Andrei Gligor, ultramaratonist, va alerga 2045 km la şapte dintre cele mai dificile curse de anduranţă din lume, încercând să tragă un semnal de alarmă privind desertificarea sudului ţării.
Andrei Gligor, ultramaratonist, va alerga 2045 km la şapte dintre cele mai dificile curse de anduranţă din lume, încercând să tragă un semnal de alarmă privind desertificarea sudului ţării.
50 de grade, mult nisip şi foarte multă adrenalină. De asta a avut parte Andrei Gligor în prima cursă din cele 7 care vor însuma peste două mii de kilometri de alergare.
Miercuri, 10.05.2017, 20:23Andreea Moldovan găteşte la "Prietenii de la 11" o "Tartă cu cocos"
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert. Un tort festiv denumit "1000 şi una de nopţi"
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert. Un tort festiv denumit "1000 şi una de nopţi"
Andreea Raiiu nu se lasă până nu ne dovedeşte calităţile ei în bucătărie. Aşa că a intrat din nou în bucătărie şi ne-a pregătit desertul ei preferat: ciocolată raw cu fructe de pădure.
Miercuri, 03.05.2017, 10:04Vremea se pare că și-a revenit, iar o înghețată e tot ce ți-ai mai putea dori! Uită de E-uri și aditivi și prepar-o chiar tu! ÎNGHEŢATA DE CASĂ este un desert sănătos și tocmai de aceea a1.ro îți prezintă o rețetă de care pur și simplu te vei îndrăgosti, având cel mai scăzut aport caloric.
Proba culorilor a fost câştigată de echipa condusă de Cătălin Scărlătescu. Cheful a trăit momente dramatice, dar și de bucurie în această probă
Proba culorilor a fost câştigată de echipa condusă de Cătălin Scărlătescu. Cheful a trăit momente dramatice, dar și de bucurie în această probă
Desertul este ultima temă din confruntările pe echipe. Cei trei chefi sunt în mare dificultate. Sorin Bontea vrea să renunțe la realizarea farfuriei.
Dr.Oetker iti aduce primavara in bucatarie! Primavara este sezonul florilor, momentul in care toata natura prinde culoare. Deschide fereastra larg si lasa inspiratia decorului din acest sezon vesel sa patrunda si in bucatarie .
Luni, 24.04.2017, 11:15Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine mere, ouă, făină, lapte, lamâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mere în pijama”.
Pasca fără aluat este un desert pentru Paște pe cât de sănătos, pe atât de delicios. În plus, va fi gata într-un timp record!
E forfotă mare zilele acestea şi în cofetăriile din ţară. Sute de reţete de prăjituri sunt pregătite ca să umple mesele în ziua de Paşte. Maeştrii cofetari au primit comenzi pentru cele mai cunoscute deserturi ale copilăriei.
Joi, 13.04.2017, 08:01Andreea Moldovan a gătit astăzi la "Prietenii de la 11" o reţetă dulce cu banane și cu mult caramel, denumită ”Banoffee”.
Ce nu face un jurat pentru ca al său concurent să obțină mult dorita steluță verde care să-l ducă în finala serii? Aproape orice. CRBL a încercat să-l mituiască pe Dorian Popa, înainte de momentul jurizării. După ce a aflat în prealabil...
De ce să le cumperi de la colțul străzii, fă-le chiar tu! Cea mai simplă rețetă de SCOVERGI de POST!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine biscuiți, unt, căpșuni, ciocolată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sweet kiss”.
Desert delicios
Joi, 23.03.2017, 19:55Deși astăzi Deșertul Sahara este definit de dune de nisip, de soare neiertător și de căldură toropitoare, acum 10.000 de ani acesta era bogat în vegetație și verde la culoare
Miercuri, 22.03.2017, 15:13Prăjitură cu ciocolată
Marti, 14.03.2017, 20:04Sunteţi în pană de idei şi un desert rapid v-ar scoate din impas? Astăzi, vă propunem una dintre cele mai simple prăjituri. Se prepară extrem de uşor şi este gata în doar câteva minute.
Cum poți îndupleca un jurat pretențios? Cu ceva dulce. Asta și-au spus o parte dintre concurenții din ediția „Chefi la cuțite”de marți și s-au prezentat în fața lor cu deserturi îmbietoare.
Reţeta Andreei Moldovan pentru ziua de Martie este un desert - "Negresă"
Ţărâna a făcut-o dintr-un sirop de apă cu zahăr granulat fiert până se îngroaşă şi începe să se coloreze pe margini. Peste el a turnat 100 grame de ciocolată neagră 85% tocată mărunt.
