Visul oricărei femei este să existe o prăjitură fără calorii. Hmm... Pare ceva desprins din Rai, nu? Ei bine, este cât se poate de real
Chef Ralu ne arată cum să preparăm clătite americane cu iaurt și seminte de mac
Luni, 09.01.2017, 11:00Dacă vă este poftă de ceva dulce și ușor de gătit, brioșele cu banane sunt desertul potrivit la orice oră din zi.
Dacă vă este poftă de ceva dulce și ușor de gătit, brioșele cu banane sunt desertul potrivit la orice oră din zi. Aveți nevoie de cinci banane pe care le pisați, trei ouă, jumătate de cană de ulei, jumătate de cană de zahăr și o...
Joi, 05.01.2017, 20:33A început deja numărătoarea inversă și doar câteva zile ne mai despart până la cea mai frumoasă sărbătoare din an, Crăciunul! Și cum cu siguranță deja mulți dintre voi ați împodobit bradul sau urmează să o faceți. noi vă propunem...
Vineri, 23.12.2016, 19:52Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pișcoturi, fructe de pădure, tiramisu, cafea, scorțișoară, praline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tiramisu festiv".
Toată lumea o iubeşte, dar puţini ştiu istoria ei! Vă spun doar atât: la început oamenii o priveau cu cel mai mare scepticism. Şi de gustat, o gustau cu cea mai mare neîncredere. Acum o adoră. Şi e de înţeles: cine nu iubeşte ciocolata?!
Joi, 22.12.2016, 16:30Sigur vă e poftă de ceva dulce și cu siguranță nu prea vă mai arde să gătiți ceva complicat în mijlocul săptămânii. Mai ales să faceți un blat. Așa că noi vă propunem să vă îndulciți cu ceva foarte rapid: Cupe fructate din pâine...
Marti, 20.12.2016, 19:52Ce plăcere e mai vinovată decât o shaorma? O shaorma dulce! Un tânăr din Timişoara ispiteşte papilele gustative ale tuturor iubitorilor de fast food cu o reţetă complet diferită. Shaorma cu ciocolată!
Luni, 19.12.2016, 20:22Degeaba ai mâncat choux a la creme, joffre sau cheesecake-uri, dacă nu încerci asta! Ghevrecul, un desert găgăuzesc „di pisti Prut”, îți va lăsa gura apă!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, portocale, gris cu lapte, ciocolată albă, căpşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ala Bala Portocala ".
Cu siguranţă vă e dor de iernile la bunici, când mâncaţi cu poftă faimoşii biscuiţi cu lapte. Noi vă aducem de Ziua Naţională un desert autentic: biscuiţi cu cicolată făcuţi ca la mama acasă. Vă trebuie doar zahăr brun, ouă, unt,...
Joi, 01.12.2016, 20:09Locuitorii Arabiei Saudite au avut partea de cea mai mare surpriza. Țara lor, un imens deșert uscat, a fost acoperit de zăpada, potrivit metro.co.uk. Însă oamenii de știință sunt în alertă, dupa ce, în repetate rânduri, au atras atenția asupra încălzirii globale.
Joi, 01.12.2016, 17:42Cheesecake cu banană este desertul de azi care promite un răsfăţ pentru oricine îl va servi. Prepararea sa este foarte uşoară.
Cheesecake cu banană este desertul de azi care promite un răsfăţ pentru oricine îl va servi. Prepararea sa este foarte uşoară. Pentru blat aveţi nevoie de biscuiţi zdrobiţi, unt topit şi felii de banană pe care le puneţi într-o tavă la...
Miercuri, 30.11.2016, 20:15Delicioasa joffră, prăjitura pe care o savurăm din câteva înghițituri și a cărei rețetă este atât de simplă, are o istorie aparte. Deși are nume franțuzesc, a fost creată în România... în cinstea unui mareșal francez, direct de Frații Capșa. Noi îți oferim rețeta originală și dacă o vei respecta întocmai, nu ai cum să dai greș!
Românii sunt dintotdeauna „poeți”, mai ales când vine vorba de botezat diverse lucruri. Este și cazul unuia dintre cele mai delicioase deserturi.
Pe o vreme friguroasă, o porție de „pampuște” e tot ce ți-ai putea dori. E o rețetă simplă, foarte ușor de pus în practică!
Nu e deloc o reţetă complicată, iar gustul este fabulos. Dacă vrei să faci un desert demenţial, încearcă "Choix a la creme"!
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert delicios - Tort de mere floral
Pe o toamnă friguroasă, o porție de prăjitură „BABA ALBĂ” e tot ce ți-ai putea dori. Rușii și moldovenii sunt topiți după ea!
În zilele de post, gospodinele au ocazia să gătească bucate delicioase, după rețete simple.
