Antena Căutare

Articole despre top chef

TOP CHEF, editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

TOP CHEF, editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

Au fost 24, insa dupa mai multe editii extrem de dificile, in competitia Top Chef au ramas doar 15. Fiecare detaliu conteaza. In cautarea celui mai bun dintre cei mai buni, juratii Tudor Constantinescu, Nicolai Tand si Joseph Hadad nu iarta nimic. Astazi, vom avea parte de o incursiune in bucataria asiatica, una din cele mai sanatoase si complexe din lume.

Luni, 10.12.2012, 20:40
LiveVIDEO, de la 20:30: 15 finalisti, un juriu nemilos si probe periculoase

LiveVIDEO, de la 20:30: 15 finalisti, un juriu nemilos si probe periculoase

Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize. De la sculptatul in pepeni, pana la reinterpretatul unor preparate traditionale, concurentii au de infruntat tot felul de obstacole. Cei 15 finalisti ramasi in competitie se intrec si in aceasta seara sub privirile agere ale juriului de top: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Vezi LIVE, de la 20:30, o noua editie TOP CHEF, numai la Antena 1!

Luni, 10.12.2012, 20:22
Vezi AICI LiveVIDEO, de la 20:30, TOP CHEF: 15 finalisti, un juriu nemilos si probe periculoase

Vezi AICI LiveVIDEO, de la 20:30, TOP CHEF: 15 finalisti, un juriu nemilos si probe periculoase

Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize. De la sculptatul in pepeni, pana la reinterpretatul unor preparate traditionale, concurentii au de infruntat tot felul de obstacole. Cei 15 finalisti ramasi in competitie se intrec si in aceasta seara sub privirile agere ale juriului de top: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Vezi LIVE, de la 20:30, o noua editie TOP CHEF, numai la Antena 1!

Luni, 10.12.2012, 20:20
Ingredientul-surpriza de la Top Chef

Ingredientul-surpriza de la Top Chef

Top Chef reuseste sa scoata untul din concurenti. In aceasta seara, urmariti o editie plina de savoare in care bucatarii vor trebui sa gateasca preparate asiatice. Cu un incredient surpriza: un sarpe.

Luni, 10.12.2012, 16:56
FOTO! Alina Puscas, costumata in gheisa la Top Chef

FOTO! Alina Puscas, costumata in gheisa la Top Chef

In momentul in care a fost aleasa sa prezinte cel mai taios show de cooking, Top Chef, Alina Puscas a crezut ca va trebui sa se teama doar de tentatii culinare, insa se pare ca nu a fost asa.

Luni, 10.12.2012, 12:35
Gheisa Alina Puscas prezinta Top Chef

Gheisa Alina Puscas prezinta Top Chef

In momentul in care a fost aleasa sa prezinte cel mai taios show de cooking, Top Chef, Alina Puscas a crezut ca va trebui sa se teama doar de tentatii culinare, insa se pare ca nu a fost asa.

Luni, 10.12.2012, 12:28
Concurenta Top Chef in stare de soc. A facut o criza nervoasa in timpul unei probe

Concurenta Top Chef in stare de soc. A facut o criza nervoasa in timpul unei probe

Cel mai taios show de cooking isi arata din nou „coltii”. Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize.

Vineri, 07.12.2012, 18:12
Concurenta Top Chef in stare de soc. A facut o criza nervoasa in timpul unei probe

Concurenta Top Chef in stare de soc. A facut o criza nervoasa in timpul unei probe

Cel mai taios show de cooking isi arata din nou „coltii”. Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize.

Vineri, 07.12.2012, 17:13
Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”

Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”

Tudor Constantinescu, jurat Top Chef alaturi de Joseph Hadad si Nicolai Tand, are o poveste de viata extraordinara: a reusit singur, muncind zi si noapte, sa creeze unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata, Chocolat. Inainte de a-si cultiva pasiunea pentru gastronomie, le-a dat ceva batai de cap celor dragi.

Joi, 06.12.2012, 15:29
Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”

Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”

Tudor Constantinescu, jurat Top Chef alaturi de Joseph Hadad si Nicolai Tand, are o poveste de viata extraordinara: a reusit singur, muncind zi si noapte, sa creeze unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata, Chocolat. Inainte de a-si cultiva pasiunea pentru gastronomie, le-a dat ceva batai de cap celor dragi.

