Antena Căutare

Top Chef

Articole Proba de foc: Numele jocului e PERFECTIUNE!

Proba de foc: Numele jocului e PERFECTIUNE!

Concurentii stiu ca, dupa anuntul juratilor de la sfarsitul primei probe, unul dintre ei e ca si eliminat. Dupa o decizie rapida, fara a clipi, juriul decide ca eliminarea sa mearga la... Dragos Iliuta!

Sambata, 22.12.2012, 23:24
Gastronomia e ridicata la altitudine

Gastronomia e ridicata la altitudine

Din cei 24 de concurenti care au intrat initial in competitia Top Chef, au mai ramas acum doar 15. Cei ramasi stiu ca fiecare proba ii aduce mai aproape de premiul de 50.000 de euro.

Sambata, 22.12.2012, 22:55
Alina Puscas, sculptata in ciocolata la Top Chef!

Alina Puscas, sculptata in ciocolata la Top Chef!

Cea de-a saptea editie Top Chef, difuzata sambata aceasta, de la 22:30 la Antena 1, debuteaza la bordul unui avion, cu provocari care mai de care mai ingenioase.

Vineri, 21.12.2012, 13:43
Preparate de TOP CHEF!

Preparate de TOP CHEF!

Mancaruri delicioase de-ti lasa gura-apa. Pe pagina de Facebook a unuia dintre cei mai buni chefi din Romania sunt postate o serie de fotografii cu mancaruri absolut uimitoare!

Miercuri, 19.12.2012, 17:38
Craciunita Anca Rusu a vandut ciocolata in mall

Craciunita Anca Rusu a vandut ciocolata in mall

Tudor Constantinescu a lansat o campanie umanitara prin care doreste sa faca un Craciun mai frumos copiilor din Centrul comunitar Sf. Vasile.

Marti, 18.12.2012, 11:21
Colectie de fotografii care te fac sa poftesti instant pe facebook-ul lui Nico Lontras

Colectie de fotografii care te fac sa poftesti instant pe facebook-ul lui Nico Lontras

Concurent Top Chef, Nico Lontras este foarte activ in social media.

Marti, 18.12.2012, 11:07
Galerie foto: Alina Puscas a fost alaturi de Chocolat in campania "Daruieste o clipa de bucurie"

Galerie foto: Alina Puscas a fost alaturi de Chocolat in campania "Daruieste o clipa de bucurie"

  Frumoasa prezentatoare a merge la Chocolat Dorobanti si apoi in Baneasa Shopping City, alaturandu-se campaniei "Daruieste o clipa de bucurie" pentru un Craciun mai frumos daruit copiilor de la Centrul comunitar Sf. Vasile.

Luni, 17.12.2012, 12:59
Reteta lui Nico Lontras: Tochitura romaneasca in stil asiatic, cu mamaliguta fiarta in lapte de cocos

Reteta lui Nico Lontras: Tochitura romaneasca in stil asiatic, cu mamaliguta fiarta in lapte de cocos

Reteta cea mai dorita de telespectatorii Top Chef dupa ultima editie a emisiunii a fost cea a lui Nico Lontras. Acesta nu a ramas rece la dorintele lor si ne-a trimis reteta

Vineri, 14.12.2012, 09:31
Reteta lui Dan Bogatu: Tochitura in stil asiatic

Reteta lui Dan Bogatu: Tochitura in stil asiatic

Pe muchie de cutit s-a simtit concurentul Dan Bogatu, cand le-a preparat o "tochitura in stil asiatic" juratilor Top Chef. Sa aflam reteta sa.

Joi, 13.12.2012, 22:28
Reteta Ceraselei Lungu: Piept de rata cu miere si legume sote

Reteta Ceraselei Lungu: Piept de rata cu miere si legume sote

Atunci cand vrei sa iti incanti papilele gustative, transforma-te intr-un Top Chef si prepara aceasta reteta.

Joi, 13.12.2012, 12:57
Dragos Bercea: “Eu n-am voie sa gresesc”

Dragos Bercea: “Eu n-am voie sa gresesc”

Dragos Bercea are doar 22 de ani, o figura adolescentina, si uimeste telespectatorii prin nenumaratele sale cunostinte in domeniul gastronomic: la o varsta atat de frageda, este la fel de bine pregatit ca bucatari cu experienta de ani de zile, unii specializati in strainatate.

