Chefi la cuțite sezonul 10, 11 octombrie 2022. Florentina Târnovanu are 42 ani, locuiește în Italia și are o afacere de morărit. Concurenta le-a pregătit chefilor o rețetă italiană de ravioli negri cu cerneală de sepie în sos portocaliu cu fructe de mare. În urma jurizării s-a ales cu două cuțite de la chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu
Marti, 11.10.2022, 21:08Chefi la Cuțite Sezonul 10, 04 octombrie 2022. Cătălin Constantin Danciu are 33 de ani și este bucătar de profesie. Tânărul din Scornicești vrea să ajungă în echipe cu orice preț. În preselecții, bucătarul le gătește chefilor Ravioli făcuți în casă, umpluți cu crab și creveți.
Marti, 04.10.2022, 19:49Ediția din dată de 26 septembrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Cătălin Scărlătescu, la "Rețetă de Amuletă", a pregătit "ravioli ".
Miercuri, 28.09.2022, 16:00Ediția din dată de 6 septembrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Cătălin Scărlătescu, la "Rețetă de Amuletă", a preparat "Ravioli Romantici".
Miercuri, 07.09.2022, 18:10Ediția din dată de 6 septembrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Sorin Bontea, la "Rețetă de Amuletă", a pregătit "Ravioli cu sos de ciuperci".
Miercuri, 07.09.2022, 18:05În ediția din 16 iunie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit mai multe rețete delicioase printre care rețetele de tartă cu zucchini și vinete și tartă cu roșii cherry roșii.
Joi, 16.06.2022, 16:41În ediția din 16 iunie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit mai multe rețete delicioase: ravioli cu creveți, tartă cu zucchini și vinete, tartă de roșii și delicioasă prăjitură cu caise.
Joi, 16.06.2022, 12:00Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
Duminica, 20.03.2022, 14:18În ediția din 20 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ravioli cu praz. ”Prazul și șunca îl trage puțin la tigaie, iar apoi îl amestec cu ricotta și brânză cremoasă”, a...
Duminica, 20.03.2022, 13:11În episodul 4 al sezonului 3 Hello Chef, din 20 martie 2022, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Daniel Buzdugan, a preparat ravioli cu sos de brânză à la chef Roxana Blenche. Până să se apuce de gătit, chef Roxana...
Sambata, 19.03.2022, 19:38În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche, alături de invitații ei, încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente.
Vineri, 21.05.2021, 13:30Cu multe verdețuri de primăvară și multe alte ingrediente, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza de weekend o delicioasă supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane.
Luni, 08.03.2021, 09:55O rețetă deosebită preparată în cadrul show-ului culinar Chefi la cuțite a fost rețeta Langustină cu spumă de anghinare și ravioli de rață cu praz.
Miercuri, 28.10.2020, 10:46Inspirată din bucătăria italiană, cu influențe din bucătăria japoneză, o interesantă rețetă de ravioli buratta cu urdă dulce și cremă de creveți cu caviar, preparată în platoul ”Chefi la cuțite”.
Marti, 27.10.2020, 17:10După ce Andreea Durko Liptak nu a reușit să îi impresioneze pe chefi cu preparatul său, acum a venit rândul prietenei sale să își încerce norocul!
Marti, 20.11.2018, 21:03Deosebită umplutura acestor Ravioli cu brânză și spanac, cu surprize gustoase la interior!
Marti, 20.11.2018, 20:59Mult mai gustoși și mai sănătoși preparați în casă, acești ravioli cu spanac, sos de unt și sos pesto de spanac!
Miercuri, 13.06.2018, 12:02Sunt mult mai gustoși și sănătoși Ravioli de casă cu sos de usturoi și pătrunjel!
Marti, 17.04.2018, 22:49O rețetă inedită de ravioli cu ciocolată în aluat, care n-are cum să nu impresioneze și ca gust și ca aspect. Ingrediente 600 g făină albă 200 g ciocolată neagră 10 ouă 400 g creveți decongelați 4...
Luni, 02.10.2017, 21:53Mircea Remus Raul, sportiv și bucătar, a moștenit ambele pasiuni de la tatăl lui. „Sunt la a doua școală de bucătari în Spania!”, a mărturisit tânărul de 30 de ani.
Luni, 13.03.2017, 22:26Mircea Remus Raul, sportiv și bucătar, a moștenit ambele pasiuni de la tatăl lui. „Sunt la a doua școală de bucătari în Spania!”, a mărturisit tânărul de 30 de ani.
Luni, 13.03.2017, 22:05Ingrediente 100 g somon proaspăt 50 g somon afumat sare piper 400 g roșii cherry 300 g sparanghel 60 g busuioc verde 600 g făină de grâu dur 4 ouă 2 l apă plată 100 ml ulei de...
Luni, 13.03.2017, 18:51Andreea Moldovan, bucătăreasa de la ”Prietenii de la 11”, a pregătit astăzi un preparat denumit ”Ravioli la cuptor cu dovleac și ciuperci”.