Joi, 06.12.2012, 15:13
Zilele acestea, Nicolai Tand are doua motive de bucurie: ziua de nume si aniversarea fetitei sale

Zilele acestea, Nicolai Tand are doua motive de bucurie: ziua de nume si aniversarea fetitei sale

In familia juratului Top Chef, Nicolai Tand, e sarbatoare mare zilele acestea! Vor incepe cu o mica petrecere de Sfantul Nicolae, ziua de nume a acestuia, pentru ca a doua zi sa o serbeze pe micuta Ilona, puiul familiei, care implineste doi anisori.

Joi, 06.12.2012, 13:29
Zilele acestea, Nicolai Tand are doua motive de bucurie: ziua de nume si aniversarea fetitei sale

Zilele acestea, Nicolai Tand are doua motive de bucurie: ziua de nume si aniversarea fetitei sale

In familia juratului Top Chef, Nicolai Tand, e sarbatoare mare zilele acestea! Vor incepe cu o mica petrecere de Sfantul Nicolae, ziua de nume a acestuia, pentru ca a doua zi sa o serbeze pe micuta Ilona, puiul familiei, care implineste doi anisori.

Joi, 06.12.2012, 13:09
Cea mai dura editie: dubla eliminare, cea mai scumpa carne din lume si preparate pentru cine prezidentiale

Cea mai dura editie: dubla eliminare, cea mai scumpa carne din lume si preparate pentru cine prezidentiale

Top Chef, editia a cincea: Joseph Hadad isi iese din minti, finalistii trebuie sa gateasca pentru... desene animate, sa impresioneze lotul national de canotaj, sa pregateasca un fel principal din cea mai scumpa carne din lume. In cele din urma, concurentii sunt trimisi acasa pe banda rulanta.

Joi, 06.12.2012, 09:12
Reteta lui Dragos Bercea: Mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos

Reteta lui Dragos Bercea: Mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos

Dragos Bercea s-a inspirat din filmul sau preferat din copilarie, "Tom si Jerry", pentru a gati "mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos". Iata care este reteta sa.

Miercuri, 05.12.2012, 14:03
Reteta lui Dan Bogatu: File de crap cu rosii cherry si polenta

Reteta lui Dan Bogatu: File de crap cu rosii cherry si polenta

Dan Bogatu a gatit inspirat de "Mica Sirena", a lui Disney, un "file de crap cu rosii cherry si polenta" pentru jurati. Sa vedem reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 14:35
Peste 100 de retete festive in editia de decembrie-ianuarie a revistei GoodFood! Acum, la toate chioscurile!

Peste 100 de retete festive in editia de decembrie-ianuarie a revistei GoodFood! Acum, la toate chioscurile!

In decembrie, GoodFood iti aduce peste 100 de retete delicioase de Sarbatori: aperitive usoare, carnati inveliti in bacon, garnituri de tot felul si deserturi fabuloase.

Marti, 04.12.2012, 13:31

Echipa lui Dan Bogatu: File de nisetru, pe pat de risotto cu sampanie si ratatouille inobilat cu sos de butterlemon si sofran

Grupul lui Dan Bogatu a castigat proba pe echipe in cadrul episodului 5 din Top Chef, prezentand juriului "file de nisetru, pe pat de risotto cu sampanie si ratatouille inobilat cu sos de butterlemon si sofran". Iata reteta lor.

Marti, 04.12.2012, 13:30

Reteta Aureliei Moscu: File de crap cu mamaliga aromatizata

Aurelia Moscu a preparat, in episodul 5 Top Chef, un "file de crap cu mamaliga aromatizata". Sa aflam si noi reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:25

Reteta Aureliei Moscu: Vita Kobe, pe pat de fenel si sparanghel si sos de ciuperci, aromatizat cu ulei de trufe bianco

Aurelia Moscu a pregatit pentru jurati "vita Kobe, pe pat de fenel si sparanghel si sos de ciuperci, aromatizat cu ulei de trufe bianco". Iata reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:18

Reteta lui Dragos Bercea: Crema de conopida si dovleac (bostan), inobilata cu ulei de trufe

Dragos Bercea a gatit, sub indrumarea echipei lui Razvan Alexandru, o "crema de conopida si dovleac (bostan), inobilata cu ulei de trufe". Sa vedem reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:10

Desertul Ceraselei Lungu: Placinta cu branza si sos de vanilie

In cadrul probei pe echipe, Cerasela Lungu a pregatit un desert simplu dar gustos, "placinta cu branza si sos de vanilie". Sa aflam si noi reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:02

Reteta Ceraselei Lungu: Duet de crap aromatizat insotit de legume si mamaliguta cu bacon

Cerasela Lungu a pregatit pentru juratii Top Chef un "duet de crap aromatizat, insotit de legume si mamaliguta cu bacon". Iata reteta dansei.

