În ediția 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, celebra actriță Adriana Trandafir a decis să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu o rețetă specială de ciorbă!
Stela Bizdu, creator de conținut, a venit la Chefi la Cuțite să le arate juraților cât de bine știe să gătească.
Într-o zi ploioasă de octombrie, Marian Duță, reporterul de la Neatza, se încălzește cu o ciorbă delicioasă ca la mama acasă.
Foarte gustoasă, cu o aromă ușor picantă, este un adevărat elixir culinar această ciorbă de leurdă cu slănină afumată. O rețetă tradițională maramureșeană.
Vlad Maria a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” și a făcut senzație cu o delicioasă ciorbă de leurdă, dar și cu poveștile sale de viață!
Vlad Maria a venit din Săliștea de Sus, județul Maramureș, pentru a găti un preparat cu adevărat special!
Preparatele ardelenești sunt la mare căutare pentru că sunt bogate în ingrediente și foarte gustoase, așa cum este și această ciorbă ardelenească de varză murată cu afumătură.
Rețeta Düğün Çorbası este o rețetă de ciorbă din carne tocată dreasă cu iaurt și lămâie ce se servește în mod tradițional la nunțile din Anatolia.
După ce a pregătit o super rețetă de ciorbă turcească, Levent Sali și-a făcut apariția în fața chefilor! Surpriza a fost mare pentru Sorin Bontea!
Rețete tradiționale sunt de nerefuzat pentru că foarte rar ne este dat să le degustăm, poate doar când vizităm regiunile de unde provin, cum este și această rețetă tradițională din Maramureș: Ciorbă de bureți cu slănină afumată și mămăliguță cu brânză de oi, prezentată în emisiunea Chefi la cuțite.
Bucătăria ardelenească este printre cele mai apreciate din țara noastră, pentru că bucatele se prepară cu răbdare și cu dragoste, pentru a oferi savoarea mult vestită acestei regiuni, iar o ciorbă ardelenească de cartofi cu afumătură și tarhon, ca la mama ei acasă, nimeni nu ar refuza.
Cu o excelentă rețetă de ciorbă de pasăre cu tăiței de casă și budincă de griș, o concurentă octogenară, o bucnicuță foarte simpatică, a venit la concursul culinar Chefi la cuțite să demonstreze celor trei jurați că tot mâncarea ca la bunica acasa este mai delicioasă.
Ciorbele de pasăre sunt printre cele mai gustoase, adorate și de cei mari și de cei mici, mai ales când pasărea este crescută într-un mod cât mai natural. Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne-a încântat cu o interesantă rețetă de Ciorbă de cocoș cu tăiței de casă și castraveciori acri.
Luni, 07.09.2020, 10:30
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune să profităm de legumele de pe piață și să preparăm delicioasa rețetă de borș de fasole păstăi cu afumătură de porc.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține cocoș de munte, castraveți murați, morcov , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de cocoș".
Cele mai bune preparate culinare pe timpul verii, sunt de departe, ciorbele și supele servite reci de la frigider! Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne-a surprins tare plăcut cu o rțetă de ciorbă din păstăi de fasole galbenă cu caise pârguite. rețeta verii gata în 30 de minute.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pastăi, caise, morcov, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de păstăi cu caise".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit, la cererea matinalilor, cea mai delicioasă ciorbă din ciuperci pleurotus, renumita ciorbă falsă de burtă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit, la cererea matinalilor, cea mai delicioasă ciorbă din ciuperci pleurotus.
Pentru un prânz de vară, lejer și gustos, o rețetă de ciorbă de legume acrită cu corcodușe, ce va cuceri în mod deosebit.
După două luni de stat în case, românii au așteptat cu nerăbdare redeschiderea restaurantelor și teraselor la care odinioră își serveau mesele cu prietenii sau în familie. Se pare că bucureștenilor le-a lipsit mâncarea tradițional romnească sau s-au obișnuit atât de mult cu ea încât la restaurante nu s-au putut dezminți si au savurat cilan, ciorbă si sarmale.
Marti, 02.06.2020, 13:11
În perioada pandemiei de coronavirus, în special în cele două luni de stare de urgență, ciorbele de casă au fost la mare căutare printre români.
Cele mai savuroase rețețe de preparate rămân tot vechile rețete ca la mama sau bunica, cum este și această rețetă țărănească de ciorbă de cartofi cu rasol de porc afumat.
Este un fenomen în lumea muzicală şi mulţi şi-au dorit să-i afle secretul. În ciuda succesului, a rămas acelaşi om modest şi fără fiţe. Sandu Ciorbă a oferit un interviu de senzaţie în care a vorbit despre copilărie, despre succes, dar...
Joi, 07.05.2020, 14:40
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști, pe lângă clasicele preparate din carne de miel, să ne răsfățăm și cu o delicioasă ciorbă de primăvară din amestec de verdețuri, pe care a denumit-o "Grădina fermecată", o ciorba care va echilibra sănătos meniul.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști, pe lângă clasicele preparate din carne de miel, să ne răsfățăm și cu o delicioasă ciorbă de primăvară din amestec de verdețuri, pe care a denumit-o "Grădina fermecată", o ciorba care va echilibra sănătos meniul.
