Nicio masă fără borş de peşte. Este deviza multor turişti pentru care un concediu pe litoral înseamnă să te bucuri de tot ceea ce are marea de oferit. Storceagul şi ciorba de perişoare de peşte sunt primele lor opţiuni, însă există şi...
Joi, 12.07.2018, 19:20
Ciorba de peşte este nelipsită de pe mesele turiştilor aflaţi pe litoral. Dar nimeni nu spune că vestita zeamă nu poate deveni. o delicatesă. Da, şi ciorbele pot fi pretenţioase şi sofisticate.
Joi, 12.07.2018, 16:33
Liviu Vârciu și Jean de la Craiova au livrat mâncarea cu peripeții. Au vărsat ciorba în mașină și au încurcat adresele clienților.
Liviu Vârciu și Jean de la Craiova livrează mâncarea cu peripeții. Au vărsat ciorba în mașină și au încurcat adresele clienților. Ce va spune Nea Marin când va afla ce au făcut cei doi?
Preferinţele culinare ale românilor s-au schimbat chiar şi atunci când vine vorba despre supă sau ciorbă! Iar bucătarii s-au adaptat urgent.
Marti, 03.07.2018, 16:29
Se pare că gusturile românilor sunt din ce în ce mai rafinate, mai ales atunci când vine vorba despre alegerile culinare. Ciorba clasică nu prea mai este pe placul românilor, aşa că bucătarii au ţinut pasul. Au înlocuit ciorba de fasole sau...
Luni, 02.07.2018, 19:23
Când credeai că le-ai văzut pe toate, Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, vine la Smiley News, de la Neatza, cu un o găină... arogantă, care plutește în apă.
După ce au trecut prin chinuri și probe extrem de solicitante, Raluka și Ana, câștigătoarele Asia Express au primit o nouă provocare. Cele două vedete au trecut la cratiță și au făcut echipă, împotriva lui Jo și a lui Matteo. Chef Minh, vietnameza năbădăioasă, i-a băgat în priză și i-a supravegheat cu mare atenție pe cei patru artiști.
Vineri, 08.06.2018, 18:31
O lume întreagă l-a văzut cântând și mulți colegi de breaslă spun că are o voce unică. Cu toate astea, pe artistului de etnie romă, Sandu Ciorbă nimeni nu l-a auzit vreodată vorbind despre viața sa. Nu îi place și nu a vrut să dea...
Joi, 31.05.2018, 18:09
O lume întreagă l-a văzut cântând și mulți colegi de breaslă spun că are o voce unică. Cu toate astea, pe artistului de etnie romă, Sandu Ciorbă nimeni nu l-a auzit vreodată vorbind despre viața sa. Nu îi place și nu a vrut să dea...
Joi, 31.05.2018, 17:50Una dintre cele mai îngrăgite ciorbe de către români este ciorba de burtă, iar această ciorbă de burtă garnisită cu parmezan - Trippa a la parmiggiana, este chiar interesantă!
Gustoasă și sățioasă această ciorbă de cartofi cu cârnați, altceva nici nu-ți mai dorești la masă!
Chefi la cuțite este show-ul culinar în care totul este posibil, inclusiv ca o mamă și o fiică să se dueleze pentru accederea în următoarea etapă. Două doamne respectabile au venit să-și arate calitățile în fața...
Cum să nu adori așa ciorbă țărănească de gâscă, cu tăieței de casă, acrișoară și gustoasă!
Invitați la emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", Gina Matache și Vicențiu Ioniță au făcut un show de zile mari! Și se pare că mama Deliei are chiar planuri mari!
Actrița Doina Ghițescu și-a făcut intrarea cântând o romanţă reinterpretată, în manieră proprie: "De-ar fi să guşti, nu va fi într-o doară / Dar într-o zi, priiintul meu clar vei fi".
Dacă vă plac ardeii umpluți, scăldați în diverse sosuri, cu siguranță și această ciorbă de ardei umpluți va fi pe gustul vostru!
Actrița Doina Ghițescu și-a făcut intrarea cântând o romanţă reinterpretată, în manieră proprie: "De-ar fi să guşti, nu va fi într-o doară / Dar într-o zi, priiintul meu clar vei fi".
Chef Florin Dumitrescu i-a promis lui chef Cătălin Scărlătescu o ciorbă acră, așa că a intrat în bucătărie.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorbă de primăvară din multe verdețuri, pe care a denumit-o "Ciorbă din brazdă".
Dani a început ziua în forţă. Muzica pe care o ascult în drum spre platou pare să îi prindă bine matonalului. Veselia este la cote maxime!
Dani Oți, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", a prezentat, în direct, ce melodie ascultă, dimineața, în mașînă.
Sunetul lingurilor și al făcălețului se aude fără oprire în bucătăriile gospodinelor, în prag de Paște. Masa tradiţională de cunoaște câteva preparate nelipsite: drob, ciorbă şi friptură de miel, ouă roşii, cozonac şi celebra pască cu brânză. În unele regiuni, pe lângă acestea, nelipsite de pe masa pascală sunt și câteva specialităţi pe bază de păstrăvi şi hribi. Secretul gustului delicios al cozonacului, spune gazda, stă în umplutură.
Miercuri, 28.03.2018, 10:58
Ouăle roșii, pasca și mielul sunt nelipsite de pe masa de Paște. Cum cea mai importantă sărbătoare din creștinism este tot mai aproape, trebuie să ne pregătim din timp să îi surprindem pe cei dragi. Iată care este ingredientul secret pentru cea mai bună ciorbă de miel.