Marti, 04.12.2012, 12:33

Reteta lui Ionut Susala: Muschi de vita Kobe, cartofi chateau cu sofran, biscuite de parmezan, chiffonade de praz si lemongrass, sote de linte si sos de coacaze

Pentru proba pe muchie de cutit, Ionut Susala a pregatit juriului "muschi de vita Kobe, cartofi chateau cu sofran, biscuite de parmezan, chiffonade de praz si lemongrass, sote de linte si sos de coacaze". Iata care este reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 11:46

Reteta lui Ionut Susala: File de crap, cartofi lyonese, fenicul, sparanghel, baby morcov si sos lemon butter

Ionut Susala a avut de gatit pentru personajele din filmul "Ice Age". S-a gandit sa le pregateasca "file de crap, cartofi lyonese, fenicul, sparanghel, baby morcov si sos lemon butter". Sa aflam si noi reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 11:19
Fishcake cu garnitura de legume sote

Fishcake cu garnitura de legume sote

Mihai Zamfira a castigat passcard-ul editiei 5 Top Chef, cand a impresionat juriul cu reteta sa, fishcake cu garnitura de legume sote, inspirat de filmul "Avatar". Sa aflam si noi reteta sa.

Luni, 03.12.2012, 21:41
Lovitura de cutit: "Chef Hadad si-a iesit din minti!"

Lovitura de cutit: "Chef Hadad si-a iesit din minti!"

Episodul 5 i-a dus pe concurentii Top Chef intr-o excursie la Snagov. Pentru prima proba, juratii le-au testat indemanarea: in 15 minute au avut de curatat si filetat un crap.

Luni, 03.12.2012, 20:50
Cea mai dura editie TOP CHEF de pana acum: dubla eliminare, cea mai scumpa carne si preparate pentru cine prezidentiale

Cea mai dura editie TOP CHEF de pana acum: dubla eliminare, cea mai scumpa carne si preparate pentru cine prezidentiale

Cei 17 concurenti ramasi in competitie trec astazi prin noi probe dificile. Totusi, nu toti reusesc sa impresioneze exigentul jurium format din Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand. Mai mult, unul din jurati ajunge sa isi piarda complet rabdarea, dupa ce mai multi concurenti nu se descurca la una din probe.

Luni, 03.12.2012, 20:41
LiveVIDEO, de la 20:30: Joseph Hadad isi pierde rabdarea-nu mai iarta nimic!

LiveVIDEO, de la 20:30: Joseph Hadad isi pierde rabdarea-nu mai iarta nimic!

Cei 17 bucatari profesionisti ramasi in competitie trebuie sa dea tot ce e mai bun. De acum, juratii TOP CHEF se asteapta la rapiditate, calitate si preparate demne de cei mai buni bucatari din Romania. Joseph Hadad, NIcolai Tand si Tudor Constantinescu vor fi cu ochii pe concurenti. Pregateste-te pentru o noua editie TOP CHEF, de la 20.30, la Antena 1!

Luni, 03.12.2012, 20:02
Vezi AICI LiveVIDEO, de la 20:30, TOP CHEF: Joseph Hadad isi pierde rabdarea si NU IARTA nimic!

Vezi AICI LiveVIDEO, de la 20:30, TOP CHEF: Joseph Hadad isi pierde rabdarea si NU IARTA nimic!

Cei 17 bucatari profesionisti ramasi in competitie trebuie sa dea tot ce e mai bun. De acum, juratii TOP CHEF se asteapta la rapiditate, calitate si preparate demne decei mai buni bucatari din Romania. Joseph Hadad, NIcolai Tand si Tudor Constantinescu vor fi cu ochii pe concurenti. Pregateste-te pentru o noua editie TOP CHEF, de la 20.30, la Antena 1!

Luni, 03.12.2012, 20:01
Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout

Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout

Simona Gherghe a incercat vineri seara cel mai nou si mai sofisticat preparat din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut ocazia sa deguste, in premiera, medalionul de caprioara, preparat de care se vor putea bucura toti clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout incepand de astazi.

Luni, 03.12.2012, 17:06
Concurentii de la Top Chef vor gati cea mai scumpa carne de vita din lume

Concurentii de la Top Chef vor gati cea mai scumpa carne de vita din lume

Dupa ce au gatit de post, la Manastirea Comana, in liniste, o noua provocare ii asteapta pe concurentii de la Top Chef. Telespectatorii vor avea parte de un show deosebit, luni seara, de la 20.30, la Antena 1.