Cu arome de primăvară, dar și cu ceva afumătură de porc, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a inundat platoul emisiunii, preparând delicioasă rețetă de ciorbă țărănească de spanac cu afumătură.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat dulce care conține ouă, spanac, ceapă verde , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă țărănească de spanac."
Preparată în cel mai simplu mod, așa cum o știm de la mama, sau bunica, Ciorbă țărănească de cartofi cu cimbru și boia de ardei, este printre cele mai simple și apreciate rețete de post.
Treburile gospodărești din casa "Mireasa" continuă să stârnească reacții emoționale. De la o simplă ciorbă de salată, Ella Stoleriu a început să plângă.
Treburile gospodărești din casa "Mireasa" continuă să stârnească reacții emoționale. De la o simplă ciorbă de salată, Ella Stoleriu a început să plângă. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să...
Treburile gospodărești din casa "Mireasa" continuă să stârnească reacții emoționale. De la o simplă ciorbă de salată, Ella Stoleriu a început să plângă. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să...
Dacă vă plac ciorbele verzi: de lobodă, ștevie, urzici, salată, sau spanac, reuniți-le într-una singură și veți avea o explozie de gusturi și de sănătate curată.
Seara a continuat la Asia Express cu o nouă provocare pentru concurenți, care au fost puși să mănânce un bol plin cu un desert tradițional filipinez, însă n-a fost deloc pe placul lor.
Ciorba de ștevie este considerată unul dintre elixirurile primăverii, ștevia având un rol împortant detoxifierea organismului și în regenerarea sângelui, ca și urzicile, de altfel.
Chef Munti a pregătit la Star Matinal o reţetă tradițională, pâine de casă și ciorbă de pui țărănească.
Sambata, 21.03.2020, 11:09
Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o rețetă de ciorbă de lobodă roșie cu salată verde, plină de savoare și culoare, dar și de vitamine.
Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o rețetă de ciorbă de primăvară cu multă verdeață, plină de savoare și culoare, dar și de vitamine.
Pentru că adesea vă întrebați ce rețete culinare de post să mai gătiți, vă sugerăm o idee de meniu complet de post, pentru întreaga zi.
Unul dintre ingredientele folosite des de români la prepararea unei ciorbe este borșul. Pentru cei care nu au cum să-l preparare în casă sau nu au găsit o sticlă la raftul magazinului, borșul la plic rămâne o variantă simplă și rapidă. Totuși, ingredientele conținute sunt o adevărată otravă pentru organism!
Nu, nu este o glumă! La restaurantul Camerei Deputaților cel mai scump fel de mâncare este 11,81 lei, mai exact o porție de sarmale de porc cu costiță. O ciorbă este 2,63 lei și pulpa de porc la tavă - 5,77, potrivit observatorulph.ro.
Joi, 13.02.2020, 22:24
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de Ciorbă din afumături de porc și murături, foarte gustoasă și hrănitoare, perfectă pentru un prânz de iarnă autentică.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de Ciorbă din afumături de porc și murături, foarte gustoasă și hrănitoare, perfectă pentru un prânz de iarnă autentică.
Pe lângă o prietenie de ani buni, pe Chef Sorin Bontea și pe Răzvan Fodor, partenerul lui de aventură, îi leagă și dragostea pentru bucătărie. Din acest punct de vedere, Asia Express, sezonul 3, a fost pentru cei doi și o expediție culinară. Pe lângă orezul pe care l-au mâncat dimineața, la prânz și seara, s-a întâmplat să guste și câteva din delicatesele locale, cum ar fi ciorba de pui cu sânge.
”Am redescoperit cu mare bucurie un spațiu pe care credeam că îl cunosc la perfecție, dar care mi s-a dezvăluit acum într-o altă lumină. Delta din povestirile prietenului meu înseamnă mult mai mult decât pescuit, păsări și natură sălbatică. E o împletire de gânduri, trăiri, momente, stop-cadre pe care le porți în inimă toată viața” - Chef Cătălin Scărlătescu
Marti, 28.01.2020, 14:33
Pentru că este iarnă și sunt recomandate, pentru hidratare, ciorbele și supele, să ne delectăm cu o delicioasă Ciorbă gulaș!
Cele mai adorate ciorbe, în sezonul rece sunt ciorbele acrite cu zeamă de varză,iar dacă mai conțin și carne de porc afumată, deliciul este maxim.
Chef Munti pregăteşte la Star Matinal o reţetă de Ciorbă de afumătură cu zeamă de varză.
Miercuri, 01.01.2020, 11:30
Românii obișnuiesc să servească ardei iute la o porție de ciorbă caldă sau la diferite alte feluri de mâncare, pentru a da un plus de savoare rețetelor. Totuși, puțini sunt cei care știu ce se înntâmplă în corpul tău atunci când consumi ardei iute!
Vineri, 20.12.2019, 18:42