Luni, 03.04.2023, 15:45
Ediția din 26 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu ăzvan și Dani. Cătălin Rizea și Nicolai Tand au pregătit o ciorbă de burtă de pește și un gulaș de pește.
Episodul 3, sezonul 1, Nu te supăra frate, 20 ianuarie 2023. Nea Mărin și Maria Buză au parte de o super provocare. Artiștii trebuie să danseze în timp ce au o farfurie de ciorbă în mâini.
În ediția din 9 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mâncare de ciorbă de porc cu varză. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a...
Monica Bîrlădeanu a venit la Chefi la cuțite sezonul 10 pentru a-i surprinde pe jurați cu un preparat cu totul și cu totul special.
Chefi la Cuțite Sezonul 10, 04 octombrie 2022. Daniel Penciuc Ungureanu are 33 de ani și este de profesie mecanic de utilaje grele. Tânărul din Timișoara le gătește celor trei jurați ciorbă de potroace.
Ediția din dată de 3 octombrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Florin Dumitrescu, la "Rețetă de Amuletă", a pregătit ciorbă de miel. Iată ce ingrediente conține, dar și cum a pregătit celebrul chef acest preparat.
Ediția din dată de 3 octombrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Cătălin Scărlătescu, la "Rețetă de Amuletă", a pregătit ciorbă de pui. Iată ce ingrediente conține, dar și cum a pregătit celebrul chef acest preparat.
Chefi la Cuțite Sezonul 10, 03 octombrie 2022. Gabriel Drăgan din Deva este artist animator. Concurentul a făcut show în fața celor trei jurați Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Concurentul a pregătit ciorbă de cartofi cu afumătură.
Chefi la Cuțite Sezonul 10, 20 septembrie 2022. Viorel Vîlcu are 32 ani și vine din localitatea Nicolae Bălcescu. Concurentul este preot de meserie, iar preparatul cu care a vrut să impresioneze chefii a fost o rețetă de Ciorbă rădăuțeană.
În ediția din 11 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza de Weekend, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ciorba de pui cu legume .”Pentru a ieși o ciorbă bună ai nevoie de oase. Eu am ales niște ciocănele de pui. În tigaie am...
Având în vedere că suntem în plin sezon estival, prețurile au crescut semnificativ pe litoral. În contextul în care la Vadu prețul pentru o ciorbă la restaurant ajunge la 57 de lei, ministrul Turismului a vorbit despre economia de vpiață care funcținează pe sistemul cererii și ofertei.
Miercuri, 13.07.2022, 15:32
O româncă a povestit că a comandat o ciorbă de pește la o tavernă din Grecia și a rămas surprinsă la primirea notei de plată. În meniu nu era afișat prețul produsului, așa că nu a știut câți bani avea să urmeze să scoată din buzunar.
Luni, 11.07.2022, 17:13
În ediția din 5 mai 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Andra Ilias, bucătarul de serviciu al matinalului a pregătit mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de ciorbă de lobodă gustoasă și acrișoară..
În ediția din 20 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o ciorbă de salată. ”E foarte faină. În loc de slănină am pus un pic de șuncă de porc. E foarte bună. Am pus și...
Vedeta mesei de Paște este mielul, iar ciorba de miel este un adevărat deliciu. Îți prezentăm rețeta tradițională pentru ciorba de miel, precum și secretul celei mai bune ciorbe de Paște.
Marti, 19.04.2022, 17:44
În ediția din 2 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit trei preparate: printre care și o delicioasă ciorbă de perișoare cu roșii cherry și varză acră.
În ediția din 2 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit trei preparate: o ciorbă de perișoare, o mâncare de fasole cu afumătură și prăjitură cu alune americane.
Ediția din data de 22 ianuarie 2022 a emisiunii Mireasa, sezonul 5. Giovana Ciorbă colecționează cripto monede și a venit să-și găsească jumătatea.
În ediția din 12 ianuarie 2022 de la Super Neatza, una dintre rețetele gătite de chef Nicolai Tand a fost rețeta de ciorbă de varză murată cu carne de porc.
Ciorbă este unul dintre cele mai cunoscute preparate din bucătăria românească. Străbunicii, bunicii și mamele noastre au gătit acest fel principal la aproape fiecare masă.
Marti, 23.11.2021, 09:58
În ediția din 21 noiembrie 2021 a îndrăgitului matinalul Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă ciorbă de pește cu multe legume, rețetă specială pentru o zi de post cu dezlegare la pește, dar și o rețetă de mâncare de cartofi și pachețele de iarnă cu cartofi.
În ediția din 21 noiembrie 2021 a îndrăgitului matinalul Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă mâncare de cartofi și pachețele de iarnă cu cartofi, dar și o ciorbă de pește cu multe legume, pentru o zi de post cu dezlegare la pește.
