goia şi vine din Oradea. Şi-a dorit să fie bucătar, însă viaţa i-a pregătit altceva. În această seară, însă, speră să învingă destinul şi să demonstreze că poate lucra într-un restaurant
Luni, 20.02.2017, 21:35Gheorghe Ionuţ vine din Rahova să îi dea gata pe juraţi. Ce-i drept ştie cu ce se mănâncă treaba asta pentru că e bucătar. Interesant este că i se spune Chucky, păpuşa ucigaşă. Motivul nu l-am aflat, încă…
Luni, 20.02.2017, 21:20Marius Bogin vine din Sebeş, este constructor şi a tăiat porcul special pentru cei trei juraţi. Aşa cum vă imaginaţi, a pregătit un platou tradiţional românesc
Luni, 20.02.2017, 21:06Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie tigaia grill REGIS STONE GRIDDLE PAN
Luni, 20.02.2017, 21:00Gheorghe Ionuţ vine din Rahova să îi dea gata pe juraţi. Ce-i drept ştie cu ce se mănâncă treaba asta pentru că e bucătar. Interesant este că i se spune Chucky, păpuşa ucigaşă.
Luni, 20.02.2017, 20:47Marius Bogin vine din Sebeş, este constructor şi a tăiat porcul special pentru cei trei juraţi. Aşa cum vă imaginaţi, a pregătit un platou tradiţional românesc
Luni, 20.02.2017, 20:39Ingrediente 75 g făină de migdale, albă 65 g albuș de ou 50 g zahăr tos 160 g zahăr pudră cu amidon 1 păstaie de vanilie 100 g cacao pudră neagră O tabletă ciocolată albă, simplă sare...
Luni, 20.02.2017, 20:39Următoarea concurentă se numește Teodora și a venit, plină de emoții, pentru a-și demonstra talentul.
Luni, 20.02.2017, 20:37Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”, atunci când Florin Dumitrescu a privit în farfurie și a văzut preparatul!
Luni, 20.02.2017, 20:35Teodora a venit plină de emoții pentru a-și demonstra talentul. E artistic plastic, dar lucrează și în bucătărie.
Luni, 20.02.2017, 20:34Spiritele s-au încins teribil atunci când Scărlătescu a făcut o gafă uriașă! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
Luni, 20.02.2017, 20:34Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”, atunci când Florin Dumitrescu a privit în farfurie și a văzut preparatul!
Luni, 20.02.2017, 20:32Dincolo de jurizări și de preparate complicate sau eșuate pe care trebuie să le analizeze atent, cei trei chefi știu să se și distreze!
Luni, 20.02.2017, 20:32Următoarea concurentă se numește Roxana Bujor, este bucătar și locuiește în Elveția!
Luni, 20.02.2017, 20:31Bucuroasă că a ajuns la „Chefi la cuțite”, următoarea concurentă chiar speră să reușească.
Luni, 20.02.2017, 20:30Spiritele s-au încins teribil atunci când Scărlătescu a făcut o gafă uriașă! Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Au gustat și au jurizat, dar chiar atunci, chef Cătălin Scărlătescu i-a zis lui Florin Dumitrescu că el nu ar fi făcut...
Luni, 20.02.2017, 20:28Dincolo de jurizări și de preparate complicate sau eșuate pe care trebuie să le analizeze atent, cei trei chefi știu să se și distreze!
Luni, 20.02.2017, 20:24Următoarea concurentă se numește Roxana Bujor, este bucătar și locuiește în Elveția! A venit plină de încredere la „Chefi la cuțite”, sperând că va reuși să îi convingă pe jurați că merită să ajungă în finală.
Luni, 20.02.2017, 20:23Gina le-a pus trei noi porecle chefilor: Secsosu', Grăsuțu' si Crețu
Luni, 20.02.2017, 20:20Bucuroasă că a ajuns la „Chefi la cuțite”, următoarea concurentă chiar speră să reușească. Mândră mamă a doi copii, Ileana Zoltani a povestit ce viață dificilă a avut.
Luni, 20.02.2017, 20:17Până şi cei trei chefi sunt la dietă. Dar nu rezistă tentaţiei, când concurenţii le gătesc. pomana porcului. Doi invitaţi-surpriză intră astăzi în bucătăria Chefi la Cuţite. Puşi pe glume, Don Baxter şi Pacha Man pregătesc...
Luni, 20.02.2017, 20:15Ingrediente Pentru copac de ciocolată : 200 g ciocolată 5 g cacao neagră 5 g pudră de ceai matcha Pentru buretele de pandispan 190 ml lapte 110 ml ulei de floarea soarelui 105 g albuș de ou 20 g de...
