Antena Căutare

Articole despre desert

Super Neatza, 15 aprilie 2022. Rețeta lui Vladuț: Valurile Dunarii

În ediția din 15 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o prăjitură în patru straturi denumită ”Valurile Dunarii”. Ca ingrediente de bază se folosesc opt ouă la care...

Vineri, 15.04.2022, 08:25

Super Neatza, 12 aprilie 2022. Rețeta lui Nicolai Tând

În ediția din 12 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit un deșert pe baza de ouă cu pere și o mâncare din resturi de mâncare. Iar ingredientele folosite sunt următoarele:...

Marti, 12.04.2022, 12:29

Tartă cu ciocolată și portocale. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 18 martie 2022

În ediția din 18 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă și spectaculoasă tartă de ciocolată cu portocale.

Vineri, 18.03.2022, 14:05

Super Neatza, 18 martie 2022. Rețeta lui Vlăduț: Tartă portocalată de ciocolată

În ediția din 18 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o tartă portocalată de ciocolată. Este o combinație minunată din dulceață de...

Vineri, 18.03.2022, 08:40

Fursecuri de primăvară cu fistic - Mâțișori. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 4 martie 2022

În ediția din 4 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat două re ete de desert: o rețetă de mucenici moldovenești însiropați și glazurați cu miere și nucă și o rețetă de fursecuri de primăvară cu fistic, denumită ”Mâțișori”.

Vineri, 04.03.2022, 16:32

Hello Chef sezonul 3, 27 februarie 2022. Roxana Blenche şi Connect-R au pregătit o ”Tartă cu caramel sărat și ciocolată”

În prima ediție de la Hello Chef sezonul 3, din 27 februarie 2022, chef Roxana Blenche a avut alături un alt invitat specială, pe Connect-R, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Desertul pe care îl propun Roxana Blenche şi...

Duminica, 27.02.2022, 13:29

Tort cu ciocolată și vișine din vișinată. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 18 februarie 2022

Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit un desert delicios! Este vorba despre un tort cu ciocolată și vișine din vișinată pe care Vlăduț l-a denumit ”Tort petrecăreț”.

Vineri, 18.02.2022, 13:36

Super Neatza, 18 februarie 2022. Rețeta lui Vlăduț: Tort petrecăreț

Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit cu desert delicios! Este vorba despre un tort de ciocolată - Tort petrecăreț Tortul conține 70%...

Vineri, 18.02.2022, 09:24

Flan cu portocale în crustă din foi de plăcintă. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 februarie 2022

În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o delicioasă rețetă de desert: Flan cu portocale în crustă din foi de plăcintă.

Miercuri, 16.02.2022, 18:38

Tiramisu cu portocale și mini eclere. Rețeta lui Vladuț la Super Neatza, 10 decembrie 2021

În ediția din 10 decembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii i-a surprins pe matinali cu o delicioasă rețetă de tiramisu cu portocale și mini eclere.

Vineri, 10.12.2021, 15:40

Super Neatza, 10 decembrie 2021. Rețeta lui Vladuț: Tort tiramisu

Ediția din 10 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit un desert denumit ”Tort tiramisu”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele de bază folosite au...

Vineri, 10.12.2021, 08:58

Rețeta zilei preparată de Vlăduț la Super Neatza, 15 octombrie 2021. Plăcintă cu dovleac, desert de toamnă delicios

În ediția din 15 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o rețetă delicioasă de plăcintă cu dovleac, dar și sfaturi și câteva trucuri pentru o reușită perfectă.

Vineri, 15.10.2021, 16:22

Super Neatza, 15 octombrie 2021. Rețeta lui Vladut. Plăcintă cu dovleac

În ediția din 15 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o plăcintă delicioasă cu dovleac. Un ingredient important este scorțișoara pe foaia numărul 2. Piureul de dovleac trebuie să fie foarte bine scăzut, mai precis 200 de grame de zahăr la 2 kilograme de miez de dovleac.

Vineri, 15.10.2021, 08:54

Hello Chef sezonul 2, 26 septembrie 2021. Roxana Blenche şi Adda pregătesc un desert delicios - Cremă de zahăr ars fără lactoză

În cea de-a cincea ediție din 26 septembrie 2021, chef Roxana Blenche a avut alături o altă invitată specială, pe ADDA, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, fostă concurentă Asia Express în sezonul 3. Desertul pe care îl...