Joi, 13.12.2012, 10:29
Reteta lui Nico Lontras: Curry de rata cu orez salbatic si chutney de papaya

Reteta lui Nico Lontras: Curry de rata cu orez salbatic si chutney de papaya

Reteta lui Nico Lontras a fost una din cele mai apreciate de catre juratii Top Chef. Afla ingredientele si modul de preparare al delicioasei retete.

Miercuri, 12.12.2012, 12:12
Reteta Mariei Ungureanu: Piept de rata marinat in stil asiatic cu orez, ceai verde si fructe exotice

Reteta Mariei Ungureanu: Piept de rata marinat in stil asiatic cu orez, ceai verde si fructe exotice

Maria Ungureanu a gatit un preparat delicios pentru "aventura asiatica" de la proba a 2a Top Chef. Sa aflam si noi retata sa.

Marti, 11.12.2012, 18:39
Reteta lui Dan Bogatu:  Papanas cu pasiune si suflet

Reteta lui Dan Bogatu: Papanas cu pasiune si suflet

Papanasii lui Dan Bogatu au placut juratior dar nu indeajuns cat sa il scape de eliminare. Norocul bucatarului a stat in increderea chefilor ca poate face si preparate mai bune si in acest fel a ramas in concurs. Daca te tenteaza sa incerci papanasii lui Bogatu te invitam sa prepari reteta de mai jos.

Marti, 11.12.2012, 14:58
Top Chef - episodul VI (integral): serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

Top Chef - episodul VI (integral): serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

A sasea editie Top Chef i-a facut pe Dragos Bercea si Dan Bogatu sa aiba palpitatii fiind la un pas de eliminare in urma duelului.

Marti, 11.12.2012, 10:44
Editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

Editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

A sasea editie a adus o calatorie pe taramul Asiei, in specificurile diferite din Sri Lanka, Nepal, Cambodgia, China, Japonia si altele. Nu au lipsit serpii, doi dragoni impunatori, raspurnarile de situatie si probabil cel mai socant duel de pana acum!

Luni, 10.12.2012, 23:10
Mancare nepaleza de rata, cu mozaic de hrisca si orez

Mancare nepaleza de rata, cu mozaic de hrisca si orez

Iosif Stefanescu a castigat passcardul in ultima editie Top Chef, cand l-a impresionat pe Chef Hadad cu o "mancare nepaleza de rata, cu mozaic de hrisca si orez". Sa aflam reteta sa.

Luni, 10.12.2012, 23:00
Bercea versus Bogatu - dragon versus pasiune

Bercea versus Bogatu - dragon versus pasiune

Unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din competitia Top Chef a avut loc la sfarsitul editiei cu numarul sase! La duel au intrat doi dintre cei mai apreciati bucatari aflati in concurs: Dan Bogatu si Dragos Bercea.

Luni, 10.12.2012, 22:55
Tochitura romaneasca, in stil asiatic

Tochitura romaneasca, in stil asiatic

Proba pe muchie de cutit din aceasta editie incepe cu un invitat special: prima Lady Chef din Romania. Este vorba despre Cornelia Ghisoi imaginea zaharului Margaritar. Aceasta le-a aratat concurentilor cum se prepara un produs de top cu zaharul Margaritar.

Luni, 10.12.2012, 22:40
A fost alba neagra! Vine unul pleaca altul... zici ca eram in Vestul Salbatic!

A fost alba neagra! Vine unul pleaca altul... zici ca eram in Vestul Salbatic!

Pentru aceasta proba cerintele au fost multiple: creativitate, rapiditate si adaptabilitate. De ce? Multe guri de hranit, un preparat care trebuie sa arate impecabil si sefi de echipa care se schimba intre ei de mai multe ori.

Luni, 10.12.2012, 22:00
O gheisa, un sarpe si o calatorie in jurul Asiei. Cele mai exotice preparate Top Chef

O gheisa, un sarpe si o calatorie in jurul Asiei. Cele mai exotice preparate Top Chef

Proba de foc i-a purtat pe concurentii Top Chef pe "tarmurile" Asiei, unde fiecare a trebuit sa gateasca cate un preparat specific unei anumite tari orientale.