Luni, 13.03.2017, 11:41Familia Rodovicăi Nima Rus merge în culisele emisiunii ca să-i cunoască pe cei trei chefi care încearcă din răsputeri să slăbească.
Luni, 27.02.2017, 20:53Ce somon sau biftec tartar? Tradițiile românești iau cu asalt platoul de la ”Chefi la cuțite”: de la preparate reinterpretate, la port tradițional, toate le-au smuls zâmbete și voie bună celor trei chefi.
Luni, 27.02.2017, 20:38Ingrediente Ingrediente pentru aluat: 300 g făină+ 50 g 3 ouă mari sare ulei de măsline Ingrediente umplutură și sosuri: 300 g file păstrav afumat 6 crenguțe cimbru proaspăt 3 căței de usturoi...
Luni, 27.02.2017, 17:55Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu ravioli răcoros, un preparat delicios.
Marti, 07.07.2015, 08:43Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu ravioli răcoros, un preparat delicios.
Marti, 07.07.2015, 08:33Ingrediente pentru umplutura: • dovleac - 300 gr • usturoi - 1 catel • busuioc - 2-3 frunze • patrunjel - cateva fire • smantana - o lingura • nucsoara - un praf • unt - o lingurita • ulei de masline - o lingura • sare si...
Luni, 27.10.2014, 15:14Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout lanseaza astazi, in Centrul Vechi, un nou meniu. Colectia “Le Bistrot” aduce rafinamentul gustului intr-o gama de preparate variate si rapid de pregatit, ideale in orice moment al zilei. Tot de astazi, clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout se vor putea delecta si cu un preparat exceptional, disponibil in locatiile din Centrul Vechi si Dorobanti doar in luna februarie: Ravioli cu somon.
Vineri, 01.02.2013, 15:06Incearca aceasta reteta italiana, pentru un pranz delicios alaturi de cei dragi!
Duminica, 03.06.2012, 00:00Statisticile arata ca doar in restaurantele din Italia mai poti manca paste sanatoase. Acolo farfuria nu este umpluta cu varf, iar sosurile nu se intrec in grasimi asa cum se intampla in multe restaurante cu specific italienesc din alte tari.
Joi, 13.10.2011, 00:00Impreuna cu Dragos Bercea,bucatarul Nicolai gateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de ravioli urias.
Luni, 03.01.2011, 00:00Vladutz gateste: "Salata cu ravioli" Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 12.11.2010, 08:08Vladutz gateste: "Ravioli cu sos de spanac si cascaval"
Joi, 11.11.2010, 08:15Vladutz gateste: "Ravioli in sos de zarzavaturi" Ingrediente: 500g Ravioli cu ciuperci CASA CECCONI 100 g de cascaval gouda, 100g Grana Padano AGRIFORM 1 catel de usturoi maruntit 125 g de smantana dulce 200ml de lapte de vaca sare si piper...
Luni, 25.10.2010, 08:15Vladut continua prepararea de feluri de mancare pe bazade paste, iar astazi a pregatit ravioli in sos de verdeturi.
Luni, 25.10.2010, 00:00Inca o reteta pe baza de paste proaspete, ravioli in cazul de astazi, pe care Vladut a pregatit-o pentru emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani".
Miercuri, 20.10.2010, 00:00Impreuna cu Dragos Bercea,b ucatarul Nicolai gateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de ravioli urias. Ingrediente: piept de pui foietaj ciuperci bacon ulei de masline ceapa faina ou pesmet smantana dulce...
Joi, 14.10.2010, 15:36Vladutz gateste: "Supa picanta cu ravioli" Ingrediente: 800 grame pulpa de rosii 2 cani supa de pui 1 ceapa rosie si un catel usturoi 1 ardei iute 2 linguri de unt 2 linguri de faina frunze de menta si busuioc tocate 250g Ravioli CASA...
Joi, 14.10.2010, 08:15Vladut a pregatit astazi pentru Razvan, Dani si Daniela o supa picanta pe baza de ravioli.
Joi, 14.10.2010, 00:00Ingrediente pentru ravioli in sos de smantana si ciuperci: o pungă de ravioli 200g de smântână un ardei gras 2 ciuperci mari proaspete 50g cașcaval ras un cubulet de unt sare si piper dupa gust patrunjel proaspat tocat Mod de preparare...
Joi, 03.06.2010, 10:15Razvan si Dani au fost inebuniti astazi in studioul emisiunii Neatza de mirosul imbietor al preparatului facut de Vladut: ravioli in sos de smantana si ciuperci.
Joi, 03.06.2010, 00:00Vladutz gateste: Ravioli cu branza o punga de tortellini/ravioli cu branza 200ml suc de rosii 2-3 linguri de smantana 2-3 catei usturoi pisat busuioc proaspat si maruntit 100g de branza rasa Grana Padano Fierbeti pastele umplute in apa...
Joi, 27.05.2010, 10:00Vladut a pregatit pentru astazi o noua reteta din bucatarie italieneasca: Ravioli cu branza.
Joi, 27.05.2010, 00:00