Duminica, 26.09.2021, 11:47

Rețete zilei la Super Neatza, 17 septembrie 2021, Prăjitură cu biscuiți și mere din bucătăria lui Vlăduț

În ediția din 17 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este vineri și este zi de desert,Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ” Prajitura bebe” Preparatul de astăzi se bazează pe mere, biscuiți, brânză de vaci cremoasă și frișcă. Merele sunt transformate într-un piure pentru că prăjitura trebuie să fie foarte fina la interior.

Vineri, 17.09.2021, 16:53

Super Neatza, 17 septembrie 2021, rețeta lui Vladuț: Prăjitura bebe

În ediția din 17 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este vineri și este zi de desert,Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ” Prajitura bebe” Preparatul de astăzi se bazează pe mere, biscuiți, brânză de vaci cremoasă și frișcă. Merele sunt transformate într-un piure pentru că prăjitura trebuie să fie foarte fina la interior.

Vineri, 17.09.2021, 08:40

Hello Chef sezonul 2, 29 august 2021. Roxana Blenche şi Cream pregătesc un desert delicios - Cheescake vegan

În prima ediţie a noului sezon Hello Chef, din 29 august 2021, Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii culinare, și artista Cream, invitatul ei din această ediție, pregătesc un desert delicious denumit Cheescake vegan.

Sambata, 28.08.2021, 22:40

Desertul e mai mult decât ceva dulce

Te-ai gândit vreodată că desertul este, de fapt, ceva mai mult decât o acadea sau o ciocoaltă? Atunci când îți este poftă de ceva dulce, automat te gândești că orice conține zahăr îți satisface nevoia și este suficient, însă ce ai zice dacă ți-ai acorda un moment special și ai savura un desert ca la carte, după ce ai luat masa sau, poate, chiar să-l gătești tu? Află cum poți obține o prăjitură care își merită "diploma" și "coronița" de desert.

Marti, 10.08.2021, 17:29

Super Neatza, 15 iulie 2021.Rețetă de prăjitură din biscuiți cu frișcă și fructe de pădure, preparată de Vlăduț

În ediția din 16 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit o delicioasă și spectaculoasă rețetă de prăjitură din biscuiți cu frișcă și fructe de pădure, pe care a denumit-o "Bună DimiNeatza".

Vineri, 16.07.2021, 12:48

Super Neatza, 15 iulie 2021. Prajitura "Bună DimiNeatza", desertul de vineri al lui Vlăduț

În ediția din 16 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un desert cu biscuiți, afine și zmeură denumit "Bună DimiNeatza".

Vineri, 16.07.2021, 08:44

Rețetă de tort Pavlova cu multă zmeură și fistic, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru ziua Ramonei Olaru

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de tort spectaculos pentru ziua Ramonei Olaru, o minunată rețetă de tort Pavlova cu multă zmeură și fistic.

Miercuri, 07.07.2021, 15:54

Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani: Pavlova

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert cu zmeruă pentru ziua Ramonei Olaru - Pavlova

Miercuri, 07.07.2021, 08:33

Kaiserscmarrn cu sos de căpșuni, rețetă de clătite austriece preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de desert spectaculoasă, rețeta Kaiserscmarrn cu sos de căpșuni, din bucătăria austriacă.

Vineri, 28.05.2021, 12:41

Rețeta lui Vlădutz: Kaiserscmarrn scăldat în căpșune Royal

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține capsuni, , denumit ”Kaiserscmarrn".

Vineri, 28.05.2021, 08:56

Delicatese dulci din Italia care ne răsfață toate simțurile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă delicatese dulci din Italia.

Miercuri, 12.05.2021, 11:39

Cele mai gustoase deserturi de servit la terasă

Iată câteva recomandări cu cele mai gustoase deserturi de servit la terasă!

Marti, 11.05.2021, 12:29

Pitici dulci, rețeta de fursecuri a lui Vlăduț

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, nuca, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pitici dulci, ".

Vineri, 23.04.2021, 08:21

Paul Vasile, Cuțitul de Aur al lui chef Sorin Bontea, sfaturi pentru pasionații de bucătărie. Desertul care impresionează orice fată

Paul Vasile, Cuțitul de Aur al lui chef Sorin Bontea, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre experiența de la Chefi la Cuțite, și nu numai.

Luni, 15.03.2021, 10:28

Desertul Pain Perdu, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, cozonac, frișcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pain Perdu”.

Marti, 23.02.2021, 10:59

Prăjiturile cu ciocolată sunt alegerea perfectă pentru porția de desert de la orice ocazie

Cred că orice iubitor de desert este de acord cu ideea că prăjiturile cu ciocolată sunt alegerea perfectă pentru porția de desert de la orice ocazie, mai ales ocazia de a sărbători iubirea, că tot se apropie Valentine's Day, dar și Dragobetele.

