Daca ti-e pofta de competitie savuroasa, ti-e pofta de Top Chef!
Miercuri, 17.07.2013, 16:37Cunoasteti deja pasiunea pentru cooking a juratului de la Top Chef, Nicolai Tand. Ceea ce nu stiti, insa, este ca maramureseanului ii place sa faca surprize celor dragi. Astfel, zilele trecute, Nicolai a pregatit un desert absolut delicios pentru femeia vietii lui, Monica. Se pare ca "moellux a chocolat" este secretul juratului de la Top Chef.
Sambata, 22.06.2013, 19:55Dragos Bercea, unul dintre finalistii Top Chef, si-a deschis primul restaurant. La doar 22 de ani, Dragos a primit in dar, de ziua sa, Cabana Vanatorilor din Corbeanca. Primii clienti au trecut pragul restaurantului aseara, iar printre ei au fost si juratii de la Top Chef.
Vineri, 14.06.2013, 09:13Echipa nationala a Romaniei a fost invitata la restaurantul luiJoseph Hadad, unul dintre jurati la Top Chef de la Antena 1.
Luni, 03.06.2013, 22:27Ziua copilului va avea o dubla insemnatate pentru juratul de la Top Chef. Ieri, Nicolai si-a botezat baietelul alaturi de superba lui sotie, Monica, si alaturi de prieteni foarte apropiati. Ceremonia a avut loc la biserica Sfantul Ciprian din Capitala, iar petrecerea a avut loc la La Cantine de Nicolai, restaurantul sau.
Luni, 03.06.2013, 11:11Incepand de astazi, Nicolai Tand are doi ucenici in ceea ce priveste tainele bucatariei. Maramureseanul ii va invata sa gateasca pe Andrei Leonte, dar si pe bloggerul Andrei Cismaru.
Vineri, 24.05.2013, 13:16Andrei Leonte, castigatorul „X Factor“, si Nicolai Tand, unul dintre juratii de la "Top Chef", au venit la Neatza sa gateasca.
Vineri, 24.05.2013, 10:29Dupa ani si ani, Joseph Hadad si-a deschis un restaurant in Bucuresti. Restaurant cu specific mediteranean si “touch” frantuzesc, special gandit sa te unga pe suflet… Si, pentru a ne face o idee despre minunile gatite acolo, juratul Top Chef a executat, in direct la Neatza, o reteta de infarct…
Marti, 30.04.2013, 12:31Cele mai fine si gustoase preparate din bucataria mediteraneana si frantuzeasca au prins gust cu ajutorul lui Joseph Hadad. Vestitul Top Chef a inaugurat primul lui restaurant din Capitala. Zeci de personalitati, oameni din fotbal, vedete de televiziune si oameni de afaceri au venit sa ii guste preparatele de top.
Vineri, 26.04.2013, 17:02Cele mai fine si gustoase preparate din bucataria mediteranean si frantuzeasca au prins gust cu ajutorul lui Joseph Hadad. Vestitul Top Chef a inaugurat primul lui restaurant din Capitala.
Vineri, 26.04.2013, 16:31Razvan i-a imitat la Neatza pe cei trei jurati de la Top Chef, Nicolai Tand, Josep Hadad si Tudor Constantinescu. A fost spectaculos, spumos, faimos!
Vineri, 19.04.2013, 12:56In aceasta dimineata, castigatorul Top Chef a fost invitat in platourile de la Neatza pentru a primi marele premiu. Alaturi de cei trei jurati, Razvan si Dani l-au felicitat pe Giovanni.
Vineri, 19.04.2013, 10:56Razvan i-a imitat la Neatza pe cei trei jurati de la Top Chef, Nicolai Tand, Josep Hadad si Tudor Constantinescu.
Vineri, 19.04.2013, 10:02Giovanni Piselli castigatorul primei editii a concursului "Top Chef", difuzat de Antena 1, a intrat in posesia mareului premiu de 50.000 de euro, chiar in platoul de la Neatza.
Vineri, 19.04.2013, 09:38In aceasta dimineata, castigatorul Top Chef a fost invitat in platourile de la Neatza pentru a primi marele premiu.
Marti, 16.04.2013, 10:36Astazi Nicolai Tand implineste 39 de ani. Juratul Top Chef si, mai nou, blogerul Nicolai se aniverseaza astazi alaturi de cei dragi. Singurul plan al vedetei este de a fi alaturi de familie.
Vineri, 12.04.2013, 11:38Nicolai Tand, juratul de la "Top Chef", ii pregateste o masca speciala lui Georges Christen, cel mai puternic om din lume.
Marti, 26.03.2013, 18:00Cu totii, nefumatori fiind, am fost nevoiti sa suportam fumul de tigara atunci cand am mers intr-o locatie mixta, asta pentru ca, desi ar trebui sa existe locuri special amenajate pentru ambele parti, acest lucru este uitat de cele mai multe ori.
