Antena Căutare

Articole despre carne

Carnea de porc mangalița este cea mai sănătoasă

Carnea de porc mangalița este cea mai sănătoasă

Uitată mult timp, rasa de porc mangaliţa a ajuns să fie preferata românilor, mai ales în perioada sărbătorilor. Specialiştii spun că este cea mai sănătoasă carne de porc

Vineri, 09.12.2016, 19:33
Flavia Mihășan face cunoștință cu produsele tradiționale românești din carne: ”Recunosc, miroase foarte bine! ”

Flavia Mihășan face cunoștință cu produsele tradiționale românești din carne: ”Recunosc, miroase foarte bine! ”

Flavia Mihășan este vegetariană de mai mulți ani. Iată cum a reacționat aceasta când a văzut produse tradiționale românești din carne.

Miercuri, 07.12.2016, 09:43
Meniurile cu peşte sunt alternativa ideală a meselor grele, de sărbători.

Meniurile cu peşte sunt alternativa ideală a meselor grele, de sărbători.

Macroul, herigul şi păstrăvul sunt printre cele mai căutate specii. Însă foarte puţin din peştele găsit în magazine este proaspăt. Doar 25 la sută. Restul sunt produse congelate, care odată ajunse pe mesele noastre, ne pot afecta sănătatea.

Marti, 06.12.2016, 20:06
Beneficiile cărnii de vită

Beneficiile cărnii de vită

Este eficientă în a construi masă musculară şi forţă pentru că are un conţinut mai ridicat de creatină decât orice alt aliment Creatină este sursă de energie a muşchilor

Marti, 06.12.2016, 11:12
În satele din apropierea Bucureştiului, bursa cărnii de porc e oficial deschisă

În satele din apropierea Bucureştiului, bursa cărnii de porc e oficial deschisă

Cu 3 săptămâni înainte de Crăciun, orăşenii au început să alerge după carne de porc. O parte iau cârnaţii gata făcuţi din magazine. Alţii, direct de la crescători.

Vineri, 02.12.2016, 19:26
Porcul de Crăciun, comandat din timp

Porcul de Crăciun, comandat din timp

Mai este aproape o lună până la Crăciun, însă atât crescătorii, cât şi marile magazine primesc deja cereri pentru carnea de porc. Însă, atenţie! Specialiştii îi avertizează pe cumpărători că trebuie să fie foarte vigilenţi atunci...

Vineri, 25.11.2016, 19:25
Arnold Schwarzenegger încurajează oamenii să renunţe la carne

Arnold Schwarzenegger încurajează oamenii să renunţe la carne

Fost guvernator al Californiei, culturist şi actor, Arnold Schwarzenegger îndreaptă toate armele împotriva. împotriva încălzirii globale. Parte a unei campanii care va rula în Statele Unite, Europa dar şi în China, clipul a fost postat chiar...

Marti, 22.11.2016, 19:49
Un bărbat a cumpărat carne infestată dintr-un lanț de magazine din România

Un bărbat a cumpărat carne infestată dintr-un lanț de magazine din România

Carne cu puroi, la vânzare într-un supermarket din Bucureşti! Zeci de oameni au cumpărat din lotul infestat! Imaginile dezgustătoare au fost trimise pe adresa [email protected] de către un telespectator Antena Stars, care a cumpărat o bucată de 2...

Marti, 22.11.2016, 15:42
Atenţie la pericolele din galantar!

Atenţie la pericolele din galantar!

Inspectorii sanitar veterinari au descoperit alimente contaminate cu bacteriile E coli în mai multe magazine şi abatoare din ţară. Cele mai multe provin din China, India sau Turcia. Mai mult, anul trecut au fost exportate şi din ţara noastră...

Marti, 22.11.2016, 08:16
Nimic nu se compară cu friptura de porc pe masa de Crăciun. Şi mai bună e friptura de porc Mangaliţă

Nimic nu se compară cu friptura de porc pe masa de Crăciun. Şi mai bună e friptura de porc Mangaliţă

La oraş, colindele şi târgurile de Crăciun dau startul sărbătorilor de iarnă. La ţară, pregătirile încep cu mult înainte. Tot în Sibiu, dar în comuna Racoviţa, Daniel Limbăşan se pregăteşte de Crăciun cu bunătăţi din carne de...

