Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o nouă reţetă de gogoși cu mere, denumită Petrecere cu mere.
Vlăduţ, bucătarul de la "Neatza", a pregătit cea mai bună rețetă de gogoși numită "Minciunele". Cum se face?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit unul dintre deserturile preferate ale copilăriei, mai ales a celor care au crescut la bunici și anume: delicioasele "Minciunele", dar și un sos gustos de mere, lângă ele.
Încearcă o rețetă de pizza dulce! Iată rețeta de pizza care conține ciocolată, biscuiți și fructe de pădure.
Brânza dulce, numai bună de folosit la plăcinte, este făcută de sute de ani de moţii din zona Arieşeniului. Gusturile au evoluat, la fel şi apetitul turistilor pentru desert. Aşa că, mai nou, produsul vedetă al zonei este brânza cu...
Duminica, 27.01.2019, 19:30
Desertul, ultima parte din meniu, decide marele învingător. Cei 11 jurați au o sarcină dificilă în marea finală de la Chefi la cuțite.
Marea finală a început! Cele trei echipe trebuie să facă starter, main course și desert pentru jurați
Un meniu de weekend, sau, de ce nu, un meniu de zi cu zi, parcă nu este complet fără o porție mică de desert, iar rețeta de prăjitură cu cremă de cacao și aromă intensă de rom, este perfectă pentru a completa orice meniu.
Astăzi te învățăm cum să pregătești o prăjitură de sezon fragedă și delicioasă, care în mod cert îți va surprinde toți musafirii. Deși este asemănătoare cu prăjitura-cozonac ,,Floare de Crăciun'', prăjitura ,,Brad de Crăciun'' cu Nutella are un aspect special, perfect pentru atmofera de sărbătoare.
Din cauza unei defecțiuni tehnice, un rezervor plin cu ciocolată lichidă al unei fabrici de praline din oraşul Werl, Germania, s-a revărsat şi o tonă din “desertul” delicios a ajuns direct pe şosea. Pompierii au oprit circulaţia şi au reuşit să cureţe parţial ciocolată întărită, cu lopata, până la sosirea unei companii specializată în curăţarea drumurilor
Miercuri, 12.12.2018, 19:17
De ziua internațională a căsuțelor din turtă dulce, Marian Duță merge în raiul acestui desert, la Târgul de Crăciun.
Andreea Enache, 16 ani, iubește să facă desert. Concurenta să intre în echipa lui Florin Dumitrescu, juratul ei preferat.
Mihai Cuciureanu este fost concurent Chefi la cuțite. De această dată, tânărul vrea să-i impresioneze pe jurați și cu preparatul său, nu doar cu vocea.
Minodora trăiește cu frica în sân când vine vorba de fiul ei. Zilnic este înconjurat de pericolele care îl pândesc la orice pas. Aflați de ce se teme cel mai tare artista când vine vorba de propriul copil.
Joi, 22.11.2018, 21:53
Dacă vreți să vă impresionați musafirii și familia, pregătiți rețeta de Desert în formă de ouă ochiuri, și sigur vor rămâne uimiți!
Nu ai cum să nu adori așa deliciu de prăjitură cu brânză și sos din fructe de pădure! Un desert simplu și pe placul tuturor!
Scene parcă desprinse dintr-un film apocaliptic, după o neobişnuită ploaie torenţială în deşertul Arabiei Saudite. Un şir de cămile înaintează cu greu pe nisipul care s-a transformat într-o adevărată mlaştină. Animalele sunt mânate de...
Sambata, 17.11.2018, 09:32
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un super cheesecake cu ciocolată și fructe, de care te îndrăgostești instant! Prăjitura se face imediat și nu necesită coacere!
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune pentru weekend rețeta "Choco cheesecake", un desert delicios pe care îl va adora orice pofticios.
Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu se luptă pentru cea de-a cincea amuletă care îi va da posibilitatea câştigătorului să facă o mutare importantă
Luni, 12.11.2018, 19:53
Se întâmplă adesea să fredonăm o piesă încă de când am auzit-o prima oară, însă mai rar ascultăm o melodie care să ne. lase gura apă, la propriu. Şi cine altcineva se putea gândi la o piesă atât de. dulce, într-un decor excentric,...
Sambata, 10.11.2018, 09:06
Nicoleta Moroșan a venit la "Chefi la cuțite" ca să câștige mai multă experiență în arta culinară, dar și mai multă încredere în ea.
Mult mai gustoase și mai sănătoase sunt savarinele de casă, preparate simplu și cu ingrediente puține!
Bezea cu crema de vanilie, kranz de caramel și nuci
Ana Maria Antone, Mihaela Costache și Lăzăureanu Leonard fac desert pentru cei trei jurați. Însă, doar pentru doi dintre ei apar zâmbetele de bucurie, căci chefii sunt duri la jurizare, chiar dacă reușesc să-și păstreze întotdeauna intact simțul umorului: "După culoare, acest concurent lucrează la abator, sacrifică vite."
Ana Maria Antone, Mihaela Costache și Lăzăureanu Leonard fac desert pentru cei trei jurați de la "Chefi la cuțite".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune pentru weekend rețeta Linzer cu prune, un desert simplu și bun, pe care nu ai cum să nu-l îndrăgești.
Anca Alungulesei, expert în nutriție, pregătește Tiramisu raw vegan, un desert delicios și simplu de preparat.
Miercuri, 31.10.2018, 11:44
Nu toți concurenții care vin la "Chefi la cuțite" sunt atât de pregătiți ca să treacă de faza audițiilor. Chefi sunt nemiloși cu cei care se încadrează în standardele lor.