Marti, 26.03.2013, 14:20Nicolai Tand lanseaza “Retetele lui Nicolai” www.reteteleluinicolai.ro - blogul personal de cooking si nu numai. Incepand de pe 24 februarie Nicolai este prezent in blogosfera romaneasca, impartasindu-le tuturor, ingredientul secret al retetelor sale: dragostea.
Luni, 25.02.2013, 11:17Competitia s-a incheiat iar finalistul Top Chef s-a intors in bucatarie. Uite ce farfurii a mai pregatit bucatarul
Vineri, 22.02.2013, 15:23Alina Puscas, prezentatoarea show-urilor „Te cunosc de undeva” si „Top Chef”, ambele difuzate la Antena 1, a sarbatorit Ziua Indragostitilor la munte, alaturi de iubitul ei de origine germana, Viktor Bieltz, dar si cu alte patru perechi de prieteni, cazandu-se la un han.
Miercuri, 20.02.2013, 17:40Intr-un interviu oferit site-ului www.star-gossip.com, finalistul Top Chef, Nico Lontras, vorbeste despre experienta in cadrul concursului si despre ce inseamna meseria de bucatar.
Marti, 12.02.2013, 18:28Intr-un interviu oferit site-ului www.star-gossip.com, finalistul Top Chef vorbeste despre experienta in cadrul concursului si despre ce inseamna meseria de bucatar.
Marti, 12.02.2013, 11:13Mancarea este un subiect delicat despre care lumea vorbeste in fiecare zi cu placere. Schimburile de retete si gatitul sunt lucruri obisnuite, dar sa stai de vorba cu un bucatar italian autentic este ceva special.
Marti, 05.02.2013, 17:49Mancarea este un subiect delicat despre care lumea vorbeste in fiecare zi cu placere. Schimburile de retete si gatitul sunt lucruri obisnuite, dar sa stai de vorba cu un bucatar italian autentic este ceva special.
Marti, 05.02.2013, 17:31Daca vrei sa mananci ca lumea, du-te la un restaurant italian! Oricine stie regula asta. Noi am avut norocul sa invatam cate ceva de la un bucatar italian autentic. Este vorba despre Giovanni Piselli. Nu stiu cat a fost de amuzat pentru el sa treaca...
Marti, 05.02.2013, 16:55Finala Top Chef i-a avut in platouri pe cei mai buni bucatari: Nico Lontras si Giovanni Piselli.
Duminica, 03.02.2013, 11:44Dincolo de duritatea lui Chef Hadad si a preparatelor extraordinare, pe platourile Top Chef au existat si multe momente amuzante. Cateva dintre ele au fost difuzate la sfarsitul ultimei emisiuni: faceti cunostinta cu echipa din spatele camerelor.
Duminica, 03.02.2013, 10:38Finala Top Chef i-a avut in platouri pe cei mai buni bucatari: Nico Lontras si Giovanni Piselli. Dupa o proba de 3 ore si o jurizare dura s-a ales primul Top Chef al Romaniei: Giovanni Piselli
Sambata, 02.02.2013, 23:34Dincolo de duritatea lui Chef Hadad si a preparatelor extraordinare, pe platourile Top Chef au existat si multe momente amuzante.
Sambata, 02.02.2013, 23:09Castigatorul primei editii Top Chef din Romania este Giovanni Piselli. Cursa a fost lunga iar ultima proba - decisiva!
Sambata, 02.02.2013, 22:50Am vazut cine este "romanul " Giovanni Piselli si cum un singur preparat poate reface pariurile. Nico Lontras a ales sa combine doua tipuri de peste Giovanni Piselli a ales sa repete o parte din ingredientele primei...
Sambata, 02.02.2013, 22:35Mancarurile pe care Lonstras si Piselli le pregatesc, sunt unele inedite, iar ingredientele pe care le folosesc nu sunt din cele pe care le gustam in fiecare zi, doar este MAREA FINALA! Cei doi finalisti au fost atenti la fiecare detaliu pentru ca gustul sa fie perfect. Pentru a impresiona juratii cu un preparat de top, trebuie sa fie simplu, dar in acelasi timp spectaculos, discret, dar totodata plin de culoare.
Sambata, 02.02.2013, 22:30Emotiile depasesc orice limite. Daca ar fi liniste, s-ar putea auzi ticaitul inimilor lor. Acum, mai mult ca niciodata, ei trebuie sa-si dovedeasca experienta si experienta.
Sambata, 02.02.2013, 21:20La inceput au fost 24 de bucatari. Fiecare a luptat pentru a-i impresiona pe cei trei jurati si a ramane in competitie Nu a fost usor. Excelenta se obtine prin: vionta, daruire, talent, imaginatie si multa munca. Cei trei jurati au avut o misiune extrem de dificila, dar in cele din urma i-au selectionat pe cei mai buni: Nico Lontras si Giovanni Piselli. Ei se vor infrunta astazi in MAREA FINALA. Premiul: 50.000 de euro si un curs de bucatar la un restaurant cu stele Michelin din Franta.
Sambata, 02.02.2013, 21:01Din 24 de concurenti care au acceptat marea provocare, doar doi au ajuns in finala Top Chef din aceasta seara. Cel mai taios show culinar isi desfasoara ultimul act, iar in lupta pentru titlul de Top Chef al Romaniei au ramas Nico Lontras si Giovanni...