Luni, 10.12.2012, 21:51
O sculptura demna de un Top Chef

O sculptura demna de un Top Chef

Chefii sunt maestri ai bucatariei si trebuie sa se descurce in absolut orice situatie. Pentru lovitura de cutit, concurentii au avut sansa sa isi demonstreze aptitudinile artistice si sa sculpteze logo-ul Top Chef intr-un pepene.

Luni, 10.12.2012, 20:45
LiveVIDEO, de la 20:30: 15 finalisti, un juriu nemilos si probe periculoase

LiveVIDEO, de la 20:30: 15 finalisti, un juriu nemilos si probe periculoase

Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize. De la sculptatul in pepeni, pana la reinterpretatul unor preparate traditionale, concurentii au de infruntat tot felul de obstacole. Cei 15 finalisti ramasi in competitie se intrec si in aceasta seara sub privirile agere ale juriului de top: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Vezi LIVE, de la 20:30, o noua editie TOP CHEF, numai la Antena 1!

Luni, 10.12.2012, 20:22
Gheisa Alina Puscas prezinta Top Chef

Gheisa Alina Puscas prezinta Top Chef

In momentul in care a fost aleasa sa prezinte cel mai taios show de cooking, Top Chef, Alina Puscas a crezut ca va trebui sa se teama doar de tentatii culinare, insa se pare ca nu a fost asa.

Luni, 10.12.2012, 12:28
Concurenta Top Chef in stare de soc. A facut o criza nervoasa in timpul unei probe

Concurenta Top Chef in stare de soc. A facut o criza nervoasa in timpul unei probe

Cel mai taios show de cooking isi arata din nou „coltii”. Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize.

Vineri, 07.12.2012, 17:13
Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”

Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”

Tudor Constantinescu, jurat Top Chef alaturi de Joseph Hadad si Nicolai Tand, are o poveste de viata extraordinara: a reusit singur, muncind zi si noapte, sa creeze unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata, Chocolat. Inainte de a-si cultiva pasiunea pentru gastronomie, le-a dat ceva batai de cap celor dragi.

Joi, 06.12.2012, 15:13
Zilele acestea, Nicolai Tand are doua motive de bucurie: ziua de nume si aniversarea fetitei sale

Zilele acestea, Nicolai Tand are doua motive de bucurie: ziua de nume si aniversarea fetitei sale

In familia juratului Top Chef, Nicolai Tand, e sarbatoare mare zilele acestea! Vor incepe cu o mica petrecere de Sfantul Nicolae, ziua de nume a acestuia, pentru ca a doua zi sa o serbeze pe micuta Ilona, puiul familiei, care implineste doi anisori.

Joi, 06.12.2012, 13:09
Cea mai dura editie: dubla eliminare, cea mai scumpa carne din lume si preparate pentru cine prezidentiale

Cea mai dura editie: dubla eliminare, cea mai scumpa carne din lume si preparate pentru cine prezidentiale

Top Chef, editia a cincea: Joseph Hadad isi iese din minti, finalistii trebuie sa gateasca pentru... desene animate, sa impresioneze lotul national de canotaj, sa pregateasca un fel principal din cea mai scumpa carne din lume. In cele din urma, concurentii sunt trimisi acasa pe banda rulanta.

Joi, 06.12.2012, 09:12
Reteta lui Dragos Bercea: Mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos

Reteta lui Dragos Bercea: Mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos

Dragos Bercea s-a inspirat din filmul sau preferat din copilarie, "Tom si Jerry", pentru a gati "mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos". Iata care este reteta sa.

Miercuri, 05.12.2012, 14:03
Reteta lui Dan Bogatu: File de crap cu rosii cherry si polenta

Reteta lui Dan Bogatu: File de crap cu rosii cherry si polenta

Dan Bogatu a gatit inspirat de "Mica Sirena", a lui Disney, un "file de crap cu rosii cherry si polenta" pentru jurati. Sa vedem reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 14:35

Echipa lui Dan Bogatu: File de nisetru, pe pat de risotto cu sampanie si ratatouille inobilat cu sos de butterlemon si sofran

Grupul lui Dan Bogatu a castigat proba pe echipe in cadrul episodului 5 din Top Chef, prezentand juriului "file de nisetru, pe pat de risotto cu sampanie si ratatouille inobilat cu sos de butterlemon si sofran". Iata reteta lor.

