Ultimii doi bucatari aflati la duel vor si trebuie sa demonstreze si ei ca nu au venit degeaba si nu au fost alesi oricum.
Luni, 28.10.2013, 23:30Cu bucatari numai unul si unul, mancarea trebuie sa fie cel putin gustoasa.
Luni, 28.10.2013, 23:15Tema duelului lor este dragostea si se leaga de viata lui Joseph Hadad, de momentul in care s-a indragostit de sotia sa. O poveste tulburatoare.
Luni, 28.10.2013, 23:05Duel dupa duel, eliminari dupa eliminari. Oare vor avea de unde alege juratii?
Luni, 28.10.2013, 23:00Chef Hadad a gatit pentru foarte multe personalitati ale lumii printre care si Presedinti de Stat. Daca experienta de a gati pentru Bill Clinton a insemnat mult stres, pentru Presedintele Frantei a insemnat adaptare.
Luni, 28.10.2013, 22:59Cu fiecare duel care se desfasoara, suntem mai aproape de aflarea celor sase alesi ce vor merge mai departe in competitia pentru titlul de Top Chef.
Luni, 28.10.2013, 22:30"Sper ca am reusit, eu zic ca am reusit. Pleaca Liliana, eu mai am multe de demonstrat. Asta este doar inceputul" declara Marcel.
Luni, 28.10.2013, 22:27Un barbat si o femeie: ambii bucatari, ambii cu experienta si indemnare.
Luni, 28.10.2013, 22:15Quiche cu foie gras, cartofi si dulceata de ceapa rosie este reteta speciala a lui Chef Tudor Constantinescu.
Luni, 28.10.2013, 21:50Invinsi de emotii, cei doi bucatari isi pun preparatele in farfurii cu mainile tremurande. Sudorile curg de pe ei si ficare spera sa reuseasca ca el sa fie cel ales.
Luni, 28.10.2013, 21:48Pregatiti sa gateasca pentru a-si arata experienta si indemanarea, cei doi concurenti se prezinta in fata juratilor: Chef Joseph Hadad, Chef Tudor Constantinescu si Chef Niolai Tand.
Luni, 28.10.2013, 21:45Doi bucatari cu experienta, doua farfurii pe masa de degustare. Care va fi cea castigatoare?
Luni, 28.10.2013, 21:32O reteta plina de savoarea care iti va trezi papilele.
Luni, 28.10.2013, 21:32Avand privilegiul de a studia in Belgia, la una dintre cele mai mari scoli de gastronomie din lume, Tudor Constantinescu a capatat o experienta pe masura. Propunerea lui este Curcan cu sos de ciocolata.
Luni, 28.10.2013, 21:29Doi barbati tari, doi bucatari experimentati, doi profesionisti. Tema duelului lor are legatura cu educatia gastronomica a lui Tudor Constantinescu in tara ciocolatei.
Luni, 28.10.2013, 21:15Primul duel, primele emotii. Primele tigai sfaraie, primele lacrimi curg. Oare pana in final vor fi lacrimile victoriei sau ale invingerii?
Luni, 28.10.2013, 21:00Provocarea primului duel o lanseaza Nicolai Tand – una dintre retetele gatite la botezul fiului sau, Iancu.
Luni, 28.10.2013, 20:45Urmatorii doisprezece pretendenti la titlu, intra in arena acum! Juratii le-au pregatit o provocare sentimentala. Orice greseala insa, le poate fi fatala.
Luni, 28.10.2013, 20:41Singurul show culinar care nu accepta amatorismul, incepe in forta.Saptamana trecuta, sase dueluri i-au pus fata in fata pe primii doisprezece concurenti. Unii au reusit, altii au incercat. Unii au avut nervi tari, altii au cedat.
Luni, 28.10.2013, 20:30Concurentii Top Chef sunt la inaltime! Vorbim de Mihai Irimia, concurentul care a gatit la zeci de metri in aer, pentru gurmanzi putred de bogati, in cele mai de top restaurante din lume!
Luni, 28.10.2013, 17:48Concurentii Top Chef sunt la inaltime! Vorbim de Mihai Irimia, concurentul care a gatit la zeci de metri in aer, pentru gurmanzi putred de bogati, in cele mai de top restaurante din lume!
