Răzvan Fodor a venit la Hello Chef pentru a face echipă cu Roxana Blenche, la o partidă de gătit.
Emisiunea Hello Chef îl are ca invitat pe Cosmin Natanticu. Hai să vezi ce a preparat împreună cu Roxana Blenche
Romică Ţociu e invitatul Roxanei Blenche la Hello Chef şi îi dă o mână de ajutor în bucătărie.
Ramona Olaru o asistă pe Roxana Blenche în bucătăria Hello Chef, la realizarea unui preparat delicios.
În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche, ajutată de Cosmin Natanticu, a pregătit ceafă de porc aromatizată, gătită la cuptor.
În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche, ajutată de Cosmin Natanticu, a pregătit panacotta cu jelly de căpșuni, fructe, mousse de zmeură și cardamon și pământ comestibil.
În episodul 5 de la Hello Chef, chef Roxana Blenche a gătit salată Caesar, reinterpretată sub formă de arancini, iar la desert, arancini dulci cu cremă de ciocolată și zmeură leofilizată, pudră de zmeură. Iar bucătăria parcă a fost mai aspectuoasă ca oricând: nu de alta, dar invitată a fost Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani.
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitata emisiunii Ramona Olaru, sos Caesar. Iată cum se prepară această rețetă culinară.
Încă un episod excepțional Hello Chef, încă un invitat de excepție. Chef Roxana Blenche a pregătit ruladă din piept de pui umplută cu brânză telemea și salvie învelită în prosciutto, servită cu piure de ciuperci sote, conopidă sote, chips de salvie, sos de telemea de capră, iar la desert, tartă cu cremă de lămâie și bezea elvețiană. I-a fost alături Romică Țociu și, cum era de așteptat, s-a lăsat cu veselie în bucătărie.
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o tartă cu cremă de lămâie.
Doctor Cezar prezintă în cadul emisiunii Hello Chef care sunt beneficiile ciupercilor și conopidei.
În cel de-al treilea episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche a făcut magie în bucătărie. A pregătit pate de casă din ficat de pui servit cu jelly de măr, chutney de gutui cu măr și pară, zmeură și salsa de mere Granny Smith, iar la desert, foi de plăcintă cu umplutură de măr și cremă de ou. Și dacă în prima emisiune și misiune Hello Chef a fost invitat Răzvan Babană, în cea de-a treia a urmat un alt Răzvan: Răzvan Fodor.
Doctor Cezar prezintă în cadul emisiunii Hello Chef care sunt beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei.
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un desert deosebit care conține mare, foi de plăcintă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Păcintă cu mere".
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un preparat deosebit care conține ficat de pui, ceapă albă, anason, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de casă".
Dacă vrei o rețetă delicioasă de tiramisu, iată ce au preparat chef Roxana Blenche și Dorian Popa în a doua ediție Hello Chef.
În a două ediție Hello Chef, Dorian Popa este invitatul Roxanei Blenche. Ei ne învață cum să pregătim un sos de paste delicios.
În a doua ediție Hello Chef, chef Roxana Blenche și Dorian Popa vor să gătească paste.
Hello Chef, cel mai nou proiect de cooking care a avut premiera duminica trecută, de la 13:15, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, atât pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la nivelul publicului din mediul urban.
În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească Cotlete de berbecuț alături de un Pesmet aromatizat.
În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească și un desert. Pasca fără aluat este alegerea perfectă.
Hello Chef aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef, Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriție, doctor Cezar, și o vedetă.
În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească Cartofi Dauphinoise și Cartofi Fondanți.
Duminica aceasta, de la 13:15, Antena 1 lansează un nou proiect de cooking – Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef – Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie – dr. Cezar şi o vedetă.