Fiecare ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 poate fi o adevărată sursă de inspirație, căci show-ul oferă idei de rețete pentru toate gusturile.
Luni, 29.04.2024, 12:20Chef Florin Dumitrescu recomandă o rețetă de toamnă delicioasă. De această dată are în prim-plan regele neîncoronat al toamnei: dovleacul.
Luni, 09.10.2023, 17:52În ediția din 13 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete inspirate din bucătăriile lumii printre care și rețeta de Risotto alla milanese cu șofran și parmezan, din bucătăria italienească.
Miercuri, 13.04.2022, 13:11În ediția din 13 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o mâncare asiatică ce conține vinete, ou, orez, verdeață și o rețetă italienească de Risotto alla Milanese
Miercuri, 13.04.2022, 12:02Pentru una dintre mesele principale ale zilei, o delicioasă și hrănitoare rețetă de risotto cremos cu parmezan și creveți, este mai mult decât perfectă.
Joi, 08.10.2020, 10:28Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit în cadrul matinalului rețeta Rulouri din piept de pui cu mozzarella servite cu un delicios risotto cu șofran.
Marti, 25.02.2020, 10:11Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine piept de pui, orez, brânză, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Risotto cu șofran și piept de pui".
Sambata, 22.02.2020, 10:37Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă Risotto cu spanac, dar și niște ouă poșate cu care se poate servi deliciosul preparat.
Miercuri, 13.03.2019, 08:37O combinație înteresantă de ingrediente într-un preparat delicios: Risotto cu fructe de mare si pesto de nuci!
Marti, 06.11.2018, 21:26Fructele de mare se combină perfect cu o garnitură de orez, după cum puteți observa și în rețeta Risotto cu fructe de mare și curcuma.
Luni, 05.11.2018, 20:16La primul duel, trei concurenți au adunat același număr de puncte, astfel vor susține un nou duel. Unul dintre ei va părăsi competiția.
Marti, 05.06.2018, 22:49A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” continuă cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite.
Marti, 10.04.2018, 21:03Chef Radu Nedelcu gătește preparate alese. Specialistul vorbește despre cum se realizează cele mai deosebite mâncăruri.
Vineri, 09.02.2018, 11:34Ingrediente 1 kg orez negru 12 buc creveți Black Tiger 8/12 1 pachet Alga Sushi Nori 8 buc avocado Ready To Eat 100 g susan alb 1 L apă minerală 1 kg făina Tempura 2 L ulei floare soarelui 1...
Luni, 20.02.2017, 15:51Ingrediente: 300 gr orez carnaroli 80 ml vin alb 400 gr căpșuni 2 cuburi Knor vegetal 2 foi dafin 20 gr unt 30 gr brânză...
Marti, 04.10.2016, 16:31Ingrediente: 1 kg raci întregi 500 gr orez cu bob gros 400 gr unt 400 gr parmezan 500 gr ceapă ...
Marti, 04.10.2016, 10:23În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de luni "Risotto primavera".
Luni, 11.04.2016, 09:21În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de luni "Risotto primavera". Preparatul conţine orez, sparanghel, ceapă verde şi altele.
Luni, 11.04.2016, 08:38Se curata si se taie cubulete ceapa uscata.
Luni, 28.03.2016, 09:03Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune pentru astăzi ”Risotto cu pupic”. Simplu şi rapid de preparat, această gustare are la bază, pe lângă orez, 4 tipuri de brânzeturi.
Miercuri, 02.12.2015, 08:39Ingrediente -10 Saint Jacques (calibru 10\20 de preferinta proaspete) -100 g unt -120 g orez pentru risotto -1 ceapa -50 g de hribi uscati sau proaspeti (dar nu congelati) -50 g parmesan ras -1 praz tanar -smantana pentru gatit Mod de...
Marti, 10.03.2015, 12:43O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti risotto ţărănesc.
Marti, 28.10.2014, 09:07Ambele echipe sunt într-o stare de agitație, încercând să scoată ele mai bune preparate. Dacă fetele au reușit deja să servească o farfurie, echipa albastră, a băieților, se chinuie să termine două porții de risotto.
Luni, 13.10.2014, 13:02Vlăduţ găteşte: "Rizi-Bizi".
