19 echipe de bucătari au gătit preparate delicioase cu care au impresionat juriul, dar şi publicul. Ciorba de rinichi, cârnatul beţivului sau untura de porc vietnamez au fost doar câteva dintre bucatele irezistibile.
Sambata, 25.02.2017, 19:20
Vrei să faci o ciorbă de curcan cu adevărat gustoasă și totuși nu ai niciun pic de inspirație? Atunci rețeta aceasta este perfectă pentru tine!
Indiferent dacă este vorba despre o ciorbă de pui sau de porc, există un mic secret ce face preparatele mult mai gustoase.
Chef Ralu a pregătit astăzi o reţetă tradiţional româneasca pe care orice gospodină care se respectă ar trebui să o ştie să o facă.
Chef Ralu ne arată cum să preparăm cea mai buna rețetă traditionala, ciorbă de fasole cu afumătură
Vineri, 27.01.2017, 10:40
Ciorba de perișoare cu siguranță vă amintește de copilărie și de bucătăria bunicii. Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă o rețetă simplă, care nu poate da greș!
Imagini şocante au fost surprinse de un pacient într-un spital din România. Când credeam că nimic nu ne mai surprinde în sistemul sanitar românesc, aflaţi că la spitalul din Balş, instrumentarul medical se sterilizează ca înainte de Revoluţie.
Miercuri, 18.01.2017, 19:26
Şi-acum priviţi imagini şocante filmate de un pacient într-un spital din România. Când credeam că nimic nu ne mai surprinde în sistemul sanitar românesc, aflaţi că la spitalul din Balş, instrumentarul medical se sterilizează ca înainte de...
Miercuri, 18.01.2017, 19:24
Anul nou a venit cu petreceri pe cinste, dar le-a adus şi o mahmureală cruntă în prima zi din 2017. Puţini s-au gândit să-şi pregătească în bucătărie şi câteva remedii. Ciorba de burtă ar fi una dintre ele.
Luni, 02.01.2017, 07:55
Dacă unii îşi revin cu puţin sport după petrecerea zdravănă de azi-noapte, cei mai mulţi preferă metodă tradiţională de recuperare - ciorbă de potroace.
Oasele se pun la fiert în apă rece și, după primul clocot, se aruncă apa.Se pun din nou la fiert și se lasă 20 de minute
Duminica, 25.12.2016, 12:29
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o ciorbă specială "Kraut Suppe" cu varză murată şi ciolan afumat!
Mai uşor de gătit decât ciorba rădăuțeană sau cea de burtă, ciorba de pui à la grec este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că aoadtă ce ești capabilă să o pregătești ca gospodină, nimic nu mai e imposibil în bucătărie!
O nouă probă de foc pentru vedetele noastre: să umple opt găleţi cu apă de Dunăre pentru ciorbă. Dar nu de oriunde, ci dintr-un loc special
Ciorba, preparatul tradiţional românesc cu miros de copilărie, poate să îşi facă loc în viaţa noastră modernă şi agitată şi să ne fie o prietenă de nădejde dacă ştim câteva lucruri despre ea.
Edith, concurenta de la „Mireasă pentru fiul meu”, a vrut să le demonstreze tuturor că mânuiește polonicul cu aceeași ușurință cu o pensulă de make-up. Iubita lui Ali a vrut să surprindă fetele cu o ciorbiță de legume, ca la mama acasă, cu tăiței de casă.
Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând mai multe variante.
Vezi integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/QhUZTH
A doua zi după nunţile din Moldova, nuntaşii participă la degustarea ciorbei de potroace, uan extrem de gustoasă. În plus, nu puţini sunt cei care confirmă că aceasta ar fi extraordinară în combaterea mahmurelii. Dar care să fie cea mai bună reţetă, una care nu dă greş vreodată?
Klaus Iohannis se bucură de aprecierea a zeci de mii de tineri, graţie sincerităţii şi modestiei de care dă dovadă. Recent, acesta a mărturisit că adoră ciorba de perişoare, motiv pentru care îţi prezentăm, mai jos cum se prepară.
Ciorba de burtă este considerată 'regina ciorbelor', iar la Brăila există o istorie interesantă legată de apariția ei. Cuvântul ciorbă are origini turcești, motiv pentru care legendele spun că ceaunele cu acest fel de mâncare erau nelipsite de lângă corturile spahiilor
Ciorbele sunt o diversificare binevenită în meniul nostru, mai ales în perioadele mai reci. a1.ro vă propune o reţetă ardelenească pentru ciorbă de perişoare, una gustoasă și extrem de ușor de preparat. Rezultatul va fi unul pe măsură! Garantat!
Rețeta de ciorbă rădăuțeană este foarte populară printre români și constituie o alternativă pentru și mai populara ciorbă de burtă. Cu rețeta de mai jos îți vei satisface cu siguranță plăcerile culinare.