Sambata, 02.02.2013, 16:58Chef Joseph Hadad, juratul de la Top Chef, a venit la Neatza cu un cadou special. El a pregatit un preparat deosebit pe care i l-a oferit cadou lui Vladut.
Vineri, 01.02.2013, 11:07Cel mai taios show culinar de televiziune isi va desemna, in aceasta seara, castigatorul. Giovanni Piselli si Nico Lontras vor lupta, de la 20.30, la Antena 1, pentru primul titlu de TOP CHEF al Romaniei!
Joi, 31.01.2013, 17:09Au fost 24. Au ramas doi. Doar unul poate castiga. De-a lungul a 12 emisiuni, Giovanni "Macaronarul" (porecla primita de la unul din bucatarii concurenti - Robert Gheorghe ) si Nico "Norvegianul" au reusit sa isi arate maiestria in bucatarie. Cine este totusi marele castigator vom afla sambata, 2 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1.
Marti, 29.01.2013, 11:08In cea de-a XII-a editie, juratii si-au luat la revedere de la Dragos Bercea si Ionut Lupu. Doar doi concurenti mai pot aspira la titlul de Top Chef: Giovanni Piselli si Nico Lontras
Luni, 28.01.2013, 10:31Din 24 de concurenti care s-au avantat in lupta la prima emsiune Top Chef Romania, in valul final si-au ridicat capetele doar trei: Nico Lontras, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Duelul final insa, se va da intre cei mai buni doi chefi. Deci unul din cei trei urmeaza a fi eliminat.
Duminica, 27.01.2013, 00:31Suntem in platoul Top Chef, dar concurentii inca asteapta decizia juratilor pentru proba precedenta. Finala e aproape. Emotiile sunt maxime. Cu totii au gatit un meniu regal pentru Marele Bal. Primul Top Chef al Romaniei este unul dintre cei patru bucatari ramasi acum in lupta: Nico Lontras, Giovanni Piselli, Ionut Lupu si Dragos Bercea.
Sambata, 26.01.2013, 23:59Cel mai buni dintre cei mai buni va fi recunoscut nu numai de jurati, de concurenti si invitati, ci de o tara intreaga. La aceasta proba, deoarece au mai ramas doar patru bucatari, pentru a reusi sa prepare bucatele pentru Marele Bal, ei isi vor alege ajutoarele dintre fostii concurenti.
Sambata, 26.01.2013, 23:30Proba de foc a dat de furca multor concurenti. Este inevitabil, insa unul dintre cei patru bucatari ramasi in lupta va ajunge la duel la finalul acesteia. A fost dificil pana acum? Ei bine, greul de-abia acum incepe.
Sambata, 26.01.2013, 23:10In lupta pentru titlul de Top Chef au mai ramas doar patru bucatari: Nico Lontras, Ionut Lupu, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Va fi o cursa dura. Oare prieteniile se vor destrama ori se vor lega si mai bine?
Sambata, 26.01.2013, 22:37Maine seara, de la 22:30, cei patru semifinalisti lupta mai aprig ca niciodata pentru a le demonstra juratilor ca merita un loc in marea finala Top Chef. Dragos Bercea, Ionut Lupu, Giovanni Piselli si Nico Lontras vor trebui sa pregateasca un meniu regal, demn de locatia in care se afla: Palatul Mogosoaia. In platou, le vor fi alaturi cele mai dragi persoane din viata lor, dar si cei 20 de concurenti alaturi de care s-au aliniat la start in cursa pentru marele premiu Top Chef.
Vineri, 25.01.2013, 14:28Fiecare dintre concurenti a reactionat diferit in clipa in care a fost eliminat.
Luni, 21.01.2013, 14:23In a XI-a emisiune, concurentii au demonstrat ca stiu sa prepare un porc pentru sarbatorile de iarna. Cei care au intrat in finala au fost Ionut Lupu, Dragos Bercea, Giovanni Piselli si Nico Lontras
Luni, 21.01.2013, 10:54La 36 de ani Tudor Constantinescu e unul dintre cei mai cunoscuti chef-i din Romania, e proprietarul si creatorul conceptului Chocolat Boutique Restaurant caree a reinventat conceptul de desert in tara noastra, si e parte din juriul care va stabili Top Chef-ul Romaniei. Acestea sunt performante greu de egalat in orice alta tara pentru un tinar de virsta lui. Numai ca Tudor nu e doar chef, e un deschizator de drumuri si, probabil, ar avea succes in multe alte domenii.
Luni, 21.01.2013, 09:06Dragos Bercea va pregati sambata aceasta un preparat despre care spune ca l-a dus cu gandul pe data la bunica lui. Duet de porc si curcan pe blat de nuci cu sos de gutui, acesta este preparatul de top al lui Dragos, pentru editia aceasta de Top Chef, difuzata la Antena 1 - sambata aceasta - de la 22:30.
Vineri, 18.01.2013, 18:59