În piaţa din localitatea Domneşti a fost forfotă mare astăzi. Nu pentru că s-au înghesuit cumpărătorii la tarabe să cumpere de carne de porc crescut la curte ci din cauza controalelor efectuate de către Direcţia Sanitar-Veterinară....
Sambata, 17.12.2016, 19:10Cluj Napoca este în această săptămână locul unde simţi in aer cele mai încăntătoare mirosuri. Carne la grătar, gulaş dar şi miresme de prăjituri.toate pe strada bunătăţilor. Bucătari iscusiţi pregătesc de zor tot felul de...
Vineri, 16.12.2016, 13:54Porcul eco, de la ţară, nu e atât de sănătos pe cât pare. Sunt focare de trichineloză în opt judeţe din ţară. Şi aproape 30 de oameni au ajuns deja la spital. Trichineloza provoacă grave probleme digestive, dar poate fi prevenită extrem...
Joi, 15.12.2016, 19:24Atenţie mare când vă cumpăraţi carnea de porc! Nici să nu vă gândiţi să o mâncaţi, până când nu o testaţi pentru trichinelozei. Mai mulţi oameni au ajuns deja în spital. Din fericire, nu vorbim despre cazuri grave.
Joi, 15.12.2016, 16:28Mai sunt doar 10 zile până la Crăciun, aşa că românii ştiu că nu mai au mult timp la dispoziţie pentru pregătirile de Crăciun! Şi cum nu există sărbători fără preparate din carne de porc, oamenii au început să caute cele mai bune...
Joi, 15.12.2016, 16:27Daniela Crudu și-a lăsat mască fanii după ce aceștia au aflat un detaliu neștiut din viața brunetei!
Miercuri, 14.12.2016, 11:32În timp ce multe femei au probleme cu silueta și nu știu ce să mai facă pentru a scăpa de kilogramele în plus, gurile rele spun că Daniela Crudu a ajuns de partea cealaltă a baricadei.
Miercuri, 14.12.2016, 10:15Puiul gătit prea puțin nu are doar gust și textură ciudate, ci îți poate pune în pericol sănătatea, paralizia fiind una dintre cele mai grave consecințe ale cărnii gătite impropriu
Marti, 13.12.2016, 14:35Cel mai scump ingredient de pe masa de Crăciun nu este carnea de porc, ci miezul de nucă. În ultimii cinci ani, preţul unui kilogram aproape s-a dublat, iar în perioada sărbătorilor comercianţii au crescut preţul chiar şi cu 10 lei.
Luni, 12.12.2016, 20:11Uitată mult timp, rasa de porc mangaliţa a ajuns să fie preferata românilor, mai ales în perioada sărbătorilor. Specialiştii spun că este cea mai sănătoasă carne de porc
Vineri, 09.12.2016, 19:33Flavia Mihășan este vegetariană de mai mulți ani. Iată cum a reacționat aceasta când a văzut produse tradiționale românești din carne.
Miercuri, 07.12.2016, 09:43Macroul, herigul şi păstrăvul sunt printre cele mai căutate specii. Însă foarte puţin din peştele găsit în magazine este proaspăt. Doar 25 la sută. Restul sunt produse congelate, care odată ajunse pe mesele noastre, ne pot afecta sănătatea.
Marti, 06.12.2016, 20:06Este eficientă în a construi masă musculară şi forţă pentru că are un conţinut mai ridicat de creatină decât orice alt aliment Creatină este sursă de energie a muşchilor
Marti, 06.12.2016, 11:12Cu 3 săptămâni înainte de Crăciun, orăşenii au început să alerge după carne de porc. O parte iau cârnaţii gata făcuţi din magazine. Alţii, direct de la crescători.
Vineri, 02.12.2016, 19:26Mai este aproape o lună până la Crăciun, însă atât crescătorii, cât şi marile magazine primesc deja cereri pentru carnea de porc. Însă, atenţie! Specialiştii îi avertizează pe cumpărători că trebuie să fie foarte vigilenţi atunci...
