Concurentii de la “Top Chef” din sezonul acesta surprind atat cu experientele pe care le au in bucatarie, dar si cu activitati pe care le desfasoara in timpul liber. Alexandra Leon, concurenta ce va putea fi urmarita gatind in editia de luni, 28 octombrie, de la ora 20:30, la Antena 1, a practicat arte martiale timp de zece ani. In tot acest timp, gatitul a fost pentru ea un ritual special, transformandu-se treptat in pasiune, printre personalitatile pentru care Alexandra a gatit numarandu-se Michael Bolton si Principesa Margareta.
Sambata, 26.10.2013, 11:36Bucatarii veniti la “Top Chef” in acest sezon au experiente acumulate in cele mai prestigioase restaurante din lume. Veres Istvan este concurentul care a facut scoala de bucatari in Paris, a continuat sa gateasca la restaurante din acelasi...
Vineri, 25.10.2013, 11:51Reteta lui Nicolai Tand.
Joi, 24.10.2013, 14:46Retata lui Tudor Contsantinescu.
Joi, 24.10.2013, 14:37Reteta lui Nicolai Tand.
Joi, 24.10.2013, 14:31Reteta lui Tudor Constantinescu. Clatita umpluta cu mousse de ciocolata cu lapte, smochine caramelizate si sos de ciocolata neagra.
Joi, 24.10.2013, 14:13Reteta lui Chef Joseph Hadad. Un fel de mancare senzational din carne de miel si fructe uscate.
Joi, 24.10.2013, 13:59Antena 1 le readuce telespectatorilor in aceasta toamna, in fiecare luni, de la 20:30, un nou sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari ai momentului, care au lucrat in restaurante cu stele Michelin din Belgia, Franta, Spania si Anglia. Printre ei si Cristian Carabageac, un bucurestean de 28 de ani, cu o vasta experienta gastronomica, specializat in bucataria mediteraneana si asiatica.
Joi, 24.10.2013, 11:28„Am reinventat omleta pentru Nadal, Federer, Djokovic, Murray, Rodick si lista poate continua!” Cel mai nou sezon Top Chef, care a debutat lunea aceasta, la Antena 1, a adus in fata juriului 24 dintre cei mai buni bucatari ai momentului, care au lucrat in restaurante cu stele Michelin din Belgia, Franta, Spania si Anglia. Printre acestia si George Craciun, un oradean de 33 de ani, cu o vasta experienta gastronomica, dobandita in unele dintre cele mai mari restaurante din lume. Pe langa faptul ca se poate mandri ca a gatit pentru Printul William si Ducesa Cambridge, George detine si secretul celor mai mari tenismeni ai lumii.
Miercuri, 23.10.2013, 15:34Un nou sezon „Top Chef” a luat startul aseara la Antena 1, unii dintre cei mai buni bucatari ai momentului, siguri pe fortele proprii si mandri de realizarile lor de pana in prezent incercandu-si norocul in fata celor mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.
Marti, 22.10.2013, 14:51Daca pana acum, concurentii au facut ce au stiut mai bine, urmeaza partea complicata... Jurizarea!
Luni, 21.10.2013, 21:47Cel de-al saselea duel este inspirat din carierea de bucatar a lui Nicolai Tand. Pe vremea cand lucra la Paris, intr-un restaurant celebru, a avut ocazia sa serveasca o multime de vedete. Printre acestea se numara si cantaretul Akon, care a fost fascinat de felul in care Nicolai pregatea roast beef, preparat ales si pentru duelul dintre Alexandru Balog si Razvan Cruceanu. Inainte de cele 90 de minute alocate pregatirii unuia dintre felurile de mancare preferate de Akon, Nicolai Tand a descris preparatul: „Vrabioara de vita legata cu ata, bagata la cuptor. Alaturi se serveste un sos din resturi de vita, cu piper boabe si piure”.
Luni, 21.10.2013, 21:44Alina Puscas striga "STOP!" si incepe jurizarea.
