Aproximativ 220 de mii de hectare de teren sunt acoperite cu dune de nisip, un fenomen straniu pentru România. O astfel de situaţie este la Dăbuleni, în Dolj.
Vineri, 30.06.2017, 13:57
Aproximativ 220 de mii de hectare de teren sunt acoperite cu dune de nisip, un fenomen straniu pentru România. O astfel de situaţie este la Dăbuleni, în Dolj.
Vineri, 30.06.2017, 13:18
Vara cea mai dificilă misiune ni se pare să gătim pe căldura toropitoare, iar dacă mai vin şi prietenii în vizită, misiunea se dublează, doar trebuie să fim gazde bune. Astăzi vă prezentăm o reţetă simplă, rapidă, ce nu necesită coacere, dar care promitem să impresioneze pe toate lumea prin aspect şi gust.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține cireşe, ciocolată, frişcă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cherry Lady".
Pentru că este vineri este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi un mousse de iaurt şi căpşuni.
Pentru că este vineri este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi un mousse de iaurt şi căpşuni.
Dani Oțil a încercat să facă un gest frumos. Le-a oferit unor fete câte o prăjitură, iar reacția lor l-au lăsat rece. ”Parcă eram Dracu' și alergam după ele cu tămâia!”, a afirmat matinalul.
Dani Oțil a încercat să facă un gest frumos. Le-a oferit unor fete câte o prăjitură, iar reacția lor l-au lăsat rece. ”Parcă eram Dracu' și alergam după ele cu tămâia!”, a afirmat matinalul de la Antena 1.
Case de milioane de euro în Dubai, în blocuri unde locuiesc bogaţii lumii, imobile cu plajă privată sau penthouse la munte. Sunt doar câteva dintre extravaganţele momentului în materie de investiţii imobiliare, prezentate la un târg de profil...
Sambata, 27.05.2017, 19:49
Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne propune in aceasta editie o reteta delicioasa de tiramisu, cu clasica crema de oua, dar si ciocolata si jeleu de coacaze rosii.
Și tu ai mânca bomboane Raffaello fără să te mai poți opri? Nu te simți vinovată, te înțelegem! De acum, îț poți prepara celebrul desert la tine acasă! Un angajat a dezvăluit rețeta secretă a cremei din Raffaello. E mai simplu decât crezi!
Dragonul bărbos, cunoscut şi sub numele de Agama cu barbă, este considerat "comoara" deşertului australian
250 de km prin deşert la temperaturi de 45-47 de grade şi multă umiditate. Andrei Gligor spune că vrea să tragă un semnal de alarmă legat de schimbarea climei, legat de deşertificare, legat de viitorul copiilor noştri.
Sambata, 13.05.2017, 13:10
250 de km prin deşert la temperaturi de 45-47 de grade şi multă umiditate. Andrei Gligor spune că vrea să tragă un semnal de alarmă legat de schimbarea climei, legat de deşertificare, legat de viitorul copiilor noştri.
Sambata, 13.05.2017, 09:30
Andrei Gligor, ultramaratonist, va alerga 2045 km la şapte dintre cele mai dificile curse de anduranţă din lume, încercând să tragă un semnal de alarmă privind desertificarea sudului ţării.
Andrei Gligor, ultramaratonist, va alerga 2045 km la şapte dintre cele mai dificile curse de anduranţă din lume, încercând să tragă un semnal de alarmă privind desertificarea sudului ţării.
50 de grade, mult nisip şi foarte multă adrenalină. De asta a avut parte Andrei Gligor în prima cursă din cele 7 care vor însuma peste două mii de kilometri de alergare.
Miercuri, 10.05.2017, 20:23
Andreea Moldovan găteşte la "Prietenii de la 11" o "Tartă cu cocos"
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert. Un tort festiv denumit "1000 şi una de nopţi"
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert. Un tort festiv denumit "1000 şi una de nopţi"
Andreea Raiiu nu se lasă până nu ne dovedeşte calităţile ei în bucătărie. Aşa că a intrat din nou în bucătărie şi ne-a pregătit desertul ei preferat: ciocolată raw cu fructe de pădure.
Miercuri, 03.05.2017, 10:04
Vremea se pare că și-a revenit, iar o înghețată e tot ce ți-ai mai putea dori! Uită de E-uri și aditivi și prepar-o chiar tu! ÎNGHEŢATA DE CASĂ este un desert sănătos și tocmai de aceea a1.ro îți prezintă o rețetă de care pur și simplu te vei îndrăgosti, având cel mai scăzut aport caloric.
Proba culorilor a fost câştigată de echipa condusă de Cătălin Scărlătescu. Cheful a trăit momente dramatice, dar și de bucurie în această probă
Proba culorilor a fost câştigată de echipa condusă de Cătălin Scărlătescu. Cheful a trăit momente dramatice, dar și de bucurie în această probă
Desertul este ultima temă din confruntările pe echipe. Cei trei chefi sunt în mare dificultate. Sorin Bontea vrea să renunțe la realizarea farfuriei.