În serialul Adela sezonul 2, episodul 27 din data de 18 noiembrie 2021, Adela, Ana Maria și Paul se apropie unii de alții. Gătesc o ciorbă împreună, iar Paul începe să povestească cum a cunoscut-o pe Ana Maria. Cei trei pare să se...
Ilona Brezoianu te ia în culisele emisiunii X Factor și îți prezintă cele mai amuzante momente surprinse la filmări. În episodul 12 din eXtra Factor, Ilona încearcă o nouă afacere.
Sandu Ciorbă a devenit cunoscut după ce a lansat mai multe piese care au fost foarte apreciate de fanii din toată țara. Iată că acesta a fost cunoscut și peste hotare, piele sale primid aprecieri și din Polonia.
Joi, 04.11.2021, 14:35
La degustarea probei individuale din ediția 44, sezonul 9 ”Chefi la cuțite”, Chef Dumitrescu, chef Bontea și chef Scărlătescu se declară impresionați. Cei trei jurați au mâncat au mâncat crochete de zacuscă și ciorbă de ciocolată!
Chiar în mijlocul confruntării pe echipe extrem de tensionate, chef Florin Dumitrescu a avut nevoie de intervenția medicului după ce i s-a făcut rău din cauza mirosului de la oala echipei lui Bontea.
Ciorba de miel este nelipsită de pe mesele românilor, mai ales în ziua de Paște. Chef Florin Dumitrescu de la emisiunea „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum se face cea mai bună rețetă de ciorbă de miel cu cartofi și care este secretul pentru un maxim de savoare.
Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă cele mai gustoase ciorbe de post.
În ediția a 24-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit Ștefan Manolache și a preparat melt cheese de vită cu sos picant și cartofi dulci.
În ediția a 24-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit Crina Zvobodă, singura femeie ventriloc din România și a preparat ciorbă de perișoare.
În ediția a 24-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit Ancuța Struț și a preparat ciorbă de saltă verde și mămăligă cu brânză.
Una dintre rețetele apreciate cu punctaj maxim în ediția 22 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost o rețetă de ciorbă din ciuperci pleurotus, preparată de Lucian Barna.
Lucian Barna, directorul general al unui hotel din Poiana Brașov, dar și vicepreședinte al Federației Române de Judo, își dorește foarte mult să le arate chefilor că ciorba de burtă se poate face și altfel.
Relu Nica, de profesie instructor de supraviețuire, a venit în episodul din 6 aprilie 2021 de la Chefi la Cuțite cu o rețetă pe care o predă cursanților săi: "ciorbă de pietre".
Maria Prună este concurenta care a decis să pregătească chefilor o rețetă surprinzătoare de ciorbă cu salam, în ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.
În a 11-a ediție din sezonul 9 al show-ului culinar „Chefi la cuțite” a venit Maria Prună, 47 de ani, care este din București. Concurenta a pregătit mâncare ca în pușcărie.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de ciorbă deasă din verdețuri de primăvară, pe care a denumit-o ”Grădina fermecată”.
Gabriel Dima, manager restaurant specializat în ciorbe, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani secretul celor mai gustoase ciorbe de post.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține spanac, ouă, ceapă verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Grădina fermecată”.
Am avut parte de momente savuroase în ediția 6 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, mai ales atunci când Cosmin Seleși, simpaticul prezentator de la „Te cunosc de undeva”, a decis să pregătească juraților o rețetă specială de ciorbă.
Cosmin Seleși a venit la Chef la Cuțite cu un preparat care i-a lăsat mască pe jurați. ”Ai băgat frișcă în ciorbă!”, i-a transmis chef Florin Dumitrescu.
Claudia Radu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, i-a surprins pe urmăritorii săi cu o rețetă senzațională de ribollita, o ciorbă italienească ce a căpătat apreciere în plan internațional.
Se spune că românii sunt mari consumatori de ciorbe, mai ales iarna, pentru că ciorbele fierbinți sunt adevărate remedii delicioase pentru zilele geroase.
Ciorba fierbinte, o adevărată delicatesă pentru români, mai ales în sezonul rece.
Chef Sorin Bontea vine în ajutorul celor care țin Postul Crăciunului cu o rețetă de ciorbă de cartofi inspirată de o persoana dragă din familia lui.
Vineri, 04.12.2020, 11:03
Era de mult o zicală, cum că o ciorbă bună te scoate din boală și se aplică și după ce ne ghiftuim cu mese copioase la diferite evenimente, sărbători, sau vacanțe. Marian Duță ne ajută să aflăm care sunt cele mai recomadate ciorbe bune de servit după perioadele de abuz alimentar.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă remediul perfect după minivacanță.
Când vine vorba de rețete tradiționale, așa cum le știm de la mama, sau bunica, precum această rețetă de ciorbă de lobodă și ștevie cu mămăligă, papilele gustative crează curcubeu pe cerul gurii.