Miercuri, 21.03.2018, 22:34
Tot ce vrei sa stii despre carnea de miel: de unde sa o cumperi, cum sa o prepari.
Miercuri, 21.03.2018, 17:30
Vlăduţ, bucătarul iscusit de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să ne arate cum se face cea mai bună ciorbă de fasole cu afumătură din lume!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Ciorbă de fasole cu afumătură, pe care nimeni n-o refuză.
Ciorba de miel este nelipsită de pe masa de Paște a românilor. Însă, nu toate reţetele sunt la fel de bune. Dacă vrei să nu dai greş şi familia să te laude, încearcă această reţetă. Va fi atât de gustoasă încât toţi se vor linge pe degete.
Joi, 15.03.2018, 11:41
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine lobodă, ceapă verde, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de lobodă".
Ingredientele necesare sunt: 500 g conopidă, 1 legatura ceapă verde, 3-4 căţei usturoi, 2-3 gogoşari, 1 ardei capia, sare, piper măcinat, 1 lingura boia dulce, 3-4 linguri ulei, 1 litru suc de, roşii, borş.
Marti, 13.03.2018, 09:43
Odată cu încălzirea vremii și venirea primăverii, în multe din bucătăriile romanești, încep să se gătească tot felul de mâncăruri cu legume verzi. Printre acestea se numără și urzicile, o vedeta primăvăratică...
Proba ”Continuă proverbul” le dă mari bătăi de cap concurentelor.
Știați ca exista ciorba de perișoare de post? Va oferim o varianta rapida, gustoasa și sanatoasăa!
Vineri, 23.02.2018, 19:27
Ultimele experiențe din Vietnam nu vor fi uitate prea ușor de către concurenții de la "Asia Express". În încercarea de a obține permisul de trecere în Laos, următoarea destinație din concurs, vedetele au trecut prin probe dintre cele mai solicitante.
Raluka este dezgustată de mâncarea și de obiceiurile culinare din Vietnam. ”Dacă ăștia mănâncă o ciorbă de-a noastră, ne invadează”, a spus artista.
Ai încercat ciorba rădăuțeană, ciorba de perișoare, dar parcă vrei altceva… Ai încercat vreodată să gătești supa tortilla? Nu-ți va lua decât 15 minute, căci acesta e timpul de preparare.
Marti, 20.02.2018, 19:06
Ne plac supele și ciorbele, ne curăță stomacul și se spune că o ciorbă caldă alungă răcelile primăvăratice. Hidratează organismal și, uneori, ni-l răcoresc,pe timp de vară, asta pentru că unele ciorbe se consumă și reci, cum ar fi supa de roșii.
Luni, 19.02.2018, 18:53
Sfârşit cumplit pentru un copil de aproape doi ani din judeţul Suceava! Se juca cu un verişor, când băiatul a căzut într-o oală cu ciorbă clocotită. Iniţial, copilul a fost dus la spital în Suceva. Şi de acolo, transferat imediat la...
Sambata, 17.02.2018, 08:57
Inca sunt mame care mai comit imprudența de a lasa obiecte fierbinți nesupravegheate la indemana copiilor.
Vineri, 16.02.2018, 09:17
Ușor picantă, colorată și savuroasă și bună de servit la orice masă, o astfel de o ciorbă gulaș din carne de vițel cu găluște, inspirată din bucătăria ungurească.
Adelina Pestrițu vorbește despre durere și despărțire. Vedeta spune că a suferit din dragoste și a fost nevoită să meargă la psiholog.
Marti, 23.01.2018, 10:53
Orice gospodină trebuie să știe să prepare ciorba de perișoare, pentru că este una dintre cele mai gustoase şi apreciate ciorbe din bucătăria românilor.
Dorian Papa s-a întors din Asia și a vorbit la Neatza despre experiența exotică pe care a trăit-o. Dacă ar avea ocazia, ar reveni oricând acolo.
Dorian Poapa s-a întors la Neatza și a vorbit despre experiența exotică din care s-a întors de puțin timp. ”Asia Express a fost o experiență nebună rău de tot. Am dormit pe jos, am mâncat ciorbă de veveriță...!”, a spus artistul.
Este sezonul cărnurilor afumate și al verzelor murate, așa că oricând își poate face loc în meniul oricui, o delicioasă ciorbă de varză ardelenească, cu afumătură de porc.
După sărbători, când ne simțim plictisiți de atâtea mâncăruri consistente, o ciorbă țărănească de cartofi, acrită cu zeamă de varză, este pur și simplu potrivită.
Într-un moment de neatenţie al mamei, cel mic a căzut în oala pe care femeia tocmai o luase de pe foc. Are acum arsuri pe 35% din suprafaţa corpului. Băieţelul a fost transportat de urgenţă în capitală şi ar putea fi supus unor intervenţii...
Luni, 06.11.2017, 13:25
Ștefania Ungureanu are 20 de ani și este un bucătar în căutare de succes!
Elena Rus spune că a venit pentru Scărlătescu „musai și neapărat”! Și chiar a ieșit show de zile mari!
Ciorba de salată verde, denumită „zamă de șelate” în Ardeal, este la mare căutare, mai ales primăvara, când salata verde este la ea acasă, iar servită cu pături cu brânză, devine un adevărat răsfăț culinar....