Multe lacrimi au curs ieri în Casa Mireselor! De data sat nu Carmen, concurenta emotivă și hipersensibilă a fost protagonista, ci Edith! Iubita lui Ali a fost criticată în direct de Cristina, mătușa băiatului. Femeia i-a transmis că nu e dorită în familie, că nici mama lui Ali nu o vrea, că arată mult mai matur decât anii din buletin și că... e mult prea în vârstă decât tânărul de 24 de ani. În plus, i s-a reproșat că vorbește mult și prost.
Uneori, chiar și celor mai pricepuți bucătari li se poate întâmpla să strice o mâncare și să fie nevoiți să o repare.
Vineri, 08.07.2016, 14:53
Uneori, chiar și celor mai pricepuți bucătari li se poate întâmpla să strice o mâncare și să fie nevoiți să o repare.
Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi.
Sambata, 11.06.2016, 11:57
Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) a achiziționat, în cursul lui 2015, 13 produse tip borș la plic din marile structuri comerciale, în vederea realizării unui studiu prin care să atragă atenția în ceea ce privește conținutul acestui tip de produs și potențialele efecte asupra sănătății consumatorilor
Duminica, 05.06.2016, 09:14
Sandu Ciorbă de burtă
Duminica, 22.05.2016, 19:22
În Maramureş se mănâncă rozoveneasca. O ciorbă de miel cum alta nu-i în ţară. Se găteşte o dată pe an, iar cine apucă o farfurie, se poate considera norocos şi sătul.
Duminica, 08.05.2016, 19:29
Se apropie Paştele, iar gospodinele încep deja să facă liste de cumpărături. Mielul nu poate lipsi, aşa ca reţeta de mai jos este ideală. Dacă vrei să îţi impresionezi familia şi invitaţii cu ceva special, trebuie să o încerci. E o variantă mai sănătoasă şi mai uşor de realizat
Miercuri, 27.04.2016, 15:07
Ciorba de miel este o probă de foc pentru gospodine. Dar chef Cătălin Scărlătescu ne îndeamnă să fim inventivi şi relaxaţi când preparăm acest fel tradiţional.
Marti, 26.04.2016, 10:16
Ciorba de miel este o probă de foc pentru gospodine. Dar chef Cătălin Scărlătescu ne îndeamnă să fim inventivi şi relaxaţi când preparăm acest fel tradiţional.
Ciorba de miel este o probă de foc pentru gospodine. Dar chef Cătălin Scărlătescu ne îndeamnă să fim inventivi şi relaxaţi când preparăm acest fel tradiţional.
Sambata, 23.04.2016, 19:25
Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând.
Supa este un lichid savuros, care se prepară de circa 5000 de ani din combinaţii infinite de ingrediente, de la cartoful cel modest până la cel mai exotic peşte, din tot soiul de legume şi din toate felurile de carne.
Luni, 04.04.2016, 15:26
Cartofii se curata, se pun la fiert in apa cu sare.
Tudor Nicolescu primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul este din București, de meserie este DJ și are 33 de ani.
Supă de varză acră este rețeta pe care Tudor mizează. Se pune chimen, morcovi, cârnați afumați, costiță și smântână. Am furat această tehnică de la mama și bunica.
Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să-ţi răsfeţi simţurile cu o ciorbă boierească din roşii.
Sambata, 30.01.2016, 18:50
Toată lumea acrește ciorba cu borș, iar cei mai pofticioși nu se abțin să bea câte un păhărel, de fiecare dată când o fac!
Sambata, 30.01.2016, 18:18
Află câte blonde a eliminat Florin Piersic cu întrebarea: "Ce nu trebuie să lipsească din ciorba de potroace ca la carte, în locurile în care nunţile încă mai durează trei zile şi trei nopţi"?
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorbiță delicioasă cu rasol de vită, păstârnac, morcovi, ceapă și multe alte ingrediente delicioase.
Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) a achiziționat produse tip borș la plic, în vederea realizării unui studiu prin care să atragă atenția în ceea ce privește conținutul acestui tip de produs și potențialele efecte asupra sănătății consumatorilor.
Joi, 14.01.2016, 13:24
Servesc patria si o ciorbă de potroace! Sentinta în procesul lui Mircea Băsescu a fost de 4 ani cu executare. Nu era bine sa intre in noul an cu datorii.Mai ales cu datorii la tigani. Nici lui Traian Băsescu nu-i place să intre în noul an cu...
Luni, 11.01.2016, 17:28
Camelia Mitoşeru şi-a văzut visul cu ochii: fiul ei, Mihai, s-a căsătorit cu Noemi, femeia cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de zece ani. Momentele emoţionante continuă şi la 3 zile de la oficializarea relaţiei.
Luni, 14.12.2015, 22:22
Mihai Mitoşeru şi proaspăta lui soţie, Noemi, au continuat petrecerea de cununie cu ciorba de potroace. Evenimentul a avut loc chiar în platoul emisiunii "Răi da buni".
Luni, 14.12.2015, 20:58