Vineri, 25.11.2016, 19:25Fost guvernator al Californiei, culturist şi actor, Arnold Schwarzenegger îndreaptă toate armele împotriva. împotriva încălzirii globale. Parte a unei campanii care va rula în Statele Unite, Europa dar şi în China, clipul a fost postat chiar...
Marti, 22.11.2016, 19:49Carne cu puroi, la vânzare într-un supermarket din Bucureşti! Zeci de oameni au cumpărat din lotul infestat! Imaginile dezgustătoare au fost trimise pe adresa [email protected] de către un telespectator Antena Stars, care a cumpărat o bucată de 2...
Marti, 22.11.2016, 15:42Inspectorii sanitar veterinari au descoperit alimente contaminate cu bacteriile E coli în mai multe magazine şi abatoare din ţară. Cele mai multe provin din China, India sau Turcia. Mai mult, anul trecut au fost exportate şi din ţara noastră...
Marti, 22.11.2016, 08:16La oraş, colindele şi târgurile de Crăciun dau startul sărbătorilor de iarnă. La ţară, pregătirile încep cu mult înainte. Tot în Sibiu, dar în comuna Racoviţa, Daniel Limbăşan se pregăteşte de Crăciun cu bunătăţi din carne de...
Sambata, 19.11.2016, 19:21Peste zece milioane de oameni vor muri, potrivit estimărilor, până în anul 2050, din cauza cărnii consumate!
Marti, 15.11.2016, 19:58Mâncăm carne plină cu antibiotice şi, când ne îmbolnăvim, ne mirăm că nimeni nu ne mai poate scăpa. Fără să ne dăm seama aproape în fiecare zi, înghiţim tratamente pentru boli pe care nu le avem. Asta din cauză că la noi animalele...
Marti, 15.11.2016, 19:21Îmbrânceli şi îmbulzeală de neimaginat la inaugurarea unui supermarket din Prahova. Sute de oameni s-au luptat pentru a prinde maşini de tocat la ofertă.
Joi, 03.11.2016, 13:19Un viţel la proţap şi un gulaş delicios au fost principalele atracţii pentru oaspeţi, la Festivalul Vinului 'Simfonii de toamnă' din Tîrgu-Mureş. Pofticioşii au făcut coadă în faţa bucatelor îmbietoare, care au fost acompaniate,...
Sambata, 22.10.2016, 08:33Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, un antrenament care te scăpa de nesuferitele kilograme în plus.
Marti, 18.10.2016, 08:40Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine muşchiuleţ, dulceaţă de ceapă, ciuperci, pesmet, parmezan, unt,găluşte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Medalion Vesel".
Luni, 17.10.2016, 08:45Cântăreața Sylvia a decis acum un an și jumătate să nu mai mănânce carne.
Duminica, 16.10.2016, 15:23Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține vrăbioară, sfeclă roșie, spanac, cartofi dulci, păstârnac, pere, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Friptură veselă”.
Marti, 27.09.2016, 08:21Carne, orez, ardei, varză murată, mărar şi ciolan. Sunt ingredientele unor sărmăluţe româneşti. Un veritabil gurmand ştie însă că cele mai bune sarmale pot avea o mulţime de secrete. Vizitatorii Festivalului Sarmalelor din Praid nu le-au...
Sambata, 24.09.2016, 19:28Simona Trașcă este gata să dea startul afacerii pentru care a muncit în ultima perioadă. Invitată în cadrul emisiunii "Un Show Păcătos", blondina şi-a demonstrat calităţile de măcelar!
Miercuri, 21.09.2016, 07:43Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine file păstrăv afumat, file pocl, sfeclă roşie, ceapă roşie, cartofi roşii dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pescarul fericit".
Marti, 20.09.2016, 08:14Poate vă întrebaţi care este secretul tinereţii lui Jean de la Craiova, care are 46 de ani, dar arată ca la 30. Ei bine, se pare că artistul a devenit peste noapte vegetarian. Chiar dacă mai mănâncă uneori şi peşte.
Vineri, 16.09.2016, 01:03Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține carne, ouă, faina, lapte dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Colţunaşi fermecaţi".