Marti, 26.01.2021, 12:42

Prăjiturile cu ciocolată, slăbiciunea iubitorilor de dulciuri

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cele mai bune deserturi cu ciocolată.

Marti, 26.01.2021, 10:41

Prăjitura Rudy. Rețetă de prăjitură cu brânză și firimituri de aluat cu ciocolată

Combinația de brânză și ciocolată este una deosebită, așa cum veți constata dacă încercați prăjitura Rudy. O rețetă de prăjitură cu brânză și firimituri de aluat cu ciocolată.

Duminica, 10.01.2021, 09:50

Prăjitură cu ciocolată și cremă caramel cu banane

Combinația de banane coapte și caramel este senzațională, așa cum o să vedeți dacă vă încumetați să preparați această rețetă de prăjitură cu ciocolată și cremă caramel cu banane.

Miercuri, 30.12.2020, 15:23

Ruladă Pavlova. Rețetă de desert fin și rafinat, perfect pentru sărbătorile de iarnă

Perfectă pentru masa de Revelion și nu numai, această minunată și delicată ruladă Pavlova!

Marti, 29.12.2020, 14:22

Millefeuille, rețeta lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, ouă, fructe, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Millefeuille.

Vineri, 25.12.2020, 09:06

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite: "Mi-a fost frică"

Ionuț Belei, invitat la "Xtra Night Show", a povestit cum a trăit finala "Chefi la cuțite".

Joi, 17.12.2020, 00:44

Degustarea desertului. Chef Iosif Ștefănescu: "Cea mai echilibrată probă de până acum"

11 dintre cei mai buni Chefi din România au degustat și au analizat atent desertul.

Miercuri, 16.12.2020, 23:30

Idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată perfecte pentru un candy bar

Echipa de la Neatza prezintă, în pragul sărbătorilor de iarnă, câteva idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată perfecte pentru un candy bar.

Joi, 10.12.2020, 12:19

Idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată

Echipa de la Neatza prezintă, în pragul sărbătorilor de iarnă, câteva idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată.

Joi, 10.12.2020, 11:48

Desertul, tema ultimei confruntări pe echipe: Nu cred așa ceva, suntem toți praf!

Gina Pistol le dă vestea cea mare celor trei echipe. În ultima confruntare, concurenții trebuie să facă cel mai bun desert.

Marti, 08.12.2020, 18:44

Rețetă de fursecuri sub formă de bulgărași albi, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a preparat în cadrul îndrăgitului matinal o rețetă de fursecuri sub formă de bulgărași albi, foarte fragezi, gustoși și aromați.

Vineri, 04.12.2020, 14:12

Rețeta Zilei: Lapte de pasăre, un desert ușor de făcut

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, lapte, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Lapte de pasăre".

Vineri, 04.12.2020, 08:28

Totul despre panettone, cozonacul "Made in Italia"

Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne spune secretul celui mai bun panettone.

Miercuri, 02.12.2020, 11:23

Baclavaua aromată și însiropată, desertul potrivit în orice anotimp

Mehmet Yildirim, proprietar de local turcesc, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva secrete și tradiții ale desertului preferat de turci, baclavaua.

Marti, 17.11.2020, 12:04

Ștrudel magic, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține aluat, prune, dulceață de gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Ștrudel magic".

Vineri, 30.10.2020, 08:37

Topul celor mai fine deserturi pe care le poți savura la terasă

Chef Daniel și chef Cătălin au prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani unele dintre celor mai fine deserturi pe care le poți savura la terasă.

Joi, 29.10.2020, 12:10

Desert, tema luptei pentru cea de-a 24-a amuletă "Chefi la cuțite"

Pentru a câștiga cea de-a 24-a amuletă, chefii trebuie să pregătească un desert.

Miercuri, 28.10.2020, 16:01

Mâncăruri delicioase din bucătăria turcească. Care sunt cele mai căutate deserturi

Ensar Duman, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva preparate turcești. Iată care sunt cele mai căutate deserturi.

Joi, 08.10.2020, 12:32

Deserturi cu ingrediente deosebite. Combinaţii super delicioase

Oana Micu, manager cofetărie, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva sortimente de deserturi deosebite și delicioase.

Joi, 01.10.2020, 12:41

Cum să transformi banala gogoașă într-un desert bijuterie

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne arată cum putem transformă o gogoașă banală într-o adevărată bijuterie.

Miercuri, 30.09.2020, 10:44
x