Luni, 21.10.2013, 21:43Duelul lor este legat de povestea lui Nicolai Tand, mai exact de momentul in care acesta si-a deschis restaurantul din Romania, La Cantine De Nicolai. Dupa ce a parasit localul din inima Parisului, juratul nostru s-a hotarat sa isi faca propriul restaurant in inima Bucurestiului. "In Franta nu am plecat cu studii, am dormit in case parasite., pe sub poduri , primul meu dus acolo facandu-l intr-un garaj, ca in filme. Asa am inceput sa caut de munca prin restaurante si am nimerit la "La Cantine de Faubourg", unde am pornit de jos. Am vrut cu orice pret sa reusesc".
Luni, 21.10.2013, 21:42Proba s-a incheiat. Urmeaza jurizarea. Chefii gusta preparatul, emotiile sunt mari. Farfuria lui Paul este foarte apropiata de cea prezentata de Tudor, desi a gresit neavand deloc sos pe farfurie.
Luni, 21.10.2013, 21:41Tema duelului se leaga de viata lui Tudor Constantinescu. La varsta de 23 de ani, juratul vedea lumea de pe bordul navelor de croaziera. "In momentul in care am intrat in aceasta industrie am ramas fara cuvinte, a fost ceva incredibil, spectaculos. Numai sa vezi volumul unei nave de croaziera (130.000 de tone), 5.000 de oameni de hranit, nivelul ridicat al preparatelor si te trec apele". Acolo a inteles care este valoarea fiecarui ingredient in parte, ce insemna o mancare de top si mai ales acolo a vazut cum trebuie sa arate o farfurie atunci cand este servita unui client care plateste in medie 200 de dolari pe zi pentru a se afla pe acel vas.
Luni, 21.10.2013, 21:40Competitia Top Chef este asemenea unui tren care trece in mare viteza. Cine se ridica si se poate prinde, chiar si cu dintii, reuseste. Cine nu, ramane in gara privind cu parere de rau cum sansa a trecut pe langa el si a disparut in secunda doi.
Luni, 21.10.2013, 21:20Alegerile si eliminarile trebuie sa continue. Totul se desfasoara cu viteza lumii. Inca 60 de minute si inca doi concurenti trebuie sa gateasca.
Luni, 21.10.2013, 21:10Chefii gusta atent preparatele. Concurentii sunt emotionati. Oare cine a gresit si cine a gatit corect? Oare cine va merge mai departe si cine va privi competitia la televizor?
Luni, 21.10.2013, 21:00Provocarea continua. Concurentii se intrec in arta gatitului doi cate doi. Este randul Mirelei Ivascu si a lui Ovidiu Abrudan.
Luni, 21.10.2013, 20:55Daca Nicolai Tand a gatit pentru Alain Delon sau Jennifer Aniston, Chef Joseph Hadad a gatit pentru Bill Clinton – fostul Presedinte al Statelor Unite ale Americii: “Am fost foarte stresat. Ce mananca America? Hamburger, cheeseburger. Dar, bineinteles, Bill Cllinton e cu totul altcineva. Omul are un sistem: nu mananca tot felul de prostii. Mananca ce trebuie. Si fiecare ingredient a trebuit sa il controlez de doua ori. Mi-au tremurat genunchii.”
Luni, 21.10.2013, 20:50Proba s-a incheiat. Urmeaza jurizarea. Cine va pleca si cine merge mai departe? Este doar o chestiune de timp si de noroc.
Luni, 21.10.2013, 20:50In aceasta seara, incepand cu ora 20:30, la Antena 1, ia startul noul sezon al celui mai savuros concurs culinar al momentului, “Top Chef”.
Luni, 21.10.2013, 17:06In aceasta seara, incepand cu ora 20:30, la Antena 1, ia startul noul sezon al celui mai savuros concurs culinar al momentului, “Top Chef”.
Luni, 21.10.2013, 15:56Un nou sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, este disponibila celor abonati de la ora 10:00 pe Antena Play, iar de la 20:30, pe tv, la Antena 1.
