Mihaita Ionita este unul dintre concurentii de la Top Chef. Se autocaracterizeaza drept un luptator, dar recunoaste ca a avut parte de mult noroc in viata. Iar norocul, in viziunea lui, inseamna a fi la momentul potrivit, in locul potrivit si sa ai pregatirea pentru a fi capabil sa valorifici oportunitatea care ti-a iesit in cale. Top Chef a fost, pentru el, un tren prins la timpul potrivit.
Miercuri, 28.11.2012, 10:38Dan Bogatu a pregatit un sote de banana cu legume, stropit cu suc de grapefruits si sos teriaki. Iata reteta lui.
Marti, 27.11.2012, 13:07Chef Hadad a fost foarte incantat de Nico Lontras, cand acesta i-a prezentat "orez marocan picant cu fructe uscate, vinete si fulgi de migdale". Sa aflam reteta sa.
Marti, 27.11.2012, 12:43Nico Lontras a fost felicitat de chef Hadad pentru aspectul preparatului sau exclusivist de la Top Chef:"cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi". Sa afla reteta sa.
Marti, 27.11.2012, 12:24Cerasela Lungu a pregatit "legume la gratar, orez simplu si sos pesto cu cactus". Sa aflam reteta ei.
Marti, 27.11.2012, 12:08Pentru proba de foc, chef Adrian Iuriciuc a pregatit juriului un "sote dulce de mere si gutui cu praz aromat cu portocala."
Marti, 27.11.2012, 11:59"Este culoare in farfurie si imi place", a spus Tudor Constantinescu despre preparatul acestei echipe. Iata retelor lor.
Marti, 27.11.2012, 11:59Acest duo a fost ales pentru reteta de mazare cu curcan de catre echipa lui Ionut Susala.
Marti, 27.11.2012, 11:53In cadrul probei de foc, din episodul 4 al emisiunii Top Chef, Cerasela Lungu a pregatit "gutui caramelizate cu crema de branza si dulceata de ardei." Iata reteta sa.
Marti, 27.11.2012, 11:42Acesta este unul dintre preparatele pe care le-a pregatit echipa lui Ionut Susala. Iata reteta lor.
Marti, 27.11.2012, 11:32Ingrediente 100 g orez 20 g unt 10 g sare 5 g piper 100 g qumquats 200 g ardei gras 100 g ceapa rosie 100 g dovlecei 100 g vinete 30 g valeriana Mod de preparare Normal 0 21 false false false RO...
Marti, 27.11.2012, 11:18In episodul patru din Top Chef a fost eliminat, la Duel, Mihai Neacsu.
Marti, 27.11.2012, 09:57Aurelia Moscu a pregatit juriului, la cea de-a doua proba, "ratatouille cu fructe kaki". Aceasta este reteta sa.
Luni, 26.11.2012, 23:59La aceasta proba au fost mai multi care si-au ales prazul. Aurelia Moscu a fost inventiva si a lasat deoparte dulceata, pentru minitarte cu praz.
Luni, 26.11.2012, 23:55Cei 18 bucatari profesionisti ramasi in competitia TOP CHEF au parte si saptamana aceasta de provocari nemiloase, surprize in mijlocul probelor si adrenalina la maximum. Exigentul juriu va sta, ca intotdeauna, cu ochii pe ei. Asa cum ne-au obisnuit, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu nu iarta nimic. Mihai Neacsu este concurentul eliminat in aceasta editie.
Luni, 26.11.2012, 22:55Reteta lui Mihaita Ionita a primit PassCard-ul la proba a treia din episodul 4 Top Chef. A fost singurul preparat care i-a impresionat la aceasta proba pe cei trei jurati. Combinatia dintre mango si legume ii s-a parut extraordinara lui Chef Hadad.
Luni, 26.11.2012, 22:48La duel, lunea aceasta se intrec doua personaje. Pe de-o parte, "Mihai Neacsu - foarte nonsalant, mandru de el, de cealalta parte Ionut Susala care alerga ca un prichindel ... zici ca era Speedy Gonzales", spune Nicolai Tand despre duelistii de saptamana aceasta.
Luni, 26.11.2012, 22:40Emotii nemaintalnite pentru concurentii Top Chef! De data aceasta, juratii, impreuna cu Alina, le-au pregatit o surpriza. Au gatit, in premiera, pe platoul emisiunii:”Aveti grija, nu mai iertam nicio greseala, sa continue lupta!”, au conchis juratii.