Luni, 13.10.2014, 08:33Risotto-ul este un preparat foarte popular în Italia, care ulterior a început să se bucure de recunoaștere pe plan internațional.
Vineri, 10.10.2014, 11:49Daniel Grosu şi Mihai Irimia au preparat "Risotto de cartofi şi icre negre".
Luni, 06.01.2014, 22:19Vladutz, bucatarul de la Neatza a pregatit astazi o reteta de Risotto in stil spaniol
Luni, 29.04.2013, 08:57Grupul lui Dan Bogatu a castigat proba pe echipe in cadrul episodului 5 din Top Chef, prezentand juriului "file de nisetru, pe pat de risotto cu sampanie si ratatouille inobilat cu sos de butterlemon si sofran". Iata reteta lor.
Marti, 04.12.2012, 13:30Ingrediente 100 g orez 20 g unt 10 g sare 5 g piper 100 g qumquats 200 g ardei gras 100 g ceapa rosie 100 g dovlecei 100 g vinete 30 g valeriana Mod de preparare Normal 0 21 false false false RO...
Marti, 27.11.2012, 11:18O mancare vegetariana delicioasa, pe placul carnivorilor gurmanzi.
Sambata, 10.09.2011, 00:00Risotto este un fel de mancare atat de fin incat e pacat sa nu experimentezi si alte variante, in afara celui simplu, pe baza de orez special, ceapa, vin, unt si parmezan. De exemplu, ce-ai zice de un risotto cu sparanghel si mazare?
Marti, 31.05.2011, 00:00Reteta zilei de sambata este din spectrul deserturilor si este realizatA pe baza de orez - risotto tropical, un fel de mancare cu ananas, lapte de cocos, migdale si stafide. Pofta buna!
Sambata, 14.05.2011, 00:00Daca ai pofta de o mancare calda, facuta din legume proaspete si orez untos, incearca o reteta italiana de risotto. Te va cuceri cu siguranta!
Duminica, 03.04.2011, 00:00Tiberiu Enache, de la restaurantul Bamboo, si Nicolai, au pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de risotto pe baza de scallops (scoici St.Jaques).
Joi, 10.03.2011, 00:00Chef Cezar si Andreea Zivideanu au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV un desert special: risotto special, cu zmeura.
Luni, 31.01.2011, 00:00O reteta inedita de risotto, in care legumele sunt inlocuite cu fructe, iar supa folosita deobicei cu un compot dulce si vanilat. Afla care sunt pasii pentru a realiza aceasta reteta in 20 de minute, urmarind instructiunile lui Chef Cezar prezentate in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV.
Joi, 09.12.2010, 00:00Preparare: se pune la fiert un litru de vin roze, caruia trebuie sa ii fie scos alcoolul, apoi va fi folosit pe post de supa, ca la un risotto clasic. Intr-o tigaie se topeste putin unt si se adauga putin ulei de floarea-soarelui, apoi se pune orezul...
Luni, 22.11.2010, 21:04Serile devin din ce in ce mai racoroase, asa ca alege o cina care se pregateste repede, dar care este consistenta si hranitoare.
Sambata, 23.10.2010, 00:00orez pentru risotto ulei de masline struguri compot nectarine pere zahar vanilie smantana lichida vin lichior de banane unt parmezan Preparare: Fuctele se taie bucati mari. Intr-o oala se pune putin ulei de masline, iar cand se incinge...
Marti, 28.09.2010, 15:38orez mazare ceapa ardei gras ulei de masline vin alb usturoi ciuperci apa parmezan unt sare si piper Preparare: Se taie o jumatate de ceapa si se caleste in ulei de masline. Se taie si un ardei gras si se adauga in tigaie, peste ceapa. Se...
Miercuri, 01.09.2010, 13:53Ingrediente: orez arborio, ceapa, sofran unt, vin alb, supa de legume, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Preparare: se prajeste ceapa in ulei de masline, dar doar putin. Se adauga sofranul apoi orezul. Se adauga supa de pui si se lasa 18 minute....
Luni, 12.07.2010, 16:30Risotto inseamna in italiana "orez mic" si reprezinta una dintre cele mai populare si gustoase mancaruri ale tarii lui Galileo Galilei. Desi exista numeroase variante, toate au la baza orezul italian care asigura reusita acestei retete.
Vineri, 25.06.2010, 00:00