Episodul 8 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023. Episodul 8 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023. Lucian Butnaru are 28 de ani, vine din Cluj și este proprietar cafenea. Concurentul a gătit mousse de ciocolată.
Luni, 11.09.2023, 22:18În ediția din 15 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat, pe lângă o rețetă de friptură de vita cu sos de piper și cartofi lionezi, și o rețetă de desert absolut delicios: Mousse de ciocolată cu piper.
Miercuri, 15.12.2021, 16:07În a treia ediţie al sezonului 2 Hello Chef, din 12 septembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Nicole Cherry, a făcut un mousse de ciocolată. Ciocolată, în special cea neagră, poate să fie considerată un...
Duminica, 12.09.2021, 12:20Una dintre rețetele care i-a impresionat pe cei trei chefi în ediția 18 a sezonului 9 „Chefi la cuțite” a fost rețeta de mousse de ciocolată cu migdale caramelizate și spumă de zmeură, preparată de Luca Lazarof.
Miercuri, 07.04.2021, 14:38Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ciocolată, fructe, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mousse de ciocolată albă”.
Duminica, 28.02.2021, 11:17Pentru a sărbători cum se cuvine Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta Mousse de ciocolată cu caramel sărat și frișcă.
Miercuri, 24.02.2021, 14:10Rar ne este dat să vedem în farfuriile concurenților așa desert spectaculos, numai bun de pus în vitrină: Spumă de nougat cu pământ de ciocolată, fructe, brittle de caramel cu fistic și semințe!
Miercuri, 23.09.2020, 14:07Un desert spectaculos cu o cromatică ce te cucerește instant, prezentat frumos și îngrijit în competiția finală a celui mai îndrăgit show culinar - Chefi la cuțite.
Miercuri, 18.12.2019, 11:21Pentru atunci când nu aveți prea mult timp, dar totuși vreți să-I impresionați pe cei dragi cu un desert delicious, rețeta Mousse de ciocolată sigur vă poate fi de folos!
Marti, 29.10.2019, 19:56O rețetă de desert complex, cu o combinație prfrctă de ingrediente și de arome deosebite, dar delicios, care merită tot efortul - Rețeta Chocosenses.
Luni, 16.09.2019, 23:05Lucsandra Săndulescu, reporter Neatza, în direct, dintr-o cofetarie din Bucuresti, a aflat de la Marinela, cofetar cu experienta, cate tipuri de mosse-uri exista. Mousse este un desert tradițional francez care constă într-o cremă de ciocolată...
Miercuri, 03.04.2019, 12:25Într-un mod simplu și fără coacere, cu ingrediente naturale, putem pregăti rețeta Mousse de ciocolată raw vegan, pentru a ne satisface pofta de desert.
Luni, 19.11.2018, 20:03Direct din culisele bucătăriilor marilor chefi, un mousse de cioclolată servit la pahare, așa cum ne recomandă Gordon Ramsay.
Luni, 12.02.2018, 11:29Dacă ai musafiri și nu știi cu ce desert să-i servești, încearcă acest mousse de ciocolată și pe loc o să-i uimești!
Luni, 15.01.2018, 12:26a1. ro îți prezintă astăzi rețeta celui mai delicios mousse de ciocolată: un gust de care nu te vei mai putea despărți!
Sambata, 10.06.2017, 11:06Ingrediente 300 g ciocolată neagră min. 60% cacao 4 ouă 300 g zahar 1 lămâie 30 ml brandy 300 g faină 250 g unt 300 g fructe de pădure congelate 300 g fructe proaspete(căpșuni, zmeură, mure,...
Marti, 07.03.2017, 18:55Ingrediente Pentru copac de ciocolată : 200 g ciocolată 5 g cacao neagră 5 g pudră de ceai matcha Pentru buretele de pandispan 190 ml lapte 110 ml ulei de floarea soarelui 105 g albuș de ou 20 g de...
Luni, 20.02.2017, 17:01Ingrediente Pentru Mousse 200 g galbenus pasteurizat 100 g zahar 100 ml lapte 500 ml smantana lichida (35% grasime) 200 g ciocolata neagra Valrhona GUANAJA (70% ) 200 g ciocolata alba Valrhona IVOIRE (35% ) 6 bucati x 2.5 g foi gelatina...
Marti, 29.03.2016, 14:45Mousse-ul de ciocolata este un desert rafinat pe care il poti prepara pentru o masa festiva. Zmeura ii va oferi o aroma deosebita.
Marti, 08.05.2012, 00:00Mousse-ul de ciocolata este un desert delicios si elegant. Timp de preparare: 40 de minute. Pofta buna!
Vineri, 13.04.2012, 00:00