Antena Căutare

Top Chef

Articole Briose aromate pentru micul dejun!

Briose aromate pentru micul dejun!

O reteta perfecta pentru o dimineata mohorata!

Duminica, 13.10.2013, 15:56
Cea mai scumpa placinta din lume

Cea mai scumpa placinta din lume

Cea mai scumpa placinta din lume costa aproximativ 16.000 de dolari. Aceasta are la baza o specialitate traditionala englezeasca cu ciuperci si carne de vita.

Duminica, 13.10.2013, 15:49
Briosele, un desert cu personalitate!

Briosele, un desert cu personalitate!

Pentru englezi, briosa este un cult, o mancare nationala. Ei au inventat-o si tot ei se bucura cel mai mult de gustul ei. Acum, face furori in toata lumea.

Sambata, 12.10.2013, 20:37
Istoria cocktail-urilor! Cum s-au “nascut” cele mai celebre bauturi

Istoria cocktail-urilor! Cum s-au “nascut” cele mai celebre bauturi

Gin, brandy, suc de lamaie, whisky. Suntcateva ingrediente cu ajutorul carora se pregatesc cele mai sofisticate bauturi care iti rasfata papilele gustative in orice sezon. Descoperiti originile cocktail-urilor preferate.

Sambata, 12.10.2013, 20:26
FOTO! Cele mai ciudate restaurante din lume

FOTO! Cele mai ciudate restaurante din lume

Unii proprietari de restaurante ar face tot posibilul sa atraga cat mai multi clienti. Astfel, s-au nascut cele mai bizare restaurante din lume.

Sambata, 12.10.2013, 20:14
Cherimoya, un fruct plin de vitamine si minerale!

Cherimoya, un fruct plin de vitamine si minerale!

Un fruct tropical, cu o aroma atractiva si un aspect putin ciudat, ce-i drept, "marul peruvian de aur" merita incercat, macar pentru gustul sau.

Sambata, 12.10.2013, 19:54
10 lucruri ciudate despre alimente

10 lucruri ciudate despre alimente

Tori Avery – creatoarea site-ului Bucataria Istorica, a explorat povestea din spatele mancarii – de ce mancam ceea ce mancam, cum a evoluat mancarea diferitelor culturi si cum mancarea de ieri poate inspira bucataria de azi.

Vineri, 11.10.2013, 14:17
Fost director general in constructii, actual chef si concurent la „Top Chef”

Fost director general in constructii, actual chef si concurent la „Top Chef”

Noul sezon a celui mai savuros concurs culinar, „Top Chef”, va incepe in curand la Antena 1. Concurentii din acest an au experiente gastronomice dintre cele mai diverse si povesti de viata pe masura. Astfel ca, unul dintre participanti a renuntat la functia de director general la o firma de constructii pentru a prelua fraiele propriului restaurant in Sibiu.

Vineri, 11.10.2013, 13:46
Unul dintre concurentii noului sezon Top Chef a gatit pentru printul William si Kate Middleton

Unul dintre concurentii noului sezon Top Chef a gatit pentru printul William si Kate Middleton

Antena 1 le readuce telespectatorilor in aceasta toamna un nou sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari ai momentului, care au lucrat in restaurante cu stele Michelin din Belgia, Franta, Spania si Anglia. Printre ei si George Craciun, un oradean de 33 de ani, cu o vasta experienta gastronomica, dobandita in unele dintre cele mai mari restaurante din lume.

Joi, 10.10.2013, 16:59
Sandwich-ul cubanez – istorie si savoare

Sandwich-ul cubanez – istorie si savoare

Un sandwich cubanez este o variatie de sunca, friptura de porc si branza. Acest sandwich a fost creat la inceputul anilor 1500 de munctorii de la fabricile de tigari.

Joi, 10.10.2013, 15:39
Filme traduse in mancare si bautura

Filme traduse in mancare si bautura

Federico Mauro, un multimedia designer italian, a realizat proiectul Famous Foods & Drinks, in care a reinterpretat filmele din perspectiva felurilor de mancare si bauturilor iconice care se regasesc in respectivele pelicule.

Joi, 10.10.2013, 14:02
Adevarate opere de arta, dintr-o coaja de ou!

Adevarate opere de arta, dintr-o coaja de ou!

Un barbat din Slovenia a devenit cunoscut in lumea intreaga datorita talentului sau inedit. Acesta sculpteaza, cu detalii si migala, in cojile de oua

Joi, 10.10.2013, 13:51
Top 50 cele mai faimoase restaurante din lume

Top 50 cele mai faimoase restaurante din lume

Realizata de revista Restaurant, lista celor mai bune 50 restaurante din lume este un sondaj anual a opiniilor si experientelor a peste 900 de experti in industria internationala a localurilor de profil. Dar ce insemna “cel mai bun” in opinia acestor gurmanzi?