Luni, 26.11.2012, 22:12La proba pe echipe, sefii Adrian Iuriciuc si Ionut Susala au dat tot ce au avut mai bun din ei pentru a-i impresiona pe juratii Top Chef. Proba s-a desfasurat in liniste absoluta, in curtea manastirii Comana, unde concurentii au avut de gatit pentru un camin de persoane varstnice.
Luni, 26.11.2012, 21:45De aceasta data, cei 18 concurenti ramasi in cursa au scapat. Niciunul nu a plecat dupa prima proba, ei reusind sa pregateasca deserturi absolut uimitoare.
Luni, 26.11.2012, 21:20Editia aceasta, concurentii au gatit la Manastirea Comana. Aici s-a repetat istoria. Mai exact, batalia de la Neajlov, insa una culinara de aceasta data. Provocarea este una demna de Top Chef: concurentii trebuie sa prepare un desert din... legume!
Luni, 26.11.2012, 20:45Au cautat trufe pe taramul printului Charles, au infruntat frigul pe plaja din Mamaia, iar acum, chiar in postul Craciunului, concurentii Top Chef merg la Manastirea Comana, unde infrunta poate cea mai dificila proba de pana acum: vor trebui sa pregateasca un desert, doar din legume. Pregateste-te pentru o noua editie TOP CHEF, de la 20.30, la Antena 1!
Luni, 26.11.2012, 19:40Mihaita Ionita a fost laudat de catre juratul Tudor Constantinescu: "Bravo, farfurie curata ,fructele de mare ies in evidenta, in sfarsit inteleg ceva dintr-o farfurie". Iata reteta ce i-a atras atentia juratului.
Joi, 22.11.2012, 13:10Maria Ungureanu este una dintre putinele romance care se poate lauda cu titulatura de Chef. A gatit pe unele dintre cele mai luxoase nave de croaziera si a facut inconjurul lumii de doua ori. Un loc pe o astfel de nava de sase stele sare de 50.000 de dolari, astfel ca nu de putine ori Maria a gatit pentru clienti celebri.
Miercuri, 21.11.2012, 14:08In editia de lunea aceasta, concurentii Top Chef raman muti, la proba pe echipe: trebuie sa respecte regula tacerii de la Manastirea Comana. Tot aici infrunta una dintre cele mai dificile probe din concurs: vor trebui sa pregateasca un desert, doar din legume.
Miercuri, 21.11.2012, 11:58Singurul roman care a lucrat la cel mai bun restaurant din lume este concurent la Top Chef
Marti, 20.11.2012, 15:32Cerasela Lungu a pregatit, pentru jurati, fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata. Iata reteta sa.
Marti, 20.11.2012, 12:26Razvan Alexandru a gatit "tagliatelle nero di sepia cu fructe de mare" pentru proba de foc, in episodul 3 Top Chef. Iata reteta sa.
Marti, 20.11.2012, 12:191285 de kilograme de ciocolata belgiana au stat la baza ultimului record in materie de ... trenuri de ciocolata. La finalul a 784 de ore de munca, Andrew Farrugia, un maestru chocolatier din Malta, a dezvaluit o capodopera...
Marti, 20.11.2012, 12:13"Din cate am gustat pana acum, este cea mai buna farfurie!" Asa a laudat Tudor Constantinescu platoul lui Dragos Bercea, in cadrul probei de foc din episodul 3 Top Chef. Iata care este reteta.
Marti, 20.11.2012, 12:02Nicolae Vasile a incercat sa impresioneze juriul, la proba de foc, cu un trio fructe de mare cu dulceata de praz. Sa aflam reteta lui.
Marti, 20.11.2012, 11:38A reusit sa ajunga pe o functie importanta si sa aiba succes intr-o lume a barbatilor, iar in Romania Maria Ungureanu este una dintre putinele femei care se poate lauda cu titulatura de Chef. A gatit pe unele dintre cele mai luxoase nave de croaziera din lume, ajungand chiar sa coordoneze o echipa de 50 de barbati, fiind singura femeie din bucatarie si sefa.
Marti, 20.11.2012, 11:31Cei trei maestri de la Top Chef, Nicolai Tand, Joseph Hadad si Tudor Constantinescu, au avut parte, la Un show Pacatos, de o confruntare de zile mari. Ei au gatit alaturi de cele mai sexy asistente TV.
Marti, 20.11.2012, 00:20Dupa cea de-a treia editie Top Chef am ajuns sa ne luam la revedere de la inca un concurent: Nicolae Vasile
Luni, 19.11.2012, 23:31Cei 19 bucatari profesionisti ramasi in competitie s-au confruntat cu noi probe taioase. Pentru unii, tensiunea a fost aproape de nesuportat. Vasile Nicolae a parasit competitia Top Chef, in a treia editie.