Marti, 04.12.2012, 13:30

Reteta Aureliei Moscu: File de crap cu mamaliga aromatizata

Aurelia Moscu a preparat, in episodul 5 Top Chef, un "file de crap cu mamaliga aromatizata". Sa aflam si noi reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:25

Reteta Aureliei Moscu: Vita Kobe, pe pat de fenel si sparanghel si sos de ciuperci, aromatizat cu ulei de trufe bianco

Aurelia Moscu a pregatit pentru jurati "vita Kobe, pe pat de fenel si sparanghel si sos de ciuperci, aromatizat cu ulei de trufe bianco". Iata reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:18

Reteta lui Dragos Bercea: Crema de conopida si dovleac (bostan), inobilata cu ulei de trufe

Dragos Bercea a gatit, sub indrumarea echipei lui Razvan Alexandru, o "crema de conopida si dovleac (bostan), inobilata cu ulei de trufe". Sa vedem reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:10

VIDEO: Carnea frageda de vita Kobe, pregatita de concurentii Top Chef, costa 800 euro kg si se obtine cu masaj si bere!

In editia din aceasta saptamana ati avut ocazia sa vedeti cum se gateste carnea de vita kobe si ati aflat si ca un kilogram costa aproximativ 800 de euro. Ce o face atat de speciala vedeti in materialul video!

Marti, 04.12.2012, 13:07

Desertul Ceraselei Lungu: Placinta cu branza si sos de vanilie

In cadrul probei pe echipe, Cerasela Lungu a pregatit un desert simplu dar gustos, "placinta cu branza si sos de vanilie". Sa aflam si noi reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:02

Reteta Ceraselei Lungu: Duet de crap aromatizat insotit de legume si mamaliguta cu bacon

Cerasela Lungu a pregatit pentru juratii Top Chef un "duet de crap aromatizat, insotit de legume si mamaliguta cu bacon". Iata reteta dansei.

Marti, 04.12.2012, 12:33

Reteta lui Ionut Susala: Muschi de vita Kobe, cartofi chateau cu sofran, biscuite de parmezan, chiffonade de praz si lemongrass, sote de linte si sos de coacaze

Pentru proba pe muchie de cutit, Ionut Susala a pregatit juriului "muschi de vita Kobe, cartofi chateau cu sofran, biscuite de parmezan, chiffonade de praz si lemongrass, sote de linte si sos de coacaze". Iata care este reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 11:46

Reteta lui Ionut Susala: File de crap, cartofi lyonese, fenicul, sparanghel, baby morcov si sos lemon butter

Ionut Susala a avut de gatit pentru personajele din filmul "Ice Age". S-a gandit sa le pregateasca "file de crap, cartofi lyonese, fenicul, sparanghel, baby morcov si sos lemon butter". Sa aflam si noi reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 11:19
Duel in patru - tensiunea creste

Duel in patru - tensiunea creste

Un duel neobisnuit, care i-a pus in dificultate pe concurenti. La inceput, au fost foarte increzatori in fortele lor, dar la sfarsit au ajuns sa nu le placa nici lor ceea ce au gatit. Un preparat simplu este intotdeauna sigur, atata timp cat nu este mediocru, iar un foie gras realizat corect te poate salva.

Luni, 03.12.2012, 23:00
Dragos Bercea a facut un preparat demn de Top Chef

Dragos Bercea a facut un preparat demn de Top Chef

Echipa celor invinsi in proba a treia a avut parte de un privilegiu: preparat din mancare cu vita de Kobe. Avand la dispozitie un kilogram de carne (in valoare de aproximativ 800 de euro), concurentii au preparat un fel de mancare in 60 de minute.

Luni, 03.12.2012, 22:40
Proba pe echipe: Dan Bogatu vs Alexandru Razvan

Proba pe echipe: Dan Bogatu vs Alexandru Razvan

La aceasta proba, chefii desemnati vor trebui sa dovedeasca ca intr-adevar au stofa de lideri, ca isi pot stapani echipele si ca isi merita locul si statutul. Lupta va fi nemiloasa pentru ca miza este mare si nimeni nu vrea sa plece acasa.