Miercuri, 08.03.2017, 10:18Vlăduș, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert special pentru doamne și domnișoare cu ocazia zilei de 8 Martie - "Sweet Lady"
Lașcu Silviu, Mihai Dragomir și Gheorghe Marius nu îi impresionează pe cei trei chefi cu preparatele lor. Jurații nu sunt emulțumiți de desertul din farfuriile lor.
În Postul Paștelui, a1.ro vă propune cea mai simplă rețetă de post, una pe care după ce o vei încerca o dată, nu vei ezita să o mai pui în practică ori de câte ori e nevoie! în plus, ai nevoie doar de câteva ingrediente!
Domnilor, Evele din viața dumneavoastră merită răsfățate! Prăjitura Mărţişor , un desert simplu pe care îl puteți pregăti chiar voi!
Cu o sută și ceva de ani în urmă, în deșertul namibian apărea localitatea Kolmanskop, după numele unui nemț ce-și parcase, aici, căruța cu coviltir. Se descopereau diamante și, în numai doi ani, răsăreau cazinouri, școli, spitale și vile cu design european. Prima așezare din Africa ce a dispus de aparat cu Raze X a început să decadă, însă, treptat, ajungând un oraș al fantomelor, unde nisipul este rege
Marti, 28.02.2017, 13:50Ingrediente 1 kg făină albă 2 ouă 200 g iaurt 200 g smântână dulce 100 g unt 10 g bicarbonat de sodiu 1 l de ulei de floarea soarelui 200 g zahăr pudră 100 g zahăr tos 2 lămâi...
Ce poate fi mai bun decât o prăjitură cu mere? Vlădutz de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" a pregătit un desert foarte simplu de preparat, dar care îi dă pe spate pe cei dragi
Ingrediente 75 g făină de migdale, albă 65 g albuș de ou 50 g zahăr tos 160 g zahăr pudră cu amidon 1 păstaie de vanilie 100 g cacao pudră neagră O tabletă ciocolată albă, simplă sare...
Ingrediente Pentru copac de ciocolată : 200 g ciocolată 5 g cacao neagră 5 g pudră de ceai matcha Pentru buretele de pandispan 190 ml lapte 110 ml ulei de floarea soarelui 105 g albuș de ou 20 g de...
Corina ne arată că poate face şi altceva decât muzică! Artista a pregătit o cină romantică, pentru care a gătit un desert îmbrăcată într-un outfit foarte sexy
Luni, 20.02.2017, 09:50Zizik ne pregăteşte astăzi un desert delocios: ărăjitura armenească Mikado, foarte ușor de preparat!
Zizik ne pregăteşte astăzi un desert delocios: ărăjitura armenească Mikado, foarte ușor de preparat!
Duminica, 19.02.2017, 11:22Pentru că este vineri, este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit un preparat foarte simplu - "Mere cu căciuliță".
Pentru că este vineri, este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit un preparat foarte simplu - "Mere cu căciuliță".
Reţeta de plăcintă sârbească este o reţeta de plăcintă tradiţională a bulgarilor din zona Târgoviştei. Această plăcintă se numeşte “băniţa” (băniţa) în limba bulgară. Denumirea de plăcintă sârbească provine de la faptul că bulgarii stabiliţi cu mult timp în urmă în zona Târgoviştei au fost percepuţi în mod greşit ca “sârbi”
Ingrediente 2 ouă medii 500 g zahăr tos 125 g unt moale 275 g făină 5 g praf de copt 1 baton de vanilie 30 ml lapte sare 200 g sirop de vișine 1 borcan gem sau marmeladă de...
Vladut, talentatul bucatar de la Neatza, a pregatit o savuroasa tarta de fructe, pe care te invita sa o incerci si tu!
Pentru răsfățul dulce din această seară ne-am gândit să vă recomandăm o tartă cu căpșuni. Trebuie doar să pisați niște căpșuni din care păstrați doar zeama, peste care puneți gelatină.
Joi, 02.02.2017, 22:14Mai intai am pregatit crema de zahar ars. Am fiert laptele si l-am lasat sa se raceasca putin, apoi am pus esenta de vanilie. Ouale le-am batut cu cele 7 linguri de zahar...
Chef Ralu ne arată cum să preparăm cel mai gustos desert românesc! Papanași prăjiți cu dulceață și smântănă
Marti, 24.01.2017, 12:43V-ați gândit vreodată că ați putea să vă îndulciți cu un desert preparat în doar câteva minute?!
V-ați gândit vreodată că ați putea să vă îndulciți cu un desert preparat în doar câteva minute?! Pur și simplu ungeți câțiva biscuiți cu cremă de ciocolată, îi puneți într-o tavă, peste primul strat puneți două tablete întregi...
Luni, 23.01.2017, 21:48Te-ai fi așteptat să vezi două clătite banale, lângă o porție de tiramisu? Nicidecum.
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi un preparat dulce denumit - Raţuşte - probabil cea mai ieftină reţetă de desert!