Duminica, 02.12.2012, 16:52
Delicatese a la Top Chef

Delicatese a la Top Chef

Dupa ce au gatit de post, la Manastirea Comana, in liniste, o noua provocare ii asteapta pe concurentii de la Top Chef. Telespectatorii vor avea parte de un show deosebit, luni seara, de la 20.30, la Antena 1. Bucatarii ramasi in concurs trebuie sa...

Duminica, 02.12.2012, 16:28
Concurentii de la "Mireasa pentru fiul meu", in scenete inspirate de emisunile Antenei 1

Concurentii de la "Mireasa pentru fiul meu", in scenete inspirate de emisunile Antenei 1

Antena 1 implineste astazi 19 ani, asa ca a fost sarbatoare si in emisiunea "Mireasa pentru fiul meu". Concurentii au realizat mai multe scenete, inspirati de cele mai cunoscute productii ale Antenei 1. "Top Chef", "Te cunosc de undeva!" si "FamiliaDA" au fost emisiunile care le-au facut cu ochiul.

Joi, 29.11.2012, 16:23
Concurentii au interpretat o sceneta, inspirati din emisiunea "Top Chef"

Concurentii au interpretat o sceneta, inspirati din emisiunea "Top Chef"

Concurentii au pregatit momente speciale pentru Antena 1, cu ocazia implinirii a 19 ani de emisie! Inspirati din emisiunea "Top Chef!", concurentii au interpretat o sceneta.

Joi, 29.11.2012, 15:46
O viata ca un roman de aventuri! Mihaita Ionita, de la "Facultatea de Istorie" la Top Chef Romania

O viata ca un roman de aventuri! Mihaita Ionita, de la "Facultatea de Istorie" la Top Chef Romania

Mihaita Ionita este unul dintre concurentii de la Top Chef. Se autocaracterizeaza drept un luptator, dar recunoaste ca a avut parte de mult noroc in viata. Iar norocul, in viziunea lui, inseamna a fi la momentul potrivit, in locul potrivit si sa ai pregatirea pentru a fi capabil sa valorifici oportunitatea care ti-a iesit in cale. Top Chef a fost, pentru el, un tren prins la timpul potrivit.

Miercuri, 28.11.2012, 10:38
Duetul momentului! Alina Puscas si Jorge au cantat impreuna la "Rai da' Buni"

Duetul momentului! Alina Puscas si Jorge au cantat impreuna la "Rai da' Buni"

Invitati in emisiunea "Rai da' Buni" a lui Mihai Morar, Alina Puscas si Jorge au facut spectacol, interpretand melodia "Bilionaire" a lui Bruno Mars.

Marti, 27.11.2012, 14:02

Reteta lui Dan Bogatu: Sote de banana cu legume, stropit cu suc de grapefruits si sos teriaki

Dan Bogatu a pregatit un sote de banana cu legume, stropit cu suc de grapefruits si sos teriaki. Iata reteta lui.

Marti, 27.11.2012, 13:07
Reteta lui Nico Lontras: Orez marocan picant cu fructe uscate, vinete si fulgi de migdale

Reteta lui Nico Lontras: Orez marocan picant cu fructe uscate, vinete si fulgi de migdale

Chef Hadad a fost foarte incantat de Nico Lontras, cand acesta i-a prezentat "orez marocan picant cu fructe uscate, vinete si fulgi de migdale". Sa aflam reteta sa.

Marti, 27.11.2012, 12:43
Reteta lui Nico Lontras: Cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi

Reteta lui Nico Lontras: Cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi

Nico Lontras a fost felicitat de chef Hadad pentru aspectul preparatului sau exclusivist de la Top Chef:"cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi". Sa afla reteta sa.

Marti, 27.11.2012, 12:24

Reteta Ceraselei Lungu: Legume la gratar, orez simplu si sos pesto cu cactus

Cerasela Lungu a pregatit "legume la gratar, orez simplu si sos pesto cu cactus". Sa aflam reteta ei.

Marti, 27.11.2012, 12:08

Reteta lui Adrian Iuriciuc: Sote dulce de mere si gutui cu praz aromat cu portocala

Pentru proba de foc, chef Adrian Iuriciuc a pregatit juriului un "sote dulce de mere si gutui cu praz aromat cu portocala."

