În ediția din 29 martie 2025 a emisiunii Hello Chef de la Antena 1, Chef Roxana Blenche a pregătit o delicioasă rețetă de papanași cu dulceață de măceșe. Descoperă ce secret a folosit în bucătărie pentru a oține cel mai bun aluat de papanași.
În episodul 6 al sezonului 9 Hello Chef, din 29 martie 2025, chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Vlad Craioveanu patru rețete. Este vorba despre tempura de creveți în sos picant, beef Wellington, chefal prăjit cu mămăligă și papanași cu măceșe.
Episodul 6 al sezonului 9 Hello Chef, din 29 martie 2025. Roxana Blenche și chef Samuel au pregătit mai multe rețete cerute de Vlad Craioveanu, care au fost degustate și jurizate de către aceasta. Iată cine a câștigat provocarea!
Episodul 6 al sezonului 9 Hello Chef, din 29 martie 2024. Roxana Blenche și chef Samuel gătesc în acestă ediție pentru Vlad Craioveanu. Chefii au mai pregătit: tempura de creveți în sos picant, beef Wellington, chefal prăjit cu mămăligă și...
Episodul 9 al sezonului 15 Chefi la cuțite, din 26 martie 2025. Anca Nistor și Natalia Ungureanu au câte 48 de ani, vin din București, iar de profesie sunt șef servicii integrare socială și director executiv asociație. Cei doi le-au pregătit...
Episodul 7 al sezonului 15 Chefi la cuțite, din 24 martie 2025. Iulian și Mimi Ciulin vin din Franța și sunt bucătari, iar Cosmin și Adela Pantazi vin din Chiajna și sunt administratorii unei săli de fitness. Aceștia au gătit pentru chefi...
Episodul 2 al sezonului 15 Chefi la cuțite, din 11 martie 2025. Claudia Ionașcu are 53 de ani și este pensionară. Locuiește în București. Celor patru jurați le gătește ceva inedit: papanași din quinoa.
În episodul 14 al sezonului 8 Hello Chef, din 21 decembrie 2024, chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Fuego patru rețete. Este vorba despre lapte de pasăre, papanași ardelenești cu brânză, sarmale și escalop de ficat de rață prăjit.
Papanașii i-au cucerit până și pe străini. Aromele contrastante se echilibrează perfect, dând un desert plin de savore.
Joi, 24.10.2024, 16:53
Cunoscutul creator de coținut Balkandad a ajuns în România, unde a avut parte de experiențe tradiționale. Sârbul a realizat mai multe videoclipuri cu el bucurându-se de tot ceea ce-i oferă România.
Marti, 01.10.2024, 13:49
Papanașii sunt printre deserturile preferate ale românilor și nu numai, străinii fiind plăcut surprinși de acest preparat tradițional.
Luni, 27.05.2024, 15:35
Episodul 12 al sezonului 6 Hello Chef, din 18 noiembrie 2023. Roxana Blenche, alături de Damian Drăghici si Radu Țibulcă, invitatul special din această ediție, au preparat Papanași moldovenești.
Episodul 7 al sezonului 6 Hello Chef, din 14 octombrie 2023. Roxana Blenche, alături de Damian Drăghici si Jador, invitatul special din această ediție, au pregătit Papanași fierți.
În a șaptea ediție Hello Chef, Roxana Blenche și Damian Drăghici l-au avut ca invitat special pe Jador cu care au gătit papanași fierți și zeamă de șălate. Hai să descoperi de ce ingrediente ai nevoie ca să le prepari și tu la tine acasă!
În ediția din 9 mai 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Adriana Rusu a pregătit o plăcintă turcească, denumită Borek, și Papanași cu dulceață și smântână. Pentru aluatul placintei turcești se folosește un amestec de iaurt...
În episodul zece de la Hello Chef sezonul 3, din 1 mai 2022, chef Roxana Blenche a avut alături un invitat special, pe artista Karmen, fiica celebrului cântăreț de manele Adi Minune. Desertul pe care îl propun Roxana Blenche şi Karmen în...
Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
În cea de-a 14-a ediție de la Hello Chef sezonul 2, din 28 noiembrie 2021, chef Roxana Blenche a avut alături o altă invitată specială, pe Iuliana Pepene, prezentatoarea știrilor de la Observator 06 de luni până vineri. Roxana Blenche şi...
Hello Chef sezon 2 continuă, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
În al doilea episod de BeautiFood, emisiune disponibilă pe AntenaPlay, Roxana Blenche a prezentat o rețetă specială de papanași, pe care o știe de la bunica ei din Maramureș.
Duminica, 13.06.2021, 14:38
Chef Roxana Blenche prepară la BeautiFood papanași de Maramureș, după rețeta bunicii sale.
Sambata, 12.06.2021, 20:22
În ediția a 20-a Chefi la cuțite, sezonul 9, Andrei Mihalache a venit să le gătească juraților papanași
Îndrăgiții papanași, acele bijuterii culinare pe care nu le poți refuza, se pot prepara nu doar în modul clasic, cunoscut de toți, ci rețetele se pot reinterpreta în fucție de gustul și imaginația fiecăruia, așa cum o să vedeți și în această rețetă de papanași altfel. Papanași de dovlecei.