Sambata, 19.11.2016, 19:21
Mâncăm carne plină cu antibiotice! Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne avertizează: în 2050 vor muri zece milioane de oameni din cauza infecţiilor

Mâncăm carne plină cu antibiotice! Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne avertizează: în 2050 vor muri zece milioane de oameni din cauza infecţiilor

Peste zece milioane de oameni vor muri, potrivit estimărilor, până în anul 2050, din cauza cărnii consumate!

Marti, 15.11.2016, 19:58
Mâncăm carne plină cu antibiotice! Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne avertizează: în 2050 vor muri zece milioane de oameni din cauza infecţiilor

Mâncăm carne plină cu antibiotice! Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne avertizează: în 2050 vor muri zece milioane de oameni din cauza infecţiilor

Mâncăm carne plină cu antibiotice şi, când ne îmbolnăvim, ne mirăm că nimeni nu ne mai poate scăpa. Fără să ne dăm seama aproape în fiecare zi, înghiţim tratamente pentru boli pe care nu le avem. Asta din cauză că la noi animalele...

Marti, 15.11.2016, 19:21
Îmbulzeală pentru maşini de tocat, la inaugurarea unui supermarket din Prahova

Îmbulzeală pentru maşini de tocat, la inaugurarea unui supermarket din Prahova

Îmbrânceli şi îmbulzeală de neimaginat la inaugurarea unui supermarket din Prahova. Sute de oameni s-au luptat pentru a prinde maşini de tocat la ofertă.

Joi, 03.11.2016, 13:19
Festivalul Vinului 'Simfonii de toamnă' din Tîrgu-Mureş

Festivalul Vinului 'Simfonii de toamnă' din Tîrgu-Mureş

Un viţel la proţap şi un gulaş delicios au fost principalele atracţii pentru oaspeţi, la Festivalul Vinului 'Simfonii de toamnă' din Tîrgu-Mureş. Pofticioşii au făcut coadă în faţa bucatelor îmbietoare, care au fost acompaniate,...

Sambata, 22.10.2016, 08:33
Fitness la Neatza! Antrenamentul funcţional care te "scapă de 4 mici"

Fitness la Neatza! Antrenamentul funcţional care te "scapă de 4 mici"

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, un antrenament care te scăpa de nesuferitele kilograme în plus.

Marti, 18.10.2016, 08:40
Reţeta lui Vladutz: Medalion Vesel

Reţeta lui Vladutz: Medalion Vesel

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine muşchiuleţ, dulceaţă de ceapă, ciuperci, pesmet, parmezan, unt,găluşte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Medalion Vesel".

Luni, 17.10.2016, 08:45
Sylvia, schimbare radicală: ”Nu mai mănânc carne de un an și jumătate”

Sylvia, schimbare radicală: ”Nu mai mănânc carne de un an și jumătate”

Cântăreața Sylvia a decis acum un an și jumătate să nu mai mănânce carne.

Duminica, 16.10.2016, 15:23
”Friptură veselă”, un deliciu culinar cu sfeclă roșie, pere și multă carne

”Friptură veselă”, un deliciu culinar cu sfeclă roșie, pere și multă carne

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține vrăbioară, sfeclă roșie, spanac, cartofi dulci, păstârnac, pere, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Friptură veselă”.

Marti, 27.09.2016, 08:21
Raiul gurmanzilor la Praid. Festivalul Sarmalelor, în plină desfasurar

Raiul gurmanzilor la Praid. Festivalul Sarmalelor, în plină desfasurar

Carne, orez, ardei, varză murată, mărar şi ciolan. Sunt ingredientele unor sărmăluţe româneşti. Un veritabil gurmand ştie însă că cele mai bune sarmale pot avea o mulţime de secrete. Vizitatorii Festivalului Sarmalelor din Praid nu le-au...

Sambata, 24.09.2016, 19:28
Simona Traşcă îşi deschide măcelărie! Blonda a făcut cârnaţi franţuzeşti, în direct!

Simona Traşcă îşi deschide măcelărie! Blonda a făcut cârnaţi franţuzeşti, în direct!

Simona Trașcă este gata să dea startul afacerii pentru care a muncit în ultima perioadă. Invitată în cadrul emisiunii "Un Show Păcătos", blondina şi-a demonstrat calităţile de măcelar!

Miercuri, 21.09.2016, 07:43
Reţeta lui Vladutz: Pescarul fericit

Reţeta lui Vladutz: Pescarul fericit

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine file păstrăv afumat, file pocl, sfeclă roşie, ceapă roşie, cartofi roşii dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pescarul fericit".