Marti, 27.11.2012, 11:59

Reteta Ceraselei Lungu: Gutui caramelizate cu crema de branza si dulceata de ardei

In cadrul probei de foc, din episodul 4 al emisiunii Top Chef, Cerasela Lungu a pregatit "gutui caramelizate cu crema de branza si dulceata de ardei." Iata reteta sa.

Marti, 27.11.2012, 11:42
Reteta lui Adrian Iuriciuc: Risotto cu qumquats si ratatouille de legume si valeriana

Reteta lui Adrian Iuriciuc: Risotto cu qumquats si ratatouille de legume si valeriana

Ingrediente 100 g orez 20 g unt 10 g sare 5 g piper 100 g qumquats 200 g ardei gras 100 g ceapa rosie 100 g dovlecei 100 g vinete 30 g valeriana Mod de preparare Normal 0 21 false false false RO...

Marti, 27.11.2012, 11:18
Top Chef - episodul IV (integral): Inca o eliminare

Top Chef - episodul IV (integral): Inca o eliminare

In episodul patru din Top Chef a fost eliminat, la Duel, Mihai Neacsu.

Marti, 27.11.2012, 09:57
Editia 4: rasturnari de situatie, surprize si cele mai grele probe de pana acum!

Editia 4: rasturnari de situatie, surprize si cele mai grele probe de pana acum!

Cei 18 bucatari profesionisti ramasi in competitia TOP CHEF au parte si saptamana aceasta de provocari nemiloase, surprize in mijlocul probelor si adrenalina la maximum. Exigentul juriu va sta, ca intotdeauna, cu ochii pe ei. Asa cum ne-au obisnuit, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu nu iarta nimic. Mihai Neacsu este concurentul eliminat in aceasta editie.

Luni, 26.11.2012, 22:55
Duelul placintelor

Duelul placintelor

La duel, lunea aceasta se intrec doua personaje. Pe de-o parte, "Mihai Neacsu - foarte nonsalant, mandru de el, de cealalta parte Ionut Susala care alerga ca un prichindel ... zici ca era Speedy Gonzales", spune Nicolai Tand despre duelistii de saptamana aceasta.

Luni, 26.11.2012, 22:40
Pe muchie de cutit: Concurentii intra pentru prima data in platoul emisiunii

Pe muchie de cutit: Concurentii intra pentru prima data in platoul emisiunii

Emotii nemaintalnite pentru concurentii Top Chef! De data aceasta, juratii, impreuna cu Alina, le-au pregatit o surpriza. Au gatit, in premiera, pe platoul emisiunii:”Aveti grija, nu mai iertam nicio greseala, sa continue lupta!”, au conchis juratii.

Luni, 26.11.2012, 22:12
Proba pe echipe -  In premiera, juriul voteaza in unanimitate - Echipa lui Adrian Iuriciuc a castigat!

Proba pe echipe - In premiera, juriul voteaza in unanimitate - Echipa lui Adrian Iuriciuc a castigat!

La proba pe echipe, sefii Adrian Iuriciuc si Ionut Susala au dat tot ce au avut mai bun din ei pentru a-i impresiona pe juratii Top Chef. Proba s-a desfasurat in liniste absoluta, in curtea manastirii Comana, unde concurentii au avut de gatit pentru un camin de persoane varstnice.

Luni, 26.11.2012, 21:45
Lovitura de cutit: Proba surprizelor - ce deserturi se pot face din... legume?

Lovitura de cutit: Proba surprizelor - ce deserturi se pot face din... legume?

Editia aceasta, concurentii au gatit la Manastirea Comana. Aici s-a repetat istoria. Mai exact, batalia de la Neajlov, insa una culinara de aceasta data. Provocarea este una demna de Top Chef: concurentii trebuie sa prepare un desert din... legume!

Luni, 26.11.2012, 20:45
Top Chef: rasturnari de situatie, surprize si cele mai grele probe de pana acum!

Top Chef: rasturnari de situatie, surprize si cele mai grele probe de pana acum!

Cei 18 bucatari profesionisti ramasi in competitia TOP CHEF au parte si saptamana aceasta de provocari nemiloase, surprize in mijlocul probelor si adrenalina la maximum. Exigentul juriu va sta, ca intotdeauna, cu ochii pe ei. Asa cum ne-au obisnuit, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu nu iarta nimic. Cine va ramane in competitie? Cine va parasi concursul? Urmareste a patra editie TOP CHEF, de la 20:30, la Antena 1!

Luni, 26.11.2012, 20:30
x