Joi, 10.10.2013, 13:36
Degetele lui Buddha, un fruct cu arome exotice!

Degetele lui Buddha, un fruct cu arome exotice!

Cu o forma ciudata, Degetele lui Buddha face parte din familia citricelor si este originar din India.

Joi, 10.10.2013, 11:42
GALERIE FOTO! Cele mai romantice restaurante din lume

GALERIE FOTO! Cele mai romantice restaurante din lume

Daca sunteti in pana de idei si nu stiti unde sa va duceti partenera, in galeria foto veti gasi raspunsul.

Joi, 10.10.2013, 08:49
Inedit! In Taiwan, puteti servi cafeaua cu chipul vostru

Inedit! In Taiwan, puteti servi cafeaua cu chipul vostru

Un lant de cafenele din Taiwan a gasit modul perfect de a se face cunoscuti peste hotare! Acestea le ofera clientilor sansa de a bea cafea cu chipul lor.

Joi, 10.10.2013, 08:12
Al doilea Concept Store Mega Image a fost deschis in Piata Sudului

Al doilea Concept Store Mega Image a fost deschis in Piata Sudului

Mega Image a inaugurat pe 9 octombrie magazinul cu numărul 253: Mega Image Piaţa Sudului, cel de-al doilea concept store din cadrul reţelei destinat food shopping-ului. Situat pe Şoseaua Olteniţei, Nr. 208, Sector 4, Bucureşti, magazinul are o suprafaţă de aproximativ 1740 m2 şi o parcare cu o capacitate de peste 100 de locuri.

Joi, 10.10.2013, 07:39
Mancarea, transformata in arta. O portocala devine o motocicleta!

Mancarea, transformata in arta. O portocala devine o motocicleta!

O minge de fotbal numai buna de rontait, o bicicleta din portocale sau un aparat foto din castravete, toate creatiile unui artist roman.

Miercuri, 09.10.2013, 14:11
GALERIE FOTO! Restaurantele cu cele mai frumoase privelisti din lume

GALERIE FOTO! Restaurantele cu cele mai frumoase privelisti din lume

Pasionatii de calatorii, dar mai ales gurmanzii vor adora toate cele 10 restaurante din galeria foto. Astfel, expresia "locatia face toti banii" se dovedeste a fi adevarata in acest caz. In cazul acestor minunatii, nu doar papilele gustative vor fi alintate, ci si ochii.

Miercuri, 09.10.2013, 13:32
Istoria restaurantului

Istoria restaurantului

Restaurantul este unitatea care imbina activitatea de productie culinara cu cea de desfacere(servire). Oferta cuprinde o gama variata de preparate culinare, produse de cofetarie – patisserie si bauturi.

Miercuri, 09.10.2013, 13:21
Placinta de casa cu ciuperci salbatice si castane

Placinta de casa cu ciuperci salbatice si castane

O reteta perfecta pentru o zi de toamna! Daca nu stiti ce sa pregatiti pentru pranz, o placinta cu ciuperci este perfecta

Miercuri, 09.10.2013, 09:05
Un nou sezon Top Chef revine la Antena 1

Un nou sezon Top Chef revine la Antena 1

Un nou sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, se pregãteste de start. In aceastã toamnã, Antena 1 ascute din nou cutitele si pregãteste cratitele in cel de-al doilea sezon Top Chef Romania. Unii dintre cei mai buni bucãtari ai momentului intra intr-o competitie a indemanarii, orgoliului si ineditului ai carei arbitri vor fi cei mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.

Miercuri, 09.10.2013, 08:40
Scarlett Johansson: "Ador sa gatesc si sa ma uit la Top Chef"

Scarlett Johansson: "Ador sa gatesc si sa ma uit la Top Chef"

Pe marile ecrane Scarlett Johansson joaca deseori rolul femeii fatale, a supereroinei sexy care isi petrece mai degraba diminetile la salon si serile in restaurante elegante decat in fata aragazului, gatind ore intregi. In viata reala insa, actrita nu poate fi mai diferita. Johansson isi petrece timpul liber cu o carte de bucate in mana si un ochi la Top Chef.

Marti, 08.10.2013, 15:49
Antoine Careme: regele bucatariei si bucatarul regilor!

Antoine Careme: regele bucatariei si bucatarul regilor!

Piscoturile, eclerele, sarlotele, bezelele sau macarons, toate sunt inventiile dulci ale celebrului Careme.upranumit "Le Roi des Chef el le Chef des Rois", francezul si-a urmat cu ardoare pasiunea pentru arta culinara, reusind sa lase culturii franceze o mostenrire impresionanta in domeniul gastronomic

Marti, 08.10.2013, 14:03
Pitaya sau Fructul dragonului, o poveste plina de...placere!