Marti, 20.09.2016, 08:14
Jean de la Craiova, schimbare radicală: ”N-am pus gura pe carne de un an și jumătate”

Jean de la Craiova, schimbare radicală: ”N-am pus gura pe carne de un an și jumătate”

Poate vă întrebaţi care este secretul tinereţii lui Jean de la Craiova, care are 46 de ani, dar arată ca la 30. Ei bine, se pare că artistul a devenit peste noapte vegetarian. Chiar dacă mai mănâncă uneori şi peşte.

Vineri, 16.09.2016, 01:03
"Colţunaşi fermecaţi", o reţetă inedită cu carne şi lapte, dar şi sos de smântână

"Colţunaşi fermecaţi", o reţetă inedită cu carne şi lapte, dar şi sos de smântână

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține carne, ouă, faina, lapte dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Colţunaşi fermecaţi".

Marti, 13.09.2016, 08:25
Bacteria e.coli, descoperită în mai multe probe de carne şi brânză luate din magazine, restaurante şi abatoare din 14 judeţe

Bacteria e.coli, descoperită în mai multe probe de carne şi brânză luate din magazine, restaurante şi abatoare din 14 judeţe

Anunţ şocant de la Ministerul Agriculturii! Inspectorii Autorităţii Sanitar Veterinare au descoperit bacteria e.coli în mai multe probe de carne şi brânză, luate din magazine, restaurante şi abatoare din 14 judeţe.

Vineri, 09.09.2016, 19:28
Lapte infestat și carne cu bacteria E.Coli, vândute în mai multe supermarketuri din Sibiu, Tulcea și alte județe din țară

Lapte infestat și carne cu bacteria E.Coli, vândute în mai multe supermarketuri din Sibiu, Tulcea și alte județe din țară

Controalele făcute de inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare (ANSVSA) la mai mulţi agenţi economici din ţară au dus la descoperirea bacteriei Escherichia Coli (E.Coli) în 14 probe din carne de oaie, vită, pastă de mici sau lapte puse la vânzare în restaurante, magazine, abatoare sau ferme din ţară, arată oficialii ANSVSA.

Joi, 08.09.2016, 17:01
Carne de porc ar putea deveni un lux

Carne de porc ar putea deveni un lux

La fel de mult ca sarea, ne plac şi grătarele. Însă cele cu carne de porc ar putea deveni un lux. Preţul a explodat din cauza consumului din această vară. Dacă de la abator kilogramul de carne pleacă, în medie, cu şase lei, în galantare...

Marti, 30.08.2016, 19:38
Bacteria E.coli, descoperită într-un lot de mici vânduţi într-un supermarket din Reşiţa

Bacteria E.coli, descoperită într-un lot de mici vânduţi într-un supermarket din Reşiţa

E alertă în Reşiţa şi nu numai! Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din Caraş-Severin au depistat E.coli la un lot de carne de mici, vândut într-un supermarket din Reşiţa. Din păcate, cele 12 caserole...

Vineri, 12.08.2016, 13:22
Carne alterată într-un abator din Codlea

Carne alterată într-un abator din Codlea

O bombă biologică, între case! Două tone de carne stricată au fost găsite de autorităţi într-un abator din Codlea. Era atât de alterată, că inspectorii DSV nu au putut să ia probe ADN.

Marti, 26.07.2016, 16:56
Mâncarea, un atentat la sănătatea publică! Pe piaţă şi apoi pe mesele noastre, ar fi ajuns TIR-uri întregi de ouă şi carne de pui despre care nimeni nu ştie de unde vin

Mâncarea, un atentat la sănătatea publică! Pe piaţă şi apoi pe mesele noastre, ar fi ajuns TIR-uri întregi de ouă şi carne de pui despre care nimeni nu ştie de unde vin

Alertă de la Autoritatea Sanitar-Veterinară: ouăle au ajuns atentat la sănătatea publică! Oficialii ne anunţă negru pe alb că pe piaţă există ouă şi carne de pasăre accesibile, dar şi periculoase pentru noi toţi. Deşi avem reguli şi...

Miercuri, 13.07.2016, 19:30
Chef Florin Dumitrescu: "Homarul este una dintre cele mai speciale cărnuri care există pe lumea asta"

Chef Florin Dumitrescu: "Homarul este una dintre cele mai speciale cărnuri care există pe lumea asta"

Chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu oferă câteva detalii despre gătirea homarilor. Carnea lor este una foarte specială.

Luni, 06.06.2016, 21:21
Au mâncat carne de pui fosforescentă!

Au mâncat carne de pui fosforescentă!