Dr.Oetker iti aduce primavara in bucatarie! Primavara este sezonul florilor, momentul in care toata natura prinde culoare. Deschide fereastra larg si lasa inspiratia decorului din acest sezon vesel sa patrunda si in bucatarie .
Luni, 24.04.2017, 11:15
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine mere, ouă, făină, lapte, lamâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mere în pijama”.
Pasca fără aluat este un desert pentru Paște pe cât de sănătos, pe atât de delicios. În plus, va fi gata într-un timp record!
E forfotă mare zilele acestea şi în cofetăriile din ţară. Sute de reţete de prăjituri sunt pregătite ca să umple mesele în ziua de Paşte. Maeştrii cofetari au primit comenzi pentru cele mai cunoscute deserturi ale copilăriei.
Joi, 13.04.2017, 08:01
Andreea Moldovan a gătit astăzi la "Prietenii de la 11" o reţetă dulce cu banane și cu mult caramel, denumită ”Banoffee”.
Ce nu face un jurat pentru ca al său concurent să obțină mult dorita steluță verde care să-l ducă în finala serii? Aproape orice. CRBL a încercat să-l mituiască pe Dorian Popa, înainte de momentul jurizării. După ce a aflat în prealabil...
De ce să le cumperi de la colțul străzii, fă-le chiar tu! Cea mai simplă rețetă de SCOVERGI de POST!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine biscuiți, unt, căpșuni, ciocolată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sweet kiss”.
Desert delicios
Joi, 23.03.2017, 19:55
Deși astăzi Deșertul Sahara este definit de dune de nisip, de soare neiertător și de căldură toropitoare, acum 10.000 de ani acesta era bogat în vegetație și verde la culoare
Miercuri, 22.03.2017, 15:13
Prăjitură cu ciocolată
Marti, 14.03.2017, 20:04
Sunteţi în pană de idei şi un desert rapid v-ar scoate din impas? Astăzi, vă propunem una dintre cele mai simple prăjituri. Se prepară extrem de uşor şi este gata în doar câteva minute.
Cum poți îndupleca un jurat pretențios? Cu ceva dulce. Asta și-au spus o parte dintre concurenții din ediția „Chefi la cuțite”de marți și s-au prezentat în fața lor cu deserturi îmbietoare.
Reţeta Andreei Moldovan pentru ziua de Martie este un desert - "Negresă"
Ţărâna a făcut-o dintr-un sirop de apă cu zahăr granulat fiert până se îngroaşă şi începe să se coloreze pe margini. Peste el a turnat 100 grame de ciocolată neagră 85% tocată mărunt.
Miercuri, 08.03.2017, 10:18
Vlăduș, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert special pentru doamne și domnișoare cu ocazia zilei de 8 Martie - "Sweet Lady"
Lașcu Silviu, Mihai Dragomir și Gheorghe Marius nu îi impresionează pe cei trei chefi cu preparatele lor. Jurații nu sunt emulțumiți de desertul din farfuriile lor.
În Postul Paștelui, a1.ro vă propune cea mai simplă rețetă de post, una pe care după ce o vei încerca o dată, nu vei ezita să o mai pui în practică ori de câte ori e nevoie! în plus, ai nevoie doar de câteva ingrediente!
Domnilor, Evele din viața dumneavoastră merită răsfățate! Prăjitura Mărţişor , un desert simplu pe care îl puteți pregăti chiar voi!
Cu o sută și ceva de ani în urmă, în deșertul namibian apărea localitatea Kolmanskop, după numele unui nemț ce-și parcase, aici, căruța cu coviltir. Se descopereau diamante și, în numai doi ani, răsăreau cazinouri, școli, spitale și vile cu design european. Prima așezare din Africa ce a dispus de aparat cu Raze X a început să decadă, însă, treptat, ajungând un oraș al fantomelor, unde nisipul este rege
Marti, 28.02.2017, 13:50
Ingrediente 1 kg făină albă 2 ouă 200 g iaurt 200 g smântână dulce 100 g unt 10 g bicarbonat de sodiu 1 l de ulei de floarea soarelui 200 g zahăr pudră 100 g zahăr tos 2 lămâi...
Ce poate fi mai bun decât o prăjitură cu mere? Vlădutz de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" a pregătit un desert foarte simplu de preparat, dar care îi dă pe spate pe cei dragi
Ingrediente 75 g făină de migdale, albă 65 g albuș de ou 50 g zahăr tos 160 g zahăr pudră cu amidon 1 păstaie de vanilie 100 g cacao pudră neagră O tabletă ciocolată albă, simplă sare...
Ingrediente Pentru copac de ciocolată : 200 g ciocolată 5 g cacao neagră 5 g pudră de ceai matcha Pentru buretele de pandispan 190 ml lapte 110 ml ulei de floarea soarelui 105 g albuș de ou 20 g de...
Corina ne arată că poate face şi altceva decât muzică! Artista a pregătit o cină romantică, pentru care a gătit un desert îmbrăcată într-un outfit foarte sexy
Luni, 20.02.2017, 09:50