Emotiile depasesc orice limite. Daca ar fi liniste, s-ar putea auzi ticaitul inimilor lor. Acum, mai mult ca niciodata, ei trebuie sa-si dovedeasca experienta si experienta.
Sambata, 02.02.2013, 21:20La inceput au fost 24 de bucatari. Fiecare a luptat pentru a-i impresiona pe cei trei jurati si a ramane in competitie Nu a fost usor. Excelenta se obtine prin: vionta, daruire, talent, imaginatie si multa munca. Cei trei jurati au avut o misiune extrem de dificila, dar in cele din urma i-au selectionat pe cei mai buni: Nico Lontras si Giovanni Piselli. Ei se vor infrunta astazi in MAREA FINALA. Premiul: 50.000 de euro si un curs de bucatar la un restaurant cu stele Michelin din Franta.
Sambata, 02.02.2013, 21:01Au fost 24. Au ramas doi. Doar unul poate castiga. De-a lungul a 12 emisiuni, Giovanni "Macaronarul" (porecla primita de la unul din bucatarii concurenti - Robert Gheorghe ) si Nico "Norvegianul" au reusit sa isi arate maiestria in bucatarie. Cine este totusi marele castigator vom afla sambata, 2 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1.
Marti, 29.01.2013, 11:08In cea de-a XII-a editie, juratii si-au luat la revedere de la Dragos Bercea si Ionut Lupu. Doar doi concurenti mai pot aspira la titlul de Top Chef: Giovanni Piselli si Nico Lontras
Luni, 28.01.2013, 10:31Din 24 de concurenti care s-au avantat in lupta la prima emsiune Top Chef Romania, in valul final si-au ridicat capetele doar trei: Nico Lontras, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Duelul final insa, se va da intre cei mai buni doi chefi. Deci unul din cei trei urmeaza a fi eliminat.
Duminica, 27.01.2013, 00:31Suntem in platoul Top Chef, dar concurentii inca asteapta decizia juratilor pentru proba precedenta. Finala e aproape. Emotiile sunt maxime. Cu totii au gatit un meniu regal pentru Marele Bal. Primul Top Chef al Romaniei este unul dintre cei patru bucatari ramasi acum in lupta: Nico Lontras, Giovanni Piselli, Ionut Lupu si Dragos Bercea.
Sambata, 26.01.2013, 23:59Cel mai buni dintre cei mai buni va fi recunoscut nu numai de jurati, de concurenti si invitati, ci de o tara intreaga. La aceasta proba, deoarece au mai ramas doar patru bucatari, pentru a reusi sa prepare bucatele pentru Marele Bal, ei isi vor alege ajutoarele dintre fostii concurenti.
Sambata, 26.01.2013, 23:30Proba de foc a dat de furca multor concurenti. Este inevitabil, insa unul dintre cei patru bucatari ramasi in lupta va ajunge la duel la finalul acesteia. A fost dificil pana acum? Ei bine, greul de-abia acum incepe.
Sambata, 26.01.2013, 23:10In lupta pentru titlul de Top Chef au mai ramas doar patru bucatari: Nico Lontras, Ionut Lupu, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Va fi o cursa dura. Oare prieteniile se vor destrama ori se vor lega si mai bine?
Sambata, 26.01.2013, 22:37Fiecare dintre concurenti a reactionat diferit in clipa in care a fost eliminat.
Luni, 21.01.2013, 14:23In a XI-a emisiune, concurentii au demonstrat ca stiu sa prepare un porc pentru sarbatorile de iarna. Cei care au intrat in finala au fost Ionut Lupu, Dragos Bercea, Giovanni Piselli si Nico Lontras
Luni, 21.01.2013, 10:54La 36 de ani Tudor Constantinescu e unul dintre cei mai cunoscuti chef-i din Romania, e proprietarul si creatorul conceptului Chocolat Boutique Restaurant caree a reinventat conceptul de desert in tara noastra, si e parte din juriul care va stabili Top Chef-ul Romaniei. Acestea sunt performante greu de egalat in orice alta tara pentru un tinar de virsta lui. Numai ca Tudor nu e doar chef, e un deschizator de drumuri si, probabil, ar avea succes in multe alte domenii.
Luni, 21.01.2013, 09:06Dragos Bercea a impresionat cu o reteta in care a imbinat doua tipuri de carne iar acum poti incerca si tu reteta!
Sambata, 19.01.2013, 17:41Bunica lui Dragos se poate lauda cu o familie frumoasa, din care fac parte doi dintre bucatarii de top ai Romaniei: Stefan Bercea, presedinte al Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism Romania, dar si mezinul familiei, Dragos Bercea, care ii calca pe urme tatalui sau.
Vineri, 18.01.2013, 17:29Incepe DUELUL! Miza pentru cei trei concureti este uriasa: un loc in FINALA. Cutitele pe care sunt trecute ingredientele cu care acestia vor gati se extrag rand pe rand.