Luni, 20.02.2017, 17:01Ingrediente 1 kg file de biban de 1 kg ceapă albă 200 ml vin alb, demisec 200 g parmezan reggiano 500 ml ulei măsline extravirgin 100 g sare 250 g unt 82% grăsime ...
Luni, 20.02.2017, 16:30Ingrediente 400 g slănină afumată 300 g ceafă de porc 300 g pulpă de porc 300 g fleică de porc 1 inimă de porc 300 g ficat de porc 200 g costiță afumată de porc 300 g cârnat afumat 5 oua...
Luni, 20.02.2017, 16:23Ingrediente Pentru mămăligă: 400 g mălai grisat 60 g brânză de burduf 1,5 legături pătrunjel verde 2 crenguțe cimbru verde Pentru umplutura: 400 g ciuperci champignon 2-3 linguri...
Luni, 20.02.2017, 16:09Ingrediente 500 gr carne de cârnați(tocată) 8 oua 1 legătură pătrunjel verde, proaspăt 1 legătură chives(arpagic verde) sare piper 5 linguri făină 1 lingură muștar englezesc...
Luni, 20.02.2017, 16:00Ingrediente 1 kg orez negru 12 buc creveți Black Tiger 8/12 1 pachet Alga Sushi Nori 8 buc avocado Ready To Eat 100 g susan alb 1 L apă minerală 1 kg făina Tempura 2 L ulei floare soarelui 1...
Luni, 20.02.2017, 15:51Rețeta de rapane în sos de roșii cu legume la tigaie
Luni, 20.02.2017, 15:38Dacă ești părintele unui copil mofturos sau pur și simplu vrei să pui la cale o surpriză culinară inedită, atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine.
Luni, 20.02.2017, 10:28Ți-e poftă de ceva dulce și totuși nu vrei să petreci mult timp în bucătărie? Atunci acesta este desertul ideal pentru tine! Se face rapid, fără bătăi de cap!
Luni, 20.02.2017, 10:20Printre zecile de farfurii pe care le degustă pe nevăzute la „Chefi la cuțite”, jurații se țin în continuare de glume în pauzele de filmare.
Duminica, 19.02.2017, 19:00Jurizarea pe nevăzute continuă săptămâna aceasta luni și marți la „Chefi la cuțite”, iar simpaticul trio de bucătari are parte de noi surprize.
Duminica, 19.02.2017, 10:41Ai poftă de ceva cu adevărat gustos și sățios? Atunci e clar că trebuie să faci și tu purceluși în păturică!
Sambata, 18.02.2017, 14:15Chef Cătălin Scărlătescu și-a uimit fanii cu ultimul material postat pe paginile sale de socializare.
Vineri, 17.02.2017, 17:35Santorini este o destinație unică, încântătoare situată în inima Mării Egee. Mâna naturii a lucrat într-un mod inedit, iar rezultatul este spectaculos. Santorini nu este doar o destinaţie turistică, ci un stil de viată. Arhitectura...
Vineri, 17.02.2017, 16:39Ingrediente Aluat fraged: 370 g făină 170 g zahar 1 pachet praf de copt 1 ou mare Umplutura: 4 mere mari roșii 4 linguri apă 80 g zahăr brun ½ lămâie scorțișoară...
Joi, 16.02.2017, 19:54Ingrediente 2 kg caracatiță proaspată 4 buc. creveți jumbo 1 kg orez arborio, 500 g mere verzi 1 l santal de mere verzi, 50 g amidon 2 buc. lime 100 g cerneala sepie 200 g unt 2 buc....
Joi, 16.02.2017, 19:49Ingrediente 1 kg file de crap 150 g pătrunjel proaspăt 250 g ardei roșu 250 g ardei kapia 650 g roșii cherry 300 g usturoi 2 ardei iuți(1 verde și 1 roșu) 500 ml de vin alb sec 500 ml ulei...
Joi, 16.02.2017, 19:43Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” a debutat în mare forță și asta s-a văzut mai ales în aventurile culinare ale chefilor!
Miercuri, 15.02.2017, 21:36Cei trei jurați de temut de la „Chefi la cuțite” nu numai că au degustat preparate, dar s-au și ținut de numeroase șotii!
Miercuri, 15.02.2017, 19:50Produsul finit de calitate are în spate o echipă unită, profesionistă și, în cazul de față, una amuzantă. Protagoniștii emisiunii „Chefi la cuțite” sunt recunoscuți pentru simțul umorului dezvoltat, iar dovada cea mai bună o reprezintă seria de fotografii postată de Gina Pistol pe pagina sa de Facebook
Miercuri, 15.02.2017, 17:44