Marti, 13.09.2016, 08:25Anunţ şocant de la Ministerul Agriculturii! Inspectorii Autorităţii Sanitar Veterinare au descoperit bacteria e.coli în mai multe probe de carne şi brânză, luate din magazine, restaurante şi abatoare din 14 judeţe.
Vineri, 09.09.2016, 19:28Controalele făcute de inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare (ANSVSA) la mai mulţi agenţi economici din ţară au dus la descoperirea bacteriei Escherichia Coli (E.Coli) în 14 probe din carne de oaie, vită, pastă de mici sau lapte puse la vânzare în restaurante, magazine, abatoare sau ferme din ţară, arată oficialii ANSVSA.
Joi, 08.09.2016, 17:01La fel de mult ca sarea, ne plac şi grătarele. Însă cele cu carne de porc ar putea deveni un lux. Preţul a explodat din cauza consumului din această vară. Dacă de la abator kilogramul de carne pleacă, în medie, cu şase lei, în galantare...
Marti, 30.08.2016, 19:38E alertă în Reşiţa şi nu numai! Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din Caraş-Severin au depistat E.coli la un lot de carne de mici, vândut într-un supermarket din Reşiţa. Din păcate, cele 12 caserole...
Vineri, 12.08.2016, 13:22O bombă biologică, între case! Două tone de carne stricată au fost găsite de autorităţi într-un abator din Codlea. Era atât de alterată, că inspectorii DSV nu au putut să ia probe ADN.
Marti, 26.07.2016, 16:56Alertă de la Autoritatea Sanitar-Veterinară: ouăle au ajuns atentat la sănătatea publică! Oficialii ne anunţă negru pe alb că pe piaţă există ouă şi carne de pasăre accesibile, dar şi periculoase pentru noi toţi. Deşi avem reguli şi...
Miercuri, 13.07.2016, 19:30Chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu oferă câteva detalii despre gătirea homarilor. Carnea lor este una foarte specială.
Luni, 06.06.2016, 21:21O bombă chimică la pachet a descoperit o familie din Hunedoara, după ce a cumpărat carne de pui. Teoretic, mai sănătoasă. Practic însă, oamenii au văzut că la întuneric, carnea e fosforescentă.
Vineri, 03.06.2016, 19:28Reporterii Observator au testat la un laborator din Capitală mai multe sortimente de piept de pui, cârnaţi şi peşte. Rezultatele arată pierderi chiar şi de peste 50 la sută, în urma preparării.
Vineri, 27.05.2016, 22:21Reporterii Observator au testat la un laborator din Capitală mai multe sortimente de piept de pui, cârnaţi şi peşte. Rezultatele arată pierderi chiar şi de peste 50 la sută, în urma preparării.
Vineri, 27.05.2016, 19:19Vrei să prepari o friptură cu adevărat savuroasă? Atunci încearcă și tu această rețetă simplă și rapid de făcut.
Vineri, 27.05.2016, 16:22Vrei să prepari o friptură cu adevărat savuroasă? Atunci încearcă și tu această rețetă simplă și rapid de făcut.
Vineri, 27.05.2016, 16:17Bucuria pe care a simţit-o un bărbat când a cumpărat câteva kilograme de carne mai ieftină, s-a transformat în coşmar când a ajuns acasă. Carnea pe care o cumpărase şi care părea a fi proaspătă era plină de ...viermi. Imaginile dar şi...
Miercuri, 18.05.2016, 12:37Echipa roşie rămâne cu toţi concurenţii pentru săptămâna viitoare pentru că a făcut un preparat exact pe gustul juraţilor.
Luni, 16.05.2016, 21:44La prima probă din această emisiune, cei trei chefi şi echipele lor au avut de gătit CARNE.
Luni, 16.05.2016, 20:47Deși, în zilele noastre, avem prea multe aproape la discreție, nu "tot ce zboară ar trebui să se și mănânce". Supermarket-urile sunt doldora de alimente care mai de care, la care românii de acum 100 de ani nici nu visau. Și poate mai bine.
Joi, 12.05.2016, 12:55Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține muschi de vită.
Miercuri, 11.05.2016, 08:37Părintele Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai mari duhovnici ai României.
Vineri, 29.04.2016, 09:31