Luni, 03.12.2012, 22:15
Fishcake cu garnitura de legume sote

Fishcake cu garnitura de legume sote

Mihai Zamfira a castigat passcard-ul editiei 5 Top Chef, cand a impresionat juriul cu reteta sa, fishcake cu garnitura de legume sote, inspirat de filmul "Avatar". Sa aflam si noi reteta sa.

Luni, 03.12.2012, 21:41
Concurentii gatesc inspirati de Tom si Jerry, Mica sirena si Nasul

Concurentii gatesc inspirati de Tom si Jerry, Mica sirena si Nasul

La aceasta proba concurentii au avut o mare surpriza. Ei au aflat ca trebuie sa gateasca pentru diverse persoaje: Tom si Jerry, Nasul, Mica sirena, Happy feet si alti eroi de filme sau desene animate. Acestia trebuie sa foloseasca pestele pregatit la prima proba si sa faca ceva in tema cu peliculele. Probleme au fost, mai ales, pentru cei care nu stiau filmul care le-a picat.

Luni, 03.12.2012, 21:30
Lovitura de cutit: "Chef Hadad si-a iesit din minti!"

Lovitura de cutit: "Chef Hadad si-a iesit din minti!"

Episodul 5 i-a dus pe concurentii Top Chef intr-o excursie la Snagov. Pentru prima proba, juratii le-au testat indemanarea: in 15 minute au avut de curatat si filetat un crap.

Luni, 03.12.2012, 20:50
LiveVIDEO, de la 20:30: Joseph Hadad isi pierde rabdarea-nu mai iarta nimic!

LiveVIDEO, de la 20:30: Joseph Hadad isi pierde rabdarea-nu mai iarta nimic!

Cei 17 bucatari profesionisti ramasi in competitie trebuie sa dea tot ce e mai bun. De acum, juratii TOP CHEF se asteapta la rapiditate, calitate si preparate demne de cei mai buni bucatari din Romania. Joseph Hadad, NIcolai Tand si Tudor Constantinescu vor fi cu ochii pe concurenti. Pregateste-te pentru o noua editie TOP CHEF, de la 20.30, la Antena 1!

Luni, 03.12.2012, 20:02
Trei delicatese de top de la juratii Top Chef in revista GoodFood

Trei delicatese de top de la juratii Top Chef in revista GoodFood

In editia de decembrie-ianuarie a revistei GoodFood, cei trei jurati Top Chef, cel mai taios cooking show din Romania, ti-au pregatit retete speciale pentru Sarbatori, cu care nu vei da greș. Nicolai Tand, Joseph Hadad și Tudor Constantinescu le recomanda cititorilor revistei trei delicatese de top: oua cu trufe pe pat de ciuperci, medalion de somon invelit in prosciutto cu vinete chips, mazare și salata și, nu in ultimul rind, cozonacul Chocolat.

Luni, 03.12.2012, 17:58
Simona Gherghe a savurat cel mai rafinat produs din meniul restaurantului lui Tudor Constantinescu

Simona Gherghe a savurat cel mai rafinat produs din meniul restaurantului lui Tudor Constantinescu

Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Simona Gherghe a incercat vineri seara cel mai nou si mai sofisticat preparat din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut ocazia sa deguste, in premiera, medalionul de caprioara, preparat de care se vor putea bucura toti clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout incepand de astazi.

Luni, 03.12.2012, 17:15
Reteta lui Razvan Alexandru: File de biban de mare cu sos de sofran, sparanghel verde, rosioare si citrice

Reteta lui Razvan Alexandru: File de biban de mare cu sos de sofran, sparanghel verde, rosioare si citrice

La acest preparat Razvan Alexandru a muncit serios si conform spuselor lui Chef Hadad a avut noroc ca nu a gasit niciun os de peste.

Joi, 29.11.2012, 12:00
Chef Hadad demonstratie culinara la evenimentul Bilancia, care a marcat ieri 20 de ani de activitate!

Chef Hadad demonstratie culinara la evenimentul Bilancia, care a marcat ieri 20 de ani de activitate!

Secretele celor mai buni Chefi si Somelieri au fost puse in scena la aniversarea a 20 de ani ai companiei BILANCIA

Miercuri, 28.11.2012, 15:07
x