O bombă chimică la pachet a descoperit o familie din Hunedoara, după ce a cumpărat carne de pui. Teoretic, mai sănătoasă. Practic însă, oamenii au văzut că la întuneric, carnea e fosforescentă.

Vineri, 03.06.2016, 19:28
Plătim carne, primim apă cu sare! Dovada că suntem înșelați fără nicio ezitare, filmată cu o cameră ascunsă

Plătim carne, primim apă cu sare! Dovada că suntem înșelați fără nicio ezitare, filmată cu o cameră ascunsă

Reporterii Observator au testat la un laborator din Capitală mai multe sortimente de piept de pui, cârnaţi şi peşte. Rezultatele arată pierderi chiar şi de peste 50 la sută, în urma preparării.

Vineri, 27.05.2016, 22:21
Plătim carne, primim apă cu sare

Plătim carne, primim apă cu sare

Reporterii Observator au testat la un laborator din Capitală mai multe sortimente de piept de pui, cârnaţi şi peşte. Rezultatele arată pierderi chiar şi de peste 50 la sută, în urma preparării.

Vineri, 27.05.2016, 19:19
Friptură de porc la cuptor, o rețetă demnă de împărați! Cu două ingrediente magice vei face cea mai gustoasă carne!

Friptură de porc la cuptor, o rețetă demnă de împărați! Cu două ingrediente magice vei face cea mai gustoasă carne!

 Vrei să prepari o friptură cu adevărat savuroasă? Atunci încearcă și tu această rețetă simplă și rapid de făcut.

Vineri, 27.05.2016, 16:22
Friptură de porc la cuptor, o rețetă demnă de împărați! Cu două ingrediente magice vei face cea mai gustoasă carne!

Friptură de porc la cuptor, o rețetă demnă de împărați! Cu două ingrediente magice vei face cea mai gustoasă carne!

Vrei să prepari o friptură cu adevărat savuroasă? Atunci încearcă și tu această rețetă simplă și rapid de făcut.

Vineri, 27.05.2016, 16:17
Carne ieftină, cumpărată cu viermi! Răspunsul şocant al vânzătoarei

Carne ieftină, cumpărată cu viermi! Răspunsul şocant al vânzătoarei

Bucuria pe care a simţit-o un bărbat când a cumpărat câteva kilograme de carne mai ieftină, s-a transformat în coşmar când a ajuns acasă. Carnea pe care o cumpărase şi care părea a fi proaspătă era plină de ...viermi. Imaginile dar şi...

Miercuri, 18.05.2016, 12:37
Ei sunt fericiţii care au scăpat de duel. Echipa roşie stă liniştită pentru că a trecut cu brio de proba cărnii

Ei sunt fericiţii care au scăpat de duel. Echipa roşie stă liniştită pentru că a trecut cu brio de proba cărnii

Echipa roşie rămâne cu toţi concurenţii pentru săptămâna viitoare pentru că a făcut un preparat exact pe gustul juraţilor.

Luni, 16.05.2016, 21:44
Provocarea din această seară: CARNEA. Ce au ales chefii să gătească pentru a câştiga prima probă şi a scăpa de duel

Provocarea din această seară: CARNEA. Ce au ales chefii să gătească pentru a câştiga prima probă şi a scăpa de duel

La prima probă din această emisiune, cei trei chefi şi echipele lor au avut de gătit CARNE.

Luni, 16.05.2016, 20:47
Ce mâncau românii, în urmă cu 100 de ani. Nu auzeai de E-uri sau coloranți. Ai putea să încerci și tu

Ce mâncau românii, în urmă cu 100 de ani. Nu auzeai de E-uri sau coloranți. Ai putea să încerci și tu

Deși, în zilele noastre, avem prea multe aproape la discreție, nu "tot ce zboară ar trebui să se și mănânce". Supermarket-urile sunt doldora de alimente care mai de care, la care românii de acum 100 de ani nici nu visau. Și poate mai bine.

Joi, 12.05.2016, 12:55
Medalion napoletan, un preparat delicios

Medalion napoletan, un preparat delicios

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține muschi de vită.

Miercuri, 11.05.2016, 08:37
Profeţia cutremurătoare a Părintelui Arsenie Boca: ”Se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, se va mânca şi carne de om şi se va bea sânge de om“

Profeţia cutremurătoare a Părintelui Arsenie Boca: ”Se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, se va mânca şi carne de om şi se va bea sânge de om“

Părintele Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai mari duhovnici ai României.