Vineri, 18.01.2013, 11:44Asa cum ne-am obisnuit, cea de-a patra proba are loc in platoul Top Chef. Concurentii au parte de un moment special: Tudor Constantinescu
Este o proba grea in care concurentii vor trebui sa munceasca in echipa, cot la cot, sa inventeze si sa creeze preparate speciale, aratoase si gustoase. De data aceasta, echipele se aleg repede, sigure si nenultumirile incep sa apara.
Vineri, 18.01.2013, 11:26Concurentii nu scapa atat de usor pe cum se asteptau. Daca prima proba a inceput si s-a desfasurat intr-o atmosfera de poveste, la aceasta a doua proba ne intoarcem in competitie. Fiecaruia i se da o bucata de carne de porc si una de curcan pentru a pregati un preparat traditional. Timpul pe care-l au la dispozitie este de 1 ora si 30 de minute.
Vineri, 18.01.2013, 11:16Competitia Top Chef se apropie de final. In aceasta seara concurentii ramasi arunca in lupta toate aromele. La drum au pornit 24, dar sita juratilor i-a cernut pe rand. La final va ramane doar unul: primul Top Chef al Romaniei. La aceasta proba, cei sase bucatari ramasi in lupta vor trece prin parjolul focului. Ei vor trebui sa imbine stravechile obiceiuri romanesti cu maiestria de chefi de top si sa parleasca un porc pentru a scoate sorici de top. Totul in doar 45 de minute.
Vineri, 18.01.2013, 11:04Ionut lupu a fost salvat de la duel de un orez cu lapte si dulceata de capsuni. Acum poti sa te salvezi si tu cand ai pofta de ceva dulce acum ai posibilitatea sa faci si tu reteta!
Duminica, 13.01.2013, 12:45Editia a X-a are iz de saracie si comunism si dictatura. Toate probele aduc aminte de regimul comunist, de la ingrediente la lipsa electricitatii sau a gazelor. Duelul se tine intre Ionut Lupu si Razvan Alexandru iar cel din urma pleaca acasa
Duminica, 13.01.2013, 01:24Ionut Lupu si Razvan Alexandru ajung la duel si fiecare trebuie sa faca un desert folosind doar 3, respectiv 4 ingrediente.
Duminica, 13.01.2013, 00:35Echipa lui Nico Lontras a pierdut proba precedenta. Ei trebuie acum sa gateasca si fiecare sa incerce sa-i convinga pe jurati ca merita sa ramana in competitie.
Sambata, 12.01.2013, 23:55Tensiunea creste si o noua proba este gata sa inceapa. Oare la ce s-au gandit de aceasta data juratii? pentru ca tema emisiunii este Comunismul, greutatile nu vor lipsi ici de aceasta data.
Sambata, 12.01.2013, 23:30O proba de foc cu provocari pe masura. Ne aflam tot in comunism, iar incercarile nu lipsesc. Oare cine vor fi frutasii si cine vor fi codasii clasei?
Sambata, 12.01.2013, 23:00Sapte chefi continua lupta pentru titlul suprem de Top Chef al Romaniei. Competitia intra pe ultima suta de metri, iar concurentii arunca in lupta tot ce au mai bun pentru a le dovedi celor trei jurati ca merita sa ajunga in marea finala. Pe castigator il asteapta un premiu in valoare de 50.000 de euro si un curs la un restaurant cu stele Michelin din Franta.
Sambata, 12.01.2013, 22:36Cei sapte concurenti ramasi in lupta pentru castigarea marelui premiu Top Chef vor trebui sa dovedeasca sambata acesta ca pot gati oricand, oriunde si, mai ales, in orice conditii.
Joi, 10.01.2013, 12:55Vedeta probei este zaharul. Concurentii trebuie sa faca un desert care sa se asorteze cu vinul trecut pe cutitul fiecaruia.
Luni, 07.01.2013, 00:30Editia IX aduce trei eliminari dupa cinci probe care au ca tema principala bucataria franceza. Giovanni Piselli e singurul care scapa din duelul la care au ajuns si Dan Bogatu, Aura Moscu si Mihai Zamfira.
Duminica, 06.01.2013, 01:00Cea de-a patra proba aduce 3 ingrediente de baza: limba, creier si fudulii.
Sambata, 05.01.2013, 23:55La proba numarul trei, proba pe echipe, concurentii au de gatit ceva la care nu se asteptau niciodata: cocosi! Intr-o ora si 30 de minute ei vor trebui sa prepare pe baza carnii de cocos cateva feluri de mancare cu iz frantuzesc.
Sambata, 05.01.2013, 23:20Pornind de la doua croissante, concurentii trebuie sa dovedeasca ca pot fi cei mai buni, facand in 45 de minute un mic dejun frantuzesc, dulce ori sarat, hranitor si gustos.
Sambata, 05.01.2013, 23:07Reci sau calde, multe sosuri au fost inventate, innobilate si adorate de francezi. Pentru prima proba, concurentii ramasi in lupta au de pregatit la alegere, doua sosuri. Cu acestea vor trebui sa isi demonstreze calitatile de decoratori si sa deseneze pe o farfurie, un simbol al Frantei.