Laurențiu Zediu are 33 de ani, vine din Polonia și organizează evenimente culinare. Concurentul a pregătit pentru cei trei jurați de la Chefi la Cuție file de doradă și supă cremă de dovlecel a la Asia.
Chiar nu ai cum rezista la așa rețetă tradițională de papanași moldovenești, serviți cu smântână grasă și dulceață de vișine!
Mirel Magop are 51 de ani, este scriitor și vine din Timișoara și a vizitat 54 de țări. Acesta a pregătit la ”Chefi la Cuțite” papanași moldovenești.
Cunoscuţi cu originile în Danemarca, aduşi pe meleagurile noastre de austro-ungari şi adaptaţi gusturilor autentice, papanaşii bucovineni sunt un desert care nu lipseşte din nicio pensiune, din judeţul Suceava. Am căutat reţeta şi bucătarul...
Duminica, 19.07.2020, 08:31
Chef Munti ne pregătește „Papanași pufoși”. Ingredientele de care ai nevoie: 400 gr brânză de vaci, 300 gr faină, 1 plic praf copt, sare, 10 plicuri zahăr vanilinat, lamâie, ulei de floarea soarelui, 500 gr smântână grasă, 400 gr...
Sambata, 18.07.2020, 10:34
După două luni de stat în case, românii au așteptat cu nerăbdare redeschiderea restaurantelor și teraselor la care odinioră își serveau mesele cu prietenii sau în familie. Se pare că bucureștenilor le-a lipsit mâncarea tradițional romnească sau s-au obișnuit atât de mult cu ea încât la restaurante nu s-au putut dezminți si au savurat cilan, ciorbă si sarmale.
Marti, 02.06.2020, 13:11
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă rețetă de Papanași, cu dulceață de căpșuni, dulceață de vișine și smântână.
Joi, 09.01.2020, 11:13
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă rețetă de Papanași, cu dulceață de căpșuni, dulceață de vișine și smântână.
Joi, 09.01.2020, 08:57
Printre cele mai îndrăgite rețete tradiționale de desert sunt rețetele de papanași Și cum se apropie 1 decembrie — Ziua Națională a României, acestea nu pot lipsi din meniurile românilor.
Cea mai îndrăgită rețetă de desert tradițional, este fără îndoială, rețeta de Papanași cu dulceață și smântână.
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne pregătește „Papanași cu dulceață de vișine și căpșuni”.
Marti, 16.07.2019, 14:16
Afinele, printre fructele de pădure cele mai bogate în antioxidanți și vitamine, sunt preferatele gospodinelor pentru preparat gemuri, dulcețuri, băuturi, dar și deserturi. Cel mai frecvent preparat este delicioasa dulceață de afine, perfectă pentru papanași, clătite, tarte, sau cheesecakes.
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne pregătește „Papanași cu dulceață de vișine și căpșuni”.
Marti, 16.07.2019, 08:15
Cea mai exotică apariție din emisiunea „Chefi la cuțite”! De data aceasta, în bucătărie a intrat familia Dos Santos, formată din Mauro, Antonio, Leandro și Daniela!
Papanași cu sos din fructe de pădure și smântână, o rețetă tradițională foarte apreciată.
Ralu, frumoasa asistentă de la "Star Matinal", a pregătit un deșert delicios, papanași fierți umpluți cu căpșune.
Marti, 05.06.2018, 08:42
Cei trei jurați au parte de papanași din partea Alinei Daon. Concurenta a reinventat rețeta, de aceea are mari emoții în fața chefilor.
Nimeni nu va refuza așa desert tradițional, dar reinventat într-un mod mai delicios: „Papanași cu cremă de vanilie și sos de vișine”!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să încercăm, cu reușită sigură, rețeta veche, clasică de Papanași cu smântână țărănească și dulceață de casă, foarte pufoși și delicioși.
Dani și Răzvan vor să vadă bustul Rihannei, celebra artista iubită de milioane de fani.
Orice gospodină ar trebui să testeze la ea in bucătărie, măcar odată, acest desert tradițional - Papanași cu smântână și dulceață, adorat de lumea toată! Rețeta de față este ușoară și cu reușită sigură.
Anna Lesko a intrat din nou în bucătărie şi e mai hotărâtă ca niciodată! Găteşte un desert delicios. Priviți cu ce ne îndulceşte artista în această dimineață.
Joi, 02.11.2017, 10:14
Alexandra Lazăr are 28 de ani și a venit din Voineasa ca să demonstreze că are cea mai bună rețetă de papanași din lume!
Ingrediente 1 kg brânză de vaci, proaspătă 6 ouă 1 kg făină albă 500 g zahăr 1 plic praf de copt 500 g smântână 250 ml frișcă lichidă 1 l ulei de floarea soarelui 1...
Gianny Bănuță, câștigătorul celui de-al treilea sezon „Chefi la cuțite” a împărtășit cu noi o rețetă dragă lui, pe care o recomandă tuturor! Și uite așa am aflat cum se fac cei mai buni papanași din lume!
Chef Ralu ne arată cum să preparăm cel mai gustos desert românesc! Papanași prăjiți cu dulceață și smântănă
Marti, 24.01.2017, 12:43
Fără doar şi poate, papanaşii reprezintă desertul preferat al românilor. Delicioşi şi uşor de pregătit, sunt soluţia perfectă pentru o masă fabuloasă.