Tensiune maximă și situație fără precedent la „Chefi la cuțite”! Desertul este cel care decide câștigătorul!
Tensiune maximă și situație fără precedent la „Chefi la cuțite”! Desertul este cel care decide câștigătorul!
Experți în gastronomie și chefi de renume au venit să guste și să decidă care este cel mai bun preparat. Totuși, nimeni nu se aștepta să fie rezultat egal! Așadar, desertul este cel decisiv!
Pentru că oricând există un prilej de sărbătoare, iată o reţetă delicioasă şi foarte uşor de făcut! Învaţă să pregăteşti bomboane cu biscuiţi, ciocolată şi caramel!
Concurenții intrați la duel trebuie să-i surprindă pe chefi cu desert care se găsește la nunți.
Delicioasele clătite cu brânză, cunoscute ca „brâzoaice” nu sunt atât de greu de preparat. Iar gustul lor e unic, deși rețeta poate fi pusă în practică de orice gospodină.
În ultima perioadă, prăjiturile macarons au devenit din ce în ce mai apreciate în România. Încearcă o reţetă simplă, gata în mai puţin de jumătate de oră.
Încearcă un desert savuros, foarte uşor de făcut şi foarte ieftin. Aroma de banană şi ciocolată o să te cucerească pe loc!
Ai poftă de ceva dulce, însă nu prea ai inspiraţie? Iată o reţetă foarte simplă, cu doar cinci ingrediente, pe care o faci repede.
Prăjitura "Magică" este uşor de făcut, nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie când o pregăteşti, iar gustul e minunat. Trebuie să o încerci!
Ce spui de un desert delicios, cu cremă de lapte şi foietaj? Se pregăteşte foarte rapid, fără bătăi de cap, iar rezultatul este fabulos.
Dacă nu ai încercat până acum tortul "Foret Noire", iată o reţetă uşoară, pentru care nu ai nevoie să îţi petreci prea mult timp în bucătărie. E delicios!
Dacă ai poftă de ceva dulce, poţi încerca prăjitura "Mandragora". E foarte uşor de făcut şi ai nevoie de puţine ingrediente. Cu siguranţă o să îţi placă!
Dacă ai poftă de ceva delicios, încearcă desertul "Sachertorte", una dintre cele mai iubite reţete. A fost inventată în 1831, de austriacul Franz Sacher, iar de atunci face mai dulci zilele oamenilor din întreaga lume.
Prăjitura "No Name" este o combinaţie delicioasă între biscuiţi şi cremă de ciocolată şi se pregăteşte foarte rapid.
Prăjitura "Amor Amor" e o combinaţie delicioasă între biscuiţi şi cremă de ciocolată şi se pregăteşte foarte rapid. Iată cum se face!
Ingrediente pentru 2 checuri: 8 ouă medii 1 + 1/2 căni zahăr 2 căni făină 1/2 cană mac 8 linguri ulei zeama de la o lămâie un praf de sare 1 plic praf de copt 2 lingurițe esență de vanilie...
Dacă îţi plac dulciurile, atunci trebuie să încerci să pregăteşti un desert foarte uşor, răcoros, cu un gust deosebit. Cheesecake-ul cu cireşe e alegerea perfectă!
Îţi e poftă de un desert delicios şi foarte uşor de făcut? Încearcă să faci nuga perfectă!
Chef Sorin Bontea are mari dubii despre preparatul gătit de echipa condusă de el: ”Am inventat desertul cu rață!”
Dacă ai poftă de ceva dulce, dar nu vrei să stai prea mult timp în bucătărie, poţi încerca următoarea reţetă. E simplă, rapidă şi nu ai nevoie de multe ingrediente.
E weekend, aşa că poate ai poftă de ceva dulce. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziţie, încearcă un cheesecake în două culori, cu un gust fabulos.
Ai poftă de ceva dulce, dar nu ai inspiraţie în această perioadă? Încearcă o reţetă foarte simplă, de post, cu un gust delicios!
Dacă ai poftă de ceva dulce, dar nu ai mult timp la dispoziţie, poţi încerca să prepari câteva bomboane cu ciocolată. Sunt delicoase, iar reţeta e foarte simplă.
Dacă vrei să le faci o surpriză dulce persoanelor dragi, poţi încerca să pregăteşti prăjitura "Ciocofino". Iată o reţetă destul de uşoară, pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente sofisticate.
Prăjitura "Ciocomania" e varianta perfectă pentru persoanele care vor să pregătească foarte rapid ceva dulce. Ai nevoie de doar şase ingrediente, iar rezultatul e bestial. Încearcă!
Ce spui de o pâine în formă de pepene roşu? Iată o reţetă foarte simplă, pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente!
Este cel mai simplu şi, în acelaşi timp, cel mai bun desert pe care îl poţi prepara în doar câteva minute, cu destul de puţine alimente