Episodul 1 al sezonului 9 Hello Chef, din 1 martie 2024. Roxana Blenche și chef Samuel gătesc în acestă ediție pentru Valentin Sanfira. Chefii au mai pregătit: varză călită cu carne la garniță, mousse de ciocolată, rață cu sos de piper...
Episodul 8 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023. Episodul 8 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023. Lucian Butnaru are 28 de ani, vine din Cluj și este proprietar cafenea. Concurentul a gătit mousse de ciocolată.
În ediția din 15 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat, pe lângă o rețetă de friptură de vita cu sos de piper și cartofi lionezi, și o rețetă de desert absolut delicios: Mousse de ciocolată cu piper.
În a treia ediţie al sezonului 2 Hello Chef, din 12 septembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Nicole Cherry, a făcut un mousse de ciocolată. Ciocolată, în special cea neagră, poate să fie considerată un...
Una dintre rețetele care i-a impresionat pe cei trei chefi în ediția 18 a sezonului 9 „Chefi la cuțite” a fost rețeta de mousse de ciocolată cu migdale caramelizate și spumă de zmeură, preparată de Luca Lazarof.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ciocolată, fructe, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mousse de ciocolată albă”.
Pentru a sărbători cum se cuvine Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta Mousse de ciocolată cu caramel sărat și frișcă.
Rar ne este dat să vedem în farfuriile concurenților așa desert spectaculos, numai bun de pus în vitrină: Spumă de nougat cu pământ de ciocolată, fructe, brittle de caramel cu fistic și semințe!
Un desert spectaculos cu o cromatică ce te cucerește instant, prezentat frumos și îngrijit în competiția finală a celui mai îndrăgit show culinar - Chefi la cuțite.
Pentru atunci când nu aveți prea mult timp, dar totuși vreți să-I impresionați pe cei dragi cu un desert delicious, rețeta Mousse de ciocolată sigur vă poate fi de folos!
O rețetă de desert complex, cu o combinație prfrctă de ingrediente și de arome deosebite, dar delicios, care merită tot efortul - Rețeta Chocosenses.
Lucsandra Săndulescu, reporter Neatza, în direct, dintr-o cofetarie din Bucuresti, a aflat de la Marinela, cofetar cu experienta, cate tipuri de mosse-uri exista. Mousse este un desert tradițional francez care constă într-o cremă de ciocolată...
Într-un mod simplu și fără coacere, cu ingrediente naturale, putem pregăti rețeta Mousse de ciocolată raw vegan, pentru a ne satisface pofta de desert.
Direct din culisele bucătăriilor marilor chefi, un mousse de cioclolată servit la pahare, așa cum ne recomandă Gordon Ramsay.
Dacă ai musafiri și nu știi cu ce desert să-i servești, încearcă acest mousse de ciocolată și pe loc o să-i uimești!
a1. ro îți prezintă astăzi rețeta celui mai delicios mousse de ciocolată: un gust de care nu te vei mai putea despărți!
Ingrediente 300 g ciocolată neagră min. 60% cacao 4 ouă 300 g zahar 1 lămâie 30 ml brandy 300 g faină 250 g unt 300 g fructe de pădure congelate 300 g fructe proaspete(căpșuni, zmeură, mure,...
Ingrediente Pentru copac de ciocolată : 200 g ciocolată 5 g cacao neagră 5 g pudră de ceai matcha Pentru buretele de pandispan 190 ml lapte 110 ml ulei de floarea soarelui 105 g albuș de ou 20 g de...
Ingrediente Pentru Mousse 200 g galbenus pasteurizat 100 g zahar 100 ml lapte 500 ml smantana lichida (35% grasime) 200 g ciocolata neagra Valrhona GUANAJA (70% ) 200 g ciocolata alba Valrhona IVOIRE (35% ) 6 bucati x 2.5 g foi gelatina...
Mousse-ul de ciocolata este un desert rafinat pe care il poti prepara pentru o masa festiva. Zmeura ii va oferi o aroma deosebita.
Marti, 08.05.2012, 00:00Mousse-ul de ciocolata este un desert delicios si elegant. Timp de preparare: 40 de minute. Pofta buna!
Vineri, 13.04.2012, 00:00