Luni, 28.10.2013, 16:59Lionel Messi se vrea Top Chef! N-a ajuns inca sa stapaneasca tainele bucatariei la fel ca Chef Hadad, pe care il puteti vedea in fiecare luni la Antena 1, dar se descurca destul de bine atunci cand vine vorba de gratar
Luni, 28.10.2013, 13:12Mihai Irimia este unul dintre cei 24 de bucatari profesionisti care s-au alaturat la start in cel mai nou sezon al emisiunii „Top Chef”, difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1. In spatele unei vaste experiente, dobandita in unele dintre cele mai bune restaurante din lume, Mihai ascunde si o poveste de viata fascinanta.
Luni, 28.10.2013, 11:16Vezi, in AVANPREMIERA, o noua editie Top Chef! Astazi, 28 octombrie, de la ora 10:00, in exclusivitate pe AntenaPlay!
Luni, 28.10.2013, 08:58Antena 1 le readuce telespectatorilor in aceasta toamna, in fiecare luni, de la 20:30, un nou sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari ai momentului, care au lucrat in restaurante cu stele Michelin din Belgia, Franta, Spania si Anglia. Printre ei si Cristian Carabageac, un bucurestean de 28 de ani, cu o vasta experienta gastronomica, specializat in bucataria mediteraneana si asiatica.
Joi, 24.10.2013, 11:28„Am reinventat omleta pentru Nadal, Federer, Djokovic, Murray, Rodick si lista poate continua!” Cel mai nou sezon Top Chef, care a debutat lunea aceasta, la Antena 1, a adus in fata juriului 24 dintre cei mai buni bucatari ai momentului, care au lucrat in restaurante cu stele Michelin din Belgia, Franta, Spania si Anglia. Printre acestia si George Craciun, un oradean de 33 de ani, cu o vasta experienta gastronomica, dobandita in unele dintre cele mai mari restaurante din lume. Pe langa faptul ca se poate mandri ca a gatit pentru Printul William si Ducesa Cambridge, George detine si secretul celor mai mari tenismeni ai lumii.
Miercuri, 23.10.2013, 15:34Top Chef, cel mai savuros show de gatit, a inceput cu dreptul noul sezon.In minutul de aur, peste un milion 200 de mii de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura duelul pentru cea mai buna clatita. Proba a fost pierduta de ambii concurenti.
Marti, 22.10.2013, 16:59Un nou sezon „Top Chef” a luat startul aseara la Antena 1, unii dintre cei mai buni bucatari ai momentului, siguri pe fortele proprii si mandri de realizarile lor de pana in prezent incercandu-si norocul in fata celor mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.
Marti, 22.10.2013, 14:51Un nou sezon „Top Chef” a luat startul aseara la Antena 1, unii dintre cei mai buni bucatari ai momentului, siguri pe fortele proprii si mandri de realizarile lor de pana in prezent incercandu-si norocul in fata celor mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.
Marti, 22.10.2013, 14:47Cel de-al saselea duel este inspirat din carierea de bucatar a lui Nicolai Tand. Pe vremea cand lucra la Paris, intr-un restaurant celebru, a avut ocazia sa serveasca o multime de vedete. Printre acestea se numara si cantaretul Akon, care a fost fascinat de felul in care Nicolai pregatea roast beef, preparat ales si pentru duelul dintre Alexandru Balog si Razvan Cruceanu.
Luni, 21.10.2013, 22:58Duelul lor este legat de povestea lui Nicolai Tand, mai exact de momentul in care acesta si-a deschis restaurantul din Romania, La Cantine De Nicolai. Dupa ce a parasit localul din inima Parisului, juratul nostru s-a hotarat sa isi faca propriul restaurant in inima Bucurestiului. "In Franta nu am plecat cu studii, am dormit in case parasite., pe sub poduri , primul meu dus acolo facandu-l intr-un garaj, ca in filme. Asa am inceput sa caut de munca prin restaurante si am nimerit la "La Cantine de Faubourg", unde am pornit de jos. Am vrut cu orice pret sa reusesc".
Luni, 21.10.2013, 21:42Proba s-a incheiat. Urmeaza jurizarea. Chefii gusta preparatul, emotiile sunt mari. Farfuria lui Paul este foarte apropiata de cea prezentata de Tudor, desi a gresit neavand deloc sos pe farfurie.
Luni, 21.10.2013, 21:41Tema duelului se leaga de viata lui Tudor Constantinescu. La varsta de 23 de ani, juratul vedea lumea de pe bordul navelor de croaziera. "In momentul in care am intrat in aceasta industrie am ramas fara cuvinte, a fost ceva incredibil, spectaculos. Numai sa vezi volumul unei nave de croaziera (130.000 de tone), 5.000 de oameni de hranit, nivelul ridicat al preparatelor si te trec apele". Acolo a inteles care este valoarea fiecarui ingredient in parte, ce insemna o mancare de top si mai ales acolo a vazut cum trebuie sa arate o farfurie atunci cand este servita unui client care plateste in medie 200 de dolari pe zi pentru a se afla pe acel vas.
