În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 15, Radu Andronache a venit în fața juraților cu un preparat îndrăzneț, ce i-a lăsat mască pe jurați. Ce au descoperit aceștia în farfurii, de fapt.
În ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 15, Bogdan Păun a venit în fața juraților cu un preparat ce i-a surprins nu doar prin gust, ci mai ales prin prezentare. Aceștia au fost uimiți când au aflat ce se afla în farfurie, de fapt.
În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 15, Vadim Broslav a venit în fața juraților cu un preparat ce i-a surprins nu doar prin gust, ci mai ales prin prezentare.
Cunoscutul influencer Luke Magro din Malta a riscat să vină la Chefi la cuțite sezonul 15 cu o rețetă mai puțin cunoscută de paste. Descoperă ce reacții au avut jurații.
Mircea Jurj în vârstă de 60 de ani este concurentul care a ales să gătească o rețetă inedită, la Chefi la cuțite sezonul 15. Aceasta s-a prezentat în fața juraților cu o rețetă inedită, ce a stârnit discuții la masa juraților.
Hasmațuchi, cunoscut și sub denumirea de asmățui, este un condiment îndrăgit de mulți iubitori ai bucătăriei tradiționale. Ingredientul este foarte des folosit de către bucătarii profesioniști în diferite preparate.
Miercuri, 18.12.2024, 08:15
Fructele de cactus pot fi servite ca atare sau le poți transforma într-un delicios sos pentru o rețetă de mușchi de porc aromat. Iată cum poți pregăti totul.
Descoperă cum poți pregăti o delicioasă rețetă de supă cremă de morcovi cu portocale și anason stelat, chiar la tine acasă. Rețeta a fost prezentată de Chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite.
Descoperă cât de simplu și rapid poți pregăti o delicioasă rețetă de prăjitură Basbousa, un desert arăbesc extrem de aromat.
Descoperă cum se face rețeta de dulceață de lavandă, o delicatesă apreciată de tot mai mulți români. Se face simplu și rapid, cu ingrediente puține, dar aroma este spectaculoasă.
Ananasul este un fruct exotic care a câștigat tot mai multă popularitate în bucătăriile din întreaga lume, nu doar pentru gustul său dulce-acrișor, ci pentru că poate fi folosit în realizarea mai multor preparate.
Luni, 09.12.2024, 14:12
Fuduliile de curcan sunt o adevărată delicatesă, însă foarte puține gospodine aleg să facă rețete cu acest ingredient deosebit. Iată cum trebuie pregătite acestea pentru a realiza o tocăniță delicioasă.
Vineri, 06.12.2024, 17:24
Descoperă cum poți să pregătești o rețetă delicioasă de pastă de anșoa (anchoa). O poți folosi la bruschete cu roșii și busuioc, mic dejun, aperitive și gustări.
Descoperă cum poți să pregătești o rețetă delicioasă de bruschete cu pastă de măsline. Vei obține simplu și rapid un deliciu de care te vei îndrăgosti.
Sucul proaspăt de portocale este un ingredient care poate transforma orice prăjitură într-o adevărată capodoperă de artă culinară. Aroma sa răcoritoare și ușor dulceagă adaugă un gust unic și o notă de prospețime preparatelor dulci.
Marti, 03.12.2024, 12:26
Caisele confiate sunt unele dintre cele mai apreciate tipuri de fructe uscate, însă puțini știu că pot fi folosite pentru a prepara o rețetă simplă, rapidă și ieftină. Descoperă cum poți obține un desert savuros, chiar la tine acasă.
Pufarinele, dulciuri realizate din boabe de grâu expandat glazurate cu sirop de zahăr, sunt una dintre cele mai nostalgice gustări din România.