Este inventatorul Barului de salate, mancare sanatoasa pentru cei mici. Preparatul preferat este “Risotto cu vin rosu”, uraste sa gateasca prepelita, iar cele mai spectaculoase preparate pe care le-a facut au fost cele din ficat de gasca.
Vineri, 19.10.2012, 16:25La 18 ani s-a angajat ca ajutor de bucatar. A facut un stagiu de pregatire la cel mai bun restaurant din lume, care este condus de Ferran Adria, unul dintre cei mai buni bucatari de pe glob.
Vineri, 19.10.2012, 16:20Mihai spune ca si-ar taia mana dreapta pentru bucatarie.
Vineri, 19.10.2012, 16:17I se spune Picasso. Cel mai spectaculos preparat pregatit pana acum a fost homar cu black risotto si o reductie de peste cu icre negre.
Vineri, 19.10.2012, 15:53Chiar daca poate sa gateasca lucruri rafinate, mancarea preferata a lui Marius este ciorba de fasole cu smantana si afumatura fiindca ii aduce aminte de copilarie
Vineri, 19.10.2012, 15:25Maria crede ca e spectaculos orice preparat facut cu pasiune, daruire si atentie la detalii.
Vineri, 19.10.2012, 14:36Lucreaza de la 16 ani, este necasatorit, iar gatitul i se pare o arta care ii satisface toate simturile. Inainte de a deveni bucatar a fost DJ intr-o discoteca. In prezent, face naveta pentru a lucra in Bucuresti.
Vineri, 19.10.2012, 14:29Mancarurile lui preferate sunt ciorba de pui a la grec si mancarea de bame. Dupa parerea sa, bucataria nu poate fi facuta de executanti, ci numai de creatori.
Vineri, 19.10.2012, 13:38I se spune Gianni, este necasatorit, locuieste singur, ii place sa citeasca si sa se uite la filme.
Vineri, 19.10.2012, 13:29Este specializat in bucataria frantuzeasca. Calitatile lui sunt: organizarea, viteza de gandire si faptul ca este foarte calculat. Se considera "omul-surpriza".
Vineri, 19.10.2012, 12:46Multe celebritati au servit mancaruri create de el: Toto Cutugno, Gipsy Kings, Steven Segal, Mel B de la Spice Girls, Armand Assante, Antonio Banderas, Donald Trump sau Michael Douglas.
Vineri, 19.10.2012, 12:12Antena 1 pregateste cel mai spectaculos show de cooking din Romania, Top Chef, care va avea premiera pe 5 noiembrie. Chef Joseph Hadad, alaturi de Nicolai Tand si Tudor Constantinescu, vor juriza acest concurs la care participa 24 de bucatari, aspiranti la marele premiu: 50 000 de euro si un curs de doua stele Michelin in Franta. Exigentele sunt uriase, juratii sunt foarte pretentiosi, astfel ca bucatarii vor avea de trecut, pentru a-si demonstra indemanarea, bunul gust si talentul, probe pe care telespectatorii le vor urmari in premiera, doar la Top Chef. Iata un exemplu de maiestrie, Chef Hadad pregateste o salata de homar.
Vineri, 19.10.2012, 12:10Are doar 22 de ani si nu-i este frica de competitie! Daca ar castiga premiul cel mare si-ar finanta cursurile la o facultate de gastronomie!
Vineri, 19.10.2012, 11:55"Traieste clipa!" este principiul dupa care Dana isi ghideaza viata.
Vineri, 19.10.2012, 10:12Relu Corneanu a marturisit ca in momentul in care i s-a nascut copilul si-a dat seama cu adevarat cat de frumoasa este viata.
Vineri, 19.10.2012, 09:46A lucrat ca Chef in Viena, a prins doua contracte pe vase de croaziera si ii place sa sculpteze in fructe.
Joi, 18.10.2012, 18:14Daca ar castiga premiul de 50.000 de euro, Aurelia si-ar face o pensiune la munte, cu standarde ridicate.
Joi, 18.10.2012, 17:19