Pitaya sau Fructul dragonului, o poveste plina de...placere!

Pitaya este un fruct asiatic cu o textura si un gust absolut provocatoare. Este usor de recunoscut datorita aspectului sau ciudat

Marti, 08.10.2013, 09:23
Salata de fasole verde cu piept de rata afumat

Salata de fasole verde cu piept de rata afumat

Nicolai Tand v-a pregatit pentru aceasta saptamana un preparat delicios si sanatos: Salata de fasole verde cu piept de rata afumat

Luni, 07.10.2013, 09:41
Cotletele de caprioara cu crusta de verdeturi

Cotletele de caprioara cu crusta de verdeturi

Dragos Bercea iti recomanda pentru aceasta saptamana o reteta perfecta pentru acest sezon: cotletele de caprioara cu crusta de verdeturi

Luni, 30.09.2013, 14:36
Dragos Bercea, "Top Chef" la doar 23 de ani!

Dragos Bercea, "Top Chef" la doar 23 de ani!

Dragos Bercea este unul dintre ultimii patru bucatari care au parasit competitia din primul sezon "Top Chef". Dupa concurs, bucatarul s-a intors cu mare drag acolo unde, zice el, ii este locul : Cabana Vanatorilor din Predeal

Luni, 30.09.2013, 14:28
Adrian Iuriciuc, despre ce a insemnat experienta "Top Chef" pentru el

Adrian Iuriciuc, despre ce a insemnat experienta "Top Chef" pentru el

Specializat in bucataria fusion, Adrian Iuriciuc este unul dintre cei 24 de bucatari profesionisti care au avut curajul sa se alinieze la start in primul sezon "Top Chef"

Luni, 23.09.2013, 21:18
Coaste de porc in bere a la Nicolai Tand

Coaste de porc in bere a la Nicolai Tand

Chef Nicolai ne recomanda pentru aceasta saptamana o reteta delicioasa: "Coaste de porc in bere"

Luni, 23.09.2013, 09:46
Chef Nicolai Tand, jurizat de... copiii sai!

Chef Nicolai Tand, jurizat de... copiii sai!

Daca va inchipuiti ca Chef Nicolai nu primeste note pentru ceea ce gateste, va inselati! Juratul "Top Chef" are parte de doi critici foarte importanti: copiii sai

Sambata, 21.09.2013, 10:31
Andreea Marin, in vizita la Top Chef!

Andreea Marin, in vizita la Top Chef!

In ciuda problemelor din ultima perioada, Andreea Marin are timp si pentru... gatit. Frumoasa prezentatoare a participat la filmarile pentru noul sezon Top Chef Romania, aratand ca se pricepe si la bucatarie.

Marti, 17.09.2013, 12:32
Tartar de vita cu castraveti murati, ceapa murata, crema de branza, sos de sofran, galbenus de ou prajit si crutoane de paine

Tartar de vita cu castraveti murati, ceapa murata, crema de branza, sos de sofran, galbenus de ou prajit si crutoane de paine

Tartar de vita cu castraveti murati, ceapa murata, crema de branza, sos de sofran, galbenus de ou prajit si crutoane de paine

Vineri, 13.09.2013, 14:12
Ce a facut Primul castigator al Top Chef Romania cu 50.000 de euro: „As vrea sa dau timpul inapoi...”

Ce a facut Primul castigator al Top Chef Romania cu 50.000 de euro: „As vrea sa dau timpul inapoi...”

A castigat prima editie a Top Chef Romania si marele premiu de 50.000 de euro. Vine din Italia, are 28 ani, este chef si actionar la un restaurant din Brasov. Giovanni Piselli, caci despre el este vorba, a mostenit pasiunea tatalui sau. S-a specializat in bucatarie italiana, mediteraneana si gourmet.

Vineri, 13.09.2013, 13:48
Ti-e pofta de Top Chef? Inscrie-te la casting!

Ti-e pofta de Top Chef? Inscrie-te la casting!

Daca ti-e pofta de competitie savuroasa, ti-e pofta de Top Chef!

Miercuri, 17.07.2013, 16:37
Giovanni Piselli si-a ridicat premiul la "Neatza"

Giovanni Piselli si-a ridicat premiul la "Neatza"

In aceasta dimineata, castigatorul Top Chef a fost invitat in platourile de la Neatza pentru a primi marele premiu.

Marti, 16.04.2013, 10:36
La multi ani, Nicolai Tand!

La multi ani, Nicolai Tand!

Astazi Nicolai Tand implineste 39 de ani. Juratul Top Chef si, mai nou, blogerul Nicolai se aniverseaza astazi alaturi de cei dragi. Singurul plan al vedetei este de a fi alaturi de familie.

