În ediția din 15 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o prăjitură în patru straturi denumită ”Valurile Dunarii”. Ca ingrediente de bază se folosesc opt ouă la care...
În ediția din 12 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit un deșert pe baza de ouă cu pere și o mâncare din resturi de mâncare. Iar ingredientele folosite sunt următoarele:...
În ediția din 18 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă și spectaculoasă tartă de ciocolată cu portocale.
În ediția din 18 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o tartă portocalată de ciocolată. Este o combinație minunată din dulceață de...
În ediția din 4 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat două re ete de desert: o rețetă de mucenici moldovenești însiropați și glazurați cu miere și nucă și o rețetă de fursecuri de primăvară cu fistic, denumită ”Mâțișori”.
În prima ediție de la Hello Chef sezonul 3, din 27 februarie 2022, chef Roxana Blenche a avut alături un alt invitat specială, pe Connect-R, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Desertul pe care îl propun Roxana Blenche şi...
Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit un desert delicios! Este vorba despre un tort cu ciocolată și vișine din vișinată pe care Vlăduț l-a denumit ”Tort petrecăreț”.
Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit cu desert delicios! Este vorba despre un tort de ciocolată - Tort petrecăreț Tortul conține 70%...
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o delicioasă rețetă de desert: Flan cu portocale în crustă din foi de plăcintă.
În ediția din 10 decembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii i-a surprins pe matinali cu o delicioasă rețetă de tiramisu cu portocale și mini eclere.
Ediția din 10 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit un desert denumit ”Tort tiramisu”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele de bază folosite au...
În ediția din 15 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o rețetă delicioasă de plăcintă cu dovleac, dar și sfaturi și câteva trucuri pentru o reușită perfectă.
În ediția din 15 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o plăcintă delicioasă cu dovleac. Un ingredient important este scorțișoara pe foaia numărul 2. Piureul de dovleac trebuie să fie foarte bine scăzut, mai precis 200 de grame de zahăr la 2 kilograme de miez de dovleac.
În cea de-a cincea ediție din 26 septembrie 2021, chef Roxana Blenche a avut alături o altă invitată specială, pe ADDA, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, fostă concurentă Asia Express în sezonul 3. Desertul pe care îl...
În ediția din 17 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este vineri și este zi de desert,Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ” Prajitura bebe” Preparatul de astăzi se bazează pe mere, biscuiți, brânză de vaci cremoasă și frișcă. Merele sunt transformate într-un piure pentru că prăjitura trebuie să fie foarte fina la interior.
În ediția din 17 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este vineri și este zi de desert,Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ” Prajitura bebe” Preparatul de astăzi se bazează pe mere, biscuiți, brânză de vaci cremoasă și frișcă. Merele sunt transformate într-un piure pentru că prăjitura trebuie să fie foarte fina la interior.
În prima ediţie a noului sezon Hello Chef, din 29 august 2021, Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii culinare, și artista Cream, invitatul ei din această ediție, pregătesc un desert delicious denumit Cheescake vegan.
Te-ai gândit vreodată că desertul este, de fapt, ceva mai mult decât o acadea sau o ciocoaltă? Atunci când îți este poftă de ceva dulce, automat te gândești că orice conține zahăr îți satisface nevoia și este suficient, însă ce ai zice dacă ți-ai acorda un moment special și ai savura un desert ca la carte, după ce ai luat masa sau, poate, chiar să-l gătești tu? Află cum poți obține o prăjitură care își merită "diploma" și "coronița" de desert.
Marti, 10.08.2021, 17:29În ediția din 16 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit o delicioasă și spectaculoasă rețetă de prăjitură din biscuiți cu frișcă și fructe de pădure, pe care a denumit-o "Bună DimiNeatza".
În ediția din 16 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un desert cu biscuiți, afine și zmeură denumit "Bună DimiNeatza".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de tort spectaculos pentru ziua Ramonei Olaru, o minunată rețetă de tort Pavlova cu multă zmeură și fistic.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert cu zmeruă pentru ziua Ramonei Olaru - Pavlova
Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de desert spectaculoasă, rețeta Kaiserscmarrn cu sos de căpșuni, din bucătăria austriacă.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține capsuni, , denumit ”Kaiserscmarrn".
Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă delicatese dulci din Italia.
Iată câteva recomandări cu cele mai gustoase deserturi de servit la terasă!
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, nuca, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pitici dulci, ".
Paul Vasile, Cuțitul de Aur al lui chef Sorin Bontea, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre experiența de la Chefi la Cuțite, și nu numai.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, cozonac, frișcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pain Perdu”.
Cred că orice iubitor de desert este de acord cu ideea că prăjiturile cu ciocolată sunt alegerea perfectă pentru porția de desert de la orice ocazie, mai ales ocazia de a sărbători iubirea, că tot se apropie Valentine's Day, dar și Dragobetele.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cele mai bune deserturi cu ciocolată.
Combinația de brânză și ciocolată este una deosebită, așa cum veți constata dacă încercați prăjitura Rudy. O rețetă de prăjitură cu brânză și firimituri de aluat cu ciocolată.
Combinația de banane coapte și caramel este senzațională, așa cum o să vedeți dacă vă încumetați să preparați această rețetă de prăjitură cu ciocolată și cremă caramel cu banane.
Perfectă pentru masa de Revelion și nu numai, această minunată și delicată ruladă Pavlova!
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, ouă, fructe, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Millefeuille.
Ionuț Belei, invitat la "Xtra Night Show", a povestit cum a trăit finala "Chefi la cuțite".
Joi, 17.12.2020, 00:4411 dintre cei mai buni Chefi din România au degustat și au analizat atent desertul.
Echipa de la Neatza prezintă, în pragul sărbătorilor de iarnă, câteva idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată perfecte pentru un candy bar.
Echipa de la Neatza prezintă, în pragul sărbătorilor de iarnă, câteva idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată.
Gina Pistol le dă vestea cea mare celor trei echipe. În ultima confruntare, concurenții trebuie să facă cel mai bun desert.
Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a preparat în cadrul îndrăgitului matinal o rețetă de fursecuri sub formă de bulgărași albi, foarte fragezi, gustoși și aromați.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, lapte, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Lapte de pasăre".
Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne spune secretul celui mai bun panettone.
Mehmet Yildirim, proprietar de local turcesc, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva secrete și tradiții ale desertului preferat de turci, baclavaua.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține aluat, prune, dulceață de gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Ștrudel magic".
Chef Daniel și chef Cătălin au prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani unele dintre celor mai fine deserturi pe care le poți savura la terasă.
Pentru a câștiga cea de-a 24-a amuletă, chefii trebuie să pregătească un desert.
Ensar Duman, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva preparate turcești. Iată care sunt cele mai căutate deserturi.
Oana Micu, manager cofetărie, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva sortimente de deserturi deosebite și delicioase.
Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne arată cum putem transformă o gogoașă banală într-o adevărată bijuterie.