Luni, 21.10.2013, 21:40Alegerile si eliminarile trebuie sa continue. Totul se desfasoara cu viteza lumii. Inca 60 de minute si inca doi concurenti trebuie sa gateasca.
Luni, 21.10.2013, 21:10Chefii gusta atent preparatele. Concurentii sunt emotionati. Oare cine a gresit si cine a gatit corect? Oare cine va merge mai departe si cine va privi competitia la televizor?
Luni, 21.10.2013, 21:00Provocarea continua. Concurentii se intrec in arta gatitului doi cate doi. Este randul Mirelei Ivascu si a lui Ovidiu Abrudan.
Luni, 21.10.2013, 20:55Proba s-a incheiat. Urmeaza jurizarea. Cine va pleca si cine merge mai departe? Este doar o chestiune de timp si de noroc.
Luni, 21.10.2013, 20:50Daca Nicolai Tand a gatit pentru Alain Delon sau Jennifer Aniston, Chef Joseph Hadad a gatit pentru Bill Clinton – fostul Presedinte al Statelor Unite ale Americii: “Am fost foarte stresat. Ce mananca America? Hamburger, cheeseburger. Dar, bineinteles, Bill Cllinton e cu totul altcineva. Omul are un sistem: nu mananca tot felul de prostii. Mananca ce trebuie. Si fiecare ingredient a trebuit sa il controlez de doua ori. Mi-au tremurat genunchii.”
Luni, 21.10.2013, 20:50Top Chef, cel mai rafinat si mai taios show de coocking, revine pe micile ecrane, de la 20:30. 24 de concurenti isi vor demonstra maiestria in arta gatitului, dar dintre toti, doar unul va pleca acasa cu marele premiu. Indemanarea, creativitatea, dar si cultura culinara vor fi jurizate de cei trei maesti: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Inainte de marea premiera a sezonului doi, cei trei au jurizat vedete.
Luni, 21.10.2013, 19:13Juratii Top Chef, Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu, dau verdictul pentru retetele gatite in platoul Acces Direct.
Luni, 21.10.2013, 19:10In aceasta seara, incepand cu ora 20:30, la Antena 1, ia startul noul sezon al celui mai savuros concurs culinar al momentului, “Top Chef”.
Luni, 21.10.2013, 17:06Top Chef s-a intors! 24 de bucatari profesionisti intra in arena pentru Marele Trofeu. Singura competitie culinara care nu accepta amatorismul incepe acum! Provocari, presiune, emotii.
Luni, 21.10.2013, 12:27Juratii au decis ca ambii bucatari, Alexandru Balog si Razvan Cruceanu, din duelul al saselea sa mearga in faza urmatoare de la Top Chef
Luni, 21.10.2013, 11:50Alexandru Balog este la origine ungur si a fost inspirat de bunica lui sa se apuce de aceasta meserie.
Luni, 21.10.2013, 11:45Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la duelul al saselea: Roast beef cu piure
Luni, 21.10.2013, 11:45Al cincilea duel de la Top Chef a fost castigat de Florentina Lazar.
Luni, 21.10.2013, 11:40Bucatarul Alexandru Iacob este castigatorul celui de-al patrulea duel de la Top Chef.
Luni, 21.10.2013, 11:30Juratii au fost foarte dezamagiti de concurentii de la duel al treilea. Oliviu Stefan si Paul Fulop au fost eliminati de la Top Chef
Luni, 21.10.2013, 11:20Florentina Lazar este unul dintre cei 24 de bucatari talentati ce pasesc lunea aceasta in cel de-al doilea sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, emisiune ce ia startul in aceasta seara la Antena 1. Florentina este din Timisoara, are 31 de ani si de cand se stie i-a placut sa gateasca. Ba mai mult, si-a dus pasiunea la rang de arta si a facut o multime de sacrificii pentru asta: „Am renuntat la adolescenta si, in prezent, la o viata de familie, dar nu regret nicio secunda!” Prietenii insa i-au ramas alaturi si ii trec des pragul restaurantului in care activeaza de mai bine de 12 ani, ajungand la statutul de Chef de Partie.
Luni, 21.10.2013, 11:19Preparatul pentru cel de-al treilea duel a fost "Clatite cu mousse de ciocolata si smochine caramelizate"
Luni, 21.10.2013, 11:15