Cine nu adoră clătitele? De la copii la adulți toată lumea le savurează cu o poftă incredibilă! Chiar dacă rețetele folosite rămân aceleași, după rețeta clasică, toată lumea continuă să le adore și nu dă semne că s-ar pictisi de gustul special și de textura fină caracteristice delicioaselor clătitelor.
Rețeta zilei! Vlăduț ne propune pentru weekend o rețetă de prăjitură „Esterhazy”, cu specific unguresc, foarte gustoasă și aromată.
Chefii din marile restaurante ale Capitalei încep să folosească alcoolul în din ce în ce mai multe preparate! Nu vă gândiţi că folosesc nişte cantităţi uriaşe. Însă câteva picături ajung pentru a potenţa gustul sosurilor şi fripturilor. De asemenea, alcoolul este folosit şi la deserturi.
Marti, 16.10.2018, 20:54
Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca...
Vineri, 05.10.2018, 19:23
Studiul realizat de o echipă de geografi şi arheologi ai Universităţii din California arată că păstorii din Africa de Nord au dezvoltat modalităţi de utilizare eficientă a cantităţii reduse de vegetaţie şi a solurilor relativ uscate şi lipsite de nutrient, arată Phys.
Vineri, 05.10.2018, 15:28
Simplu de preparat, cu doar câteva ingrediente, această Ruladă cu gem de căpșuni, este ideală pentru atunci când familia poftește la un desert rapid și delicios!
Anul centenarului îşi pune amprenta pe aproape tot ce ne înconjoară. De la suvenirurile vândute în zonele turistice, până la tendinţe vestimentare. Iar de acum, a ajuns şi în farfurie. Vorbim de cel mai patriotic desert, care e produs în...
Sambata, 29.09.2018, 09:31
Li se mai spune şi medicamentul toamnei, dar au un gust delicios. Castanele comestibile câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi în ţara noastră. În Oradea, pădurile de castani sunt colindate în acestă perioadă de culegători care fac...
Vineri, 28.09.2018, 19:38
Apa unui lac din judeţul Hunedoara, care se întindea pe cinci hectare, a dispărut cu totul. Lacul a secat treptat, până când s-a transformat într-un adevărat deşert de mâl uscat. Balta Şăuleşti era un loc îndrăgit de pescari, dar şi un habitat pentru numeroase păsări şi animale sălbatice.
Luni, 24.09.2018, 23:10
Înghețata este cel mai apreciat desert la nivel mondial. La „Prietenii de la 11” a fost explicat ce tip de înghețată este de preferat, mai ales pentru copii.
Înghețata este cel mai apreciat desert la nivel mondial. Pentru copii, specialiștii recomandă o înghețată făcută din produse naturale, cu miere în loc de zahăr și fără nimic cu origine animală.
Răzvan Constantin, fost concurent la "Chefi la cuțite", îți spune secretul unui desert de nota 10. De această dată, bucătarul pregăteste "Lava Cake".
Marti, 04.09.2018, 09:50
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm familia cu un tort pe care îl pregăteau mămicile și bunicile pe vremuri, cu ingrediente puține, pe care l-a denumit: Tort Nostalgia.
Vară, plajă, soare, caniculă, mare! Ce merge cel mai bine la aceste cinci ingrediente perfecte? O îngheţată sau o limonadă rece şi cu multă, multă gheaţă! Asta ar spune cei mai mulţi dintre noi, într-o zi caniculară de vară.
Duminica, 05.08.2018, 10:32
Vară, plajă, soare, caniculă, mare! Ce merge cel mai bine la aceste cinci ingrediente perfecte? O îngheţată sau o limonadă rece şi cu multă, multă gheaţă! Asta ar spune cei mai mulţi dintre noi, într-o zi caniculară de vară.
Duminica, 05.08.2018, 09:22
Însă, cei mai mulţi recunosc că acum le mai consumă doar la restaurant. Şi spun că sunt dispuşi să scoată mai mulţi bani din buzunar, decât să petreacă timpul în bucătărie. Bucătarii s-au adaptat rapid, aşa că au făcut din...
Marti, 31.07.2018, 07:55
Are un proiect altfel. A decis să alerge 2045 de km prin deşerturile lumii. Este vorba despre Andrei Gligor, cu care ne-am mai întâlnit la începutul acestei poveşti. Acum se pregăteşte pentru deşertul numărul 4.
Duminica, 29.07.2018, 09:58
Clătita tradițională a fot transformată, de un bucătar chef, într-un desert cu tentă asiatică. Iată cum arată arată noul preparat.
În inima Ardealului tradiţia e la ea acasă. În fiecare perioadă, indiferent de anotimp, oamenii îşi păstrează obiceiurile şi datinile. Pentru ei timpul şi noile tendinţe nu schimbă cu nimic ceea ce au învăţat să facă din moşi...
Sambata, 21.07.2018, 19:31
Este dulce, gustoasa dar si sanatoasa,ciocolata este desertul preferat al tuturor indiferent de varsta! Ciocolata neagra,in special, aduce numeroase beneficii sanatatii! Aceasta este bogata in minerale, consumul unui patratel de ciocolata ne permite sa...
Vineri, 20.07.2018, 09:41
De când au descoperit coliva la cornet, românii şi-au deschis apetitul şi pentru alte deserturi inedite. Îngheţata cu ghimbir sau scorţişoară, cu piper sau trandafir, a înlocuit rapid clasicele variante cu vanilie sau ciocolată. Doar imaginaţia e limita, când vine vorba de combinaţiile de gusturi pe care vânzătorii le testează în gelaterii.
Duminica, 08.07.2018, 19:34