Sambata, 05.01.2013, 22:55Prajitura cu ajutorul careia Giovanni Piselli a invins 3 concurenti este la indemana oricui. Invingatorul in duelul din episodul IX al concursului ne-a spus secretul
Sambata, 05.01.2013, 21:08Aflat la filmarile pentru cel de-al noualea episod Top Chef, in Piata Charles de Gaulle, juratul Nicolai Tand a avut parte de o surpriza de proportii. Printre lumea care ii urmarea cu interes de pe margine, a recunoscut doua persoane foarte dragi lui: iubita sa Monica si fiica lor Ilona au venit sa il vada in actiune.
Joi, 03.01.2013, 17:51Cea de-a opta editie Top Chef, transmisa seara trecuta, de la 22:30, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienta atat in randul publicului din mediul urban, cat si la nivelul targetului 18+ urban.
Luni, 31.12.2012, 05:14In cea de-a opta editie bucatarii au avut o proba in plus: s-au eliminat reciproc: au plecat acasa Maria Ungureanu si Mihaita Ionita. Duelul i-a facut pe jurati sa ia o decizie grea avand in vedere ca ambele farfurii au fost foarte gustoase in ciuda ingredientelor principale - ceapa si usturoiul. Nico Lontras a castigat duelul impotriva lui Adrian Iuriciuc
Duminica, 30.12.2012, 10:14Ajunsi la Duel, cei doi concurenti trebuie sa scoata in evidenta ceapa si usturoiul in doar 30 de minute.
Duminica, 30.12.2012, 01:00Din cinci tipuri de carne si un dovleac, concurentii acestei probe - Pe muchie de cutit - trebuie sa faca un super-fel principal si un super-desert. Totul intr-o singura ora.
Duminica, 30.12.2012, 00:45Aceasta proba este, asa cum stim deja, una destul de dificila. Capitanii de echipa au misiunea de a decide meniul si de a coordona echipa, astfel incat sa o conduca spre victorie.
Sambata, 29.12.2012, 23:45Cea de-a doua proba se desfasoara in aceeasi locatie ca si prima - Piata Obor. Concurentilor li se pune la dispozitie carne tocata pentru realizarea unui preparat culinar fast-food de top. Timpul pe care-l au la dispozitie – 30 de minute.
Sambata, 29.12.2012, 23:15Cei ramasi in competita pentru cel mai bun Top Chef al Romaniei au de-a face de fiecare data cu tot felul de probe trasnite.
Sambata, 29.12.2012, 22:55In cea de-a opta editie Top Chef, concurentii se vor confrunta cu cele mai dure provocari de pana acum. Sunt nevoiti sa porneasca o proba fara ingrediente, sa fara rost de acestea de la vanzatorii din Piata Obor si sa isi vanda preparatul gatit in doar trei minute. La sfarsit, cu totii vor trebui sa arate cat de mult isi doresc sa fie in competitie si daca au o comportare fairplay: trebuie sa voteze pe care din colegi vor sa ii elimine. Nu rata un nou episod TOP CHEF, de la 22:30, numai la Antena 1!
Sambata, 29.12.2012, 21:49In cea de-a saptea editie bucatarii trebuie sa ridice gastronomia la mare altitudine gatind pentru piloti.
Vineri, 28.12.2012, 13:38Pentru cea de-a opta editie Top Chef, difuzata maine seara, de la 22:30, la Antena 1, echipa a ales ca locatie Piata Obor - cea mai frumoasa piata din capitala, cu fructe si legume proaspete, iar provocarea primei probe nu e deloc usoara: trebuie sa faca rost gratis de fructe si legume, pentru un piure colorat.
Vineri, 28.12.2012, 13:29Aurelia Moscu a gasit solutia salvatoare la duel folosind pieptul de gasca si sosul de fructe de padure. Vezi reteta!
Duminica, 23.12.2012, 01:12In cea de-a saptea editie bucatarii trebuie sa ridice gastronomia la mare altitudine gatind pentru piloti.
Duminica, 23.12.2012, 01:10La duel, Aurelia Moscu si Cerasela Lungu au demonstrat ca stiu sa dea aroma preparatelor cu menta si busuioc. Totul, in doar 30 de minute. Ambele concurente au facut greseli de-a lungul probei, greseli care au dezamagit juriul, in timp ce colegii care priveau au inceput sa parieze care din ele va castiga.
Duminica, 23.12.2012, 00:35Cea de-a patra proba l-a avut ca invitat special pe renumitul ciocolatier belgian Herman Van Dender, furnizor oficial al Casei Regale a Belgiei si al Casei Imperiale a Japoniei, alaturi de care Tudor Constantinescu a realizat o statuie din ciocolata.
Duminica, 23.12.2012, 00:30Se stie ca aceasta proba este una dintre cele mai grele. Trebuie sa fii un sef bun, sa stii sa-ti coordonezi echipa, sa o tii sub control si sa o incurajezi cand simti ca e cazul. Cei doi sefi, Aurelia Moscu si Giovanini Piselli isi aleg echipele.
Sambata, 22.12.2012, 23:55