Vineri, 12.04.2013, 12:05
Chef Hadad iti spune ce poti sa gatesti in weekend

Chef Hadad iti spune ce poti sa gatesti in weekend

Chef Hadad a postat pe blogul reteta pentru o masa perfecta in familie.

Miercuri, 13.03.2013, 15:12
Maduva de vita a la Nico Lontras

Maduva de vita a la Nico Lontras

Nico Lontras a postat pe contul sau de facebook o reteta pe care a gatit-o impreuna cu sotia sa

Marti, 12.03.2013, 12:52
Ce mai gateste Nico Lontras?

Ce mai gateste Nico Lontras?

Competitia s-a incheiat iar finalistul Top Chef s-a intors in bucatarie. Uite ce farfurii a mai pregatit bucatarul

Vineri, 22.02.2013, 15:23
Giovanni Piselli implineste azi 28 ani! La multi ani!

Giovanni Piselli implineste azi 28 ani! La multi ani!

Azi este ziua lui Giovanni Piselli, primul castigator Top Chef Romania, rasplatit cu un premiu de 50.000 euro. Giovanni, care v-a incintat cu preparatele sale la Antena 1, implineste 28 de ani!

Marti, 19.02.2013, 09:12
Nico Lontras: Gastronomia este o arta care evolueaza continuu

Nico Lontras: Gastronomia este o arta care evolueaza continuu

Intr-un interviu oferit site-ului www.star-gossip.com, finalistul Top Chef vorbeste despre experienta in cadrul concursului si despre ce inseamna meseria de bucatar.

Marti, 12.02.2013, 11:13
Inghetata de banane si curry pregatita de Nico Lontras in finala

Inghetata de banane si curry pregatita de Nico Lontras in finala

Nico Lontras a pregatit in finala Top Chef o inghetata de banane cu curry foarte apreciata atit de jurati, cit si de invitatii acestora

Marti, 12.02.2013, 10:10
Giovanni Piselli: "O sotie buna, trebuie sa stie sa gateasca!"

Giovanni Piselli: "O sotie buna, trebuie sa stie sa gateasca!"

Mancarea este un subiect delicat despre care lumea vorbeste in fiecare zi cu placere. Schimburile de retete si gatitul sunt lucruri obisnuite, dar sa stai de vorba cu un bucatar italian autentic este ceva special.

Marti, 05.02.2013, 17:31
Scorpie de mare, turnedon de cartofi mov si babyspanac, aromatizat cu cimbrisor, sos de scorpie de mare si vongole

Scorpie de mare, turnedon de cartofi mov si babyspanac, aromatizat cu cimbrisor, sos de scorpie de mare si vongole

Reteta care i-a adus lui Giovanni Piselli egalarea, inainte de a castiga prima editie Top Chef e acum la indemana ta!

Duminica, 03.02.2013, 01:14
Top Chef - FINALA (integral): Nico Lontras VS Giovanni Piselli

Top Chef - FINALA (integral): Nico Lontras VS Giovanni Piselli

Finala Top Chef i-a avut in platouri pe cei mai buni bucatari: Nico Lontras si Giovanni Piselli. Dupa o proba de 3 ore si o jurizare dura s-a ales primul Top Chef al Romaniei: Giovanni Piselli

Sambata, 02.02.2013, 23:34
Cele mai amuzante momente Top Chef

Cele mai amuzante momente Top Chef

Dincolo de duritatea lui Chef Hadad si a preparatelor extraordinare, pe platourile Top Chef au existat si multe momente amuzante.

Sambata, 02.02.2013, 23:09
Desertul Top Chef: Castigatorul este Giovanni Piselli

Desertul Top Chef: Castigatorul este Giovanni Piselli

Castigatorul primei editii Top Chef din Romania este Giovanni Piselli. Cursa a fost lunga iar ultima proba - decisiva!

Sambata, 02.02.2013, 22:50
Felul principal ii aduce pe bucatari la egalitate

Felul principal ii aduce pe bucatari la egalitate

 Am vazut cine este "romanul " Giovanni Piselli si cum un singur preparat poate reface pariurile. Nico Lontras a ales sa combine doua tipuri de peste Giovanni Piselli a ales sa repete o parte din ingredientele primei...

Sambata, 02.02.2013, 22:35
Prima degustare: Nico Lontras castiga!

Prima degustare: Nico Lontras castiga!

Mancarurile pe care Lonstras si Piselli le pregatesc, sunt unele inedite, iar ingredientele pe care le folosesc nu sunt din cele pe care le gustam in fiecare zi, doar este MAREA FINALA! Cei doi finalisti au fost atenti la fiecare detaliu pentru ca gustul sa fie perfect. Pentru a impresiona juratii cu un preparat de top, trebuie sa fie simplu, dar in acelasi timp spectaculos, discret, dar totodata plin de culoare.

Sambata, 02.02.2013, 22:30
x