Vineri, 29.04.2016, 09:31
Meniu de lux. Zeci de mii de lei pentru masa de Paşti

Meniu de lux. Zeci de mii de lei pentru masa de Paşti

Carne de vită japoneză, carne de miel de 400 de lei kilogramul şi ouă de porţelan pentru decoraţiuni. Astfel de produse se vor regăsi pe mesele românilor, dispuşi să cheltuiască zeci de mii de lei pentru meniul de Paşti.

Joi, 28.04.2016, 19:43
Nicolae Guţă nu se simte tocmai bine fără celebra burtă. Manelistul a revenit la vechile obiceiuri

Nicolae Guţă nu se simte tocmai bine fără celebra burtă. Manelistul a revenit la vechile obiceiuri

Nicolae Guţă a revenit la vechile obiceiuri. Artistul a renunţat la dietă şi s-a apucat de gătit hălci de carne.

Luni, 25.04.2016, 17:09
Cu cât se vând mieii de Paşte

Cu cât se vând mieii de Paşte

Cât costă mielul? Aceasta e întrebarea care îi preocupă pe români în această perioadă. Avem şi un răspuns pentru ei.

Sambata, 23.04.2016, 19:17
20 de tone de carne cu mucegai oprită de la vânzare

20 de tone de carne cu mucegai oprită de la vânzare

20 de tone de carne de porc şi de vită cu mucegai şi fără acte au fost confiscate astăzi după ce inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descins în camerele frigorifice de la subsolul Halelor Centrale, cea mai mare piaţă din Ploieşti.

Joi, 21.04.2016, 16:20
Cu două săptămâni înainte de Paște, inspectorii avertizează: ATENȚIE la ce cumpărați! Cinci tone de carne confiscate, amenzi usturătoare

Cu două săptămâni înainte de Paște, inspectorii avertizează: ATENȚIE la ce cumpărați! Cinci tone de carne confiscate, amenzi usturătoare

Peste 400 de polițiști de la investigarea criminalității economice acționează sâmbătă în toată țara pentru verificarea legalității activităților comerciale desfășurate cu produse specifice Sărbătorilor Pascale, informează un comunicat IGPR transmis AGERPRES.

Sambata, 16.04.2016, 14:07
Vânzătoarea unei alimentare din Craiova, surprinsă în timp ce aşeza în galantare o bucată de carne ce fusese aruncată pe jos!

Vânzătoarea unei alimentare din Craiova, surprinsă în timp ce aşeza în galantare o bucată de carne ce fusese aruncată pe jos!

Imagini revoltătoare au fost filmate într-o alimentară din Craiova. În înregistrare, o bucată uriaşă de carne îngheţată este aşezată în galantare după ce vânzătoarea loveşte cu ea de pământ!

Vineri, 15.04.2016, 16:37
„Singura șansă ca să trăim era să mâncăm din carnea prietenilor morți”! Pedro Algorta a îndurat frigul și a mâncat carne de om timp de 70 de zile, ca să supraviețuiască după accident!

„Singura șansă ca să trăim era să mâncăm din carnea prietenilor morți”! Pedro Algorta a îndurat frigul și a mâncat carne de om timp de 70 de zile, ca să supraviețuiască după accident!

Aceasta este povestea surprinzătoare a lui Pedro Algorta, supraviețuitorul unui accident aviatic grav. Se întâmpla în anul 1972, atunci când un avion s-a părbușit în munții Anzi. Doar 16 persoane au supraviețuit, printre ele aflându-se și Pedro. Restul tinerilor din echipa de rugby a Uruguayului au decedat.

Miercuri, 06.04.2016, 15:40
Mâncăm salam spălat cu oţet și carne "împrospătată" cu detergent sau ștearsă cu cu șervețele umede

Mâncăm salam spălat cu oţet și carne "împrospătată" cu detergent sau ștearsă cu cu șervețele umede

Practicile de pe piaţa alimentară din România, despre care se vorbea doar în şoaptă, sunt confirmate acum de un ministru.

Vineri, 01.04.2016, 19:10
Un fost şef de magazin spune că a fost obligat să ducă la spălat carnea care urma să expire

Un fost şef de magazin spune că a fost obligat să ducă la spălat carnea care urma să expire

E scandal de proporţii la Arad, scăldat în acuzaţii foarte grave, care dacă se adeveresc reprezintă practic un atac la sănătatea noastră, a tuturor. Un fost şef de magazin, dintr-un lanţ de supermarketuri, spune că a fost obligat să ducă...

Joi, 31.03.2016, 16:05

Ultimele știri

x