Luni, 21.10.2013, 13:42Top Chef s-a intors! 24 de bucatari profesionisti intra in arena pentru Marele Trofeu. Singura competitie culinara care nu accepta amatorismul incepe acum! Provocari, presiune, emotii.
Luni, 21.10.2013, 12:27Juratii au decis ca ambii bucatari, Alexandru Balog si Razvan Cruceanu, din duelul al saselea sa mearga in faza urmatoare de la Top Chef
Luni, 21.10.2013, 11:50Alexandru Balog este la origine ungur si a fost inspirat de bunica lui sa se apuce de aceasta meserie.
Luni, 21.10.2013, 11:45Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la duelul al saselea: Roast beef cu piure
Luni, 21.10.2013, 11:45Al cincilea duel de la Top Chef a fost castigat de Florentina Lazar.
Luni, 21.10.2013, 11:40Roast beef cu piure este preparatul pentru cel de-al saselea duel dintre Alexandru Balog si Razvan Cruceanu
Luni, 21.10.2013, 11:40Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la duelul al cincilea: Ou moale cu trufe si sos de vita demi glace
Luni, 21.10.2013, 11:35Preparatul pentru cel de-al cincilea duel a fost "Ou moale cu trufe si sos de vita demi glace"
Luni, 21.10.2013, 11:30Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la duelul al patrulea: Homar cu orez rosu
Luni, 21.10.2013, 11:30Bucatarul Alexandru Iacob este castigatorul celui de-al patrulea duel de la Top Chef.
Luni, 21.10.2013, 11:30Preparatul pentru cel de-al patrulea duel a fost "Homar cu orez rosu"
Luni, 21.10.2013, 11:25Juratii au fost foarte dezamagiti de concurentii de la duel al treilea. Oliviu Stefan si Paul Fulop au fost eliminati de la Top Chef
Luni, 21.10.2013, 11:20Florentina Lazar este unul dintre cei 24 de bucatari talentati ce pasesc lunea aceasta in cel de-al doilea sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, emisiune ce ia startul in aceasta seara la Antena 1. Florentina este din Timisoara, are 31 de ani si de cand se stie i-a placut sa gateasca. Ba mai mult, si-a dus pasiunea la rang de arta si a facut o multime de sacrificii pentru asta: „Am renuntat la adolescenta si, in prezent, la o viata de familie, dar nu regret nicio secunda!” Prietenii insa i-au ramas alaturi si ii trec des pragul restaurantului in care activeaza de mai bine de 12 ani, ajungand la statutul de Chef de Partie.
Luni, 21.10.2013, 11:19Concurentul de la Top Chef, Paul Fulop, spune ca a invatat sa gateasca in Anglia.
Luni, 21.10.2013, 11:15Preparatul pentru cel de-al treilea duel a fost "Clatite cu mousse de ciocolata si smochine caramelizate"
Luni, 21.10.2013, 11:15Bunica lui Chef Tudor Constantinescu a povestit despre prima experienta din bucatarie, a nepotului ei.
Luni, 21.10.2013, 11:15Constanteanul Oliviu Stefan spune ca a ajuns bucatar datorita fratelui sau, care lucreaza de mai multi ani in domeniu
Luni, 21.10.2013, 11:10Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la duelul al doilea: Tajin de miel cu fructe uscate
Luni, 21.10.2013, 11:05Al doilea duel a fost castigat de chef Mirela Ivascu. Juriul a fost impresionat de modul in care a gatit aceasta.
Luni, 21.10.2013, 11:05Un nou sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, ia startul in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1. In aceasta toamna, Antena 1 ascute din nou cutitele si pregateste cratitele in cel de-al doilea sezon Top Chef Romania. Unii dintre cei mai buni bucatari ai momentului intra intr-o competitie a indemanarii, orgoliului si ineditului ai carei arbitri vor fi cei mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.
Luni, 21.10.2013, 11:03Preparatul pe care l-au avut de gatit concurentii la cel de-al doilea duel a fost: "Tajin de miel cu fructe uscate"
Luni, 21.10.2013, 11:00Mirela Ivascu a inceput sa gateasca din 2008
Luni, 21.10.2013, 11:00