Luni, 19.11.2012, 23:19In competitie au intrat 24 de concurenti. In editiile anterioare au fost trimisi acasa 5, iar in cea de-a treia emisune, din cei 19 ramasi in lupta, inca unul va fi eliminat.
Luni, 19.11.2012, 23:08Giovanni Piselli a primit PassCardul in Proba de Foc a episodului III al Top Chef. Preparatul sau l-a impresionat atat de mult pe Chef Hadad, incat acesta l-a imbratisat si l-a felicitat.
Luni, 19.11.2012, 23:00Daca nu e indeajuns ca echipa lui Dragos Bercea a pierdut in proba pe echipe, acum membrii acesteia trebuie sa gateasca si pentru invingatori si jurati.
Luni, 19.11.2012, 22:45Plaja. Nisip. Briza marii. Un decor absolut romantic si perfect pentru a gati preparate distinse. Pentru proba de foc, concurentii au avut de gatit un preparat exclusiv, demn de competitia Top Chef, folosind fructele de mare gasite la prima proba.
Luni, 19.11.2012, 22:29Cea de-a treia proba i-a adus pe bucatari in fata altei provocari: de aceasta data nu au avut libertatea de a-si alege retetele si au gatit asa cum au cerut clientii: marinarii de la Academia Navala "Mircea cel Batran"
Luni, 19.11.2012, 21:16Toti concurentii au fost surprinsi sa vada ca au ajuns la mare. S-au bucurat, mai ales Nico Lontras, care nu mai vazuse litoralul romanesc de 16 ani, fiind plecat in Norvegia. Bogatu s-a destins, alergand dupa o domnisoara care facea jogging pe plaja.
Luni, 19.11.2012, 20:54Provocarile continua la Top Chef! Cei 19 bucatari profesionisti ramasi in competitie isi continua aventura la malul marii. Pe plaja din Mamaia, intr-o bucatarie "ca de armata", ei trebuie sa gateasca cele mai sofisticate si gustoase preparate cu fructe de mare. Deciziile taioase ale profesionistilor din juriu - Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu - vor surprinde si de data aceasta. Vezi LIVE a treia editie Top Chef!
Luni, 19.11.2012, 19:40Nu degeaba i se spune cel mai taios show de cooking. La Top Chef, emotiile si tensiunea ating cote maxime, aducand concurentii in momente critice si determinandu-i sa ia decizii pripite, la nervi.
Luni, 19.11.2012, 17:32Cel de-al treilea episod Top Chef ii aduce pe cei 19 bucatari profesionisti ramasi in lupta in fata unor probe neasteptate, intr-o bucatarie neconvenţionala. Pe plaja din Mamaia, bucatarii lasa orgoliul deoparte si se intorc la curatatul fructelor de mare.
Luni, 19.11.2012, 14:17Stie sa se joace cu gusturi fine si texturi rafinate si stapaneste arta culinara cu precizie, insa de aceasta data, Alexandru Razvan a vrut sa redescopere un gust rar, dar care poate deveni insuportabil de amar, gustul riscului.
Luni, 19.11.2012, 10:29Nu poti sa spui ca ai mancat cu adevarat la un restaurant, pana nu ai fost la unul din aceste localuri. Desi meniul este de nota 10, nu asta le atrage atentia clientilor, ci modul de servire si decorul ales.
Vineri, 16.11.2012, 18:23Un maestru ciocolatier din Franta s-a intrecut pe sine ca sa-si promoveze delicatesele. A creat un copac integral din ciocolata. Nu e vorba de unul in miniatura; "minunatia" are cinci metri inaltime si cantareste 5 tone! Desertul, demn de un show culinar precum Top Chef, a fost expus deja intr-o vitrina "apetisanta" din inima Parisului.
Vineri, 16.11.2012, 15:15Ionut Lupu gateste duminica in vazul tuturor reteta realizata in prima emisiune Top Chef, incepand cu ora 17:30, in cadrul unui mall din Oradea.
Vineri, 16.11.2012, 11:52"Se vede ca a crezut in painea aceea". Asta a spus Nicolai Tand despre painea pe care a pregatit-o Dan Bogatu, la prima proba a episodului 2 Top Chef. Juratul Tudor Constantinescu i-a laudat produsul, ca fiind cea mai frumoasa paine din competitie. Sa afla si noi secretul sau.
Vineri, 16.11.2012, 11:00Chiar daca numele suna pompos, reteta este una pe care poti sa o faci cu usurinta daca asculti sfaturile lui Nicolai
Joi, 15.11.2012, 15:42